2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
poyraz çok güzel onuda düşündüm ama daha karar vermedik...ne zor işmiş siz ne güzel koymuşsunuz...

benim gibi 37.haftada olup adet sancısı gibi ara ara sancısı olan var mı? 2 gün önce doktora gttm nst de herşey yolundaydı bebk de iyiydi doktora sormadım da ne biliym sorsam mı acaba bişe olur mu diye

cnm ben 37 de diilim henüz ama bende de oluyor arasıra. doktora söyledim bebek baskı yapıyor önemli değil dedi. nst de de bişi çıkmadı çünkü. bir de idrarda yanma şikayetin yoksa sıkıntı yok dedi. ztn idrar kültürüm yeni yapılmıştı 1 hft önce. enfeksiyon da ağrı yapabilir çünkü.

Mart anneleri aklınızda duyulmamış yada size değişik gelen erkek bebek isimleri varsa yazar mısınız?

bera ismini geçenlerde duydum ve çok sevdim

1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. elBera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti.

bera erkek adı mı? kız gibi sanki...

[h=1]Bera isminin anlamı[/h]1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. elBera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti.
Bera isminin kullanıldığı cinsiyet : Erkek

Bera isminin renk senbolü : Mavi
Bera isminin kökeni : Bilinmiyor
Bera isminin kullanım popülerliği : % 490140,01
Bera isminin karakter sayısı : 4
Bera isminin gösterim sayısı : 7001

Bera isminin baş harfi : B

Bera isminin son harfi : a

Bera isminin kafiye uyumu : Be - ra

birde eymen ismini çok seviyorum

1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

kocamı ikna edememiştim eymen ismini hiç sevmiyormuş daa..... (

Bera isminin kullanıldığı cinsiyet : Erkek
Bera isminin renk senbolü : Mavi
Bera isminin kökeni : Bilinmiyor
Bera isminin kullanım popülerliği : % 490140,01
Bera isminin karakter sayısı : 4
Bera isminin gösterim sayısı : 7001

Bera isminin baş harfi : B

Bera isminin son harfi : a

Bera isminin kafiye uyumu : Be - ra

bu kadar detay bilgi hangi sitede var süpermişşşş...

poyraz çok güzel onuda düşündüm ama daha karar vermedik...ne zor işmiş siz ne güzel koymuşsunuz...

Valla bizimde hiç kolay olmadı inan.. Mert, çınar, demiz, rüzgar hepsi sırayla geçti gitti
En son hiç aklımızda yokken rüyamda görünce karar verdik..
Bebek ismiyle gelirmiş sana malum olur bugün yarın :)

yapmıyolar sanırım çünkü oğlumda sezeryan oldum hiç çatı muayenesi yapmadılar bu da sezeryan veöyle bişey sözkonusu olmadı henüz..

idrar tesi yapılmadı da ulaşamadım cnm doktora ulaşırsam bi sorcam bakalım inş dediğin gbi baskı yapıyodur

Son düzenleme:

http://www.bebekisimleri.gen.tr/bera-isminin-anlami.html

Canım öncelikle korku psikolojide öğrenilen bir davranış olarak geçer o yüzden korkuyu kabullenme içinde büyütme yoksa doğuma kadar çıkmaza girersin ve İnan herşey yolunda giderken daha da zor hal alır olumlu düşün olumlu olsun aklına olumsuz hiçbirşey getirme herşey yolunda gidecek ve sen bebeğini kucağına alacaksın kokusunu içine çekeceksin bu güzel anları düşün hep :)
Buara Bende sezeryanda çatı muayenesi yapılmıyor diye biliyorum

nst kaçıncı haftadan itibaren bakılıyor acaba?bide ne işe yarıyor?

cnm eger sancıların varsa 34 te, yoksa 36.haftadan itibaren nst ye alıyorlar.iki tane yuvarlak alet var. onları karnının üstüne yerleştiriyorlar. biri bebeğin kalp atışlarını ölçerken biri de sancını ölçüyor. toplamda 20 dk sürüyor. bebeğin kalp atışlarını dışarıdan duyabiliyorsun. çok güzel bi duygu :)
cihazın içinden sancı ve kalp atışlarının kaydoldugu kağıt çıkıyor. onu da doktor kontrol ediyor. bnm 20 civarı çıkmıştı sancım. doktorun dediğine göre 40ları 50 leri geçip zigzag çizmeliymiş sancı varsa. aynı seviyede ilerliyorsa sancı yok.

kızlar codulu geldi mi bugün

ben mi kaçırdım arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…