2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim de öyle gel git yaşıyorum rüyalar felan ilk olunca bi şey bilmenin rahatlıgı ve telaşı var degişik yani..
Allah tan eşim büyük destek

Nehir kıyısına yürüyüşe gittik meyve götürdük dilimleyip eşimle
şimdi de gelip süt kek molası verdik...

bu aralar iştahım tavanda geziyo..
adamcazım korkuyo dışarda yemek yemeye ikinci porsiyonu isterim diye

benim de hiiiiiiç umrum degil kızımın hakkı napayım.. lay lay lommm...

azıcık kestirip duvar ve pencere silcek eşim ben de koltuk ve kitaplıgımızı...

Valla bende duygusallıktan çok uyku hali var.. Yorgunluk falanda hissetmiyorum ama arada öyle bi uykum geliyorki anlatamam :))

zamandan da degil de erken dogum korkum oluştu sanki... eskiden sezeryandan korkardım normali bilmiyorum... ama şimdi onlar gitti sadece erken dogum olur mu acaba diye evhamlanıyorum.. suyum da azalmış ya birazcık

Korkma canım.. Yani sen korktukça bebeğinde tedirgin olur o yüzden erken gelmeye karar verebilir.. Sen ne kadar rahat olursan o da o kadar rahat olur ve vaktini bekler gibi geliyo bana :)
Bende heyecan çok ama biraz gamsızım ben böle konularda :)

Valla eşime diyorum ki 35 36 yı görsem vitesi boşa alıcam tedirgin olmuycam die
Bakalım haklısın ama ben ne kadar rahatsam melegim de o kadar rahat

valla tanıdığım tüm başaklar çok akıllı ve başarılı başak ada bence hoş bir isiöm olmmuş

Benim tanidigim 2 tane vardi onlarda basarili tipleri...lisede...sonrasında yok isim olayi ne değişik bir şey aklimda hayali.de olmayan isimler bir bakiyorum kizlarimin isimleri olmuş...simdi yaxarkende içimbir tuhaf oldu kizlarim sanki hayal aleminde yasiyorum.... Araya bu kadar yil girince mi hala ben de inanamama durumu mevcut...bilmiyorum sanki ben degil de badkasi hamile ve ben onu gozetliyorum hissimi anlatamiyorum

Valla bende duygusallıktan çok uyku hali var.. Yorgunluk falanda hissetmiyorum ama arada öyle bi uykum geliyorki anlatamam :))

uyku bende de var sorma, 1 haftadır gündüz çok tatlı bir uyku geliyor uyuyorum dinleniyorum. geceleri de uyanıyorum 2-3 kez oun da etkisi olabilir.. zaten artık ağırlaştığımı hissediyorum 1-2 gündür. unutup seri hareketlerde bulunuyorum bazen sonra vücudum beni yavaşlatıyor. çok değişik bir süreç gerçekten sonuna kadar daha neler olacak bakalım :)

oh ne güzel, hangi şehirdesin? bugün istanbulda hava çok güzel tam gezmelik ama bende dün gezdim yoruldum bugün evde dura kalka işlerimle ilgileniyorum..

Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum yaaa bi yandan heyecannn amaa doktorla konusup sezeryan isticemmm kontrole gittimde dogum.masasini gorunce resmen Rengim kacio elim ayagim buz kesiooo yapamicam sey icin ugrasmiyim diyorumm birde sezeryan olacak olanlara cati muayenesi yapiolar mi bilgisi olan var mı

Evet gece tuvalet ihtiyacı çok oluyo malum
Bende çok uyanıyorum o yüzden gündüz uykum geliyor büyük ihtimallede.. :)
Bende yürüyüş yaparken zorlanıyorum.. Çok hızlı yürüyomuşum gibi geliyo aslında ama baya yavaş yürüyebiliyorum :)

merhaba arkadaşlar
hani geçen haftalarda yazmıştım ya aniden kanamam oldu korktuk ilçedeki acile gittik kadım doğumcuyu çağırdılar muayene etti ve sebebini bilemedi bebek pozisyon değiştirdiğinden olabilir açılma ve sancı yok demişti ya
ben daha sonra şehirdeki kendi dr ma gittim muayene etti ve rahim ağzı yaran var dedi
kendi kendine geçer dedi
ben anlamıyorum bu dr ları
ilçedeki de muayene etti yarayı nasıl görmedi
zaten bebeğin içerden pozisyon değitirmesiyle kanama olacağı hiç aklıma yatmamıştı

Ben 1 eylül 2014 te ücretsize ayrılacağım.bu durumda 15 ağustos maaşımı alabilir miyim?dilekçemi ne zaman vermem gerekir?verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
15 ağustos maaşı 15 ağustos-14 eylülü içerir. 1 eylülde ayrılacağım dersen 14 günlük farkı geri isterler. o yüzden dilekçeni 15 eylül itibariyle ayrılmak istiyorum dersin o arayı raporla kapatırsın. ancak öyle paranın tamamını hak edersin

bu arada ben de bir tane başak tanıyorum
resme çok yetenekliydi
diş hekimi oldu
başarılı ve iyi biriydi

canım geçmiş olsun

Mart anneleri aklınızda duyulmamış yada size değişik gelen erkek bebek isimleri varsa yazar mısınız?

benim gibi 37.haftada olup adet sancısı gibi ara ara sancısı olan var mı? 2 gün önce doktora gttm nst de herşey yolundaydı bebk de iyiydi doktora sormadım da ne biliym sorsam mı acaba bişe olur mu diye

benim gibi 37.haftada olup adet sancısı gibi ara ara sancısı olan var mı? 2 gün önce doktora gttm nst de herşey yolundaydı bebk de iyiydi doktora sormadım da ne biliym sorsam mı acaba bişe olur mu diye

Ben sormalısın canım.. Sonuçta 37. haftadan sonra heran herşey olabilir..
Hem için rahat etmiş olur, hemde dr un bilgisi olsun bu durumdan..

bu arada ben de bir tane başak tanıyorum
resme çok yetenekliydi
diş hekimi oldu
başarılı ve iyi biriydi
İyisallah
Tabiki sadece isimle olacak bir şey değil biliyorum ama isim koymak güzel isim koymak vebali anne babaya ait.tesekkur ederim pek yazmiyorum ama her gün okuyorum...benim kayinvalidem yok üvey o da firsatini bulsa KV ilk yaparmiydi bilmiyorum etrafta gördüğüm iyisi iyi oluyor yükünü hafifletiyor elbette problem olur anne KIZ arasında bile oluyor önemli olan sinirlari aşmamak herkes haddini bilecek.bir de okuyup inananamadigi. KV modelleri var sasiriyor Allah güç kuvveti izi arttirsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…