ay canım aynı durum bizdede var haziran 2012 doğumlu kızım.Eşim beni öpsünyada bebeğe dokunsun hemen gelir baba cek git der elini itekler :)) fazlasıyla babacı kızlar.. ama hoşuma gitmiyormu çook gidiyor açıkçası :))
yok misvikkkim yaaa yanlış anlamam en doğrusunu yapıyosun hani sezeryan olmasam ben de evde sancıyı çekip dr gitme taraftarıyım amcamın eşi öyle yaptı ilki hariç hepsinde sancısını evde çekti hatta hiç unutmam kuzeni biza bırakacaktı bana loveli bir kahve yap da gideyim doğuma dedi kahve yaptım annemle sohbet etti eee beni gidip doğurayım dedi 1 saat sonra doğurdu ertesi gün eve geldi o derece kolay yani ablam da hastanede yatıyordu zaten orda çok beklemediler ama çok kolay doğurdu 10 dk içinde doğurmuş bağırmaya bile fırsatım olmadı demiş doğum anında ay bağırsam ayıp olur muyu düşünmüş düşün ama benim çatım çok dar bunu 2 prof deyince bi de kan sulancıyı kullanınca gerek görmedim normali yoksa en iyisi oLoveli senin ilkide sezaryendi yazmistin 2. Bebis zorunlu sezaryen zaten ben normal doğum isteyen hamisler için yazdım yanlış anlasilmasin
allah korusun canım sola yat canım dua et allah korusun aklına bişey getirme durumundan haberdar et olur mukızlar ş,mdi hastaneden geliyorum.. Karnımın çok sertleştiğini farkettim ablamda hareket ediyormu dedi o an kafan dank etti gün boyu kızımı hastaneye götürdüğümden oğluşumu düşünemedim. hemen uzandım bekledim o hareketli sıpam tın demedi karnımı elimle salladım falan nafilesonra doktorumu aradım hemen hastaneye gel muayene etsinler dedi çok şükür nst de kalbi normal çıktı ama hala hareketsiz yarın kontrolüm var inş bi sorun çıkmaz dua edin göbüşdaşlarım
allahın izniyle bişey olmayacak ve 8 martta gelecek paşamızzzzArtik şafağimiz var kizlar :) 8 mart yani şafak 30 ♥♡ dunya kadinlarngununde gelicek paşa bir aksilik çikmazsa :)
biz de o erkeklerde var oğlum babası bana dokunduğunda ya da güzel bişey söylediğimizde birbirimize kıskançlık krizine giriyor sen babamı daha çok seviyorsun deyip kendi odasına gidiyor sonra gidip gönlünü alıyorumKızlarda engellenemez bir baba düşkünlüğü oluyor. Benim kızım şuan 21 aylık oldu. Babacım, babacım diye sayıklıyor resmen. Hele babası beni öper, elimden filan tutarsa resmen kıskançlık krizine giriyor.
oğlum benden önce çıkmıştı odaya çok şükür sıkıntılarımız olmadı meme ucu yüzünden memeyi tutamadı o ayrı ama bu sefer hazırlılıyımmmBenim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu. Uyandığımda bebeğim yanımda yoktu. Solunumu durduğu için küveze koymuşlardı. 3 Gün hiç göremedim bebeğimi. Bu yüzden sezeryan olmak, özellikle planlı sezeryan olmak beni çok korkutuyor. Bu sefer normal doğum yapmak istiyorum ama üzerinden 2 yıl bile geçmemiş olacağı için normalde de sıkıntı olur mu sorusu kafamı kurcalıyor.
Doğum şeklinin, doğum sonrası bebek ile annenin ilk buluşmasının, sonraki süreci yani bebeğin emmesinden tut da kolik ağlamalarına kadar bir çok şeyi etkilediğini düşünüyorum ben.
Bu sefer gittiğimde doktorumla normal doğumu konuşmayı düşünüyorum bakalım o ne diyecek.
günaydınnnnnnnnherkeslere GÜNAAYYDIIIIIIINNNN
ben bimin scarlet gecesini aldım sezeryan da kanama çok olmuyor bazı arkadaşlar bebek bezini kullanmayı düşünüyor hem geniş hem küülot gibi değil bazısı depend aldı canım karar seninGünaydın anneler :):):):) Biz hala doğum çantamızı hazırlamadık... çok eksiğimiz var sanırımHasta bezini hangi marka aldınız?? bir ara bim de satıldığını falan duymuştum ama henüz bakıp almadım... Sizler ne aldınız???
iyi ki doğdun canımBugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem
aslında doğum yapan arkadaşlarımız oldu açmak iyi fikir olabilirrrrSelam kızlar, doğum tarihleri havada uçuşuyor maşallah.
SIzce de artık doğum hikayeleri başlığı açmanın vakti gelmedi mi :)
Günaydın tatlı hamişlerim benim
Yaa gözümün önüne geldiler birden iki sevgilim birbirine kur yapiyor falan... çok güzel zamanlar bekliyor bizi :) canlarim onlar benim. Ciroz cok tatli bir kızın varmış maşallah. Sabah sabah anlattiklarinla önümüzdeki güzel günleri hayal ettim ve çok mutlu oldum Sağol :)
İyi canım sağol sen nasılsın. İleri derecede hamileyim diye cevap veriyorum artık nasılsın diyenlere
İzne ayrılmadan önce bütün beyannameleri bitirmeye çalışıyorum.
beni de her gören ne zaman gidiyorsun ne kadar kaldı diyor
bana kalsa şimdi ama rapora göre son 10 gün
Bugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem
Ya sorma, benim göbeğimi gören doğuma gidiyorum sanıyor ama daha çok var.
Daha bu ayın 27'sinde izne çıkacağım. Doğuma çok var bakalım benim göbek sınırları nereye kadar zorlayacak
Selam kızlar, doğum tarihleri havada uçuşuyor maşallah.
SIzce de artık doğum hikayeleri başlığı açmanın vakti gelmedi mi :)
yok misvikkkim yaaa yanlış anlamam en doğrusunu yapıyosun hani sezeryan olmasam ben de evde sancıyı çekip dr gitme taraftarıyım amcamın eşi öyle yaptı ilki hariç hepsinde sancısını evde çekti hatta hiç unutmam kuzeni biza bırakacaktı bana loveli bir kahve yap da gideyim doğuma dedi kahve yaptım annemle sohbet etti eee beni gidip doğurayım dedi 1 saat sonra doğurdu ertesi gün eve geldi o derece kolay yani ablam da hastanede yatıyordu zaten orda çok beklemediler ama çok kolay doğurdu 10 dk içinde doğurmuş bağırmaya bile fırsatım olmadı demiş doğum anında ay bağırsam ayıp olur muyu düşünmüş düşün ama benim çatım çok dar bunu 2 prof deyince bi de kan sulancıyı kullanınca gerek görmedim normali yoksa en iyisi o
canımm valla bilmiyorum normal doğum yapan arkadaşlar bilebilirler belki ama ben sezeryan olduğum için bilmiyorum güzelim
Peki sancıyı ne kadar evde çekmemiz gerekiyor ki ?
Yani netten baktım ama kimisi 10 dakika da bir yazmış kimisi 5 dakikada bire düşünce demiş..
Bende son dakika gitmeyi düşünüyorum inşallah.. Çünkü hastanede hemen sunni sancı veriyorlarmış beklemiyorlarmış.
Doğum yapan arkadaşların buraya gelip bebişlerinin resimlerini gönderecekleri yönünde bir beklentim vardı. 8 aydır teyzeleri olarak neredeyse tüm aşamalarını takip ettik. Yeğenlerimizle tanışmaya hakkımız var diye düşünüyordum ama gelen giden yok.
Buradan tüm yetkililere sesleniyorum.... Ben topicimizin bebişlerini görmek istiyorum.
kızlar ş,mdi hastaneden geliyorum.. Karnımın çok sertleştiğini farkettim ablamda hareket ediyormu dedi o an kafan dank etti gün boyu kızımı hastaneye götürdüğümden oğluşumu düşünemedim. hemen uzandım bekledim o hareketli sıpam tın demedi karnımı elimle salladım falan nafilesonra doktorumu aradım hemen hastaneye gel muayene etsinler dedi çok şükür nst de kalbi normal çıktı ama hala hareketsiz yarın kontrolüm var inş bi sorun çıkmaz dua edin göbüşdaşlarım
Kızlarda engellenemez bir baba düşkünlüğü oluyor. Benim kızım şuan 21 aylık oldu. Babacım, babacım diye sayıklıyor resmen. Hele babası beni öper, elimden filan tutarsa resmen kıskançlık krizine giriyor.
Evet çok güzel hayaller. Doğup biraz büyüsünler ne zevkli anları olacak. Bu sabah kızıma süt veriyorum, o küçücük mis kokulu ayaklarını uzatıp " anne öp " diyor. O küçücük elleriyle gözlerini kapatıp ceeee yapıyor. İnsanın içi eriyor resmen. Öncelikle sağlıklı bir şekilde gelsinler ondan sonrası büyük keyif.
bu arada yanlış anlaşılmasın ben daha önce doğum yapmadım, bu ilk bebeğim olacak inşallah. benim açıklık kontrollerim 32. haftamdan beri yapılıyor, şiddetli kasılmalarım olduğu için. hele ilk kontrolde hiç beklemiyordum, nasılsa 37 de çatı yapıcak diye salmış bekliyordum, dr um alttan muayene edicem açıklığına bakmamız lazım diyince oldukça tırstım ve utandım. dedim benim altta hazırlığım yok, dr um da önemli değil rahat ol dedi. gerçekten nerdeyse hiç bakmadan elini sokup çıkardı saniyeler sürdü, sonraki kontrollerinde de jiletle alıp gitmiştim ki hayatımda jilet kullanmadım daha önce, yarım yamalak alıp gittim, napayımağda hem acıtıyor hem kanatıyor bir de doğumu tetikler diyen var. valla bu saatten sonra bebeğim önemli kimseden çekinecek halim kalmadı
Ben lazer epilasyon yaptirmistim ama hamileligin basinda artan hormonlarla hepsi geri cikti maalesef( 37. Haftada bi kere yaptiricam ondan sonra cikmasi bir ayi bulur en az. O arada da dogumdu kontroldu falan olur biter haa cikan olursa da naapalim anlasinlar halimizden azcik canim :)
kötü şeyler düşünme güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada benim de akşam durdu dondu kaldı gibi bebek ben de tedirgin olup salladım biraz çekiştirdim az da olsa hareket etti de rahatladım.bugün çok şükür hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?