2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Amaaann boşverin kıslar kv leri sinirimizi oynanmatmayalım gece gece
Düşündükçe daha çok gıcık oluyor insan
misssssss kokulu bebişlerimizi düşünelim biz

aynı ıste aynı senınkı gbı bızımkınden de yardım beklenmez ne maddı ne manevı ben zaten ıstemıorumda sonra basıma kalkıcak cunku ben yaptım ben ettım dıcek bılmıorum senınkıde olemı bı seyın ucundan tutar ben yaptım dıye ortalıga duser

Kozlar takip ediyorum sizleri ara zira yaxiyorum ama hergun okuyorum ben de cuma günü 36. Haftada gideceğim Allah nasip ederse bir kizdim daha olacak isim olarak basak ada ya karar verdik nazil sizce fikirlerinizi alabilir miyim yada onerilerinizi....

Son düzenleme:
Amaaann boşverin kıslar kv leri sinirimizi oynanmatmayalım gece gece
Düşündükçe daha çok gıcık oluyor insan
misssssss kokulu bebişlerimizi düşünelim biz

valla aynen oleaklıma geldı yıne ıste bayadır unutmustumzaten bu seda kaynan gelın seda varya o rdakıler zıplatıo sınırlerımı annem acıo dıorum acma sunu erken dogurcam burdakı kaynanalara kızmaktan:

Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum canım zor oluyor tabi cok nadiren kaçamak yapıyorum az yemeye dikkat ediyorum ve her ana öğünde yoğurt ve yeşillik tüketiyorum. Benim bebeğimin baş çevresi vs hepsi haftasıyla uyumlu sadece göbek çevresi iki hafta ilerde. Doktor o şekilde şüphelendi zaten genelde göbek çevresinden anlıyorlar diye biliyorum

Evet cnm gerçekten zor ama az kaldı Rabbimin izniyle. Senin açlık ve tokluk kaç çıkıyor

Evet cnm gerçekten zor ama az kaldı Rabbimin izniyle. Senin açlık ve tokluk kaç çıkıyor

Evet az kaldı cok şükür açlık genelde 85-90arasi çıkıyor nadiren 90dan yukarı çıkıyor. Tokluk çok değişken bazrn 110 çıkarken bazen 140larda çıkıyor nadiren de 150leri görüyorum. Senin kaç çıkıyor

Ben 1 eylül 2014 te ücretsize ayrılacağım.bu durumda 15 ağustos maaşımı alabilir miyim?dilekçemi ne zaman vermem gerekir?verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Kaynana gelin sorunu yılların sorunu maalesef.böyle gelmiş böyle gider.benim demirim düşük.eşim kayınpederden organik pekmez istemişti.hala göndermedi,nerdeyse doğuracağım.bir pekmezi çok gördüler.eşimde araştırdı en kralını aldı.bu da onlara kapak olsun,pekmeziniz sizin olsun :))

Canım yıkamak için beklemeye gerek yok. Benim kızım 8 gün küvezde kalmıştı. Hemşireler onu 4. günden itibaren yıkmaya başladılar. Göbeği 7. gün düştü. Göbek bakımını yaptıktan ve göbek çevresini nemli bırakmadıktan sonra bir sorun yok.

selam güzel anneler
doktora gittik herşey yolunda bebek tersteymiş 27 si 40. hafta olacak 20 marta kadar dönmezse sezeryan dönerse normal doğumu beklicekmişiz bebiş babaya benziyormuş
haftalar azalıyorrrrr heyecan basıyorrrrrr

günaydın hanımlar
inşallah herkes ve oğluşumun arkadaşları çok iyidir
kızlar hastaneye giderken şekerli su götürmeyi unutmayın sakın.sarılık olmaması için etkili gerçekten
dünde sağlık ocağındaki hemşire söyledi emzirdikten sonra bir çay kaşığı kaynamış su verebilirsin ağzındaki süt gitsin pamukçuk olmasın diye.
ya sadem karameli okudumda çok üzüldüm.teselli etmek çok zor.ama allah büyüktür elbet bu acıyı unutturacak çook güzel bir olay nasip eder.yeterki biraz sabır ve teslimiyet.çok üzüldüm bende çok
allah sabır versin
meleğin şefaatçin olsun

uykusuz bir gecenin sabahından günaydıııınnnn :)

pamukçuk için göğüs uçlarını karbonatlı suyla silmeyi de öneriyorlar.hem memenin yara olmasını önlüyormuş hem de bebekte pamukçuk çıkmasını...1 taşla 2 kuş

Günaydın canım..
Bende karbonatlı suyu duydum.. Hatta annem doğum çantana koy sen karbonat ne olur ne olmaz dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…