2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Oy geçmiş olsun yaa son düzlükte benimde en büyük korkum grip olmak çünkü ben hasta oldum mu yataktan kalkamıyorum. Dün balkona çamaşır asarken korkunç rüzgar vardı her yerim dondu İnşallah sifayı kapmam sende biran evvel iyi olursun İnşallah shaqa:)

Cok tesekkur ederim ya durduk yere nerden cikti simdi bu diyorum ben de
Insallah usutmemissindir
Taze zencefil ye her ihtimale karsi

Daha dün akşam okudum faydalarını falan.. O yüzden daha bi gaza geldim yapayım diye ama yarın başlıyım en iyi bende :))

Bir de egitici video izle. Ben okudugum kadariyla yapilisini farkli anlamisim mesela. Izleyince tam anladim.

Senden haber almayı çok istiyordum. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim inan. Solunum sorunu olmaması ve kilo almaya başlaması çok sevindirici. Bunlar küçük adamın en kısa zamanda annesinin kucağında olacağını gösteriyor. Dualarımız minik adamınla canım.

Yaa artık hissediyorum kolu bacağı neremde dönerken ittiriyo böle ayağı ile topuğunu hissediyorum resmen :))

bende ya bende ne kadar guzel bısey cok net dokunuoruz bırbırımıze dun aksam ılk defa cok asırı hıssettım elımı koydum elımın arasından bı saga bı sole kayıp durdu oynadık baya bı gıttı sonra gerı geldı resmen elıme gelıo dokunuo gıdıo ya superdı

Kesinlikle..
Bide benim eşim ne tarafımda olursa oğlum o tarafa kayıyor. Kaç kere tesadüf mü falan dedik ama resmen aramıza girmeye çalışıyor

Kesinlikle..
Bide benim eşim ne tarafımda olursa oğlum o tarafa kayıyor. Kaç kere tesadüf mü falan dedik ama resmen aramıza girmeye çalışıyor

ınanırım yaparlar bızım kızımızda babasına sevdırmıo kendını ya karnımda deprem oluo gbı hareket edıo bakıorum durcak gbı deıl baya gaza gelmıs esıme gel dıorum hemen anında duruyo ya bole bısey olmaz zaten karnıma bakttıgında hareketlerı gorunuo cogu zamn tıtrıo garıp garıp seler yapıo ama esım baktıgında yada elledıgınde anında duruyo hıc hıssettırmıo kendını

Çok utangaçlar.. Başkalarına sevdirmek için doğmayı bekliyorlar kesin..
Benim oğlumda öle taklalar atıyorken bir anda pat diye durabiliyor biri baktığında :))

Çok sevindim canım,ne güzel kilo da almaya başlamılş herşey yolunda desene, azıcık daha sabır az kaldı yavrunu kucaklamana, dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…