Günaydın canım..
Bende karbonatlı suyu duydum.. Hatta annem doğum çantana koy sen karbonat ne olur ne olmaz dedi..
aa bak doğum çantasına koymak aklıma gelmemişti.iyi fikirannene saygılar
ay ınanmıoryummmmmmmmmm balkaymak yuhkayınpederde delı allahtan benım kayınpeder melek kv fena eşım bana ne yaparsa annesınede yapar dusun bana ne yedırse annesıde ordaysa aynısını onada uzatr yada sokakta yururken ortada esım sağ sol kv ve ben kolunda oluruz daha nelerrrrrrrrrrrr nelerrrrrrrrrrrrrrrrr
Hahaha gece yatağada gelsin bariAllah tn eşim çok ana kuzusu değil bir sorun olduğunda benim yanımda olur hep o da bana yetiyor birşey derlerse he de geç der hep, kimi vardır ya annemin dediği olsun die uğraşır Allah' tn öyle değil bizim ki...
Ay canım seni çok iyi anlıyorum bnmde eltim kaynanamı evinden kovdu oğlunun yanında gıkı çıkmadı ve hep onun çocuğuna kıyamet gibi yağdırırrr herşeyineee çocuğun okuluna servis falan tuttu kıyafetlerini bütün ihtiyaçlarını özel günlerin doğum gününü falan herşeyini annesi gibi karşılıyor....bnm çocuğum daha bir kalemini görmedi o kadar dil uzattı herşeyimeee karıştı ama hiç cevap vermedim çünkü hep bastırdı beni( bu hamileleliğimdede düşük tehlikem vardı kaç ay yattım evde hep annem geldi gitti baktı bize ama o ortada yoktu geziyordu hanımefendiii!!! şimdi yine erken doğum tehlikem var yine ortada yok!! doğurunca ortaya çıkarrr başrolü oynamak için trübünlereee bu seferr hiç bir şeyine fırsat vermicemmm kararlıyım !!!! zor zamanımda uzaktaysa hep orda kalsın!!!! insanın zoruna gidiyor yaa tırnak kadar faydası yok dağlar kadar zararı oluyor.....hiç düşünmüyorlarda bu gün onlara yarın bize diyee
Anneme kalırsa 1 gecede olsa evi taşıycaz valla :)
Onuda koy bulunsun bunuda koy bulunsun diye diye..
Bu arada hastaneye gelenler için kolonya koymayıda unutmuştum gerçi eşim alır gelirdi ama onuda hatırlattı sağolsun :)
kızlar loveli yok dünden beri p.tesi hasta olacak gibiydi sanırım
dünde gelmedi haberi olan var mı
Yok canım ya bende onu merak etmiştim. Grip oldu sanırsam.
aa hiç haberim yok.öbür gruptakilere soriim bi de...
bana mesaj atmış dün akşam, hiç yazmamış hastayım fln diye ama,evde işleri vardır belkide
bende öyle düşündüm ama gelmeyince merak da ettim
evet çok iyi olur zuzu teşekkürlerrrr
1 saat kadar önce yazmış orada; boğazımda ağrı burnumda akıntı var diye...dinleniyor herhalde.
herkeslereee merhabaaaa yarına ağda için randevu aldım ama içim pek rahat değil açıkçası enfeksiyon falan kapar mıyım acaba?
herşey yolundaysa sıkıntı yok
grip olmasa da iyi olurdu ama inşallah atlatır bir an önce
malum sademden sonra hepimiz etkilendik ve meraktayız birbirimizi
aman ha kızlar yazamasanız bile bir selam verin günlük
valla ben hamileliğim boyunca devam ettim.çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.ama gittiğim kuaför çok temiz,çok özenli.
haklısın canım.sadem çok etkiledi hepimizi.karnımdaki bebeği uyutmuyorum nerdeyse dürtmekten.hareket etsin istiyorum hep
günaydın kızlar. dün aksamdan beri ara ara karnım ağrıyor, tuvaletım varmış gıbı ama yok. gece de 3 saat falan anca uyumuşumdur dön o yana dön bu yana bebişi bıle uyutmadım,cok hareketlıydı gece boyu. bu karın ağrıları yalancı doğum sancısı olabılır mı? yada üşüttüm mü acaba. nasıl bısey bu yalancı doğum sancıları?
slm kızlar çoğumuz artık pijama gecelik işini halletmişizdir ama daha almayan varsa diye paylaşmak istedim ben iki tane pijama tk.mı aldım biri ekru biri de bordo ekru ekoseli, neyse sabahlık arıyodum üstüne pijamların birini 50 ye birini 40 a aldım ama sabahlıklar hep daha pahalıydı ve modellerini beğenemdim bi türlü çok hantal duruolardı sonra bu haftasonu böyle bi hırka gördüm ve aldm
Eki Görüntüle 963968
bunun ekru rengini aldım benimki daha uzun ama dize kadar,ve 14 tl'ye aldmzaten hastane kaloriferli sıcak olcak kalın kalın şeyler almk istemedim benm pijamalarda hep göğüsten oturtmalı zaten ben o modelleri daha çok beğendim buda üstlerine çok hoş oldu,bağlama yeri tam göbeğimin üstüne göğsümün altına geliyo herhangi bi kıyafet mağazasından bulunabilir diye dfüşünüyorum renk renk var çünkü her yerde bi fikir olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?