2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aslında en mantıklısı öyle..
Ama işte ilk bebek heyecan stres hepsi bi arada :))
Bizde kıyafet falan çok almadık, dedim hayırlısı ile bi doğsun ona göre alırız bide hediyede gelir falan..
Ama işte odasında da çok eksiğimiz varmış oda takımı gelince fark ettim :))

gunaydin canlarimnn..

hepinizi cok ozledim benn.. dun vi gireyim dedim sademi duyunxa cok uzuldum giremedim bi daha. cuma gunu raporumu almis olmama ragmen hala calisiyoum ne yazik

ki. birakmiyorlar yakami. rapor sonundada hemen donmemi bekliyorlar. hazirliklardanda ufak tefek eksigim kaldi. uyku seti alirken cok zorlandim.begendiklerim 294 tl idi. pahali geldi. ucuzlarinida bwgenmedim. en son ozdilwkden harika bi takim buldum sadece 140 tl annemde o takimin battaniyesini aldi. gercekten tavsiye ederim

Şimdi NSTye girecegm muayene oldum 34+5 haftadayim kilo 2400 boy 46cm çıktı sanki boyu kısa allaha şükür başka sorun yok herşey normal

ben de öğretmenim ücretsiz izni istediğin zaman alabiliyorsun cnm dediğin gibi olur yaza kadar raporla idare et dönem başında ücretsiz izin alırsın

Teşekkür ederim.her milli eğitim farklı birşey söylüyor.umarım sorun çıkarmazlar.

Ayy süpersin canım yaa..
Valla böle herkes aldıklarını yazıyo fotoğraf koyuyo falan diyorum benim amma çok eksiğim varmış :))

canım hiççç strese sokma kendini diyorum ya rahat ol

çok aciller yani bugün doğsa sana ne lazım onlar varsa dert değil

diğerleri zaten bir şekilde halledilirrrrr.

akşam bende senin gibi düşündüm şimdi kızlar hazırlamışlar yıkamışlar ütülemişler

herşeyleri tamam bizim daha yatağımız bile kurulmadı dedim kendi kendime

sonra da amannnn doğarsa nasıl olsa herşeyimiz var çok şükür eve gelince

baba da kurar yatağını yatırırız dedim. rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı

nasip etsin gerisi teferrurat

kesinlikle haklısın bizim milli eğitimde 15 tatili saymıyor 2 haftam boşa gitti ama arkadaşlarla konuşuyorum bazı illerde sonrasında çalışırsan kabul ediyorlarmış. artık hayırlısı.

Yönetmeliğe göre fiilen çalışılan günler aktarılabiliyor.benimde 2 haftam yandı.aslında kabul eden iller yönetmeliğe göre yanlış yapıyor.çünkü tatildesin,çalışmıyorsun.ama tabi bize de haksızlık.

Hayırlı olsun cnm güle güle kullan

Hoşgeldin canım..
Bende uyku seti bakıyorum.. Özdilekte ayıcıklı bi model beğendim.. Seninkinin fotosu varsa koysana :)
Gerçekten uyku setleri uçmuş.. Yorgancıoğlu falan 350 de başlıyo şok oldum

Eşimde öle diyo, hastanede giycek kuyafeti var yatağı var, puseti var tamam yeter gerisini yavaş yavaş eksikleri gördükçe yaparız diyo..

6 Mart ile 12 mart arasında doğum var demek

Günaydın kızlar. Özellkle tecrübeli anneler size sorayım beni gören herkes göbeğin aşağı inmiş diyorlar doğumdan ne kadar önce göbek aşağı iner ki böyle bişi war mi

Günaydın kızlar. Özellkle tecrübeli anneler size sorayım beni gören herkes göbeğin aşağı inmiş diyorlar doğumdan ne kadar önce göbek aşağı iner ki böyle bişi war mi

boşverrrrr hiç takma benimde iki aydır aşağıda bazı bebekler aşağıya doğuma yakın iniyor bazıları ise hep aşağıda

sağlıklı ve her şey yolundaysa milletin söylediğine kulak asma

Tecrübeli değilim ama benim göbeğim hiç yukarı çıkmadı, dr a sordum yapısal olabiliyor doğum tarihini etkilemez bu durum dedi..

boşverrrrr hiç takma benimde iki aydır aşağıda bazı bebekler aşağıya doğuma yakın iniyor bazıları ise hep aşağıda

sağlıklı ve her şey yolundaysa milletin söylediğine kulak asma

Teşekkurler canm simdilik herşey yolunda çok şükür. Bide benim bebiş tersti belki dönmüştür o yüzden böyle gözüküyor dur diye awutuyorum kendimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…