Benim 3 gündür karnimin şekli degişti etraftakilerde söyleyince meraklandim birazcık:))
Merhaba kızlar oğlum hala hastanede bu hafta da orda kalacak doktor tam bir gün söylemiyor solunum sorunumuz yok çok şükür tek sıkıntımız beslenme biberonla almaya başladı hamdolsun sütümü sağıyorum hergün 3-4 arası ziyaret saati gittiğimde sütümü götürüyorum her öğün 15 cc alıyormuş doktorun istediği 30-40 cc alması cumartesiden beri kilo almaya başladı çok şükür dualarınızı eksik etmeyin minik adamım için...
Hoşgeldin canım..
Bende uyku seti bakıyorum.. Özdilekte ayıcıklı bi model beğendim.. Seninkinin fotosu varsa koysana :)
Gerçekten uyku setleri uçmuş.. Yorgancıoğlu falan 350 de başlıyo şok oldum
Merhaba kızlar oğlum hala hastanede bu hafta da orda kalacak doktor tam bir gün söylemiyor solunum sorunumuz yok çok şükür tek sıkıntımız beslenme biberonla almaya başladı hamdolsun sütümü sağıyorum hergün 3-4 arası ziyaret saati gittiğimde sütümü götürüyorum her öğün 15 cc alıyormuş doktorun istediği 30-40 cc alması cumartesiden beri kilo almaya başladı çok şükür dualarınızı eksik etmeyin minik adamım için...
Artık bebişlerimizin yavaş yavaş doğum pozisyonuna girmesi normal diye biliyorum..
Yani merak etme, kontrole gittiğinde dr un zaten bilgi verecektir..
Sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah :))
kızlar hemorid oluşmuş bende ve acıdan duramıyordum.bugün genel cerraha gittim ve hap verdi 1 ay kullan dedi.hamileliğinde hemorid için ilaç kullanan oldu mu ya da duydunuz mu kullanan hiç? bebeğime zarar verir diye de korkuyorum ama acım da çook
evet canim yaa. ucmus bunlar.. su anda yikama ve utuleme devam ediyo ama bitince yuklerim resim ozdilek baby rabbit ranforce uyku seti diye bi arat canim.beyaz fon uzerinde minik kalpler ve tavsan var. cok hosuma gitti benim.sadeligini begendim
Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya
Tesaduf iyi ki annemlerdeyim
Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya
Tesaduf iyi ki annemlerdeyim
Hoşgeldin canım..
Geçmiş olsun, dikkat et kendine ve bebişine..
Havalar çok fena oldu birden..
Evet ya bi anda oldu nasil hasta oldum anlamadim
Bi de hastayim diye mi acaba bebis baya sakin
Sadem'e cok uzuldum, paranoya yapiyorum simdi
geçmiş olsun canım neyin var? ?
Hastasın diye sakindir merak etme.
Bende tetenoz iğnesi olduğumda hafif ateş halsizlik falan yapmıştı, oğlum 2 gün hiç haraket etmemişti nerdeyse
Dr a sorduğumda senin enerjin yokken onun nasıl olsun demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?