2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynen dediğin gibi cnm hastanede bi gece,iyi yapmışsın sende güle güle kullan ya bide lohusa pijaması diye fiyatları abartıyolarda abartıyolar, zaten ben tekstille uğraşsaydım hamile kıyafetine el atardım herhalde o ne öyle ya hep hantal hantal uyduruk şeyler bide pahalı, allahım o pijamalar ve sabahlıklar öldürmüştü beni olduğumdan beş kilo fazla gösteriyolardı hep allahtan kafama göre bişiler tesadüf geldide buldum

kızlar aldığınız pijamalarınızın resimlerini paylaşır mısınız? fiyatlarını ve nerden aldığınızı da yazarsanız çok iyi olur fikir açısından

Geçen eşime aynı şeyi söyledim.. Yaa bebek malzemeleri satıcaksın ya hamile kıyafeti..
Hamile tayt diyosun 50 TL normal tayt diyosun 20 TL.. İkiside penye bi farkı yok ama işte adı hamile taytı..
Üstlerde aynı şekilde dediğin gibi hep hantal şeyler. Bide İnşallah doğumdan sonra pek kilolu kalmayı düşünmediğimden almıyorum hamile kıyafeti..

ben de toplam 4 saat uyudum bu gece.kızım da çok hareketliydi gece boyu.ama kahvaltıdan sonra hareket hissetmeyince çok korktum.Allahtan 2 tepik yedim de kendime geldim ben de dinlemek istemiyorum kendimi ama şimdilik başarısızım bakalım...
ama gece bi ara wc ye kalktığımda güldüm kendi kendime.göbeğimin sol tarafında bi tepecik kocaman.artık başı mı poposumu bilemedim ama güldürdü beni bayaa :)

Renkleri ve deseni böyle değil ama bu tarz önden düğmeli bi takım aldım canım. Nette bulamadım şimdi aynısını..
C&A dan aldım ben.. 40 TL e

bende almıyorum, aynen bir iki beden büyük alıyorum üstleri fln, bir pantolon aldım sadece onu giyorum birde eskiden kalan likralı beli lastikli dar paça keten pantolonlarım vardı iki tane onları giydim hep hala oluolar allahtan, dışarda da hep tayt giydim zaten, yazık valla dediğin gibi hamile adı geçince fiyatlar iki katı oluyo, çok mantıklı aslında bu işe el atsak olur ben birde magnet, kapı süsü yapımına girsem diye düşündm ya ben im 52 tl ye mal ettiğim 65 adet magnet ve kapı süsüme baktımda 300 400 civarı para diyolar , iyi iş valla

Kızlar ben Aybüke'yi de merak ediyorum. Doğuma gitmeden önce yazmıştı en son ondan sonra bir daha görmedim. Aybüke'den haberi olan var mı?

Ben de heran dinlemedeyim alıkoyamıyorum kendimi
Aynen sabah kahvaltıdan sonra hareket hissetmeyince hissedene kadar huzursuz oldum şimdi de hıçkırık tuttu
Hıçkırığı hareketten saymayın diyorlar ya bunun nedenini biliyor musunuz merak ettim

sademin yaşadığından sonra hıçkırık da hareketten sayılmalı bence!Allah korusun bebişlerimizi.

Evet bak o işte de süper para var.. 5 TL lik keçe ile kapı süsü yapmış 75 TL fiyat veriyor. Yuh dedim..
Bende şimdi internetten bebek şekeri malzemesi araştırıyorum kendim yapıcam en güzeli..

C&A ya bakayım ben de böyle bişey arıyorıum önden düğmeli
Çok sağol önerin için

Rica ederim canım.. Benim boyum biraz uzun olduğu için genelde ilk olarak oraya bakıyorum :)
Güzel gecelik modelleride vardı önden düğmeli, hatta indirimden bi tanede gecelik almıştım 20 TL e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…