2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu. Uyandığımda bebeğim yanımda yoktu. Solunumu durduğu için küveze koymuşlardı. 3 Gün hiç göremedim bebeğimi. Bu yüzden sezeryan olmak, özellikle planlı sezeryan olmak beni çok korkutuyor. Bu sefer normal doğum yapmak istiyorum ama üzerinden 2 yıl bile geçmemiş olacağı için normalde de sıkıntı olur mu sorusu kafamı kurcalıyor.
Doğum şeklinin, doğum sonrası bebek ile annenin ilk buluşmasının, sonraki süreci yani bebeğin emmesinden tut da kolik ağlamalarına kadar bir çok şeyi etkilediğini düşünüyorum ben.
Bu sefer gittiğimde doktorumla normal doğumu konuşmayı düşünüyorum bakalım o ne diyecek.

Günaydın anneler :):):):) Biz hala doğum çantamızı hazırlamadık... çok eksiğimiz var sanırım Hasta bezini hangi marka aldınız?? bir ara bim de satıldığını falan duymuştum ama henüz bakıp almadım... Sizler ne aldınız???

evet canım ben de senin gibiyim, gitmeden once ozel bolgeyi yarım yamalak jilet ile alıyorum, napalım artık..onlar nicelerini goruyordur, acil dogum vs de insanlar hazırlık yapamiyor ki, alıskındırlar.bende rahim ağzında dikiş de oldugundan her seferinde dikişe vajinal bakabilir belki diyerek o bolgeyi de az da olsa alma htiyacı hissediyrum .. ben ayak tırnagımı keserken bile oldukca zorlaniyorum:-(

Günaydın.ben depend orta boy aldım.hatta büyük boy da almıştım.çok büyük geldi.

Bugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem

İyiki doğdun canım...Çok güzel bir duydu..Bende ilk kızıma hamile iken doğum günümü kutlamıştım..

Sana da günaydın

canım nasılsın

bende depent orta boy aldım

Bugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem

doğum dünün kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah

ay canım aynı durum bizdede var haziran 2012 doğumlu kızım.Eşim beni öpsünyada bebeğe dokunsun hemen gelir baba cek git der elini itekler :)) fazlasıyla babacı kızlar.. ama hoşuma gitmiyormu çook gidiyor açıkçası :))

''Daha önce gittiğimiz İstanbul Doğum Akademisi kursunda edindiğimiz bilgiler doğrultusunda 36. haftada doğumu kolaylaştırmak adına yapmaya başlayabileceklerim anlatılmıştı; hareketli olmak, yürümek, yüzmek, nefes egzersizleri ve hatta yer silmek bu sürecin başlıca aktiviteleri olabilirmiş. Bunların dışında özellikle belirtilenlere gelirsek; birincisi günde içilecek iki fincan ahududu yaprağı çayı. 8-10 dakika demleyerek ve isteğe göre bal-limon ekleyerek içilecek bu çayın rahmi doğuma hazırladığı söyleniyor, tadı da hiç de öyle sevimsiz değil üstelik. İkincisi ise biraz daha zahmetli bir iş olsa da sonunda vadedilen ödül çok büyük; yırtıksız ve kesisiz bir doğum ihtimali! Perine masajından bahsediyorum elbette. Kadınların vajen alt duvarıyla anüs arasında kalan bölgelerine perine bölgesi deniyor ve doğum sırasında ülkemizde genelde rutin olarak kesi uygulamasına tabi kılınan bölge de yine burası....''

ne düşünüyorsunuz kızlar?

Yaa gözümün önüne geldiler birden iki sevgilim birbirine kur yapiyor falan... çok güzel zamanlar bekliyor bizi :) canlarim onlar benim. Ciroz cok tatli bir kızın varmış maşallah. Sabah sabah anlattiklarinla önümüzdeki güzel günleri hayal ettim ve çok mutlu oldum Sağol :)

Selam kızlar, doğum tarihleri havada uçuşuyor maşallah.
SIzce de artık doğum hikayeleri başlığı açmanın vakti gelmedi mi :)

İnşallah sağlıkla o günleri görürüz..
Herkes bugünlerin tadını çıkar desede insan sabırsızlanıyor çok bi an önce kucaklamak istiyor yavrusunu :)

herkeslere GÜNAAYYDIIIIIIINNNN

Günaydın tatlımm :)

Doğum günün kutlu olsun canım.. Ne mutlu sana.. sağlıkla uzun ömürleriniz olsun inşallah :)

canım nasılsın

bende depent orta boy aldım

doğum dünün kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah

İyi canım sağol sen nasılsın. İleri derecede hamileyim diye cevap veriyorum artık nasılsın diyenlere
İzne ayrılmadan önce bütün beyannameleri bitirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…