2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Valla onları öyle sevgi yumağı halinde izlemek benimde hoşuma gidiyor. Kendimden biliyorum, herkes küçükken anneeee diye ağlardı ben ve ablam babaaaa diye ağlardık. Bizim kızda öyle olacak gibi görünüyor.

Loveli senin ilkide sezaryendi yazmistin 2. Bebis zorunlu sezaryen zaten ben normal doğum isteyen hamisler için yazdım yanlış anlasilmasin
yok misvikkkim yaaa yanlış anlamam en doğrusunu yapıyosun hani sezeryan olmasam ben de evde sancıyı çekip dr gitme taraftarıyım amcamın eşi öyle yaptı ilki hariç hepsinde sancısını evde çekti hatta hiç unutmam kuzeni biza bırakacaktı bana loveli bir kahve yap da gideyim doğuma dedi kahve yaptım annemle sohbet etti eee beni gidip doğurayım dedi 1 saat sonra doğurdu ertesi gün eve geldi o derece kolay yani ablam da hastanede yatıyordu zaten orda çok beklemediler ama çok kolay doğurdu 10 dk içinde doğurmuş bağırmaya bile fırsatım olmadı demiş doğum anında ay bağırsam ayıp olur muyu düşünmüş düşün ama benim çatım çok dar bunu 2 prof deyince bi de kan sulancıyı kullanınca gerek görmedim normali yoksa en iyisi o
allah korusun canım sola yat canım dua et allah korusun aklına bişey getirme durumundan haberdar et olur mu
dün ben de de buuna benzer oldu korktum çok şükürü oynadı da rahatladım
Artik şafağimiz var kizlar :) 8 mart yani şafak 30 ♥♡ dunya kadinlarngununde gelicek paşa bir aksilik çikmazsa :)
allahın izniyle bişey olmayacak ve 8 martta gelecek paşamızzzz
biz de o erkeklerde var oğlum babası bana dokunduğunda ya da güzel bişey söylediğimizde birbirimize kıskançlık krizine giriyor sen babamı daha çok seviyorsun deyip kendi odasına gidiyor sonra gidip gönlünü alıyorum
oğlum benden önce çıkmıştı odaya çok şükür sıkıntılarımız olmadı meme ucu yüzünden memeyi tutamadı o ayrı ama bu sefer hazırlılıyımmm

herkeslere GÜNAAYYDIIIIIIINNNN
günaydınnnnnnnn
ben bimin scarlet gecesini aldım sezeryan da kanama çok olmuyor bazı arkadaşlar bebek bezini kullanmayı düşünüyor hem geniş hem küülot gibi değil bazısı depend aldı canım karar senin
Bugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem
iyi ki doğdun canım
ben de bu sene doğum günümü bedenimde iki kişi olarak kutladımmm

Selam kızlar, doğum tarihleri havada uçuşuyor maşallah.
SIzce de artık doğum hikayeleri başlığı açmanın vakti gelmedi mi :)
aslında doğum yapan arkadaşlarımız oldu açmak iyi fikir olabilirrrr
Günaydın tatlı hamişlerim benim

günaydın canımmmmmm

Mutlu olduysan ne mutlu bana Evet güzel günler bizi bekliyor. Çocuklar çok tatlı kişiler. İstedikleri sadece sevgi, sevgi, sevgi. Her zaman bu sevgiyi onlara verebilecek kadar sabrımız olsun diye dua ediyorum. Ayy biraz daha yazarsam ağlayacağım şimdi

İyi canım sağol sen nasılsın. İleri derecede hamileyim diye cevap veriyorum artık nasılsın diyenlere
İzne ayrılmadan önce bütün beyannameleri bitirmeye çalışıyorum.

beni de her gören ne zaman gidiyorsun ne kadar kaldı diyor

bana kalsa şimdi ama rapora göre son 10 gün

günaydın kızlar mutlu sabahlar diliyorum hepinize

uyku uyku uyku bütün gece yine uyuyamadım nefesim çok daralıyor ağrılarım arttı şikayetçi değilim sadece korkuyorum ben o kadar sık dönüyorum ki yatakta bişey olacak bebeğime diye tedirginim

beni de her gören ne zaman gidiyorsun ne kadar kaldı diyor

bana kalsa şimdi ama rapora göre son 10 gün

Ya sorma, benim göbeğimi gören doğuma gidiyorum sanıyor ama daha çok var.
Daha bu ayın 27'sinde izne çıkacağım. Doğuma çok var bakalım benim göbek sınırları nereye kadar zorlayacak

Ya sorma, benim göbeğimi gören doğuma gidiyorum sanıyor ama daha çok var.
Daha bu ayın 27'sinde izne çıkacağım. Doğuma çok var bakalım benim göbek sınırları nereye kadar zorlayacak

sorma bende beklemedeyim benden bağımsızmış hele birde yandan senden bayağı önce diyorlar gülüp eğleniyoruz

Peki sancıyı ne kadar evde çekmemiz gerekiyor ki ?
Yani netten baktım ama kimisi 10 dakika da bir yazmış kimisi 5 dakikada bire düşünce demiş..
Bende son dakika gitmeyi düşünüyorum inşallah.. Çünkü hastanede hemen sunni sancı veriyorlarmış beklemiyorlarmış.

Doğum yapan arkadaşların buraya gelip bebişlerinin resimlerini gönderecekleri yönünde bir beklentim vardı. 8 aydır teyzeleri olarak neredeyse tüm aşamalarını takip ettik. Yeğenlerimizle tanışmaya hakkımız var diye düşünüyordum ama gelen giden yok.
Buradan tüm yetkililere sesleniyorum.... Ben topicimizin bebişlerini görmek istiyorum.

Bende doğum hikayelerini merak ediyorum..
Çoğu hamişin bebeklerini kucaklarına alacakları tarihler belli oldu.. Hepimiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah :)

canımm valla bilmiyorum normal doğum yapan arkadaşlar bilebilirler belki ama ben sezeryan olduğum için bilmiyorum güzelim

bebişlerimmiz çok küçük daha kimis küvözdeydi daha gelirler bebeklerimiz

ya barbie altta görünüyor ama yazmıyor ya ben çok merak ettim
amargi ve yaman nasıllar
aybüke ne yapıyor
hera ve beişleri
bugün ayşemelek dooğum yapacaktı inşallah iiyi geçmiştir

kötü şeyler düşünme güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada benim de akşam durdu dondu kaldı gibi bebek ben de tedirgin olup salladım biraz çekiştirdim az da olsa hareket etti de rahatladım.bugün çok şükür hareketli

ay ya ne güzel anlatmışsınız gözümde canlandı şimdi .inşallah o günleri de görürüz

Drlar için çok önemli değil ankadığım kadarıyla da biz önemsşyoruz sıkılıyıruz . Ağda kökten temiz iş ama
Ben de jilet yapıcam galiba ayyyy

Dün gece her uyandığımda benim de sertti karnım neyse ki sabah hareketini hissettim Kafayı bozmadan geçirirşm inşallah son haftaları

Elinde keçe parçalari(artık malzeme) olan varmı bana küçük parçalar lazım o yüzden 5-6 renk lazım carsida büyük parça halinde satılıyor.

Bizi iyice tatil moduna girdik yaaa... çıkabilecek miyiz bakaılım son üç gün...

bu arada bir odamız tamam mis gibi oldu koltukları ben sildim duvarları pencereleri yerleri eşim... beraber kitaplıgı sildik.. arada foto çekiyoruz meloşa hazırlık diye... çok güzel oluyo böyleee..

sonra akşam güzel bi yemek ve romantik dakikalar

seviyorum ben bu adamı yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…