2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben bi tane emzirme sütyeni aldım bi tanede atletli sütyenlerden aldım.
Geçen butikbebede indirimdeydi oradan aldım markasına eve gidince bakabilirim.

Sütyenli atlet alınca sütyen giymeye gerek oluyor mu onu merak ettim. Atletlerin içi sütyen mi yani? Kat kat giyinmek istemiyorum doğum yapınca

İkimizi topa bi oda yapıyor işte
Benim beşik var ama içine serecek ne bir nevresim aldım daha ne uyku seti..
Eşimde bi gamsız en kötü bizimkilerden birini katlar sereriz sen beğenene kadar diyo

Uyku seti başlatda çok gerekli değil zaten yorganı yastığı kullanmıyosun ilk zamanlar bebek hareket etmediği için koruyucular da çok önemli değil panik yapma hiç olmadı eşinin dediğini yaparsın :) benim beşik dışında bi eksiğim kalmadı artık onu da dayım alacak beğendiğim modeli söyledim pazartesi kargo yapıcak :) bu arada ben bebişe hiiç bişi almadım yani alamadım annem o kadar hevesli ki kadın herşeyi tamamladı hastane çıkışını bana bırak dedim sadece onu da arkadaşlarım hediye almış 3 ayrı hastane çıkışı oldu hatta 10 battaniyemiz oldu :))

yuh ya hiç inanmıyordum böyle haberlere. acaba hamilelik psikolojik bişey mi :))) tekmeler falan :)))

Sütyenli atlet alınca sütyen giymeye gerek oluyor mu onu merak ettim. Atletlerin içi sütyen mi yani? Kat kat giyinmek istemiyorum doğum yapınca

Bazıları sütyenli atlet ondan alırsan gerekmiyor. Yani üstü sütyen altı atlet gibi bişi benim aldığım ayrıca sütyene gerek kalmıyor.
Ama sadece emzirme atletleride var onlardan almaman lazım..

Oyymaşallah kuzucuğun güle güle kullansın hepsini inşallah..
Bizim ailelerimizin durumları pek müsait değil o yüzden herşeyi kendimiz yaptık ve yapıyoruz malesef.
O yüzden eksik çok tabii ama acelemiz yok Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinde ufak ufak hallederiz inşallah :))

Ben bi tane emzirme sütyeni aldım bi tanede atletli sütyenlerden aldım.
Geçen butikbebede indirimdeydi oradan aldım markasına eve gidince bakabilirim.

Bazıları sütyenli atlet ondan alırsan gerekmiyor. Yani üstü sütyen altı atlet gibi bişi benim aldığım ayrıca sütyene gerek kalmıyor.

Teşekkür ederim, merakımı giderdin☺️O zaman ben sütyenli atlet alayım sütyene bi daha para vermiyim sütyenin üstüne normal atlet giyince bi anlamı kalmaz

İyi günler tatlı göbüşler bugün hem tırstım hem de mutlu oldum...
Bugün kontrolümüz vardı devlet hastanesinde. Gittiğim doktor bebeğimin 32 haftalık göründüğünü söyledi. Gelişiminin durduğunu söyledi nasıl üzüldüm dünya başıma yıkıldı sanki. Hareketlerini hissediyordum bebeğimin. Nts ve renkli doppler istedi. Nts de kalp atışları normal çıktı sancımda yok. Renkli doppler için 15:30 a randevu verdi. O saate kadar nasıl dayandım bilemiyorum öldüm öldüm dirildim. Ya dedim gelişimi durduysa sezeryanla almak zorunda kalabilirlerdi bebeğimi 15:30 oldu renkli dopplere girdim bir baktım bebişime 35 haftalık görünüyor. O kadar mutlu oldum ki kuzumu görünce. Çok şükür Allahım dedim. 2600 gr 47 cm boyu. Hala ters duruyor oğluşum makat duruş. Hemen raporları doktoruma götürdüm devlet hastanesindeki. Sanırım karıştırdım dedi ki çok yoğun doktorum. Biri çıkıyor biri geliyor ki ben çok memnunum doktorumdan. Çok nazik ve riskli gebelik uzmanı. Bende yoğunluğuna verdim bu durumu. O 4 saat nasıl geçti bir ben bir Allah bilir. Artık haftada 1 gidicem doktoruma haftada bir gel dedi.Son kontrolümdü ama eşim geldikten sonra 1 kere daha gitmek istedim ki gidiceğimde... Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Konuyu çok uzatmayayım ama peki bu emzirme atletlerinin pencere gibi açılanları mı iyi yoksa kruvoze olanları mı? Emzirme bebekle anne için özel bir an. Bebeğin annenin göğsünü tam hissetmesi için kruvoze daha iyi gibi ama o da pek toplayıcı özelliğe sahip değil sanırım

ılahı adalet ıste o bebegın yıyecegı ekmegı alıcagı nefesı vardı aldırmayı dusunursun sen ha allahın taktırı dıye dusunuorum

bas asagi durmasi mi? dogum pozisyonunu aldi mi diye soruyorsan 31.haftaki kontrolumden beri bas asagida

benimkide başaşağıda doktorum erken inmiş bayada şağıda dedi ve 10 günlük yatak ıstrahati verdiiii 5 gün gitti kaldı 5 gün daha bakalım 5 günün sonunda ne dicekkk kontrolümde....

Bende atletli olandan aldım zaten ikisinizde sütyn kısmı incecik oraya yuvarlak göğüs pedi koymamız lasım

benimkide başaşağıda doktorum erken inmiş bayada şağıda dedi ve 10 günlük yatak ıstrahati verdiiii 5 gün gitti kaldı 5 gün daha bakalım 5 günün sonunda ne dicekkk kontrolümde....

canım basasagıda durmasının ne sakıncası varmıs ki? Benimki 32 den beri basasagıda duruyor...

heeheheh

yandık desene doğduktan sonra.

Arkadaşlar ben doğum çantamı hazırladım bebek ve kendim için gerek ne varsa hepsini hazırladım büyük bir zevkle bir tek yatağımız ve mamamız kaldı :))) ben sezeryan olucam nasipse onun için biraz fazla eşya aldım resmen bir tatil valizim doldu birde kol çantam vardı büyük valiz gibi onuda doldurdum ne olur ne olmaz diye...bir pişik kremimi ve bebe yağımızı koymadık lazım olmaz diye koysammı ki acaba ? birde bezimizden bir 10 tane kadar koydum kendi yaptığım süslü tül kesenin içine çok şeker oldu acaba 10 tane azmı gelirki? kendime emzirme südyeni 2 tane aldım ve büyük beden penye atlet südyen aldım bunlar yeterli gelirmi hanımlar hem hastane hemde ev için siz neler yaptınız ??? birde doğuma giderken evinizi kime teslim etcez annemiz yanımızda olcak ee tabi evde bir çocuk daha var okula giden kayınvalidemi evde tek güvenip bırakmak istemiyorum açıkcası ilk doğumumda evime istemediğim kişileri almıştı konuşmadığım ,evimi tertemiz yapıp gitmiştim doğumuma evde yapılcak hiç bir iş yoktu koluya komşuya ev temzilediğini söylemiş zaten kolukomşu biliyodu bnm evimi tertemiz yaptığımı aklı sıra gösteriş yapmak istemiş ve eve döndümde hastaneden gümüşülk takımımım ve yatam odası takımımım aynalarının pislik içinde olduğunu gördüm kaynanam istemediğim kişinin çocuğunu eve sokmuş milletle laklak yaparken balkonda o çocukta eline geçirdiği balkon beziyle bütün aynalara ve camlara sürmüştü tabiiii evimi tertemiz bırakıppp döndüğümde böyle bulmak beni çıldırtmıştı ve kaynanamın üste çıkması cabasıydı yanii !!!!! ve bütün .çekmecelerim karışmıştııııı !!!! bu yüzden düşünüyorum eve kimi bırakcağımı yada çocuğumu bir kaç gün okula göndermeyip kardeşimemi bıraksam kapımı kitleyipte gitsemmm bana fikirlerinizi söyleyinn hanımlar lütfennnnnn

benimde bir oğlum var ben kayınvalideye bırakacağım öyle evimin anahtarını falan vermem kimseye
ilkinde de vermedim bunda da vermem çocuk kalsın onda bir kaç tane takım kıyafet koyacağım çantasına
orası için tamamdır sende bırakabileceğin biri varsa ona bırak ve evinin anahtarını falan da verme

Yok artık ya. Çekmeceleri de mi karıştırmış bence çocuğu kayınvalidene bırak dönüşte alırsınız sen yokken evde kimse olmaz hem...

maaşlar her ayın ilk haftası ek derslerden sonra yapılır.10 ile 12 si gibi sisteme düşer. o yüzden ayrılacağınız ayın ilk haftı izin dilekçesi vermelisiniz ki o ay için size maaş yapılmasın. mesela 15 eylül itibariyle derseniz ağustos maaşını alır para geri ödemek zorunda kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…