2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın canım hamişlerim,

Karnımı kaşımaktan yırtacağım artık

Bugün benim doğum günümmmmm:))))) hayatımın en anlamlı doğum günü bugün çünkü ilk kez iki kişi olarak kutlucam doğum günümü...Bebeğim en güzel hediyem

Doğum günün kutlu olsun... Bir daha ki doğum gününe bebeğinle mutlu mesut kutlarsın inş.

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun ruh güzeli:) ya şu hastanesi ve ne zaman doğum yapacağı belli olanlara nasıl özeniyorum bizimki ne zaman gelcek bakalım?? meraklar içindeyiz

Doğum günün kutlu olsun ruh güzeli:) ya şu hastanesi ve ne zaman doğum yapacağı belli olanlara nasıl özeniyorum bizimki ne zaman gelcek bakalım?? meraklar içindeyiz

Bir yanlış anlaşılma olmuş benim doğum günüm değil canım Naturelist arkadaşımızın doğum günü

Ben artık bıraktım saymayı ya... Ne zaman gelicekse gelsin. Yoruldum artık ha geldi ha gelecek olayından

Bende kendi kendime hesap yapmaktan kafayı yiycem
Normalde seninle aynı gün bdt yani 11 mart ama 39.hafta doğarsa şu gün mü olur bugünmü olur.yoksa 38 de gelebilir mi falan diye delirdim iyice

Bende kendi kendime hesap yapmaktan kafayı yiycem
Normalde seninle aynı gün bdt yani 11 mart ama 39.hafta doğarsa şu gün mü olur bugünmü olur.yoksa 38 de gelebilir mi falan diye delirdim iyice

Sen benim bdt ye bakma tatlım karışık bir durum benim ki 2 hafta geç döllenmem var. Normalde 2 mart olması gerekiyor bdt ama oğlan geç olunca 16 mart oluyor son ölçümlerde 11 mart çıktı Benim kafam çok karıştı yani o yüzden saymayı da bıraktım. Geleceği varsa göreceği de var oğluşumun

Yaa şu geç döllenme erken döllenme olayını hiç çözemedim.. Bi kere dr ma sormuştum o da rahat biri napcan boşver geldiği zamanda gelicek işte sen mart ilk haftadan itibaren bekle demişti
Mart gelmeden gelmesinde sonra istediği zaman gelebilir benim oğlumda.. Önce annem gelsin yeter ki :18:

Ben de anlamadım da o yüzden saymayı bıraktım ya Annen gelsinde öyle gelsin oğluşun... Bende evime gidim de ondan sonra gelsin... Sonradan oğlum yollarda helak olmasın tosuncum

benim de 22 aylık kızım aynen böyle.babası elimi tutarsa ya kendisi de gelip elini koyuyor ya da bırak bırak diye babasının elini çekmeye çalışıyor ama haksızlık etmeyeyim bana da düşkün:) ama babası eve gelince baabişimm babişiiim diye koşması yok mu. eşime 2 kız babası olacaksın ne şanslısın diyorum

slm kızlar
ben unutup x-ray cihazından geçtim bişey olmaz inşallah..nette de araştırdım sıkıntı olmaz diyor ama benim canım sıkıldı ister istemez

slm kızlar
ben unutup x-ray cihazından geçtim bişey olmaz inşallah..nette de araştırdım sıkıntı olmaz diyor ama benim canım sıkıldı ister istemez

merak etme canım bir sıkıntı olmaz, onlar xray cihazı degil metal dedektoru.. xray cihazları su cantaları soktukları alet ve onlar tehlikeli.. radyasyon yayiyor..Yırtdısında tüm hamileler geciyor metal dedektorunden.Turkiye de bizler pimpirikliiyz o yuzden gecmioruz

slm kızlar

yok canım bişey olmaz merak etme 1 kere geçmeyle..
Hem ilk 6 ay riskli bu gibi durumlarda.. Artık beyin gelişimi falan tamamlandı çok şükür bebişlerimizin dert yapma :)

yok canım bişey olmaz merak etme 1 kere geçmeyle..
Hem ilk 6 ay riskli bu gibi durumlarda.. Artık beyin gelişimi falan tamamlandı çok şükür bebişlerimizin dert yapma :)

sağolun kızlar ya içim rahatladı..teşekkür ederim güzel yorumlarınız için:)

Ciroz ssvd diye bir grup var facebookta. orda senin gibi sezaryenden sonra normal doğum yapmak isteyen ve yapan anneler var.benim ilki normal ama bende doğum hikayeleri için üye oldum ve dogumu başlayanlar her aşamayı naklen paylaşıyorlar.kötü tarafı o grup bende bağımlılık yaptı ve inanilmaZ etkilendim ödüm kopuyor sezaryen olurum diye.bu fikre de alismam lazım ama düşünmek bile istemiyorum haftaya 38.haftaya girince internetle bagimi kesmek istiyorum dayanabilirsem.doğuma cok odaklanmazsam daha kolay olacakmış gibi geliyor dogumum

ya o dikişler korkutuyo insanı eger işe yarayacaksa neden olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…