bak ben haftasonu ne dedim eşime
şimdi bebeğin kıyafetlerine baktık yerleştirdik işte uyku setlerini, nevresimlerini, battaniyelerini falan çıkardım tabii yine bir sürü
yıkanacak çıktıdedik artık kimse birşey almasın
eğer birşey lazım olursa da ya gider alırız ya da söyleriz (anneme özellikle) ya da eşime dedim sen gider alırsın ya da ben gider
alırım evet öyle yapalım dedi.
Şimdi NSTye girecegm muayene oldum 34+5 haftadayim kilo 2400 boy 46cm çıktı sanki boyu kısaallaha şükür başka sorun yok herşey normal
ben de öğretmenim ücretsiz izni istediğin zaman alabiliyorsun cnm dediğin gibi olur yaza kadar raporla idare et dönem başında ücretsiz izin alırsın
Ayy süpersin canım yaa..
Valla böle herkes aldıklarını yazıyo fotoğraf koyuyo falan diyorum benim amma çok eksiğim varmış :))
Teşekkür ederim.her milli eğitim farklı birşey söylüyor.umarım sorun çıkarmazlar.
yani adet tarihine gore beklenen dogum tarihi12 mart ama gelişimine gore beklenen tarih 6 mart.. ama doktorun ilk 3 ayda gec/erken dollenme var demedi ise adet tarihini baz alır...
ilk dönemlerde farklı bir dr.vardı ve asla konuşmuyordu ben de tecrübesiz pek birşey soramıyordum.yani bilemiyorum..şimdi ben 6 marta da hazırlıklı olayım değil mi?
bir de fl 6,91 cm yazıyor.burda bir rakam ile çarpıp boyunu falan mı çıkarıyordunuz bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.çünkü dr.boy ve kilosu hakkında bilgi vermedi.
Canım sen mart basından itibaren hazırlıklı ol, planlı sezeryan olcaksan,12 marttan 9-10 gun oncesine randevu verir.. Normal dogum da malum ne zaman gelcegi belli değildir.
günaydın canımmm , bende çok üzülüyorum bebişim adına kıyamam ne yapıyor o daracık yerdeGünaydın kızlar..
Dün akşam oğluşum pek enerjikti hiç uyumadık desem yeridir..
Artık yeri dar geliyor kuzuma belli ki
günaydın kızlaarr
kesinlikle haklısın bizim milli eğitimde 15 tatili saymıyor 2 haftam boşa gitti ama arkadaşlarla konuşuyorum bazı illerde sonrasında çalışırsan kabul ediyorlarmış. artık hayırlısı.
gunaydin canlarimnn..
hepinizi cok ozledim benn.. dun vi gireyim dedim sademi duyunxa cok uzuldum giremedim bi daha. cuma gunu raporumu almis olmama ragmen hala calisiyoum ne yazik
ki. birakmiyorlar yakami. rapor sonundada hemen donmemi bekliyorlar. hazirliklardanda ufak tefek eksigim kaldi. uyku seti alirken cok zorlandim.begendiklerim 294 tl idi. pahali geldi. ucuzlarinida bwgenmedim. en son ozdilwkden harika bi takim buldum sadece 140 tl annemde o takimin battaniyesini aldi. gercekten tavsiye ederim
gunaydin canlarimnn..
hepinizi cok ozledim benn.. dun vi gireyim dedim sademi duyunxa cok uzuldum giremedim bi daha. cuma gunu raporumu almis olmama ragmen hala calisiyoum ne yazik
ki. birakmiyorlar yakami. rapor sonundada hemen donmemi bekliyorlar. hazirliklardanda ufak tefek eksigim kaldi. uyku seti alirken cok zorlandim.begendiklerim 294 tl idi. pahali geldi. ucuzlarinida bwgenmedim. en son ozdilwkden harika bi takim buldum sadece 140 tl annemde o takimin battaniyesini aldi. gercekten tavsiye ederim
canım hiççç strese sokma kendini diyorum ya rahat ol
çok aciller yani bugün doğsa sana ne lazım onlar varsa dert değil
diğerleri zaten bir şekilde halledilirrrrr.
akşam bende senin gibi düşündüm şimdi kızlar hazırlamışlar yıkamışlar ütülemişler
herşeyleri tamam bizim daha yatağımız bile kurulmadı dedim kendi kendime
sonra da amannnn doğarsa nasıl olsa herşeyimiz var çok şükür eve gelince
baba da kurar yatağını yatırırız dedim. rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı
nasip etsin gerisi teferrurat
günaydın canımmm , bende çok üzülüyorum bebişim adına kıyamam ne yapıyor o daracık yerde
günaydın tatlı göbüşşşş
evet canım fl değerini 7 ile çarp boyunu bulursun. kilosu yazmıyor mu usg kağıdında? bebişin gelişimi 6 gün önde demek canım , doğuma kadar değişebilir de
kağıttaki değerler şöyle: fl 6,91 cm yani bebeğimin boyu 48,37 umarım normaldir:)
BPD 8,58 cm bu nedir acaba? EDD:12.03.2014 EDD 06.03.2014
kilosu hangi harflerle yazılmış acaba?bir bakayım
günaydın kızlar...cumadan beridir internete giremiyorum.geriden başladım okumaya bakalım ne kadar sürecekdün dr.kontrolüm vardı.ve ilk defa çok tatlı anlayışlı bir dr.a denk geldim.artık bu dr.umla devam inşalalh.çok tatlı ,genç bir kadın dr.
gelelim durumuma;kan değerim kullandığım hap sayesinde 12 olmuş ve çok mutlu oldum.nst ye girdim sancım çıkmadı bebeğin gelişimi hala 1 hafta önde gidiyormuş.herşey yolunda çok şükür.bu arada usg kağıdında bir yerde BDD 06.03.2014 yazıyor altında da 12.03.2014 yazıyor.bu ne demek kızlar? :44:
Günaydın kızlar. Özellkle tecrübeli anneler size sorayım beni gören herkes göbeğin aşağı inmiş diyorlar doğumdan ne kadar önce göbek aşağı iner ki böyle bişi war mi
Günaydın kızlar. Özellkle tecrübeli anneler size sorayım beni gören herkes göbeğin aşağı inmiş diyorlar doğumdan ne kadar önce göbek aşağı iner ki böyle bişi war mi
boşverrrrr hiç takma benimde iki aydır aşağıda bazı bebekler aşağıya doğuma yakın iniyor bazıları ise hep aşağıda
sağlıklı ve her şey yolundaysa milletin söylediğine kulak asma
6 Mart ile 12 mart arasında doğum var demek
Tecrübeli değilim ama benim göbeğim hiç yukarı çıkmadı, dr a sordum yapısal olabiliyor doğum tarihini etkilemez bu durum dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?