2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
benimkide başaşağıda doktorum erken inmiş bayada şağıda dedi ve 10 günlük yatak ıstrahati verdiiii 5 gün gitti kaldı 5 gün daha bakalım 5 günün sonunda ne dicekkk kontrolümde....

bana hicbir demedi.donmus artik dedi 1 aydir cok asagida hissediyorum dedim, sadece 12 kgluk kizimi fazla kaldirmamami soyledi

valla ben oğlumun mevlüdünü 1 aylıkken yaptım ama benim için çok zor oldu bunda 3 aylıkken falan yapıcam kv yede söyledim tamam dedi hem havalar ısınır hem kendim toparlarım biraz mevlüt kıyafetimizi almış babaanne çok cici :)

bana hicbir demedi.donmus artik dedi 1 aydir cok asagida hissediyorum dedim, sadece 12 kgluk kizimi fazla kaldirmamami soyledi

valla kaldırma demesi kolayda yeri gelince mecbur kaldırıyorum ben... ayağımda sallıyorum gündüz.. uyuyunca kucağıma alıp yerine yatırıyom 15 kilo maşallah :)

Benim kayinvalidem uzun sure almanyada yaşamiş orda bebek doğunca eğitim veriyorlarmiş bebegi hergun yikamak lazimmiş sadece duştan sonra gobek bakimi yapmak lazim annemde ayni fikirde ben hergun yikicam allah izin verirse

Evet bende sakincali oldugunu dusunmuyorum dedigim gibi oglumu yikadim cok sukur birsey olmadi
biraz once de netten arastirma yaptim gobek bagina bakim yapildigi surece sikinti yok hatta bebek gobegi dus'ene kadar bekletlidiginde mikrop kapma lhtimali yuksekmis

Bence de cnm hem bebiş biras büyür hem biZ biraz şekle gireriz, hemde havalar ısındığı için kim grip kim değil sorunu olmaz her açıdan daha iyi olur

Bence de cnm hem bebiş biras büyür hem biZ biraz şekle gireriz, hemde havalar ısındığı için kim grip kim değil sorunu olmaz her açıdan daha iyi olur

valla heryerde adet öyle mi bilmem ama mevlütte bi ilahi söyleniyo o sırada bebek elden ele dolanıyo kim hasta kim değil belli değil eline alıp öpenler falan... benim mevlüt eylülde olmuştu hadi grip vakası pek yoktu ama mart nisan ayı tam salgın ayı Allah korusun.. birde ilk bebeğinde biraz bilmiyosun ses çıkaramıyosun ama şimdi olsa derdim çocuğu elden ele gezdirmeyin yazık el kadar bebek hasta olmasın derdim..

sıksık yıkamak iyi.. mikrop kapmaması için akan suda yıkanmalı yani yıkanan suyun içinde beklemeyecek bebek ve sonrasında bebeğin göbek bakımı yapılacak ohh miss :) ama kış ayı olacağı için pek sık yıkamayı düşünmüyorum ben..

bızımkıde kv de de dırek kız olursa benım adımı koyarsınız dedı sankı cok hak edıomuş gbı bende dedım kusura bakma bızım sulalede sızın sulalede ayşe ısmı dolu cok var dedımD:hahahhhauhuhuhu

Bende hergun yikamam ilk zamanlar 1ay sonra da zaten isiniyor

gobek bagı dusmeden yıkarsanız cok dıkkat edılmesı gerekıomus mıkrop kapabılır ve yıkadıktan sonra ıslak bırakılabılırmıs yıkarsanızda cok ıyı kurutmak ve mıkrop kaptırmamak gerekıomus kızlar

allahım butun kv ler aynımı olur ya hepsı aynı baskasının yanında hava atmaya bayılıolar tekken gercek yuzlerı cıkıo ortaya ya

ben ızmırdeyım kv ve benım kendı annem ist oturuyolar.annem yanıma geldı bı ıkı gundur burda dun kv le konusuyorum annen orda ben doguma gelmiyım dedı ya bende dedım nıye annem burda dıye gelmıosun sen annemle bır mısın dedım ve şok oldum ya oglunun kızı olcak babanne olcak ve doguma gelmım dıo bole bı ınsan olamaz ya zaten bı yararı yok ne maddı ne manevı 9 tane agız mendılı yolladı onla o babanneden hedıye 9 agız mendılıınşallah gelmez dua edıorum gelmesın dıye

Bende atletli olandan aldım zaten ikisinizde sütyn kısmı incecik oraya yuvarlak göğüs pedi koymamız lasım

2 tane pencere gibi olandan vardı bir tane de sporcu hamile sütyeniymiş ondan aldım oda pencere şeklinde açılıyo ve göğüs pedi aldım süt akıp belli olmasın hijyen olsun diye..

Bende de bu aralar sabahları kramp girmesi kalsiyum hapını bırakmstm tekrar başladım

çok karışık konular ya, bi de heryerde farklı oluyor ya hiç anlamıyorum.Tek bi doğru vardır herkes onu uygular ama maalesef, herkes farklı yorumlayıp uygulama yapınca işin içinden çıkamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…