2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba kızlar oğlum hala hastanede bu hafta da orda kalacak doktor tam bir gün söylemiyor solunum sorunumuz yok çok şükür tek sıkıntımız beslenme biberonla almaya başladı hamdolsun sütümü sağıyorum hergün 3-4 arası ziyaret saati gittiğimde sütümü götürüyorum her öğün 15 cc alıyormuş doktorun istediği 30-40 cc alması cumartesiden beri kilo almaya başladı çok şükür dualarınızı eksik etmeyin minik adamım için...

Benim 3 gündür karnimin şekli degişti etraftakilerde söyleyince meraklandim birazcık:))

Artık bebişlerimizin yavaş yavaş doğum pozisyonuna girmesi normal diye biliyorum..
Yani merak etme, kontrole gittiğinde dr un zaten bilgi verecektir..
Sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah :))

Ne mutlu sana canım, sütün var ve oğlunu besliyebiliyorsun.. İnşallah sütün bol bol olur bebişin hepsini içer en kısa zamanda da kucaklar evinize götürürsün..
Bütün dualarım seninle inan..

Hoşgeldin canım..
Bende uyku seti bakıyorum.. Özdilekte ayıcıklı bi model beğendim.. Seninkinin fotosu varsa koysana :)
Gerçekten uyku setleri uçmuş.. Yorgancıoğlu falan 350 de başlıyo şok oldum

evet canim yaa. ucmus bunlar.. su anda yikama ve utuleme devam ediyo ama bitince yuklerim resim ozdilek baby rabbit ranforce uyku seti diye bi arat canim.beyaz fon uzerinde minik kalpler ve tavsan var. cok hosuma gitti benim.sadeligini begendim

cnm dün alkılmdaydın sen ve hera, amargi, aybüke hepinize hep dua ediyoruz zaten, senin ve ''küçük adamının'' iyi olmasına sevndm, inşallah en yakın zamanda evine götürebilirsin bebeğini

dualarim sen ve savasci miniginle canim. surwkli aklimdasin. senden haber almak cok guzel. bebegin tombik tombik olur unarim

Dualarımız sizinle canım. Allah in izniyle az kalmiş çikmaniza çok sewindim

canım bende geçtiğimiz haftalarda oldu hemoroid acısını yaşayan bilir tam bir hafta çektim.ben de genel cerahiye gitmiştim ama sadece krem verdi ilaç falan vermedi ilacı olduğunu da bilmiyorum bana iğne verecekti hamileyim deyince iğne vermedi ilaç olarak ta ağrıyı kessin diye parol verdi ben hiç kulanmadım. doktor ılık suya bir damla tendirdiyot damlat ve 10 dk otur dedi rahatlatır dedi ben korktum oturmadım. bir de ben sürekli zeytinyağı sürdüm pamukla o da yumuşatıyor.

evet canim yaa. ucmus bunlar.. su anda yikama ve utuleme devam ediyo ama bitince yuklerim resim ozdilek baby rabbit ranforce uyku seti diye bi arat canim.beyaz fon uzerinde minik kalpler ve tavsan var. cok hosuma gitti benim.sadeligini begendim

Gördüm canım netten şimdi gerçekten çok hoşş..
Bende sade çok karışık deseni olmayan bişeyler arıyorum.. Özdilek bu konuda başarılı gerçekten..

Bu arada bikaç sayfa okudum geçenlerde merak edenler olursa medelanın pilli elektrikli pompasını kullanıyorum çok memnunum bazı arkadaşların suyu azalmış ben o yattığım 18 gün günde 5 lt su içiyordum su öyle çabuk bitecek bişey değil endişe etmeyin suyumun geldiği o gece en az 3 lt suyum geldi ona rağmen hala suyum vardı gerçekten suyunuz geliyorsa tutamıyorsunuz idrar gibi değil rengi şeffaf beyaza yakın sarımtırak ve suyunuz geldi mi hep gelir gelip durduğu olmuyor vajinada bir sıcaklık oluyor su geldiğinde bir de benim doğumum sezaryen oldu kanamadan çok endişeliydim çok olucak diye ama öyle olmuyor ilk gece çok oluyor zaten hemşire gelip değiştiriyor onu sonra da normal adet kanaması gibi geliyor sorunuz olursa sorun arada girdiğimde cevaplarım

canımmm hep aklımızda ve dualarımızdasınız. Allahım bu günleri çarçabuk geçirmeyi,bebeğini koynunda uyutacağın günlere kavuşmayı nasip etsin. Sen moralini yüksek tut ki sütün bol bol gelsin canım.

Hoşgeldin canım..
Geçmiş olsun, dikkat et kendine ve bebişine..
Havalar çok fena oldu birden..

Evet ya bi anda oldu nasil hasta oldum anlamadim
Bi de hastayim diye mi acaba bebis baya sakin
Sadem'e cok uzuldum, paranoya yapiyorum simdi

Evet ya bi anda oldu nasil hasta oldum anlamadim
Bi de hastayim diye mi acaba bebis baya sakin
Sadem'e cok uzuldum, paranoya yapiyorum simdi

Hastasın diye sakindir merak etme.
Bende tetenoz iğnesi olduğumda hafif ateş halsizlik falan yapmıştı, oğlum 2 gün hiç haraket etmemişti nerdeyse
Dr a sorduğumda senin enerjin yokken onun nasıl olsun demişti..

Aa tamam cok hosuma gitti doktorun dedigi
Gercekten kipirdayacak halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…