2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

önce izne ayrılayım kendimi doğam hazırlayayım ondan sonra gelsin mümkünse diyorum bende
birazcık ruhsal olarak da hazırlanmam lazım

arkadaşım sen kendini ikisine de hazırla ne olur ne olmaz

aynı dertte muzdaribim yaklaşık 10 gündür kasılmalar sebebi ile bende sık sık gidiyorum dr 2 seferdir orayı jiletle temizliyorum ama ne mümkün resmen şekilden şekile giriyorum biryerimi kesicem diye korkarakta ölüyorum, eşim dedi yardımcı olayımmı napayım yapamıyorsan canım dedi ben hadi ordan dedim onu sana yaptırmam git işine dedim, ah ne rezil yaaa inşallah sağsalim tertemizken doğuma girer çıkarımda bu iş biter, bende tırnaklarımı bile zor kesiyorum karnımdan zaten malum bölge saklı durumda zaten görebilene aşkolsun :44:

Ayy evet bende izne çıkmadım daha.. Bide odasının boya kokusu çıksında yerleştireyim sonra gelsin :)

işte hepimizin hala devam eden eksiklikleri planları inşallah bebeklerimiz zamanında gelirlerde bizde panik olmayız

slm kızlar
ben unutup x-ray cihazından geçtim bişey olmaz inşallah..nette de araştırdım sıkıntı olmaz diyor ama benim canım sıkıldı ister istemez

:) hiç bişeycik olmaz merak etme ben en başından beri hergün geçiyorum ama o x-ray değil duyarlı kapı,x-ray çantalarımızı koyduğumuz yer, bizim kurumun girişinde ikiside var hemde x-ray öyle alışveriş merkezlerindeki gibi küçük de değil koccaman, ben geçerken X-ray'i kapattırıyorum ama duyarlı kapıdan geçmek zorundayım onun da bi zararı yokmuş zaten bi iki saniyelik bişi cep telefonu ondan daha zararlıymış düşün, hiiiiç canını sıkma yani

ya o dikişler korkutuyo insanı eger işe yarayacaksa neden olmasın...

kontrole giderken 2 yıl önce doğum yapmış ve 2.doğumuna birkaç hafta kalan bir kadınla sohbet ettik.ilk doğumda 5 dikiş atılmış ama korkma hissetmiyorsun ve o kadar da önemli değil 3.ıkınmada bebek geldi dedi 2cm sadece açılmış onun o yüzden düşün yani.37.haftada nişanı geldiği için hemen hastaneye gelmiş ve hiç hareket etmemiş aman sen her sancıda kalk dolaş dedi yatma hastanede ki açılman olsun dikşe bile gerek kalmayabilir dedi...

işin tuhaf yani ben hiiiç korkmuyorum.ilk doğumuum olacak bu arada

Bende sadece suni sancıdan korkuyorum.o yüzden sancilari evde cekmeyi istiyorum hastane çok yakın taksi ile 2 dk surmez o yüzden sancilari evde cekmek mantikli

merhaba ben de gruba üyeydim ama bildirimlerini kapattım çünkü her doğumun kişiye özel olduğuna inanıyorum.benim de ilk doğumum mecburen sezaryen oldu, son dakikaya kadar kafamı normal doğuma hazırlamıştım. iki doğum arasında 22-23 ay gibi kısa bir süre olacağı için ssvdyi destekleyen bir doktor bulamadım. istanbul doğum akademisi diye bir kuruluş var, buradan dr.hakan çoker'le görüştüm. o da kesin yaparsın kim tutar seni demedi ama yapamazsan bile normal, sezaryenin de doğal olmasını sağla, yani doğum başlamış olsun en azından dedi. şimdi normal doğum yapmadığım için karşılaştırma yapamam ama şunu söyleyebilirim ne şekilde doğurmuş olursanız olun bir süre sonra çektiğiniz sıkıntıyı unutuyorsunuz. normal olanı doğal olanı tabii ki ama olur da bir nedenle sezaryen olursanız da dünyanın sonu değil. içinizi ferah tutun.

Bende sadece suni sancıdan korkuyorum.o yüzden sancilari evde cekmeyi istiyorum hastane çok yakın taksi ile 2 dk surmez o yüzden sancilari evde cekmek mantikli

herkes öyle diyor çevremdeki.sancılarını evde çek öyle git diye..öyle yapacağım nasipse tabi bir aksilik olmazsa...

nasılsınız kızlar?

kendimi buraya atınca bi rahat nefes almıs hissediyorum :)

Amargi napıyo acaba? ne güzel kaç gündür bebişiyle ilgileniyo yogunluktan giremiyodur muhtemelen darısı basımıza insallah

Drlar için çok önemli değil ankadığım kadarıyla da biz önemsşyoruz sıkılıyıruz . Ağda kökten temiz iş ama
Ben de jilet yapıcam galiba ayyyy

kızlar ya nasıl jilet yapıyorsunuz ki. ben göbeğimden göremiyorum orayı. keserim diye korkuyorum valla :18:

gidip sir ağda yaptırtcam çatı kontrolünden önceki gün. herhalde doğuma kadar pek çıkmaz. tek tük çıkarsa da makineyle üstünden geçerim sanırım

herkese merhaba güzel anneler, oğlumu kucağıma alalaı bugün tam 1 hafta oldu, çok şükür herşey yolunda giidyor, gecemiz gündüzümüz o oldu artık, şikayetçi değiliz çok çok mutlyuz, bugün ilk kez yatağımdan kalktım ve oturma odasında kısa süreli de olsa oturabilidm, toparlanmam çok zaman aldı, hala da toparlanmış sayılmam, günümün çoğunu yatağımda bebeğimle geçriiyorum, bol bol uzzanıp dinleniyorum. Gece gündüz bebişimle yanyana başbaşayım. Bu güzel duyguyu hepinizin tatması en büyük dileğim, bana zorlu yolumda ettiğiniz dualar yerini buldu ve artık kötü günler geride kaldı. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

nasıl sevindim anlatamam aybüke geçmiş olsun, çok şanslısın oğlun sağlıklı yanında, darısı başta barbie ve amarginin sonra da bizlerin başına :) o günleri iple çekiyorum.

Ayna kullanmıştım ben baska türlü epeydir göremiyorum:)

Çok sevindim herseyin yoluna girmesine
Darısı basımıza:)

kızlar yarın benim de dogum tarihim ve dogum yapacagim hastane netlesecek, cok heyecanlıyım...
hayırlı olsun şimdiden canım
ay haber alsak ondan barbieden heradan
kızlar morhipoda Elija kampanyasında lohusa pijaması, geceliği, emzirme atlet ve sütyenleri var ve fiyatlar gayet uygun almayan bi baksın derim
bakalım bi de butük bebede var golkan

ohhh maşallah canımm kızın nasılcanım o nasılkarşıladı durumu

maşallah süphanallah cnm cok sevindim iyi haberlerini duymak çok güzel rabbim bidaha kotu gunler yaşatmasın bebişinle saglıklı gunler gecirirsin gecmiş olsun darısı bize inşallah artık gun saymaktayız bakalım hayırlısı.

aybükecim çok güzel haberler bunlar çok sevindim canım arkadaşım sana da paşana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…