2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar bugün munı-x m adında bir meme ucu kremi aldım 3. Ye doğuran bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine . İlk ikisinde yara olmuş ama üçüncüde hiç olmadı,benim en büyük korkum bu diyebilirim çünkü çok acı çektim inşallah bu sefer olmaz, ben emzirme atleti aldım daha rahat çünkü belin falan açılmıyor . Siz hangi kremi tercih ettiniz????

Ahh bu kaynanalar :) benim kv allaha şükür anlayışlıdır öyle karışmaz etliye sütlüye ama bazen kvliği tutuyo işte :) o da mesela isim konusu ilk açıldığında ( ki o zaman cinsiyeti bile belli değildi bebişin ) biz kız olursa benim, erkek olursa eşimin ismini koyma kararı aldık ( bnm annemle de ismim aynı 7 sülale zeynep diye devam edecek hehe ) tabii 2. İsim konulacak karışıklık olmasın diye neyse kv birden sinirlendi ben öyle bişi istemem diye bende gayet sakin biz kararımızı aldık ama öyle olacak dedim ve kapandı.. Şimdi de soruyo her telefonda yine ama diyo ki siz nasıl isterseniz öyle koyun bu karar sizin :) ama galiba her kv böle diil uzatmıyo çünkü bnm kv

İyi akşamlar göbüşdaşlar naber
Bugün akşama kadar fin fin gezdim hemde paytak paytak çat kemiğimin ağrısından öle öle delimiyim neyim derdim neyse kendimle Biraz alışveriş yaptım doğum için pijama takımı falan aldım.Ama bi ara fena sancılandım adet olmuşum yada olacakmışım gibi bi sancı aradada oluyo var mı aranızda bu şekilde olan. Birde yürüdüğüm zaman akıntım daha fazla oluyo sizdede böylemi ?

yürüdüğüm zaman akıntı ben de de oluyor cnm zorlanıyor mu nedir üstelik hamileliğin 5. ayından beri nerdeyse. sancı da bı haftadan itibaren başladı aniden ağrı oluyor ama geçiyor. yalancı doğum kasılmaları 32. haftadan itibaren olurmuş belki normaldir

kızlar diyeceksiniz ki hele bir doğsunda o zaman düşünürsün ama yok kafama takıldı. bugün sağlık ocağından istediler kontroller ve sohbet için hemşire hanım bebeği göbeği düşene kadar yıkamıyoruz dedi oysaki ben oğlumu 2. gün yıkadım ve 3. gün topuktan kan aldırmaya gidince sağlık ocağında göbeği düştü yani hiç zararı olmadı yıkamamın hatta 2. gece o kadar ağladı ki sabaha kadar 5dk. gözümü kırpmadım sonra işte ablam gelmişti yeğenini görmeye yıkayalım dedi ve yıkadık çok rahatladı uykusu düzene girdi çünkü hergün yıkamaya devam ettim ve çokta çabuk büyüdü

Siz ne düşünüyorsunuz yıkayacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz

Ne güzel benim de bir tanıdığım baba oğul Mustafa tek isim hatta küçük Mustafa diyorlar bebişe

iyi akşamlar canm. ya o ani sancı girmesi bende de oluyor son zamanlarda daha fazla olmaya başladı. akıntı da aynen sendeki gibi canım..normaldir heralde

canm ben tecrübeli değilim ilk gebeliğim ama göbeği düşmeden yıkamayı kesinlikle düşünmem..Allah korusun mikrop falan kapar.. o yüzden yıkamam ama sen ne düşünürsün bilmem canım

ya ben de port bebe almıştım yıkadım ama kokusu falan değişti bi garip oldu sanki:) yıkadığıma pişman oldum ama yıkamadan da içim rahat etmeyecekti. ben hemşireye vereceğim hastane çıkışını hurca koydum, diğer 5li hastane çıkışıydı, zıbındı, tulumdu vs..buzdolabı poşetine koyup öyle koydum çantanın içine, koku sinmesin diye. sen de yıkamasan bile poşetlere koy veya hurca koy öyle yerleştir çantaya canım

kızlar benden geçmiş gezmek dolaşmak bugün eşimin dogum günü için bi hediye alıyım dedim ama çok gezmedim fakat hala kendime gelemedim akıntım oldu ve şuanda bebek baskı yapıyo aşağıya yürürken bile zorlanıyorum daha pijamalarımı bile almadım nasıl halledecem bilmiyorum

teşekkür ederim tavsiyen için ama bende gebelik şekeri olduğu için muz tüketemiyorum şekeri yükseltiyor
Merhaba arkadaşım bendede gbelik şekeri var diyetine net bir şekilde uyabiliyormusun ben kafama göre yapıyorum.birde başka bir sorum olacakbebeğin şekerden etkilendiğini kesinlikle göbek çevresinden mi anlıyoruz cvp verirsen çok mutlu olurum

Benim kayinvalidem uzun sure almanyada yaşamiş orda bebek doğunca eğitim veriyorlarmiş bebegi hergun yikamak lazimmiş sadece duştan sonra gobek bakimi yapmak lazim annemde ayni fikirde ben hergun yikicam allah izin verirse

Kızlar ben de size bir doğum hikayesi anlatayım da şaşırın ... bu kişi doğumludan 2 yıl önce sezeryanla doğum yapan biri. Dr lar nasıl oldu da dikişler patlmadı diye şaşırdılar

korktum yahu!kocam panik yapmasın diye bak sancı,nişan,su falan gelirse bebek hemen doğmaz çoook uzun sürer doğum panik yapma diyorum ama bunları da okuyunca oldum valla!!!

Benim kayinvalidem uzun sure almanyada yaşamiş orda bebek doğunca eğitim veriyorlarmiş bebegi hergun yikamak lazimmiş sadece duştan sonra gobek bakimi yapmak lazim annemde ayni fikirde ben hergun yikicam allah izin verirse

ben de Almanya doğumluyum.annem de hemen ve hergün yıkatıyorlar dedi.ben de yıkayacağım büyük ihtimalle.

kan sulandırıcı igne kullanan arkadaslar, sezeryan dogumu epidural ile yapamiyor muyuz? Bilginiz var mı?

Doktoruma sordum canim kan sulandirici igneden dolayi omuriligin orda sorun cikabiliyormuş tannayrintiyi sormadim anesrezi doktoru sorun olmaz der ama ben şansa birakmak istemiyorum dedi oyizden ben genel anestezi olucam

Kızlar isim konusunda ne yaptıniz iki isim mi tek isim mi koyuyorsunuz.
Özellikle erkek bebek bekleyenler hangi isimleri koyacaksiniz
1 ay kaldı biz hala karar veremedik

çok yakında tanışacaksınız bol bol vakit geçirirsin umarım de baba kız sizi bırakıp sütümüde bırakırım de mağaza mağaza gezeceğim de

Allah nasip ederse İnşallah biz Kerem istiyoruz. Diğer olasıklarımız Kaan, Kerim, Ayaz, Selim di. Şu sıralar forumlarda bahsi geçen isimler Çınar,Çağan, Yiğit, Yaman, Can, Rüzgar, Poyraz..

benden bu kadar annesi

Doktoruma sordum canim kan sulandirici igneden dolayi omuriligin orda sorun cikabiliyormuş tannayrintiyi sormadim anesrezi doktoru sorun olmaz der ama ben şansa birakmak istemiyorum dedi oyizden ben genel anestezi olucam

bende genel anestezi istiyorum önceki doğumum genel olmuştu bir sorun yaşamadım umarım bunda da olmaz.. birkaç tanıdığım epiduralden dolayı uyuşma sorunu yaşadı.. yaşıyor...

Desene ömründen 4 yılı aldılar, ah bu doktorlar bi anlık boşluk ama neyse herşeyin yolunda olması güze, bakalım bizim bebişler dönecek mi?????

Amin kızlar cümlemizin bebeğini yarabbim korusun... Devlet hastanesini bilirsiniz biri girer biri çıkar ki o yoğunlukta doktorum en az 5-10 dk benle ilgilenir sıkıntımı dinler. İyice emin olmadan bırakmaz. 32 haftamdan beri kasılmam var diye sancı çıkmamasına rağmen nts ye sokar. Çok memnunum ama işte yoğunluktan sanırım karıştırdı.

tek isim olacak ama ne olacak belli değil beren dedik beren beren diye diye bıktık berenden çok başit gelmeye başladı ismi oğlumun ismi kıvanç fikir olsun diye söylim dedim anlamı ve söylenişi çok hoşuma gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…