2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

maşallah maşallahhh nazar değmesin oğluşumuza ve anneciğine

ayy ayy maşallah size canım çok sevindik hepimiz çoook

Gözün aydın canım. Sen toparlanmaya başladın, bebeğin seninle daha ne olsun. Ben kızını da merak ediyorum. O nasıl? Kardeşini nasıl karşıladı ? Zor kısmını atlattınız bundan sonra mutluluğunuz daim olsun.

kızlar ilk sayfadaki listenin yanına bir sütun daha eklesek mi? doğum yapmış olanların doğum tarihlerini yazardık.

daha önceden doğum yapmış arkadaşlar özellikle size sorayım netten pijama aldım tam oldu çok az bi genişleme payı var göbek kısmında sizce bu saatten sonra çok karın büyür mü? değiştirmek bi yandan istemiyorum nasılsa doğum yaptıktan sonra giyineceğim göbek iner diye sizce napsam şuan çok dar değil güzel oldu bi beden büyük alsam bacakları çok geniş olacak

doğumdan sonra nasılsa göbüş inecek. iyi yapmışsın bence büyük almamakla. güle güle kullan

çok sevindim canım geçmiş olsun Allah bağışlasın rabbim inşallah bizlere de nasip eder o güzel günleri

Geçmiş olsun canım.Umarım en kısa sürede tamamen toparlanırsın ve bebeğinle çok daha güzel zamanlar geçirirsin.

Canımm Allah bebeğinle uzuuunnn ömürler versin ailene ... Seni böyle gördükçe nasıl imrendim sorma. Ben saymayı bıraktım bu oğlanın gelişini. Ama bugün hemen geçse dedim yazını görünce

Kızlar 5 dk yürüyim dedim karnım taş gibi oldu 5 dk boyunca hiç yumuşamadı. Bu oğlan beni mi deniyor acaba

masallah canım, senin ve bebeginin saglıklı olmasına cok sevindim, darısı tum annelerin zamanlıca basına

buyumez canım, suan tamsa degiştirme, dogumdan sonra da rahat rahat kullanırsın.

maşallah oğluşuna da sana da canım..gözün aydın, kavuştun yavruna..bundan sonra daha da toparlanırsın iyi olursun inşallah sen de oğlun da..biz de senden dua bekleriz, darısı başımıza hayırlısıyla inşallah..

senin gerçekten bi bahanen varmış canım , belki de doktor daha sen söylemeden rahatsızlığından dolayı sezaryan olmalısın sen diyecekti. benim bebiş şişko değil, ayrıca doğum pozisyonu almış durumda, geriye tek umudum çatım dar çıkar inşallah diyorum ama onu da yaptırmak istemiyorum bakalım çatı muayenesi yapacam dediğinde çatım geniş de olsa ben sezaryan istiyorum diyecem, tepkisini merak ediyorum :44: her iki doğumun da riskleri zorlukları var ama herkezin korktuğu bi doğum şekli de var, bazıları da sezaryandan korkuyor mesela. aslında ben de bebeğimin geliş zamanını kendisinin belirlemesini istiyorum ama gece yarısı sancımın tutmasından korkuyorum , ya doktor gelene kadar bebeğin başı çıkacak gibi olursa Allah korusun oksijensiz kalırsa :18::18: o yüzden bir iki hafta önceden alınmasını istiyorum bakalım cumartesi kontrolüm var ne diyecek doktorum

Oyy maşallah canım yaa Ne güzel duygular bunlar.. Çok sevindik iyi haberlerinize.. Tadını çıkar bebeğinin ve lohusalığın :)

gözün aydın olsun her daim canım.. Allah meleginizi size hayır bereket ve mutluluk kaynagı kılsın... bize de dua et

maşallah canım.. ben de korkmuyordu milk oldugu için cahil cesur olur hesabı ama bahsedilenler felan ister istemez geriyo insanı.. Allah kolaylık versin ne diyelim

ne mutlu sana canım, herşey güzel sonuçlandı. analı babalı mutlu büyüsün bebişin. darısı başımıza artık. bu arada özel değilse neden toparlanamadın? sezaryen zor mu geçti canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…