maşallahhh kuzulara :) az kaldı Allah hepimize kolaylık versin bebeklerimize sağlıkla kavuşalım.
Bende bu aralar korku başladı galiba, zaman azaldıkça ruh halim değişiyor dün sebepsiz ağladım 1 saat sizlerde durumlar nasıl
maşallahhh kuzulara :) az kaldı Allah hepimize kolaylık versin bebeklerimize sağlıkla kavuşalım.
Bende bu aralar korku başladı galiba, zaman azaldıkça ruh halim değişiyor dün sebepsiz ağladım 1 saat sizlerde durumlar nasıl
zamandan da degil de erken dogum korkum oluştu sanki... eskiden sezeryandan korkardım normali bilmiyorum... ama şimdi onlar gitti sadece erken dogum olur mu acaba diye evhamlanıyorum.. suyum da azalmış ya birazcık
Korkma canım.. Yani sen korktukça bebeğinde tedirgin olur o yüzden erken gelmeye karar verebilir.. Sen ne kadar rahat olursan o da o kadar rahat olur ve vaktini bekler gibi geliyo bana :)
Bende heyecan çok ama biraz gamsızım ben böle konularda :)
valla tanıdığım tüm başaklar çok akıllı ve başarılı başak ada bence hoş bir isiöm olmmuş
Valla bende duygusallıktan çok uyku hali var.. Yorgunluk falanda hissetmiyorum ama arada öyle bi uykum geliyorki anlatamam :))
Nehir kıyısına yürüyüşe gittik meyve götürdük dilimleyip eşimle
şimdi de gelip süt kek molası verdik...
bu aralar iştahım tavanda geziyo..
adamcazım korkuyo dışarda yemek yemeye ikinci porsiyonu isterim diye
benim de hiiiiiiç umrum degil kızımın hakkı napayım.. lay lay lommm...
azıcık kestirip duvar ve pencere silcek eşim ben de koltuk ve kitaplıgımızı...
uyku bende de var sorma, 1 haftadır gündüz çok tatlı bir uyku geliyor uyuyorum dinleniyorum. geceleri de uyanıyorum 2-3 kez oun da etkisi olabilir.. zaten artık ağırlaştığımı hissediyorum 1-2 gündür. unutup seri hareketlerde bulunuyorum bazen sonra vücudum beni yavaşlatıyor. çok değişik bir süreç gerçekten sonuna kadar daha neler olacak bakalım :)
15 ağustos maaşı 15 ağustos-14 eylülü içerir. 1 eylülde ayrılacağım dersen 14 günlük farkı geri isterler. o yüzden dilekçeni 15 eylül itibariyle ayrılmak istiyorum dersin o arayı raporla kapatırsın. ancak öyle paranın tamamını hak edersinBen 1 eylül 2014 te ücretsize ayrılacağım.bu durumda 15 ağustos maaşımı alabilir miyim?dilekçemi ne zaman vermem gerekir?verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar
hani geçen haftalarda yazmıştım ya aniden kanamam oldu korktuk ilçedeki acile gittik kadım doğumcuyu çağırdılar muayene etti ve sebebini bilemedi bebek pozisyon değiştirdiğinden olabilir açılma ve sancı yok demişti ya
ben daha sonra şehirdeki kendi dr ma gittim muayene etti ve rahim ağzı yaran var dedi
kendi kendine geçer dedi
ben anlamıyorum bu dr ları
ilçedeki de muayene etti yarayı nasıl görmedi
zaten bebeğin içerden pozisyon değitirmesiyle kanama olacağı hiç aklıma yatmamıştı
benim gibi 37.haftada olup adet sancısı gibi ara ara sancısı olan var mı? 2 gün önce doktora gttm nst de herşey yolundaydı bebk de iyiydi doktora sormadım da ne biliym sorsam mı acaba bişe olur mu diye
Mart anneleri aklınızda duyulmamış yada size değişik gelen erkek bebek isimleri varsa yazar mısınız?
canım geçmiş olsun
İyisallahbu arada ben de bir tane başak tanıyorum
resme çok yetenekliydi
diş hekimi oldu
başarılı ve iyi biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?