Artik şafağimiz var kizlar :) 8 mart yani şafak 30 ♥♡ dunya kadinlarngununde gelicek paşa bir aksilik çikmazsa :)
İlk hamilelikte devamlı internetten doğum hikayeleri okuyordum olumlu olanları.çevremdeki annelere doğum şekillerini sorup doğal dogumu destekleyen doktor arıyordum.kime sorsam sezaryendi annem normal doğum yapmış ama aradan geçmiş 30yil.tek kaynak internet oldu aklımdaki sorular için.aralık annelerinde erken doğum yapan birarkadas oldu öyle korkunç yazmistiki hikayesini etkilenmemek mümkün degil.bilinçaltına korku yerleşiyor ama inanin herkesin doğumu farklıdır açılması doğum süresi.korkan arkadaşları anlıyorum hayırlısı olsun herkesin Kendi tercihi.sağlıkla doğsun yavrularimiz yeterki
bu arada yanlış anlaşılmasın ben daha önce doğum yapmadım, bu ilk bebeğim olacak inşallah. benim açıklık kontrollerim 32. haftamdan beri yapılıyor, şiddetli kasılmalarım olduğu için. hele ilk kontrolde hiç beklemiyordum, nasılsa 37 de çatı yapıcak diye salmış bekliyordum, dr um alttan muayene edicem açıklığına bakmamız lazım diyince oldukça tırstım ve utandım. dedim benim altta hazırlığım yok, dr um da önemli değil rahat ol dedi. gerçekten nerdeyse hiç bakmadan elini sokup çıkardı saniyeler sürdü, sonraki kontrollerinde de jiletle alıp gitmiştim ki hayatımda jilet kullanmadım daha önce, yarım yamalak alıp gittim, napayımağda hem acıtıyor hem kanatıyor bir de doğumu tetikler diyen var. valla bu saatten sonra bebeğim önemli kimseden çekinecek halim kalmadı
herkeslere GÜNAAYYDIIIIIIINNNN
Günaydın anneler :):):):) Biz hala doğum çantamızı hazırlamadık... çok eksiğimiz var sanırımHasta bezini hangi marka aldınız?? bir ara bim de satıldığını falan duymuştum ama henüz bakıp almadım... Sizler ne aldınız???
Bugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem
Sana da günaydın
Günaydın anneler :):):):) Biz hala doğum çantamızı hazırlamadık... çok eksiğimiz var sanırımHasta bezini hangi marka aldınız?? bir ara bim de satıldığını falan duymuştum ama henüz bakıp almadım... Sizler ne aldınız???
Bugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem
Kızlarda engellenemez bir baba düşkünlüğü oluyor. Benim kızım şuan 21 aylık oldu. Babacım, babacım diye sayıklıyor resmen. Hele babası beni öper, elimden filan tutarsa resmen kıskançlık krizine giriyor.
Yaa gözümün önüne geldiler birden iki sevgilim birbirine kur yapiyor falan... çok güzel zamanlar bekliyor bizi :) canlarim onlar benim. Ciroz cok tatli bir kızın varmış maşallah. Sabah sabah anlattiklarinla önümüzdeki güzel günleri hayal ettim ve çok mutlu oldum Sağol :)Kızlarda engellenemez bir baba düşkünlüğü oluyor. Benim kızım şuan 21 aylık oldu. Babacım, babacım diye sayıklıyor resmen. Hele babası beni öper, elimden filan tutarsa resmen kıskançlık krizine giriyor.
Evet çok güzel hayaller. Doğup biraz büyüsünler ne zevkli anları olacak. Bu sabah kızıma süt veriyorum, o küçücük mis kokulu ayaklarını uzatıp " anne öp " diyor. O küçücük elleriyle gözlerini kapatıp ceeee yapıyor. İnsanın içi eriyor resmen. Öncelikle sağlıklı bir şekilde gelsinler ondan sonrası büyük keyif.
herkeslere GÜNAAYYDIIIIIIINNNN
canım nasılsın
bende depent orta boy aldım
doğum dünün kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?