Güle güle giy canım..
Bende aynen senin yaptığın gibi yaptım valla.. Setler 120-130 TL idi. normalde de evde giycek olsam alırdım ama evde eşofmanla falan rahat eden biriyim o yüzden pijama takımı aldım 40 TL e önden düğmeli, üzerinede hırka tarzı bişi aldım 20 TL e.. İşimi görür herhalde..
Zaten Allah izin verirse 1 gece kalıcaz alt tarafı...
aynen dediğin gibi cnm hastanede bi gece,iyi yapmışsın sende güle güle kullan ya bide lohusa pijaması diye fiyatları abartıyolarda abartıyolar, zaten ben tekstille uğraşsaydım hamile kıyafetine el atardım herhalde o ne öyle ya hep hantal hantal uyduruk şeyler bide pahalı, allahım o pijamalar ve sabahlıklar öldürmüştü beni olduğumdan beş kilo fazla gösteriyolardı hep allahtan kafama göre bişiler tesadüf geldide buldum
zuzu var ya bende akşam saat 10.30 kadar mutfakta uğraştaydım
hala öyleyim gerçi bebeği dinliyorum aklıma kötü birşey getirmemeye
çalışıyorum birde çok uykusuzum bugün gece 3'ten beri oğluşla
uğraştım bakalım canım işin tuhafı hep sağ tarafımda hissederdim
bugün solda sanki amannnnn bilemedim şimdilik dinlemiyorum kendimi
Geçen eşime aynı şeyi söyledim.. Yaa bebek malzemeleri satıcaksın ya hamile kıyafeti..
Hamile tayt diyosun 50 TL normal tayt diyosun 20 TL.. İkiside penye bi farkı yok ama işte adı hamile taytı..
Üstlerde aynı şekilde dediğin gibi hep hantal şeyler. Bide İnşallah doğumdan sonra pek kilolu kalmayı düşünmediğimden almıyorum hamile kıyafeti..
Renkleri ve deseni böyle değil ama bu tarz önden düğmeli bi takım aldım canım. Nette bulamadım şimdi aynısını..
C&A dan aldım ben.. 40 TL e
çok şıkmış canım.böyle birşey hiç aklıma gelmemişti.sağol canım
ben de toplam 4 saat uyudum bu gece.kızım da çok hareketliydi gece boyu.ama kahvaltıdan sonra hareket hissetmeyince çok korktum.Allahtan 2 tepik yedim de kendime geldimben de dinlemek istemiyorum kendimi ama şimdilik başarısızım bakalım...
ama gece bi ara wc ye kalktığımda güldüm kendi kendime.göbeğimin sol tarafında bi tepecik kocaman.artık başı mı poposumu bilemedim ama güldürdü beni bayaa :)
Renkleri ve deseni böyle değil ama bu tarz önden düğmeli bi takım aldım canım. Nette bulamadım şimdi aynısını..
Eki Görüntüle 963996
Ben de heran dinlemedeyim alıkoyamıyorum kendimi
Aynen sabah kahvaltıdan sonra hareket hissetmeyince hissedene kadar huzursuz oldum şimdi de hıçkırık tuttu
Hıçkırığı hareketten saymayın diyorlar ya bunun nedenini biliyor musunuz merak ettim
bende almıyorum, aynen bir iki beden büyük alıyorum üstleri fln, bir pantolon aldım sadece onu giyorum birde eskiden kalan likralı beli lastikli dar paça keten pantolonlarım vardı iki tane onları giydim hep hala oluolar allahtan, dışarda da hep tayt giydim zaten, yazık valla dediğin gibi hamile adı geçince fiyatlar iki katı oluyo, çok mantıklı aslında bu işe el atsak olur ben birde magnet, kapı süsü yapımına girsem diye düşündm ya ben im 52 tl ye mal ettiğim 65 adet magnet ve kapı süsüme baktımda 300 400 civarı para diyolar , iyi iş valla
çok şıkmış canım.böyle birşey hiç aklıma gelmemişti.sağol canım
Rica ederim canım.. Güzel şeyler var bu tarz pijamalar.. Nette de görmüştüm
C&A ya bakayım ben de böyle bişey arıyorıum önden düğmeli
Çok sağol önerin için
selam kızlar
selam kızlar
iyiyim canım saol .sen nasılsın???Selam destina nasılsın
Selam hoşgeldin.. :)
iyiyim canım saol .sen nasılsın???
hoşbuldum ...nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?