hoşbuldum ...nasılsın?
Evet bak o işte de süper para var.. 5 TL lik keçe ile kapı süsü yapmış 75 TL fiyat veriyor. Yuh dedim..
Bende şimdi internetten bebek şekeri malzemesi araştırıyorum kendim yapıcam en güzeli..
sabahmı kaldı kızzzzSabah tembelliği ve bebek hareketi takibindeyim :))
Çıkıp yürüyş yapmalıyım bugün işten izinliyim
oooooooh ne güzel ....ee tabi artık geri sayımdayız aynen çok heycanlıyım hem korkuyom karmakarışıkİyiyiz çok şükür büyüyoruz ve gün geçtikçe heyecanlanıyoruz :))
Sen nasılsın bebişin nasıl ? :)
bencede kendin yap cnm ben tüm malzemeye 50 tl verdim 65 magnet birde kapı süsü çıardım,dahda malzemem arttı, onlarlada bişeler yapmayı planlıyourmbebeime saç bandı fln, fotolarını paylaşmıştım burdan , nettekinden hiç bi farkı yok, sırf kapısüsüne baktım da 200'e yakın para istiolar yok valla memuriyeti bırakıp bu işe girsem misli misli kazanırım
Kızının adı NİL 'di dimi canım yanlış hatırlamıyorsam.. Görmüştüm fotolarını çok da beğenevemiştim ellerine sağlık..
Yaa bende düşünmüyor değilim. Doğum izninde annemde burda olucak o ara ek gelir elde ederiz
oooooooh ne güzel ....ee tabi artık geri sayımdayız aynen çok heycanlıyım hem korkuyom karmakarışık
bizde iyiyiz biraz önce oğlum saolsun karnımın yanına bi tekme attı nerdeyse ayakları dışarı çıkacaktı ....canımı yaktı eşşek sıpası
evet yerleri daraldığı için en ufak hareketlerini bile hissediyoz ....senin doğum şeklin belli oldumu..aklında bişey varmı???Kıyamam yaa.. Ama onlarda ne yapsın artık sığamıyorlar göbişlerimize :))
Benim oğlumda öle öne doğru falan oturdum mu hemen başlıyor gerinip tekmelemeye :))
Az kaldı azz en heyecanlı bekleyiş kısmındayız
herşey yolundaysa sıkıntı yok
grip olmasa da iyi olurdu ama inşallah atlatır bir an önce
malum sademden sonra hepimiz etkilendik ve meraktayız birbirimizi
aman ha kızlar yazamasanız bile bir selam verin günlük
sabahmı kaldı kızzzzbebiş nasıl tekmeler geliyomu??
doğum iznine ayrılmadınmı canım sen yaaa???
oooooooh ne güzel ....ee tabi artık geri sayımdayız aynen çok heycanlıyım hem korkuyom karmakarışık
bizde iyiyiz biraz önce oğlum saolsun karnımın yanına bi tekme attı nerdeyse ayakları dışarı çıkacaktı ....canımı yaktı eşşek sıpası
Kıyamam yaa.. Ama onlarda ne yapsın artık sığamıyorlar göbişlerimize :))
Benim oğlumda öle öne doğru falan oturdum mu hemen başlıyor gerinip tekmelemeye :))
Az kaldı azz en heyecanlı bekleyiş kısmındayız
evet yerleri daraldığı için en ufak hareketlerini bile hissediyoz ....senin doğum şeklin belli oldumu..aklında bişey varmı???
gobek bagı dusmeden yıkarsanız cok dıkkat edılmesı gerekıomus mıkrop kapabılır ve yıkadıktan sonra ıslak bırakılabılırmıs yıkarsanızda cok ıyı kurutmak ve mıkrop kaptırmamak gerekıomus kızlar
yap yap boşver zaten hem hamilelik hem iş zor...fırsat buldukça dinlen sonradan arıycaz bu günleri.İş olmayınca tembellik ettim napıyım
Çalılabilir raporu aldım doğum sonrasına kullanayım dşye 5 haftayı bakalım nasıl gececek neyse ki arasıra dinlenme izşnleri slabiliyorum
Sabah biraz sakindi benim minik o yuzden heyecan yaptım biraz tekmelesin diye
Can yakmaya razı oluyoruz ya yeter ki tekmelesin:)
Senin daha yakın doğum hayırlısıyla sağlıkla minik adam geliyor
Ayyyy çok heyecanlı yaa
bende hep normal istedim .doktorum bana bırakıyo tedaviyle hamile kaldığım için ...cuma günü çatı muayenesi var bakalım ne diycek .bi taraftan bebğimi riske atmakta istemiyorum kafa böyleŞuan için normal doğum gözüküyor bende öle olmasını istiyorum epidural normal doğum.
Ama oğlum biraz iri ve çatı muayenesi olmadım henüz o zaman belli olucak inşallah..
Senin belli mi ? Ne düşünüyosun ?
göbek bağı 1 hafta 10 günde düşüyo bildiğim kadarıyla....göbek bagı kaç günde düşüyo kii acaba
bizim çok az kaldı bebişin herşeyi hazır yıkandı ütülendi ...temizlkte baya az kaldı ..bi mutfak bide 4 parça halı var silinecek onlarıda ablamla kuzenim yapacaklar ...cicilerimizi yıkadık, ütüledik.. dogum çantamızı hazırladık...
şimdi geriye ev temizligimiz ve şekerlerimiz kaldı..
temizliği de eşimle liste yaptık beraber yapıyoruz minik minik...
e napalım günler geçmiycek yoksa...
bizim çok az kaldı bebişin herşeyi hazır yıkandı ütülendi ...temizlkte baya az kaldı ..bi mutfak bide 4 parça halı var silinecek onlarıda ablamla kuzenim yapacaklar ...
ohh maşallahhh kolay gelsincicilerimizi yıkadık, ütüledik.. dogum çantamızı hazırladık...
şimdi geriye ev temizligimiz ve şekerlerimiz kaldı..
temizliği de eşimle liste yaptık beraber yapıyoruz minik minik...
e napalım günler geçmiycek yoksa...
herşey yolundaysa sıkıntı yok
grip olmasa da iyi olurdu ama inşallah atlatır bir an önce
malum sademden sonra hepimiz etkilendik ve meraktayız birbirimizi
aman ha kızlar yazamasanız bile bir selam verin günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?