Bebek arabamizz geldii evde geziniyomm
Casual cadillac trio 2014 yeni cikmis
Bi goz atin isterseniz benn cok sevdim
Insaallllaahhh hayaller buyuk
Bugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem
Doğum günün kutlu olsun ruh güzeli:) ya şu hastanesi ve ne zaman doğum yapacağı belli olanlara nasıl özeniyorum bizimki ne zaman gelcek bakalım?? meraklar içindeyiz
Bir yanlış anlaşılma olmuş benim doğum günüm değil canım Naturelist arkadaşımızın doğum günü
Ben artık bıraktım saymayı ya... Ne zaman gelicekse gelsin. Yoruldum artık ha geldi ha gelecek olayından
Bende kendi kendime hesap yapmaktan kafayı yiycem
Normalde seninle aynı gün bdt yani 11 mart ama 39.hafta doğarsa şu gün mü olur bugünmü olur.yoksa 38 de gelebilir mi falan diye delirdim iyice
Sen benim bdt ye bakma tatlım karışık bir durum benim ki 2 hafta geç döllenmem var. Normalde 2 mart olması gerekiyor bdt ama oğlan geç olunca 16 mart oluyor son ölçümlerde 11 mart çıktıBenim kafam çok karıştı yani o yüzden saymayı da bıraktım. Geleceği varsa göreceği de var oğluşumun
Yaa şu geç döllenme erken döllenme olayını hiç çözemedim.. Bi kere dr ma sormuştum o da rahat biri napcan boşver geldiği zamanda gelicek işte sen mart ilk haftadan itibaren bekle demişti
Mart gelmeden gelmesinde sonra istediği zaman gelebilir benim oğlumda.. Önce annem gelsin yeter ki :18:
kızlar yarın benim de dogum tarihim ve dogum yapacagim hastane netlesecek, cok heyecanlıyım...
Ben de anlamadım da o yüzden saymayı bıraktım yaAnnen gelsinde öyle gelsin oğluşun... Bende evime gidim de ondan sonra gelsin... Sonradan oğlum yollarda helak olmasın tosuncum
ay canım aynı durum bizdede var haziran 2012 doğumlu kızım.Eşim beni öpsünyada bebeğe dokunsun hemen gelir baba cek git der elini itekler :)) fazlasıyla babacı kızlar.. ama hoşuma gitmiyormu çook gidiyor açıkçası :))
slm kızlar
ben unutup x-ray cihazından geçtimbişey olmaz inşallah..nette de araştırdım sıkıntı olmaz diyor ama benim canım sıkıldı ister istemez
slm kızlar
ben unutup x-ray cihazından geçtimbişey olmaz inşallah..nette de araştırdım sıkıntı olmaz diyor ama benim canım sıkıldı ister istemez
merak etme canım bir sıkıntı olmaz, onlar xray cihazı degil metal dedektoru.. xray cihazları su cantaları soktukları alet ve onlar tehlikeli.. radyasyon yayiyor..Yırtdısında tüm hamileler geciyor metal dedektorunden.Turkiye de bizler pimpirikliiyz o yuzden gecmioruz
yok canım bişey olmaz merak etme 1 kere geçmeyle..
Hem ilk 6 ay riskli bu gibi durumlarda.. Artık beyin gelişimi falan tamamlandı çok şükür bebişlerimizin dert yapma :)
Ciroz ssvd diye bir grup var facebookta. orda senin gibi sezaryenden sonra normal doğum yapmak isteyen ve yapan anneler var.benim ilki normal ama bende doğum hikayeleri için üye oldum ve dogumu başlayanlar her aşamayı naklen paylaşıyorlar.kötü tarafı o grup bende bağımlılık yaptı ve inanilmaZ etkilendim ödüm kopuyor sezaryen olurum diye.bu fikre de alismam lazım ama düşünmek bile istemiyorum haftaya 38.haftaya girince internetle bagimi kesmek istiyorum dayanabilirsem.doğuma cok odaklanmazsam daha kolay olacakmış gibi geliyor dogumumBenim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu. Uyandığımda bebeğim yanımda yoktu. Solunumu durduğu için küveze koymuşlardı. 3 Gün hiç göremedim bebeğimi. Bu yüzden sezeryan olmak, özellikle planlı sezeryan olmak beni çok korkutuyor. Bu sefer normal doğum yapmak istiyorum ama üzerinden 2 yıl bile geçmemiş olacağı için normalde de sıkıntı olur mu sorusu kafamı kurcalıyor.
Doğum şeklinin, doğum sonrası bebek ile annenin ilk buluşmasının, sonraki süreci yani bebeğin emmesinden tut da kolik ağlamalarına kadar bir çok şeyi etkilediğini düşünüyorum ben.
Bu sefer gittiğimde doktorumla normal doğumu konuşmayı düşünüyorum bakalım o ne diyecek.
''Daha önce gittiğimiz İstanbul Doğum Akademisi kursunda edindiğimiz bilgiler doğrultusunda 36. haftada doğumu kolaylaştırmak adına yapmaya başlayabileceklerim anlatılmıştı; hareketli olmak, yürümek, yüzmek, nefes egzersizleri ve hatta yer silmek bu sürecin başlıca aktiviteleri olabilirmiş. Bunların dışında özellikle belirtilenlere gelirsek; birincisi günde içilecek iki fincan ahududu yaprağı çayı. 8-10 dakika demleyerek ve isteğe göre bal-limon ekleyerek içilecek bu çayın rahmi doğuma hazırladığı söyleniyor, tadı da hiç de öyle sevimsiz değil üstelik. İkincisi ise biraz daha zahmetli bir iş olsa da sonunda vadedilen ödül çok büyük; yırtıksız ve kesisiz bir doğum ihtimali! Perine masajından bahsediyorum elbette. Kadınların vajen alt duvarıyla anüs arasında kalan bölgelerine perine bölgesi deniyor ve doğum sırasında ülkemizde genelde rutin olarak kesi uygulamasına tabi kılınan bölge de yine burası....''
ne düşünüyorsunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?