Baya baya kıskanıyor belli, neyseki uzak oturuyormuş cnm devamlı burnunun dibinde olsa daha kötü ilk haftalar biras zor olcak doğumdan sonra ama herşey rayına oturacak inş sonra, bizimki de mesela bize hiç yardıma gelmedi annem her gün geliyor bulaşığımı topluyor yemek getiriyor çamaşır asıyor v.s kv de de tık yok bi kere eve temizlikçi çağırdım 7 aylıkken ona da gel başında dur dedim ne gerek vardı temizlikçiye biz yapardık yavaş yavaş diyo, 1 daha önce nie teklif etmedin peki 2 yavaş yavaş kelimesinin altında ben yalnız yapmam beraber yaparız manası var gibi...
Amaaann boşverin kıslar kv leri sinirimizi oynanmatmayalım gece gece
Düşündükçe daha çok gıcık oluyor insan
misssssss kokulu bebişlerimizi düşünelim biz
Merhaba arkadaşım bendede gbelik şekeri var diyetine net bir şekilde uyabiliyormusun ben kafama göre yapıyorum.birde başka bir sorum olacakbebeğin şekerden etkilendiğini kesinlikle göbek çevresinden mi anlıyoruz cvp verirsen çok mutlu olurum
Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum canım zor oluyor tabi cok nadiren kaçamak yapıyorum az yemeye dikkat ediyorum ve her ana öğünde yoğurt ve yeşillik tüketiyorum. Benim bebeğimin baş çevresi vs hepsi haftasıyla uyumlu sadece göbek çevresi iki hafta ilerde. Doktor o şekilde şüphelendi zaten genelde göbek çevresinden anlıyorlar diye biliyorum
Evet cnm gerçekten zorama az kaldı Rabbimin izniyle. Senin açlık ve tokluk kaç çıkıyor
maaşlar her ayın ilk haftası ek derslerden sonra yapılır.10 ile 12 si gibi sisteme düşer. o yüzden ayrılacağınız ayın ilk haftı izin dilekçesi vermelisiniz ki o ay için size maaş yapılmasın. mesela 15 eylül itibariyle derseniz ağustos maaşını alır para geri ödemek zorunda kalmazsınız.
teşekkür ederim tavsiyen için ama bende gebelik şekeri olduğu için muz tüketemiyorum şekeri yükseltiyor
Ay canım seni çok iyi anlıyorum bnmde eltim kaynanamı evinden kovdu oğlunun yanında gıkı çıkmadı ve hep onun çocuğuna kıyamet gibi yağdırırrr herşeyineee çocuğun okuluna servis falan tuttu kıyafetlerini bütün ihtiyaçlarını özel günlerin doğum gününü falan herşeyini annesi gibi karşılıyor....bnm çocuğum daha bir kalemini görmedi o kadar dil uzattı herşeyimeee karıştı ama hiç cevap vermedim çünkü hep bastırdı beni( bu hamileleliğimdede düşük tehlikem vardı kaç ay yattım evde hep annem geldi gitti baktı bize ama o ortada yoktu geziyordu hanımefendiii!!! şimdi yine erken doğum tehlikem var yine ortada yok!! doğurunca ortaya çıkarrr başrolü oynamak için trübünlereee bu seferr hiç bir şeyine fırsat vermicemmm kararlıyım !!!! zor zamanımda uzaktaysa hep orda kalsın!!!! insanın zoruna gidiyor yaa tırnak kadar faydası yok dağlar kadar zararı oluyor.....hiç düşünmüyorlarda bu gün onlara yarın bize diyee
kızlar diyeceksiniz ki hele bir doğsunda o zaman düşünürsün ama yok kafama takıldı. bugün sağlık ocağından istediler kontroller ve sohbet için hemşire hanım bebeği göbeği düşene kadar yıkamıyoruz dedi oysaki ben oğlumu 2. gün yıkadım ve 3. gün topuktan kan aldırmaya gidince sağlık ocağında göbeği düştü yani hiç zararı olmadı yıkamamın hatta 2. gece o kadar ağladı ki sabaha kadar 5dk. gözümü kırpmadım sonra işte ablam gelmişti yeğenini görmeye yıkayalım dedi ve yıkadık çok rahatladı uykusu düzene girdi çünkü hergün yıkamaya devam ettim ve çokta çabuk büyüdü
Siz ne düşünüyorsunuz yıkayacak mısınız yoksa bekleyecek misiniz
günaydın güzel anneler
günaydın hanımlar
inşallah herkes ve oğluşumun arkadaşları çok iyidir
kızlar hastaneye giderken şekerli su götürmeyi unutmayın sakın.sarılık olmaması için etkili gerçekten
dünde sağlık ocağındaki hemşire söyledi emzirdikten sonra bir çay kaşığı kaynamış su verebilirsin ağzındaki süt gitsin pamukçuk olmasın diye.
ya sadem karameli okudumda çok üzüldüm.teselli etmek çok zor.ama allah büyüktür elbet bu acıyı unutturacak çook güzel bir olay nasip eder.yeterki biraz sabır ve teslimiyet.çok üzüldüm bende çok
allah sabır versin
meleğin şefaatçin olsun
uykusuz bir gecenin sabahından günaydıııınnnn :)
pamukçuk için göğüs uçlarını karbonatlı suyla silmeyi de öneriyorlar.hem memenin yara olmasını önlüyormuş hem de bebekte pamukçuk çıkmasını...1 taşla 2 kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?