Yaa şu geç döllenme erken döllenme olayını hiç çözemedim.. Bi kere dr ma sormuştum o da rahat biri napcan boşver geldiği zamanda gelicek işte sen mart ilk haftadan itibaren bekle demişti
Mart gelmeden gelmesinde sonra istediği zaman gelebilir benim oğlumda.. Önce annem gelsin yeter ki :18:
Ciroz ssvd diye bir grup var facebookta. orda senin gibi sezaryenden sonra normal doğum yapmak isteyen ve yapan anneler var.benim ilki normal ama bende doğum hikayeleri için üye oldum ve dogumu başlayanlar her aşamayı naklen paylaşıyorlar.kötü tarafı o grup bende bağımlılık yaptı ve inanilmaZ etkilendim ödüm kopuyor sezaryen olurum diye.bu fikre de alismam lazım ama düşünmek bile istemiyorum haftaya 38.haftaya girince internetle bagimi kesmek istiyorum dayanabilirsem.doğuma cok odaklanmazsam daha kolay olacakmış gibi geliyor dogumum
önce izne ayrılayım kendimi doğam hazırlayayım ondan sonra gelsin mümkünse diyorum bende
birazcık ruhsal olarak da hazırlanmam lazım
bende depent orta boy aldım
Günaydın.ben depend orta boy aldım.hatta büyük boy da almıştım.çok büyük geldi.
günaydınnnnnnnn
ben bimin scarlet gecesini aldım sezeryan da kanama çok olmuyor bazı arkadaşlar bebek bezini kullanmayı düşünüyor hem geniş hem küülot gibi değil bazısı depend aldı canım karar senin
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) ben de depende bir bakayım o zaman
evet canım ben de senin gibiyim, gitmeden once ozel bolgeyi yarım yamalak jilet ile alıyorum, napalım artık..onlar nicelerini goruyordur, acil dogum vs de insanlar hazırlık yapamiyor ki, alıskındırlar.bende rahim ağzında dikiş de oldugundan her seferinde dikişe vajinal bakabilir belki diyerek o bolgeyi de az da olsa alma htiyacı hissediyrum .. ben ayak tırnagımı keserken bile oldukca zorlaniyorum:-(
Ayy evet bende izne çıkmadım daha.. Bide odasının boya kokusu çıksında yerleştireyim sonra gelsin :)
slm kızlar
ben unutup x-ray cihazından geçtimbişey olmaz inşallah..nette de araştırdım sıkıntı olmaz diyor ama benim canım sıkıldı ister istemez
ya o dikişler korkutuyo insanı eger işe yarayacaksa neden olmasın...
kontrole giderken 2 yıl önce doğum yapmış ve 2.doğumuna birkaç hafta kalan bir kadınla sohbet ettik.ilk doğumda 5 dikiş atılmış ama korkma hissetmiyorsun ve o kadar da önemli değil 3.ıkınmada bebek geldi dedi 2cm sadece açılmış onun o yüzden düşün yani.37.haftada nişanı geldiği için hemen hastaneye gelmiş ve hiç hareket etmemiş aman sen her sancıda kalk dolaş dedi yatma hastanede ki açılman olsun dikşe bile gerek kalmayabilir dedi...
işin tuhaf yani ben hiiiç korkmuyorum.ilk doğumuum olacak bu arada
Ciroz ssvd diye bir grup var facebookta. orda senin gibi sezaryenden sonra normal doğum yapmak isteyen ve yapan anneler var.benim ilki normal ama bende doğum hikayeleri için üye oldum ve dogumu başlayanlar her aşamayı naklen paylaşıyorlar.kötü tarafı o grup bende bağımlılık yaptı ve inanilmaZ etkilendim ödüm kopuyor sezaryen olurum diye.bu fikre de alismam lazım ama düşünmek bile istemiyorum haftaya 38.haftaya girince internetle bagimi kesmek istiyorum dayanabilirsem.doğuma cok odaklanmazsam daha kolay olacakmış gibi geliyor dogumum
Bende sadece suni sancıdan korkuyorum.o yüzden sancilari evde cekmeyi istiyorum hastane çok yakın taksi ile 2 dk surmez o yüzden sancilari evde cekmek mantikli
Drlar için çok önemli değil ankadığım kadarıyla da biz önemsşyoruz sıkılıyıruz . Ağda kökten temiz iş ama
Ben de jilet yapıcam galiba ayyyy
nasıl sevindim anlatamam aybüke geçmiş olsun, çok şanslısın oğlun sağlıklı yanında, darısı başta barbie ve amarginin sonra da bizlerin başına :) o günleri iple çekiyorum.herkese merhaba güzel anneler, oğlumu kucağıma alalaı bugün tam 1 hafta oldu, çok şükür herşey yolunda giidyor, gecemiz gündüzümüz o oldu artık, şikayetçi değiliz çok çok mutlyuz, bugün ilk kez yatağımdan kalktım ve oturma odasında kısa süreli de olsa oturabilidm, toparlanmam çok zaman aldı, hala da toparlanmış sayılmam, günümün çoğunu yatağımda bebeğimle geçriiyorum, bol bol uzzanıp dinleniyorum. Gece gündüz bebişimle yanyana başbaşayım. Bu güzel duyguyu hepinizin tatması en büyük dileğim, bana zorlu yolumda ettiğiniz dualar yerini buldu ve artık kötü günler geride kaldı. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
kızlar ya nasıl jilet yapıyorsunuz ki. ben göbeğimden göremiyorum orayı. keserim diye korkuyorum valla :18:
gidip sir ağda yaptırtcam çatı kontrolünden önceki gün. herhalde doğuma kadar pek çıkmaz. tek tük çıkarsa da makineyle üstünden geçerim sanırım
herkese merhaba güzel anneler, oğlumu kucağıma alalaı bugün tam 1 hafta oldu, çok şükür herşey yolunda giidyor, gecemiz gündüzümüz o oldu artık, şikayetçi değiliz çok çok mutlyuz, bugün ilk kez yatağımdan kalktım ve oturma odasında kısa süreli de olsa oturabilidm, toparlanmam çok zaman aldı, hala da toparlanmış sayılmam, günümün çoğunu yatağımda bebeğimle geçriiyorum, bol bol uzzanıp dinleniyorum. Gece gündüz bebişimle yanyana başbaşayım. Bu güzel duyguyu hepinizin tatması en büyük dileğim, bana zorlu yolumda ettiğiniz dualar yerini buldu ve artık kötü günler geride kaldı. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
hayırlı olsun şimdiden canımkızlar yarın benim de dogum tarihim ve dogum yapacagim hastane netlesecek, cok heyecanlıyım...
ay haber alsak ondan barbieden heradannasılsınız kızlar?
kendimi buraya atınca bi rahat nefes almıs hissediyorum :)
Amargi napıyo acaba? ne güzel kaç gündür bebişiyle ilgileniyo yogunluktan giremiyodur muhtemelen darısı basımıza insallah
bakalım bi de butük bebede var golkankızlar morhipoda Elija kampanyasında lohusa pijaması, geceliği, emzirme atlet ve sütyenleri var ve fiyatlar gayet uygun almayan bi baksın derim
herkese merhaba güzel anneler, oğlumu kucağıma alalaı bugün tam 1 hafta oldu, çok şükür herşey yolunda giidyor, gecemiz gündüzümüz o oldu artık, şikayetçi değiliz çok çok mutlyuz, bugün ilk kez yatağımdan kalktım ve oturma odasında kısa süreli de olsa oturabilidm, toparlanmam çok zaman aldı, hala da toparlanmış sayılmam, günümün çoğunu yatağımda bebeğimle geçriiyorum, bol bol uzzanıp dinleniyorum. Gece gündüz bebişimle yanyana başbaşayım. Bu güzel duyguyu hepinizin tatması en büyük dileğim, bana zorlu yolumda ettiğiniz dualar yerini buldu ve artık kötü günler geride kaldı. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?