Ben sormalısın canım.. Sonuçta 37. haftadan sonra heran herşey olabilir..
Hem için rahat etmiş olur, hemde dr un bilgisi olsun bu durumdan..
benim gibi 37.haftada olup adet sancısı gibi ara ara sancısı olan var mı? 2 gün önce doktora gttm nst de herşey yolundaydı bebk de iyiydi doktora sormadım da ne biliym sorsam mı acaba bişe olur mu diye
Mart anneleri aklınızda duyulmamış yada size değişik gelen erkek bebek isimleri varsa yazar mısınız?
bera erkek adı mı? kız gibi sanki...
poyraz çok güzel onuda düşündüm ama daha karar vermedik...ne zor işmiş siz ne güzel koymuşsunuz...
nst kaçıncı haftadan itibaren bakılıyor acaba?bide ne işe yarıyor?
Benimde oğlum olacak ve rüyamda gördüm POYRAZ olacak inşallah ismide :)
Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum yaaa bi yandan heyecannn amaa doktorla konusup sezeryan isticemmm kontrole gittimde dogum.masasini gorunce resmen Rengim kacio elim ayagim buz kesiooo yapamicam sey icin ugrasmiyim diyorumm birde sezeryan olacak olanlara cati muayenesi yapiolar mi bilgisi olan var mı
cnm ben 37 de diilim henüz ama bende de oluyor arasıra. doktora söyledim bebek baskı yapıyor önemli değil dedi. nst de de bişi çıkmadı çünkü. bir de idrarda yanma şikayetin yoksa sıkıntı yok dedi. ztn idrar kültürüm yeni yapılmıştı 1 hft önce. enfeksiyon da ağrı yapabilir çünkü.
Bera isminin kullanıldığı cinsiyet : Erkek
Bera isminin renk senbolü : Mavi
Bera isminin kökeni : Bilinmiyor
Bera isminin kullanım popülerliği : % 490140,01
Bera isminin karakter sayısı : 4
Bera isminin gösterim sayısı : 7001
Bera isminin baş harfi : B
Bera isminin son harfi : a
Bera isminin kafiye uyumu : Be - ra
bu kadar detay bilgi hangi sitede var süpermişşşş...
Kizlar ben dogumdan cok korkuyorum yaaa bi yandan heyecannn amaa doktorla konusup sezeryan isticemmm kontrole gittimde dogum.masasini gorunce resmen Rengim kacio elim ayagim buz kesiooo yapamicam sey icin ugrasmiyim diyorumm birde sezeryan olacak olanlara cati muayenesi yapiolar mi bilgisi olan var mı
nst kaçıncı haftadan itibaren bakılıyor acaba?bide ne işe yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?