Hahahahah yok cnm sadece benim kv de biras kendi istediği olsun istiyor hep ısrarcı ondan kv lere karşı öyleyim galiba, geçen Mevlüt konusu açıldı bizimde ben diyorum ki kırkı çıkınca yapmıycam Haziran gibi yapmak istiyorum hem bebek kendine gelsin hem ben toplayıyım yok geç olur diyor, açıklıyorum kibarca bir sürü şey sıralıyorum şöyle böyle v.s yok geç olur diyor deli ederler adamı
Günaydın.ben hergün bir tane muz yiyorum.kramp çok nadir oluyor.
İyi akşamlar göbüşdaşlar naber
Bugün akşama kadar fin fin gezdim hemde paytak paytak çat kemiğimin ağrısından öle öle delimiyim neyim derdim neyse kendimleBiraz alışveriş yaptım doğum için pijama takımı falan aldım.Ama bi ara fena sancılandım adet olmuşum yada olacakmışım gibi bi sancı aradada oluyo var mı aranızda bu şekilde olan. Birde yürüdüğüm zaman akıntım daha fazla oluyo sizdede böylemi ?
Ahh bu kaynanalar :) benim kv allaha şükür anlayışlıdır öyle karışmaz etliye sütlüye ama bazen kvliği tutuyo işte :) o da mesela isim konusu ilk açıldığında ( ki o zaman cinsiyeti bile belli değildi bebişin ) biz kız olursa benim, erkek olursa eşimin ismini koyma kararı aldık ( bnm annemle de ismim aynı 7 sülale zeynep diye devam edecek hehe ) tabii 2. İsim konulacak karışıklık olmasın diye neyse kv birden sinirlendi ben öyle bişi istemem diye bende gayet sakin biz kararımızı aldık ama öyle olacak dedim ve kapandı.. Şimdi de soruyo her telefonda yine ama diyo ki siz nasıl isterseniz öyle koyun bu karar sizin :) ama galiba her kv böle diil uzatmıyo çünkü bnm kv
İyi akşamlar göbüşdaşlar naber
Bugün akşama kadar fin fin gezdim hemde paytak paytak çat kemiğimin ağrısından öle öle delimiyim neyim derdim neyse kendimleBiraz alışveriş yaptım doğum için pijama takımı falan aldım.Ama bi ara fena sancılandım adet olmuşum yada olacakmışım gibi bi sancı aradada oluyo var mı aranızda bu şekilde olan. Birde yürüdüğüm zaman akıntım daha fazla oluyo sizdede böylemi ?
kızlar diyeceksiniz ki hele bir doğsunda o zaman düşünürsün ama yok kafama takıldı. bugün sağlık ocağından istediler kontroller ve sohbet için hemşire hanım bebeği göbeği düşene kadar yıkamıyoruz dedi oysaki ben oğlumu 2. gün yıkadım ve 3. gün topuktan kan aldırmaya gidince sağlık ocağında göbeği düştü yani hiç zararı olmadı yıkamamın hatta 2. gece o kadar ağladı ki sabaha kadar 5dk. gözümü kırpmadım sonra işte ablam gelmişti yeğenini görmeye yıkayalım dedi ve yıkadık çok rahatladı uykusu düzene girdi çünkü hergün yıkamaya devam ettim ve çokta çabuk büyüdü
Siz ne düşünüyorsunuz yıkayacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz
Hanimlar ya bende size bisey sorucam: benim daha hastane cantam hazir degil artik 34. Haftadayim hazirliycam bugun yarin ama kiyafetlerin hepsi yikandi utulendi hicbir eksigimiz yok 20 gundur hazir odamiz. Tek eksik bi anne cantasiydi onu da bugun aldim sonunda :) ben bebisin esyalarini ona koymayi dusunuyorum ama cantalar sonucta aciktaydi satildigi yerde falan. Yikamayi dusunuyodum ama aldigim yere sordum yikanmaz yoksa garantisi ölür falan yipranir dediler. Simdi o yikadigim dezenfekte ettigim seyleri nasi koycam cantaya ya !!! Ya da cok mu irdeliyoruz koyayim gitsin zaten tum kiyafetleri takim seklinde buzdolabi posetlerine koyucam. Siz nasil yaptiniz ????
Ne güzel benim de bir tanıdığım baba oğul Mustafa tek isim hatta küçük Mustafa diyorlar bebişe
Merhaba arkadaşım bendede gbelik şekeri var diyetine net bir şekilde uyabiliyormusun ben kafama göre yapıyorum.birde başka bir sorum olacakbebeğin şekerden etkilendiğini kesinlikle göbek çevresinden mi anlıyoruz cvp verirsen çok mutlu olurumteşekkür ederim tavsiyen için ama bende gebelik şekeri olduğu için muz tüketemiyorum şekeri yükseltiyor
kızlar diyeceksiniz ki hele bir doğsunda o zaman düşünürsün ama yok kafama takıldı. bugün sağlık ocağından istediler kontroller ve sohbet için hemşire hanım bebeği göbeği düşene kadar yıkamıyoruz dedi oysaki ben oğlumu 2. gün yıkadım ve 3. gün topuktan kan aldırmaya gidince sağlık ocağında göbeği düştü yani hiç zararı olmadı yıkamamın hatta 2. gece o kadar ağladı ki sabaha kadar 5dk. gözümü kırpmadım sonra işte ablam gelmişti yeğenini görmeye yıkayalım dedi ve yıkadık çok rahatladı uykusu düzene girdi çünkü hergün yıkamaya devam ettim ve çokta çabuk büyüdü
Siz ne düşünüyorsunuz yıkayacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz
Eki Görüntüle 962952
Mide Ağrısı Bebekmiş ...
Yaklaşık 4 kilogram ağırlığında dünyaya gelen Dylan-James hem annesini hem de doktorları şaşırttı. 50 kilogramdan biraz ağır olan Lauren, "Onca zaman nerede saklanmış bilmiyorum" diyor.
şoklardayım resmeeen
.
Kızlar ben de size bir doğum hikayesi anlatayım da şaşırın ... bu kişi doğumludan 2 yıl önce sezeryanla doğum yapan biri. Dr lar nasıl oldu da dikişler patlmadı diye şaşırdılar
Benim kayinvalidem uzun sure almanyada yaşamiş orda bebek doğunca eğitim veriyorlarmiş bebegi hergun yikamak lazimmiş sadece duştan sonra gobek bakimi yapmak lazim annemde ayni fikirde ben hergun yikicam allah izin verirse
kan sulandırıcı igne kullanan arkadaslar, sezeryan dogumu epidural ile yapamiyor muyuz? Bilginiz var mı?
canım çok sevindim bebişinle iyi olduğunuza tebrikler Allah bağışlasın inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
kızlar uyku setini ilke bebeden belis bebeninkini aldım netten indirimdeydi papatyalı sade şık bişeyler ben çok beğendim 75 tl di aldığımda.
günaydın canım hoşgeldin
slm canım geçmiş olsun ada çayı içme hamilelere zararlı hemşire kuzenime sormuştum toz zencefilli bal ye negüzel annendesin şanslısın
aynen canım ben elimle oynuyorum nasıl hareketler yapıyor babası elleyince duruyor kıyamam eşim üzülüyor o an ben de onu kızdırıyorum benim elimi tanıyor bizim iletişim bağlarımız kuvvetli diyorumkıyamam eşim de beni de tanıştır kızımla diyor
aaa negüzel bu ayın 20 sinde diye duymuştun erken gelmiş bebiş
aynen canım ada çayı hamilelere yasak zencefilde sınırlı günlük ölçüsü var
Kızlar isim konusunda ne yaptıniz iki isim mi tek isim mi koyuyorsunuz.
Özellikle erkek bebek bekleyenler hangi isimleri koyacaksiniz
1 ay kaldı biz hala karar veremedik
Doktoruma sordum canim kan sulandirici igneden dolayi omuriligin orda sorun cikabiliyormuş tannayrintiyi sormadim anesrezi doktoru sorun olmaz der ama ben şansa birakmak istemiyorum dedi oyizden ben genel anestezi olucam
Desene ömründen 4 yılı aldılar, ah bu doktorlar bi anlık boşluk ama neyse herşeyin yolunda olması güze, bakalım bizim bebişler dönecek mi?????
Canım yaa ne kadar sıkıntıya girdiğini çok iyi anlıyorum. İnsan ne yapacağını şaşırıyor. Ben okurken gerildim valla. Sonu güzel olmuş önemli olan o. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar isim konusunda ne yaptıniz iki isim mi tek isim mi koyuyorsunuz.
Özellikle erkek bebek bekleyenler hangi isimleri koyacaksiniz
1 ay kaldı biz hala karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?