evettttt kızlar aşağısı kalabalık ama herkes geçmişimi okuyor acaba
ohh maşallahhh kolay gelsin
selam geniccim iyiym şükür boğazımda hafif bir ağrı ve burnumda hafif bir akıntı dikkat ediyorum kendime inşallah ilerlemezzz
ayy daha size göre çok arkadayım bennn... 35 36 hayal gibi benim için... ama beklemek özlemek çook güzel
selam geniccim iyiym şükür boğazımda hafif bir ağrı ve burnumda hafif bir akıntı dikkat ediyorum kendime inşallah ilerlemezzz
Aynen canım ben geçmişi okumaya gidiyorum. O kadar çok sayfa olmuş ki...
Bugün sabah kalktım annemin koynuna girdim yattım babam kalkmıştıBizim oğlan hiççç rahat durmamış annemi dürtüklemiş hep kadıncağızı uyandırmış annemde beni yaln ız bırakmış koca yatakta
bengeçm,ş, atlaya atlaya okuyorum vallla
şimdi kalkıp yarım kalan bir iki işim var onu yapayım akşama kvler yemeğe çağırdımm kaynım burdayken beraber yemek yiyelim hep onlarda yiyoruz
canım oğlum biküvi yerken yerlere kırıntı dökülmesin diye örtü açtık içindeki kırıntılarla örtüyü kaldırdı daha süpüreli 20 dk olmuştuuuu
bende hep normal istedim .doktorum bana bırakıyo tedaviyle hamile kaldığım için ...cuma günü çatı muayenesi var bakalım ne diycek .bi taraftan bebğimi riske atmakta istemiyorum kafa böyle
bebiş kaç kiloki???senin ne zaman muayene???
Kızlar ben Aybüke'yi de merak ediyorum. Doğuma gitmeden önce yazmıştı en son ondan sonra bir daha görmedim. Aybüke'den haberi olan var mı?
yap yap boşver zaten hem hamilelik hem iş zor...fırsat buldukça dinlen sonradan arıycaz bu günleri.
sorun yok demi tekmeliyomu????
evet çok az kaldı bakalım bizim doğum hikayemiz nası olacak artık anlata anlata bitiremeyizmalum erkeklerin askerlik anısı kadınların doğum ?
Yani riskli bi durum olsa Allah korusun bende hiç düşünmem direk sezaryan derim.. O yüzden sende iyi düşün canım..
Tabi çatı muayenesi çok önemli müsait olduktan sonrada risk yok gibi bişi diyolar..
Benim şuanda 3250 gr oğlum 54 cm.. Ama işte daha 1 ay var nolur bilmiyoruz dr da bende :44::44:
selam kızlar
sağol canımm yapacağım yatarken tıkanıyor şimdilik ama bunu da yaparım oğlumun spreyini kullanırızLovelicim kendine dikkat et.benim 10 gun once ayni sikayetlerim vardi.ilac falanda kullanmayinca burnum tikandi bi sure sonra ve 2 gun siddetli hatta bi gece uykumdan uyandiran bas agrisi cektim.sabahina dr.a gittim.sinuslerin dolmus dedi.cocuklara kullandigimiz deniz suyu spreyleri var ya onunla her tikandiginda ac burnunu.hic tikali kalmasin sinusleri bu sekilde bosalt dedi.antibiyotik verdi sinusler icin.aldim ama kullanmadim antibiyotigi.once deniz suyu spreyle acmaya calisiyim.olmazsa kullanirim antibiyotigi diye dusundum.ve spreyi bol bol kullandim hic tikali birakmadim burnumu.ve antibiyotige gerek kalmadan sinusleri bosalttim bas agrimda ondanmis gecti.dikkat et kendine.burnunun tikanmamasina ozen goster cnm.
ne yapalım canım aylardır gelmiyorlar beni yormamak için hem çalışıyorsun hem de bize hazırlık yapma diyor siz gelin burda yiyelim diye sürekli çağırıyorlardı ama şimdi tatil ya kaynım da burda yaparım bişeyler zaten kayınvalidem dayanamaz yardıma gelir tahminimcecanım merak ettim valla sen demirbaşsın aman habersiz bırakma
dün yazacaktım ama işteki yoğunluktan yazamamıştım sabahtan da aklımdaydın
ohhh ne güzel dinlen güzel güzel canım anneciğinin yanında
amannn olsun varsın boşverrrrr kırıntıları çocuk bu
ama bu halinle de sana da yazık be arkadaşım birde yemek işi çıkıncan kolay gelsin sana arkadaşım
sağol canım iyiyim işte uykum var ama oğlumun uykusu yok olsa da uyusammmCanım geçmiş olsun.. Nasıl oldun ?
Kusuyorum arkadaşlar sizlere kuzunun ismi hakkında onerinizi sormustum hic cevap yazmissinizhamilelik alinganligim hat safhada galiba... :)
sağol canımm yapacağım yatarken tıkanıyor şimdilik ama bunu da yaparım oğlumun spreyini kullanırız
ne yapalım canım aylardır gelmiyorlar beni yormamak için hem çalışıyorsun hem de bize hazırlık yapma diyor siz gelin burda yiyelim diye sürekli çağırıyorlardı ama şimdi tatil ya kaynım da burda yaparım bişeyler zaten kayınvalidem dayanamaz yardıma gelir tahminimce
sağol canım iyiyim işte uykum var ama oğlumun uykusu yok olsa da uyusammm
valla kusuyorum diye anladım eyvah dedim ne oldu da kusuyor diye
canım gözden kaçıyor inan yoksa burda herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor
cinsiyeti neydi canım
:)evet telden yazinca boyle komiklikler oluyor...KIZ ilk kizimin adi zeynep ece simdi ikincisi babası başak ada olsun diyor...basak ada nasil sizce...ilk duyduğum gece nedense hic uyumadim yattim kalktim uyku ile uyaniklik arasında isim aradim...
merhaba smasher beklenen doğum tarihlerimiz aynı benimde bir kızım olacak inşallah, senin bebiş maşallah kilosu dikkatimi çekti 3250 ne zamandı? benim 34. haftada 2250 gr dı :) çok mu küçüğüz ne
Benimde 34. hafta kontrolümde ki kilosuydu canım.. Senin bebeğin normal yani küçük değil,bizim ki biraz iri :)
Hem erkek olduğu için hemde genetik yapıyla alakalıymış boyu ve kilosu :)
doğumdan hemen sonra yazmıştı diğerine. sağlıklıymış bebeği tam olarak ne yazmıştı onu bulup hemen göndereyim 2400 gr ve 48 cm doğmuş. küvöze de girmemiş sağlıklı demişti.
yaaa sorma okuyorum 2 sayfa geçmişten sonra işe dönüyorum biraz çalışıp tekrar dönüyorum bi bakmışım 4 sayfa ilerlemiş :)))
yetişemiyorum gündemeeee:):)
Kusuyorum arkadaşlar sizlere kuzunun ismi hakkında onerinizi sormustum hic cevap yazmissinizhamilelik alinganligim hat safhada galiba... :)
sağol canımm yapacağım yatarken tıkanıyor şimdilik ama bunu da yaparım oğlumun spreyini kullanırız
ne yapalım canım aylardır gelmiyorlar beni yormamak için hem çalışıyorsun hem de bize hazırlık yapma diyor siz gelin burda yiyelim diye sürekli çağırıyorlardı ama şimdi tatil ya kaynım da burda yaparım bişeyler zaten kayınvalidem dayanamaz yardıma gelir tahminimce
sağol canım iyiyim işte uykum var ama oğlumun uykusu yok olsa da uyusammm
valla kusuyorum diye anladım eyvah dedim ne oldu da kusuyor diye
canım gözden kaçıyor inan yoksa burda herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor
cinsiyeti neydi canım
Benimde 34. hafta kontrolümde ki kilosuydu canım.. Senin bebeğin normal yani küçük değil,bizim ki biraz iri :)
Hem erkek olduğu için hemde genetik yapıyla alakalıymış boyu ve kilosu :)
Öyle deme yaa bende zaman geçmiyor diyorum ama sonrada hangi ara 35 oldu diyorum kendi kendime.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?