Yok artık ya. Çekmeceleri de mi karıştırmışbence çocuğu kayınvalidene bırak dönüşte alırsınız sen yokken evde kimse olmaz hem...
canım kv.dem çok gösterişçi asla kenarda durmaz millete karşı..... evinde oturup çocuğa bakmaz yaniii illede çevremde bulunur ilgileniyorum hesabı yapar daha önce öyle yapmıştı(( bir gün hastanede yanımda kaldı ziyeretçilere karşı işte ama yalnızkende azımdan burnumdan getirdiii (( hastaneyi inletmişim ameliyattan çıkarken canım tezmişşş vayyyy annem hemen niye gelmemiş hatta ne biçim annen var demişti bana ( çok zoruma gitmişti yeni doğum yapmış hemde ameliyatlı acı çekerken bu lafları duymak!!! ertesi günü annem geldi yanıma o evime döndüüü ve evimi o şekilde buldum dönünce şimdi onu ne hastanede nede evimde bırakmak istemiyorum hastanede annem kalacak yanımda umarım k.validem bir sorun çıkarmaz ((
canım kv.dem çok gösterişçi asla kenarda durmaz millete karşı..... evinde oturup çocuğa bakmaz yaniii illede çevremde bulunur ilgileniyorum hesabı yapar daha önce öyle yapmıştı(( bir gün hastanede yanımda kaldı ziyeretçilere karşı işte ama yalnızkende azımdan burnumdan getirdiii (( hastaneyi inletmişim ameliyattan çıkarken canım tezmişşş vayyyy annem hemen niye gelmemiş hatta ne biçim annen var demişti bana ( çok zoruma gitmişti yeni doğum yapmış hemde ameliyatlı acı çekerken bu lafları duymak!!! ertesi günü annem geldi yanıma o evime döndüüü ve evimi o şekilde buldum dönünce şimdi onu ne hastanede nede evimde bırakmak istemiyorum hastanede annem kalacak yanımda umarım k.validem bir sorun çıkarmaz ((
sende şimdiden konuş bence çünkü ben bile konuştum
annem yanımda kalır sana da oğlanı bırakırız dedim
peşin peşin gelemem ben öyle sıkıntıya birazda nabza
göre şerbet verdim eşime de tembih ediyorum şimdiden
zaten şöyle olursa böyle olur falan diye üzülmek
istemiyorum falan da diyorum yani sende başla konuşmaya
Hanimlar ya bende size bisey sorucam: benim daha hastane cantam hazir degil artik 34. Haftadayim hazirliycam bugun yarin ama kiyafetlerin hepsi yikandi utulendi hicbir eksigimiz yok 20 gundur hazir odamiz. Tek eksik bi anne cantasiydi onu da bugun aldim sonunda :) ben bebisin esyalarini ona koymayi dusunuyorum ama cantalar sonucta aciktaydi satildigi yerde falan. Yikamayi dusunuyodum ama aldigim yere sordum yikanmaz yoksa garantisi ölür falan yipranir dediler. Simdi o yikadigim dezenfekte ettigim seyleri nasi koycam cantaya ya !!! Ya da cok mu irdeliyoruz koyayim gitsin zaten tum kiyafetleri takim seklinde buzdolabi posetlerine koyucam. Siz nasil yaptiniz ????
Cnm eşinle konuşsan o ikna etse ki böyle istememenin bir sürü sebebi var o da anılacaktır yok illa size gelmek istedi o zaman geçen seferle ilgili öyle laflar sok ki bu sefer diken üstünde olsun... Çok mu kötüyüm ne
Oyymaşallah kuzucuğun güle güle kullansın hepsini inşallah..
Bizim ailelerimizin durumları pek müsait değil o yüzden herşeyi kendimiz yaptık ve yapıyoruz malesef.
O yüzden eksik çok tabii ama acelemiz yok Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinde ufak ufak hallederiz inşallah :))
evet bende öyle düşünüyorum hadtaneye gelemk isterse sen geçen seferkinde çok yoruldun gerek yok dicem anlar zaten oooo dimeee
Aslında geçen sefer geldinde nolduuuu dicen de işte biz terbiyeli gelinleriz diyemiyoruz
Aslında geçen sefer geldinde nolduuuu dicen de işte biz terbiyeli gelinleriz diyemiyoruz
İyi günler tatlı göbüşler bugün hem tırstım hem de mutlu oldum...
Bugün kontrolümüz vardı devlet hastanesinde. Gittiğim doktor bebeğimin 32 haftalık göründüğünü söyledi. Gelişiminin durduğunu söyledi nasıl üzüldüm dünya başıma yıkıldı sanki. Hareketlerini hissediyordum bebeğimin. Nts ve renkli doppler istedi. Nts de kalp atışları normal çıktı sancımda yok. Renkli doppler için 15:30 a randevu verdi. O saate kadar nasıl dayandım bilemiyorum öldüm öldüm dirildim. Ya dedim gelişimi durduysa sezeryanla almak zorunda kalabilirlerdi bebeğimi15:30 oldu renkli dopplere girdim bir baktım bebişime 35 haftalık görünüyor. O kadar mutlu oldum ki kuzumu görünce. Çok şükür Allahım dedim. 2600 gr 47 cm boyu. Hala ters duruyor oğluşum makat duruş. Hemen raporları doktoruma götürdüm devlet hastanesindeki. Sanırım karıştırdım dedi ki çok yoğun doktorum. Biri çıkıyor biri geliyor ki ben çok memnunum doktorumdan. Çok nazik ve riskli gebelik uzmanı. Bende yoğunluğuna verdim bu durumu. O 4 saat nasıl geçti bir ben bir Allah bilir. Artık haftada 1 gidicem doktoruma haftada bir gel dedi.Son kontrolümdü ama eşim geldikten sonra 1 kere daha gitmek istedim ki gidiceğimde... Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
Balkaymak bgn sende bi doluluk gördüm :)) sanki herkese ağız dolusu bağırmak ağzına geleni söylemek istiyosun gibi :)
Keşke diyebilsem geçmişi geçmişte bıraktım ruh sağlığım için ne yapayım ama tekrarlancak diyede endişeleniyorum 12 yıl aradan sonra hamile kaldım mahvetmesini istemiyorum ilki kabus gibiydiii(( belki yersiz yere endişe ediyorumdur o zaman yaşım küçüktü ama çok zaman geçti aradan hatasını anladıysa bu sefer çenesini tutar tutmazsa açıcam azımı 13 yılın hesabını sorucam
Cnm eşinle konuşsan o ikna etse ki böyle istememenin bir sürü sebebi var o da anılacaktır yok illa size gelmek istedi o zaman geçen seferle ilgili öyle laflar sok ki bu sefer diken üstünde olsun... Çok mu kötüyüm ne
Canım eşimde çok rahatsız annesinin böyle yapmasından ama huyu böyle değişmiyor baskın karakterli ne derse o olacak illede inatçı yani..aklıma önceki doğumumda yaptkları geldikçe yine aynı şeyleri yaşıcam diye bunalıyorum 9 ay boyunca göz yaşı döktrmüştü bana bu hamileliğimde eşim onu uzak tutuyor önceki gibi olmasın diye eşim sen merak etme aynı şeyler olmayacak izin vermicem diyor.onunda çok gücüne gitti yaptıkları ama o zaman cahildik sessizdik şimdi öyle olmaz diyor.ama yinede sinirim bozulcak diye korkuyorum çünkü çok doluyum ona karşı ortalık kıyamet gibi olur...ben çocuğumu en iyisi kendi kardeşime bırakayım onu hiç bşye karıştırmim çeneside olmasın ....
evet bende öyle düşünüyorum hadtaneye gelemk isterse sen geçen seferkinde çok yoruldun gerek yok dicem anlar zaten oooo dimeee
Keşke diyebilsem geçmişi geçmişte bıraktım ruh sağlığım için ne yapayım ama tekrarlancak diyede endişeleniyorum 12 yıl aradan sonra hamile kaldım mahvetmesini istemiyorum ilki kabus gibiydiii(( belki yersiz yere endişe ediyorumdur o zaman yaşım küçüktü ama çok zaman geçti aradan hatasını anladıysa bu sefer çenesini tutar tutmazsa açıcam azımı 13 yılın hesabını sorucam
Hahahahah yok cnm sadece benim kv de biras kendi istediği olsun istiyor hep ısrarcı ondan kv lere karşı öyleyim galiba, geçen Mevlüt konusu açıldı bizimde ben diyorum ki kırkı çıkınca yapmıycam Haziran gibi yapmak istiyorum hem bebek kendine gelsin hem ben toplayıyım yok geç olur diyor, açıklıyorum kibarca bir sürü şey sıralıyorum şöyle böyle v.s yok geç olur diyor deli ederler adamı
Bende korkuyorum cnm her kafadan bir ses çıkar sinir olurum herşeyde karışırlar diye ki olucak gibi yine takı mevzusu açıldı diyorum biriktirmeyiz takıları yastıkta takıldıkça toplarız diyorum kv olmaz gözüksün diyor gösteriş işte yok deyince hala ısrar ediyor geçen bi bağırdım ısrar etmeyin bana diye hemen eşime döndüm ona bağırıyormuş gibi halbuki birşey dememişti kuzum yazık:) neyse düşündüm eşime söyletcem herşeyi kendi oğullarına darılamazlar ben kötü olmayım sonra
Bende düşündükçe daralıyorum valladeğilsin inan birazcık karışmasalar birazcık kendi halimize bıraksalar bizi ne kadar güzel olacak
seni anlıyorum ama bu kadar yapmasına izin verme sen kendini sıkıntıya sokuyorsun olan sana oluyor
biraz şaka yoluyla olsa da söyle kayınvalidene ve lütfen şimdiden o günleri düşünüp stres yapma
her şeyin başında da üzüntü stres var unutma
ufff biraz da olacaksın kötü gelin ne yapıcaksın sonuçta bizlere bunlara mecbur bırakıyorlar ki yapıyoruz
bunca sene tek kötü söz/hareket yapmamışız bizden iyisi yok bir defa söyleyince kötü olacaksak da olalım
çünkü hem hamilelik hem lohusalık onların zamanındaki gibi değil artık eşlerimizide
böyle konularla ilgili bilgilendirelim onlarda yanlış anlamasınlar
yok sen yine 13 yılı sorma da sadece senin moralini bozmasınlar o zaman geldiğinde onu hatırlat
oyyyy daraldım valla okuyunca bu durumda ben kötü gelin oluyorum
yuh ya hiç inanmıyordum böyle haberlere. acaba hamilelik psikolojik bişey mi :))) tekmeler falan :)))
Bende düşündükçe daralıyorum vallaşu ilk bir ayı atlayıp herşeyi yoluna koyduğumuzda çok güzel olcak inşallah yaz da gelcek o günlerin hayalini kurunca açılıyorum tek
İyi günler tatlı göbüşler bugün hem tırstım hem de mutlu oldum...
Bugün kontrolümüz vardı devlet hastanesinde. Gittiğim doktor bebeğimin 32 haftalık göründüğünü söyledi. Gelişiminin durduğunu söyledi nasıl üzüldüm dünya başıma yıkıldı sanki. Hareketlerini hissediyordum bebeğimin. Nts ve renkli doppler istedi. Nts de kalp atışları normal çıktı sancımda yok. Renkli doppler için 15:30 a randevu verdi. O saate kadar nasıl dayandım bilemiyorum öldüm öldüm dirildim. Ya dedim gelişimi durduysa sezeryanla almak zorunda kalabilirlerdi bebeğimi15:30 oldu renkli dopplere girdim bir baktım bebişime 35 haftalık görünüyor. O kadar mutlu oldum ki kuzumu görünce. Çok şükür Allahım dedim. 2600 gr 47 cm boyu. Hala ters duruyor oğluşum makat duruş. Hemen raporları doktoruma götürdüm devlet hastanesindeki. Sanırım karıştırdım dedi ki çok yoğun doktorum. Biri çıkıyor biri geliyor ki ben çok memnunum doktorumdan. Çok nazik ve riskli gebelik uzmanı. Bende yoğunluğuna verdim bu durumu. O 4 saat nasıl geçti bir ben bir Allah bilir. Artık haftada 1 gidicem doktoruma haftada bir gel dedi.Son kontrolümdü ama eşim geldikten sonra 1 kere daha gitmek istedim ki gidiceğimde... Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?