2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim için iyi oldu yazdıklarını okumak sağol canım

Benim de sıkıntım bu kıl tüy olayı aslında bi de doğum sonrası da kontrol vs olursa uzun süreli bi çöxüm bulmak lazım ağdaya gitmek zor geliyor ((((PPP

kolaydır degil mi... benim acı korkum yok da öyle stres basıyo geriliyorum alttan muayeneyi duyunca... acı anında zaten yavrunu beklemem ümidiyle belki umrunda olmaz da öncesi stres..Allah kolay getirsin anne olmak olabi

lmek hiç kolay degilmiş bunu anladım... çok bi şe yaşamasam da

Benim de sıkıntım bu kıl tüy olayı aslında bi de doğum sonrası da kontrol vs olursa uzun süreli bi çöxüm bulmak lazım ağdaya gitmek zor geliyor ((((PPP

Ben lazer epilasyon yaptirmistim ama hamileligin basinda artan hormonlarla hepsi geri cikti maalesef ( 37. Haftada bi kere yaptiricam ondan sonra cikmasi bir ayi bulur en az. O arada da dogumdu kontroldu falan olur biter haa cikan olursa da naapalim anlasinlar halimizden azcik canim :)

Döner döner merak etme.. Dönmezsede canı sağolsun kuzunun sağlıkla doğsuınlarda

Haklısın canımda doğum beklerken yapılan kontrol o an umrumda olmaz gibi geliyor.. Yani dakikalar belki saatler sonra bebişlerimizi kucağımıza alıcağımızı bildiğimiz için o an farklı bi alemde olurum gibi geliyo..
Ama işte şu önceki haftalarda yapılması gereken çatı muayenesi beni geriyo.. O da gelip geçicek tabii yapcak bişi yok

kızlar sizdede bacak arası ve göbek altında aşırı agrı oluomu yatakta dönmekte ve kalkmakta cok zorlanıyorum bugünlerde acaba sancı bumu yoksa açılma falan mı anlamıorumda

bu arada yanlış anlaşılmasın ben daha önce doğum yapmadım, bu ilk bebeğim olacak inşallah. benim açıklık kontrollerim 32. haftamdan beri yapılıyor, şiddetli kasılmalarım olduğu için. hele ilk kontrolde hiç beklemiyordum, nasılsa 37 de çatı yapıcak diye salmış bekliyordum, dr um alttan muayene edicem açıklığına bakmamız lazım diyince oldukça tırstım ve utandım. dedim benim altta hazırlığım yok, dr um da önemli değil rahat ol dedi. gerçekten nerdeyse hiç bakmadan elini sokup çıkardı saniyeler sürdü, sonraki kontrollerinde de jiletle alıp gitmiştim ki hayatımda jilet kullanmadım daha önce, yarım yamalak alıp gittim, napayım ağda hem acıtıyor hem kanatıyor bir de doğumu tetikler diyen var. valla bu saatten sonra bebeğim önemli kimseden çekinecek halim kalmadı

bende normalden tirsiyorm.anne bebkbicin normal daha saglikli diyolar ama sezaryaninda daha saglikli oldugu durumlar var.normalde neyle karsilasacagini bilmiyorsn sonucta.bende dr um yapmam demesinden korkuyordm ama cok sasirdm tamam olur dedi.bagirsak hastaligim var onu bhane ederek konustm.dr artk herkes normal istiyor dedi sasirdi benm sezaryn istememe.bi ara sezaryan modasi vardi simdi normal moda dedi:) benm sezaryenden tek cekindigm nokta bebegin gelmek istedigi an olmamasi.bebegime haksizlik edermiyim diye dusunuyorm.ama normal dogmda karsilasacagi zorluklarda fazla.kendimden cok onu dusundugm icin boyle istiyirm aslinda.pisman olmam insallah.her gece kabuslarima giriyor bu kafa karisikligi

Sanki ilk doğumumu biliyormuş gibi yazdın.aynen dediğin gibi kontrole gittim doğum başlamış dedi 1 cm açılma ama bende sıfır sancı ardından eve gideyim dediğimde hayır cevabını aldım bilmiyorum aciliyet neydi beni hastanede tuttular doğal dalgaları yasamadan tamamen suni sanciyla akşam 18.35te kızım dogdu.eğer sıkıntı yoksa dediğin gibi evde 5dk bire düşünceye kadar huzurla dalgaların bebeğe kavusmamiz demek olduğunu düşünerek geçirmek en güzeli.hastanede 7-8 cm e kadar dogumhaneye almıyorlar özel hastanede özel odamda annemin elini tutarak geçirdim.nst ye bağlıydım yatarak değil yürüyek karşılamak isterim bu kez.

Son düzenleme:

aynen canım ben de kendimden çok bebek için sezaryen istiyorum. vakumdu, nefes durmasıydı, kolu bacağı çok şeyler duydum. şimdi normal doğumdan korkuyorum. yoksa anne için normal doğum daha sağlıklı, komplikasyon çıkmazsa bebek için de öyle. artık hayırlısı diyorum..

İlk hamilelikte devamlı internetten doğum hikayeleri okuyordum olumlu olanları.çevremdeki annelere doğum şekillerini sorup doğal dogumu destekleyen doktor arıyordum.kime sorsam sezaryendi annem normal doğum yapmış ama aradan geçmiş 30yil.tek kaynak internet oldu aklımdaki sorular için.aralık annelerinde erken doğum yapan birarkadas oldu öyle korkunç yazmistiki hikayesini etkilenmemek mümkün degil.bilinçaltına korku yerleşiyor ama inanin herkesin doğumu farklıdır açılması doğum süresi.korkan arkadaşları anlıyorum hayırlısı olsun herkesin Kendi tercihi.sağlıkla doğsun yavrularimiz yeterki

kızlar ş,mdi hastaneden geliyorum.. Karnımın çok sertleştiğini farkettim ablamda hareket ediyormu dedi o an kafan dank etti gün boyu kızımı hastaneye götürdüğümden oğluşumu düşünemedim. hemen uzandım bekledim o hareketli sıpam tın demedi karnımı elimle salladım falan nafile sonra doktorumu aradım hemen hastaneye gel muayene etsinler dedi çok şükür nst de kalbi normal çıktı ama hala hareketsiz yarın kontrolüm var inş bi sorun çıkmaz dua edin göbüşdaşlarım

Kızlarda engellenemez bir baba düşkünlüğü oluyor. Benim kızım şuan 21 aylık oldu. Babacım, babacım diye sayıklıyor resmen. Hele babası beni öper, elimden filan tutarsa resmen kıskançlık krizine giriyor.

Evet evet işte hayellerim bunlar
Ayaklarını ısırıyım,popişini ısırayım offf

Evet çok güzel hayaller. Doğup biraz büyüsünler ne zevkli anları olacak. Bu sabah kızıma süt veriyorum, o küçücük mis kokulu ayaklarını uzatıp " anne öp " diyor. O küçücük elleriyle gözlerini kapatıp ceeee yapıyor. İnsanın içi eriyor resmen. Öncelikle sağlıklı bir şekilde gelsinler ondan sonrası büyük keyif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…