2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
evettttt kızlar aşağısı kalabalık ama herkes geçmişimi okuyor acaba

Aynen canım ben geçmişi okumaya gidiyorum. O kadar çok sayfa olmuş ki...

Bugün sabah kalktım annemin koynuna girdim yattım babam kalkmıştı Bizim oğlan hiççç rahat durmamış annemi dürtüklemiş hep kadıncağızı uyandırmış annemde beni yaln ız bırakmış koca yatakta

evettttt kızlar aşağısı kalabalık ama herkes geçmişimi okuyor acaba

bengeçm,ş, atlaya atlaya okuyorum vallla
şimdi kalkıp yarım kalan bir iki işim var onu yapayım akşama kvler yemeğe çağırdımm kaynım burdayken beraber yemek yiyelim hep onlarda yiyoruz

canım oğlum biküvi yerken yerlere kırıntı dökülmesin diye örtü açtık içindeki kırıntılarla örtüyü kaldırdı daha süpüreli 20 dk olmuştuuuu

ohh maşallahhh kolay gelsin

selam geniccim iyiym şükür boğazımda hafif bir ağrı ve burnumda hafif bir akıntı dikkat ediyorum kendime inşallah ilerlemezzz

Lovelicim kendine dikkat et.benim 10 gun once ayni sikayetlerim vardi.ilac falanda kullanmayinca burnum tikandi bi sure sonra ve 2 gun siddetli hatta bi gece uykumdan uyandiran bas agrisi cektim.sabahina dr.a gittim.sinuslerin dolmus dedi.cocuklara kullandigimiz deniz suyu spreyleri var ya onunla her tikandiginda ac burnunu.hic tikali kalmasin sinusleri bu sekilde bosalt dedi.antibiyotik verdi sinusler icin.aldim ama kullanmadim antibiyotigi.once deniz suyu spreyle acmaya calisiyim.olmazsa kullanirim antibiyotigi diye dusundum.ve spreyi bol bol kullandim hic tikali birakmadim burnumu.ve antibiyotige gerek kalmadan sinusleri bosalttim bas agrimda ondanmis gecti.dikkat et kendine.burnunun tikanmamasina ozen goster cnm.

ohh maşallahhh kolay gelsin

selam geniccim iyiym şükür boğazımda hafif bir ağrı ve burnumda hafif bir akıntı dikkat ediyorum kendime inşallah ilerlemezzz

canım merak ettim valla sen demirbaşsın aman habersiz bırakma

dün yazacaktım ama işteki yoğunluktan yazamamıştım sabahtan da aklımdaydın

ohhh ne güzel dinlen güzel güzel canım anneciğinin yanında

amannn olsun varsın boşverrrrr kırıntıları çocuk bu

ama bu halinle de sana da yazık be arkadaşım birde yemek işi çıkıncan kolay gelsin sana arkadaşım

Yani riskli bi durum olsa Allah korusun bende hiç düşünmem direk sezaryan derim.. O yüzden sende iyi düşün canım..
Tabi çatı muayenesi çok önemli müsait olduktan sonrada risk yok gibi bişi diyolar..
Benim şuanda 3250 gr oğlum 54 cm.. Ama işte daha 1 ay var nolur bilmiyoruz dr da bende :44::44:

Kızlar ben Aybüke'yi de merak ediyorum. Doğuma gitmeden önce yazmıştı en son ondan sonra bir daha görmedim. Aybüke'den haberi olan var mı?

doğumdan hemen sonra yazmıştı diğerine. sağlıklıymış bebeği tam olarak ne yazmıştı onu bulup hemen göndereyim 2400 gr ve 48 cm doğmuş. küvöze de girmemiş sağlıklı demişti.

Kusuyorum arkadaşlar sizlere kuzunun ismi hakkında onerinizi sormustum hic cevap yazmissiniz hamilelik alinganligim hat safhada galiba... :)

Gündüz daha azhareketli benim kız gece coşuyo ama şimdi yürüyüşten gelip bişeyler yiyince baya bi döndü durdu
Çatı muaynesinden sonra netleşiyomuş dimi foğum şekli bskalım 36da çatı musynesi yspıcam dedi dr. O da beni korkutuyo ya eski usul yapılıyomus galiba:/

Günler nası gececek derken doğumlar basladı başta yazışmalar azalır ama düzene girince hikayeler bebek bakımları coşar yine bu topik:)

merhaba smasher beklenen doğum tarihlerimiz aynı benimde bir kızım olacak inşallah, senin bebiş maşallah kilosu dikkatimi çekti 3250 ne zamandı? benim 34. haftada 2250 gr dı :) çok mu küçüğüz ne

sağol canımm yapacağım yatarken tıkanıyor şimdilik ama bunu da yaparım oğlumun spreyini kullanırız
ne yapalım canım aylardır gelmiyorlar beni yormamak için hem çalışıyorsun hem de bize hazırlık yapma diyor siz gelin burda yiyelim diye sürekli çağırıyorlardı ama şimdi tatil ya kaynım da burda yaparım bişeyler zaten kayınvalidem dayanamaz yardıma gelir tahminimce
Canım geçmiş olsun.. Nasıl oldun ?
sağol canım iyiyim işte uykum var ama oğlumun uykusu yok olsa da uyusammm
Kusuyorum arkadaşlar sizlere kuzunun ismi hakkında onerinizi sormustum hic cevap yazmissiniz hamilelik alinganligim hat safhada galiba... :)

valla kusuyorum diye anladım eyvah dedim ne oldu da kusuyor diye
canım gözden kaçıyor inan yoksa burda herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor
cinsiyeti neydi canım

:)evet telden yazinca boyle komiklikler oluyor...KIZ ilk kizimin adi zeynep ece simdi ikincisi babası başak ada olsun diyor...basak ada nasil sizce...ilk duyduğum gece nedense hic uyumadim yattim kalktim uyku ile uyaniklik arasında isim aradim...

valla tanıdığım tüm başaklar çok akıllı ve başarılı başak ada bence hoş bir isiöm olmmuş

merhaba smasher beklenen doğum tarihlerimiz aynı benimde bir kızım olacak inşallah, senin bebiş maşallah kilosu dikkatimi çekti 3250 ne zamandı? benim 34. haftada 2250 gr dı :) çok mu küçüğüz ne

Benimde 34. hafta kontrolümde ki kilosuydu canım.. Senin bebeğin normal yani küçük değil,bizim ki biraz iri :)
Hem erkek olduğu için hemde genetik yapıyla alakalıymış boyu ve kilosu :)

Benimde 34. hafta kontrolümde ki kilosuydu canım.. Senin bebeğin normal yani küçük değil,bizim ki biraz iri :)

maşallahhh kuzulara :) az kaldı Allah hepimize kolaylık versin bebeklerimize sağlıkla kavuşalım.
Bende bu aralar korku başladı galiba, zaman azaldıkça ruh halim değişiyor dün sebepsiz ağladım 1 saat sizlerde durumlar nasıl

doğumdan hemen sonra yazmıştı diğerine. sağlıklıymış bebeği tam olarak ne yazmıştı onu bulup hemen göndereyim 2400 gr ve 48 cm doğmuş. küvöze de girmemiş sağlıklı demişti.

evettt canım ama ondan sonra ses çıkmadı ondan

yaaa sorma okuyorum 2 sayfa geçmişten sonra işe dönüyorum biraz çalışıp tekrar dönüyorum bi bakmışım 4 sayfa ilerlemiş :)))
yetişemiyorum gündemeeee:):)

kıyamam bende arada girip bakiyorum yetişmeye çalışıyorum

alınma arkadaşım ilkinin adı halim kaan bunun içinde düşündüğümüz kerem batu belki fikir olur

yardım varsa sıkıntı yok ama yorma kendini sende çok fazla

Öyle deme yaa bende zaman geçmiyor diyorum ama sonrada hangi ara 35 oldu diyorum kendi kendime.. :)

zamandan da degil de erken dogum korkum oluştu sanki... eskiden sezeryandan korkardım normali bilmiyorum... ama şimdi onlar gitti sadece erken dogum olur mu acaba diye evhamlanıyorum.. suyum da azalmış ya birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…