2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hoşgeldin canım..
Bende uyku seti bakıyorum.. Özdilekte ayıcıklı bi model beğendim.. Seninkinin fotosu varsa koysana :)
Gerçekten uyku setleri uçmuş.. Yorgancıoğlu falan 350 de başlıyo şok oldum

ben bugun aldım uyku seti funnababy den.maalesef pahalı 259 tl idi

Bende İzmirdeyim cnm da malesef kaynanalar aynı kafa sanırım bak ne kadar az kaldı doğuma şu zamana kadar bi kere arayıp sen nasılsın bebek nasıl dediğini duymadım. İşi düşerse oğlunu anca o zaman arıyo. Öbür oğlunun çocuğuna bi sürü şey almıştı şimdi bana da aldıysa doğumu bekliyo herhalde getirmek için terbiyesiz. Çok sinirliyim bu konuda çok. Allahından bulsun. Bide aramızda geçen bişey yok hee kavga etsek canım yanmıcak. öbür gelini evinden kovdu yapmadığını bırakmadı torununu kucağına almaya korkuyordu ben bi kere terbiyesizlik etmedim gördüğüm muameleye bak. Bide bu kadar uzun zamandır aramıyorlar doğum olanda gelip pişkin pişkin ön saflarda oyun yapacak oda kızı da çıldırtacak beni zaten tansiyonum yükseliyo onların konusu geçince Salak gibi zararım da kendime İnşallah bebeği etkilemem o zamanlar

Haha çok güldüm yalnız o nasıl bi özgüvendir kaynanandaki :) siz ne karar verdiniz şimdi?

çok yakında tanışacaksınız bol bol vakit geçirirsin umarım de baba kız sizi bırakıp sütümüde bırakırım de mağaza mağaza gezeceğim de
Insallah canim aynen cok az kaldi hic m hayir demez esim kiyamam cok heyecanli cok merak ediyor ben alir kizimi gezmelere gotururum diyor :))rabbim o gunleri hepimize sag salim nasip etsin

Sen bilirsin deseydin keşke naz yapıyor bence dayanamaz gelir...
Burda da var cnm o adet ama isteyen vermiyor elden ele bir hocaya veriyorlar ki bence ona bile gerek yok bir mevlütte hoca baya gripli öksürüyr fln bebişi verdiler kucağına için gitti benim tabi sen ne kadar vermeyende önüne gelen alıyor kokluyor resim çekilmeye çalışanlar oluyor engel olamazsın en iyisi yazın olması en fazla terli olurlar

Haha çok güldüm yalnız o nasıl bi özgüvendir kaynanandaki :) siz ne karar verdiniz şimdi?

valla sorma sankı hak edıomus gbı daha babanne olarak 9 adet agız mendılı yolladı bılıomusun ve kendı kızı yok dıger gelının yok ılk kız torun baskada olmaz ıkı oglu var kendındede kız yok duyunca burun kıvırdı bıde kızmı dıye onu gectım bıde benım adımı koyun dedı fıttırıorum aklıma gelınce

bız daha karar veremedık ya ceylın ıstedık sonra anlamı hosuma gıtmedı mıra dedık offf hıra dedık demet akalın soguttu saolsun en son SUSEN ısmını duyduk duyulmamıs kulaga nasıl gelıo yanı anlıcan karmancormanız

Benim kaynanatörümde ona isim danışmadık diye surat asıp küstü eşim babasının ismini istemedi dilim varmaz söylemeye dedii rahmetli diye ben hiç görmedim kayınpederimi çok iyi biriymiş .çocuğun kimliğini çıkartmak için ben gittim ve eşime jest olsun diye hem istediğimiz ismi hemde kayınpederimin ismini yazdırdım belki ilerde keşke babamın ismini koysaydım diye hayıflanmasın diye....akşam eşim eve gelince birden eline verdim nufus kağıdını görünce çok duygulandı çok sevindiii güzel bir süpriz olmuştu onun için :))) kayınvalidem görünce kimliği burnunu kıvırdııı sevincenee neymiş efendimmm çift isimmm kötü oluyormuşş!!!! bunu bahane etti ve yine memnun olmadı sırf ona danışmadık diye danışsaydık kayınpederin ismini koyun dicekti zaten adım gibi biliyorum ve yanına istediğimiz ismi koydurmucaktı.....şimdiki oğluma isim konusunda karışamıyor ilkinde karıştırmadık diye kenardan kenardan ne koycaksınız diyooo :)))

Son düzenleme:

olurmu canm ole desem gelın ıstemedı olur annesı orda benı ıstemıolar olur ben kendım olsa derımde annemde burda ole yansımasın dıye ole dedım ama allah bılıo ınşallah gelmez

of offfffffffffffff aynı tas aynı hamam ıste bu modeller bole bızımkıde aman benden para ıstemesınler modunda ben bıse vermıyım ya dedesı torununa harclık verıo babannene soleme dıo tembıhlıo gerısını sen dusun kısaca bole anlatım ıste

olurmu canm ole desem gelın ıstemedı olur annesı orda benı ıstemıolar olur ben kendım olsa derımde annemde burda ole yansımasın dıye ole dedım ama allah bılıo ınşallah gelmez

Nedir bu gelinlerin çektiği bilmiyorum neden kız anaları yapmaz böle şeyler kızını kıskanmaz da hep erkek anaları kıskanır? Hatta bizimkinin babası da kıskanıyor... Biz balayındayken eve gelmişi uydu anteni taktırmaya ev sahibimize ağlamış gitti oğlan gitti die!!! Ev sahibimde vermiş veriştirmiş olurum öyle şey sen ne biçim erkek babasının die...

İnsan üzülüyor ya anlıyorum seni benm kv ağız bezi bile yapmadı ama yaşlı diye bişey demiyorum yapamadı diyorum ama insan pazardan bi çıtçıtlı badi alır yani çok zor bişey diil aslında hatta bnm kvde tam tersi erkek olduğunu öğrenince ayy oğlum kız çocuğu severdi üzülmüştür dedi :)) çok alemler yaa kızın çok şanslı olacak ama bende sülalede tek kızım havamdan geçilmez :) bi başka değerli oluyosun senin kız da öyle olacak :)
Suseni bende duymamıştım anlamı neymiş? Sen içine ne siniyorsa o ismi koy bu arada izmirdeyim dedin galiba bende bodrumdayım yakınız :))

Benimkide hastaneye gelmez inş ilk oğlum olucanı duyunca herkesin herşeyine koşan kadın kılını kıprdatmadı hiççç ilgilenmedii ben şok oldum tabiiii birde demezmiii kız olsaydı herşeyini yapardım ama erkek dedii yüzümeee ben yine şok ! bir şey yapmamak için bahanesi çocuğun cinsiyeti oldu yani bu seferkide erkek olunca eşim telden annesine dediki ''anne kusura bakma sevinmiceksin ama bu da erkek yine kılını kıprdatmana gerek kalmadı ''dedii ve o hafta ufak tefek bebek kıyafetleriyle geldi sordu kıyafet ne alim diye bende aldığımız herşeyii önüne yığdım gerek yok biz herşeyini aldık ilkinde alamamıştım çoookk hevesim kalmıştı o zaman lazımdı bana şimdi çok şükür herşeyi tamam dedim ilk oğlumda yatak alcaktık eşimle model bakıyorduk katalogtan hemen ortaya fırlayıp eşime ''oğlum oğlum sen delimisin ne yatağı alıyorsun anası alacak ilk çocuğunuz ben kızıma aldım onun anası alacak ''demesin mi! doğum yapana kadar aklıma geldikçe her gece ağladım ve kendime kızdım neden cevap veremedim diye annemle paylaştım bu durumu annem sağolsun hemen yatağını yaptırdı en alasından ortapedik falan herşeyini tam takım getirtti evimize kurdurdu annem ben zaten alacaktım kızım ama o ne karışır benm ne alıp alamıcama diyip baya bir kızmıştı .....şimdikide 2.torun kendinin alması lazım değilmi?? ama hiiiçççç lafını etmiyorrr almamak için aslında demem lazım ilkinde böyle böyle yaptın hadi bakalım şimdi sıra sende sen alcaksınn diyee ama yok minnet etmem hiç bir şeyineee!!! oğluma sünnet yaptım tek başıma.. aradım laf etmesin diye çarşıya çıkaz haberin olsun dedim benim işim var gelemem dedi!!! ödü patladı masraflar ondan çıkacak diye!! zavallı çocuğum daha bir kalemini bile görmedii babannesinin bende salak gibii bayram temziliğini vs..yapmak için kaç vesaitlik yolu tıkış tıkışşş otobüslerde giderr yapardım:)))) şimdi kaç senedir işini yapmaya gitmiyorum artık umursamıyorum daha doğrusu kıymet bilmiyor çünkü......bundan böyle ne kadar ekmek o kadar köfteeeeee

Son düzenleme:

Çok güzel jest olmuş gerçekten ya eşin çok mutlu olmuştur kesin :)
Bende tamamen eşime bıraktım isim işini ben hep söylüyodum kız olursa ilk adı benm ismim olacak diye erkek olduğunu öğrenince dedim babası sen koy ismini o da dedi o zaman erkek oldu benim ismim olsun :) şimdi 2. İsim arayışında ama doğduğunda koyacakmış ismini öyle diyo
Kv de ilkinde istediği olmayınca 2.de çekiniyo demk ki tavrını belli etmen en iyisi olmuş valla

ay ınanmıoryummmmmmmmmm balkaymak yuhkayınpederde delı allahtan benım kayınpeder melekkv fena eşım bana ne yaparsa annesınede yapar dusunbana ne yedırse annesıde ordaysa aynısını onada uzatr yada sokakta yururken ortada esım sağ sol kv ve ben kolunda oluruzdaha nelerrrrrrrrrrrr nelerrrrrrrrrrrrrrrrr

Hahaha gece yatağada gelsin bari Allah tn eşim çok ana kuzusu değil bir sorun olduğunda benim yanımda olur hep o da bana yetiyor birşey derlerse he de geç der hep, kimi vardır ya annemin dediği olsun die uğraşır Allah' tn öyle değil bizim ki...

hıc ole olcagını sanmıorum kv ben kız sevmeyı bılmem dedı erkek severmıs hanfendı valla umrumda deıl ben severım kızımı zaten sevmesın acayıp sogudum senınkıde maşallahı varmıs bı ıgne almadı yanı torununa beterın beterı varmış he allahım ya

evet ızmıre tasındık evlenınce sıgacık bodruma yakınmıs bura evet yakınız

susen: Çiçekleri iri, güzel görünüşlü ve kokulu bir süs bitkisi. Zambak.suresinin 3. ayetinde insanın ahseni takvim üzere yaratıldığı beyan

bole bı anlamı var ama ıkıncı anlamını anlayamadım bı hoca bulup sorcam dınımızce guzel bı ısımde olsun ıstıoruz bakalım:S

Ay canım seni çok iyi anlıyorum bnmde eltim kaynanamı evinden kovdu oğlunun yanında gıkı çıkmadı ve hep onun çocuğuna kıyamet gibi yağdırırrr herşeyineee çocuğun okuluna servis falan tuttu kıyafetlerini bütün ihtiyaçlarını özel günlerin doğum gününü falan herşeyini annesi gibi karşılıyor....bnm çocuğum daha bir kalemini görmedi o kadar dil uzattı herşeyimeee karıştı ama hiç cevap vermedim çünkü hep bastırdı beni ( bu hamileleliğimdede düşük tehlikem vardı kaç ay yattım evde hep annem geldi gitti baktı bize ama o ortada yoktu geziyordu hanımefendiii!!! şimdi yine erken doğum tehlikem var yine ortada yok!! doğurunca ortaya çıkarrr başrolü oynamak için trübünlereee bu seferr hiç bir şeyine fırsat vermicemmm kararlıyım !!!! zor zamanımda uzaktaysa hep orda kalsın!!!! insanın zoruna gidiyor yaa tırnak kadar faydası yok dağlar kadar zararı oluyor.....hiç düşünmüyorlarda bu gün onlara yarın bize diyee

onuda dedı bılıomusun bız evlendık 2.ayımızda ızmıre bıze geldıler kpederın burda 3 aylık işi vardı esımın çalıştıgı yerde onlar 3 ay geldı bızımle kaldı daha yenı evlıyız esım utana sıkıla soledı dedım sacmalama gelsınler tabı senın annen baban nerde kalcaklar bızde kalıcaklar benımde olabılırdı açmıcakmıydık evımızı dedım ole bıze geldıler ...dedım de burnumdan getırdı eşımle hep aramızdaydı esımı cok kıskandı yanı benı kıskandı bı gun yemekte dedıkı BEN EVLENINCE SIZIN ORTANIZDA YATCAKTIM ELIME FIRSATTA GECTI AMA YATMADIM HADI DEDI.dusun gerısını nıyeymıs esım bebekken onların arasında yatarmıs hep hangımız yatmadık annemızle babamızla

daha neler neler yaklaştırmıo eşımı bana ya mutfakta mesela yalnızken eşım el şakaları yapar sarılır ıste daha yenı evlıyız ıcerden ızlıo hemen gelıo bıde dıokı utanmıomusun annenın yanında ole şeler yapmaya yanlış anlamayın kotu bışede yapmıo yanı el şakaları normal seler yanı sankı lıselı sevgılısı var oglunun yanında ve bu olanlarda eşıme normal gelıo bende bunu hazmedemıorum ıste

Baya baya kıskanıyor belli, neyseki uzak oturuyormuş cnm devamlı burnunun dibinde olsa daha kötü ilk haftalar biras zor olcak doğumdan sonra ama herşey rayına oturacak inş sonra, bizimki de mesela bize hiç yardıma gelmedi annem her gün geliyor bulaşığımı topluyor yemek getiriyor çamaşır asıyor v.s kv de de tık yok bi kere eve temizlikçi çağırdım 7 aylıkken ona da gel başında dur dedim ne gerek vardı temizlikçiye biz yapardık yavaş yavaş diyo, 1 daha önce nie teklif etmedin peki 2 yavaş yavaş kelimesinin altında ben yalnız yapmam beraber yaparız manası var gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…