2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aa bak doğum çantasına koymak aklıma gelmemişti.iyi fikir annene saygılar

Anneme kalırsa 1 gecede olsa evi taşıycaz valla :)
Onuda koy bulunsun bunuda koy bulunsun diye diye..
Bu arada hastaneye gelenler için kolonya koymayıda unutmuştum gerçi eşim alır gelirdi ama onuda hatırlattı sağolsun :)

ahahahhhha kızlar sabah sabah çok güldüm ya size, kv.'de dedikodusu başlamış yine, faceten buralara taşınmışız, dedikodu olunca kimse görmesin tabi di mii:) ayy ilahi valla çok eğlendim, nedir yahu bu gelin kaynana olayı, yok yani bende yaşıyorum bunların çoğunu da ondan güldüm en çokta, ahhh bu kaynanalar, ben ve eşim evlenmeden önce 10 yıl sevgiliydik ve ben hep onun ailesinin içindeydim, kaynanaylada aramız süperdi ne zaman iş resmiyete bindi, nişan yaptık, benim kaynana oğluna sevgilim aşkım demeye başladı ahahahaha eşim askerdeyken nişanlıydık, haftasonu msn'den konuşuyoruz kamera açıp yanımda kv.de olduğunda ben aşkm nasılsın diyorum kv. de sevvvvgilimmmm aşkımmmmmm diyo ahahahah ne günlerdi beeeeaaa, şimdi bıraktı alıştı herhal iyice idrak etti artık evli oduğumuzu ayh aklıma geliyo katılıyorum gülmekten

Son düzenleme:
kızlar loveli yok dünden beri p.tesi hasta olacak gibiydi sanırım

dünde gelmedi haberi olan var mı

kolonya mı bak o da aklıma gelmemiş

bana mesaj atmış dün akşam, hiç yazmamış hastayım fln diye ama,evde işleri vardır belkide

pazartesi üşüyorum klima açık olmasına rağmen hava da güzel yazmıştı

hatta dikkat et demiştik ama grip olmuş olabilir dinleniyordur belki yani

inşallah herşey yolundadır bir sorar mısın sende telefonu varsa merak ettim

cnm tel nosu yok ama burdan özel mesaj atmış bana akşam dokuz buçuk gibi, mesaj attım ben yine gelir gün içinde diye düşünüyorum haber eder bize merak etme

Son düzenleme:
herkeslereee merhabaaaa yarına ağda için randevu aldım ama içim pek rahat değil açıkçası enfeksiyon falan kapar mıyım acaba?

1 saat kadar önce yazmış orada; boğazımda ağrı burnumda akıntı var diye...dinleniyor herhalde.

herşey yolundaysa sıkıntı yok

grip olmasa da iyi olurdu ama inşallah atlatır bir an önce

malum sademden sonra hepimiz etkilendik ve meraktayız birbirimizi

aman ha kızlar yazamasanız bile bir selam verin günlük

herkeslereee merhabaaaa yarına ağda için randevu aldım ama içim pek rahat değil açıkçası enfeksiyon falan kapar mıyım acaba?

valla ben hamileliğim boyunca devam ettim.çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.ama gittiğim kuaför çok temiz,çok özenli.

haklısın canım.sadem çok etkiledi hepimizi.karnımdaki bebeği uyutmuyorum nerdeyse dürtmekten.hareket etsin istiyorum hep

zuzu var ya bende akşam saat 10.30 kadar mutfakta uğraştaydım

hala öyleyim gerçi bebeği dinliyorum aklıma kötü birşey getirmemeye

çalışıyorum birde çok uykusuzum bugün gece 3'ten beri oğluşla

uğraştım bakalım canım işin tuhafı hep sağ tarafımda hissederdim

bugün solda sanki amannnnn bilemedim şimdilik dinlemiyorum kendimi

Son düzenleme:
günaydın kızlar. dün aksamdan beri ara ara karnım ağrıyor, tuvaletım varmış gıbı ama yok. gece de 3 saat falan anca uyumuşumdur dön o yana dön bu yana bebişi bıle uyutmadım,cok hareketlıydı gece boyu. bu karın ağrıları yalancı doğum sancısı olabılır mı? yada üşüttüm mü acaba. nasıl bısey bu yalancı doğum sancıları?

slm kızlar çoğumuz artık pijama gecelik işini halletmişizdir ama daha almayan varsa diye paylaşmak istedim ben iki tane pijama tk.mı aldım biri ekru biri de bordo ekru ekoseli, neyse sabahlık arıyodum üstüne pijamların birini 50 ye birini 40 a aldım ama sabahlıklar hep daha pahalıydı ve modellerini beğenemdim bi türlü çok hantal duruolardı sonra bu haftasonu böyle bi hırka gördüm ve aldm

bunun ekru rengini aldım benimki daha uzun ama dize kadar,ve 14 tl'ye aldm zaten hastane kaloriferli sıcak olcak kalın kalın şeyler almk istemedim benm pijamalarda hep göğüsten oturtmalı zaten ben o modelleri daha çok beğendim buda üstlerine çok hoş oldu,bağlama yeri tam göbeğimin üstüne göğsümün altına geliyo herhangi bi kıyafet mağazasından bulunabilir diye dfüşünüyorum renk renk var çünkü her yerde bi fikir olsun dedim

Son düzenleme:

Yalancı doğum sancılarına "Braxton Hicks kontraksiyonları" denir. Bunlar gebellikle son trimesterde (6. aydan sonra) başlar ama daha önce de (4. aydan sonra) görülebilir. Bu yalancı ağrılar rahimde açılmaya ve doğuma sebep olmazlar, fakat gerçek ağrılardan ayırt edilmesi gerekir.

- Yalancı ağrılar düzensizdir, sabit aralıklarla gelmezler, önceden geleceğini tahmin edemezsiniz. Gerçek doğum sancıları ise hep aynı aralıklarla düzenli gelir ve kaybolurlar.
- Yalancı doğum sancılarının sıklıkları ve şidddeti giderek artmaz. Gerçek doğum sancıları giderek sıklaşır ve şiddeti artar.
- Yalancı ağrılar pozisyonunuzu değiştirmekle yada hareket etmekle geçer fakat gerçek ağrılar geçmez.
- Gerçek ağrılar 30 - 60 saniye arasında sürer. Yalancı ağrıların süresi her seferinde çok değişiklik gösterir, genellikle daha kısa (15 - 20 saniye) sürer.
- Yalancı ağrılar ağrı vermekten çok rahatsızlık verir tarzdadır.

Bu tür yalancı sancılar hissettiğinizde uzanıp dinlenin yada zaten yatıyorsanız kalkıp biraz yürüyün hareket edin. Bol su için çünkü vücutta su azalması da bu kasılmalara neden olabilir. Bunlara rağmen bu sancılar geçmiyorsa doktora başvurmalısınız.

Güle güle giy canım..
Bende aynen senin yaptığın gibi yaptım valla.. Setler 120-130 TL idi. normalde de evde giycek olsam alırdım ama evde eşofmanla falan rahat eden biriyim o yüzden pijama takımı aldım 40 TL e önden düğmeli, üzerinede hırka tarzı bişi aldım 20 TL e.. İşimi görür herhalde..
Zaten Allah izin verirse 1 gece kalıcaz alt tarafı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…