2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ay salı günü alttan muayene olam fotograf cok fena gözüküyor içim fena oldu

ben de oonu çok merak ediyorum valla

iyi yapmışsın canım daha fazşa büyümez canım biyise de bişey olmaz boşver iyi yapmışsın

bebeginin ismi ne canım? ben melike koycam arada meloş diye seviyorum da

kızlar sizdede bacak arası ve göbek altında aşırı agrı oluomu yatakta dönmekte ve kalkmakta cok zorlanıyorum bugünlerde acaba sancı bumu yoksa açılma falan mı anlamıorumda

bende de oluyo. doktora sordum. açılma değil ama doğuma hazırlıyor vücut kendini. kemikler esniyor falan dedi. böyle olması normal dedi

Selam kizlar, oncelikle dogum yapan arkadaslarin gozu aydin, darisi hayirlisiyla bizlere bebegi dogum pozisyonuna girmeyen hatunlar hic telas etmeyin benim 32. Haftamda doktor kesin bir dille artik donmez demisti bugun kontrolum vardi ve pozisyonunu almos dedi basi asagidaydi gercekten de son haftaya kadar degisebiliyormus moralinizi bozmayin bebisim 35. Haftalik ve 2500 kg dr. Haftana gore normal dedi hepiniz allaha emanet olun

Kızlar merhaba 11 günün sonunda oğlumu kucağıma almayı allah nasip etti çok şükür bugün ilk defa emzirdim cumartesi günü bebeğime kavuşuyorum bir daha hiç ayrılmamacasına allahın izniyle emzirme alıştırmaları yaptık bakalım emecek mi diye annesini sanki aylardır emiyor ve tanıyormuş gibi emdi oğlum şükürler olsun yarın 4 te tekrar gidip emziricem yarını iple çekiyorum emzirmek çok başka bir duyguymuş gerçekten anne olduğumu hissettim allah hepinize nasip etsin bundan sonra gözyaşım hep mutluluktan akar inşallah oğlum cumartesî evine geldiğinde tamam olucaz inşallah

Canım gözün aydın. Allah analı babalı sağ salim büyütmek nasip etsin... Çok zor günler geçirdin bak geçt gitti çok şükür. Bebeğinle mutlu mesut yaşa inş.

canım gözün aydın :)))) oh nasıl sevindim :)))çok şükür bütün sıkıntılarınız bitiyor.darısı hepimizin başına inşallah...

merhaba sevgili mart anneleri, ben de sizler gibi mart annesiyim(2013),
artık ihtiyacım kalmadığı için, sıfıra yakın bebek ürünlerimi elden çıkarmak istiyorum,
süt sağma makinası, biberon ısıtıcı, ana kucağı vs. hepsi çok az kullanılmış ve temiz ürünler, üstelik hediyeli,
ilgilenen annişler buyrun linkim;

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687682

Şanlıurfa birecik ilçesi fırat nehri kıyısında çok güzel yaptılar kıyıyı bekleriz
canım biz gecen yil gelmistik oralara okadar beğendik ki ..fırat kıyısında harika fotoğraflar çektik şifalı sudan ictik orda meyve sebze hali gini bi yerin girisinde adı gibi şirin bi yerde yemek yedik hala unitamiyoruz.nasib olursa ilerde bebegimizle de gitme planları yapıyoruz
Bebek arabamizz geldii evde geziniyomm
Casual cadillac trio 2014 yeni cikmis
Bi goz atin isterseniz benn cok sevdim

bizimki de aynı model ben cok sevdim her yönüyle kullanışlı bicok markaya bakmama ragmen kafama en çok yatan bu oldu.bide bebişlerimiz yatınca tam olcak inş

herkese selamlar ben de sizler gibi mart annesi olacağım inşallah,17 mart sezeryan tarihim,ikinci gebeliğim ve biraz riskli bir dönem geçirdim,4.aydan beri izinliyim,suyum fazlaydı plasenta aşağıdaydı ama çok şükür su fazlalığı riski geçti,doktorum perinatolog prof bana tatlı meyve çok yeme bal pekmez gibi şeyler o dönem tüketmiştim sonra azaltınca düzeldi,yani suyu sınırda olanlar bunları tüketebilir artması için,baştan beri okuyorum hepinizi tanıyor gibiyim umarım ben de yazarım artık.İzmir'deyim ben de serkan güçlüye gidiyorum,dokuz eyluldeydi,şimdi şifaya geçmiş.

Canım benim, çok mutluyum. Herşey yoluna giriyor, eminim daha da iyi olacak. Oğlum bir gün kuvözde kalmıştı, sabahı nasıl ettim bir ben bilirim. Senin neler hissettiği tahmin bile edemiyorum. Sen çok iyi bir annesin barbie. Oğluna çok çok iyi bakacaksın, eminim. Hayatının geri kalanında seni muhteşem anlar bekliyor olacak. Başta oğluşun ve tüm ailen sağlıkla mutlulukla yaşayın. Yan yana yaşayın...

Sezeryan sonrası deneyimlerimi bir türlü fırsat bulup da paylaşamadım sizlerle. Başta belirtmek iserim; hiç düşündüğüm kadar korkutucu ve zor değildi. Anestezi doktoru kadın bir harikaydı. Epidural öncesi bana neler yapacağını adım adım anlattı. Ayrıca her bir işlem öncesi bana haber vereceğini de söyledi, öyle de yaptı. Hiç anımı yakmadı. Sizlere söyle söyleyebilirim, damar yolu açmak veya kalçadan iğne yaptırmak çok çok daha can acıtıcı. Neyse. Bacaklarım uyuştu. Çok hantallaştı. Lginçtir yapılan işlemlerin farkındasınız ama acı ve ağrıdan eser yok. Çok ilginç bir histi. İnsan iç organları itip kakılıyor gibi hissediyor. Biraz tuhaftı ama can acıtıcı değildi. O gün yürüttüler ve tuvalete çıkabildim. İki gün sonra da ayaklandım. Size şöyle söyliyeyim oğlum son üç gündür yatmadan önce banyo yapıyor ve bizzat ben yaptırıyorum. O kadar iyi hissediyorum. Elbette ani hareketlerde ameliyat yerim gerçekten acıyor. Ama genel anlamıyla iyiyim.
Sevgili anneler bu arada süt ve emzirme konusunda başka insanların deneyimlerine veya anlattıklarına kulak asmayın. Rahat olun, sezeryan veya normal doğum, fark etmiyor, süt hemen geliveriyor. İlk gün bebeğimi göremememe rağmen süt geldi. Az az gelğyor ve her geçen tur artarak geliyor. Sakın stres yapmayın. İlk gün 10 cc gelince bebeğimin de kuvözde olmasının verdiği baskıyla çok ağladım. Hemşireler miktarın gayet iyi olduğunu ve artarak devam edeceğini döyledi ama inanmadım. Gerçekten de öyle oldu. İlk gün 10 cc, ikinci gün 15cc akşamı 20 cc gibi. O yüzden hiç stres yapmayın. Göreceksiniz çok kolay olacak. Offf yazma istediğim çok şey var. Kuzucuk mıkırdanıyor.

Amargiiiiii seni de merak ediyoruz neler yapiyorsun eviniz daha da guzellesmistir oglusunla :) masallah allah bagislasin darisi basimiza

cnm ne mutlu sana Allah bize de o günleri yaşamayı nasip eder inş.

gözün aydın canım Allah bir daha ayırmasın
kaç kilo oldu acaba bebiş

öncelikle tekrar gözün aydın
bebişin ve eşin hiç ayrılmayın inşallah
kanaman çok olmadı mı
nasıl bir ped kullanın

öncelikle tekrar gözün aydın
bebişin ve eşin hiç ayrılmayın inşallah
kanaman çok olmadı mı
nasıl bir ped kullanın

İyi dileklerin için çok teşekkürederim.
Kanamam çok olmadı. Operadyon sonrası kanamam sanki reglin en hızlandığı gün kü kadardı. Şu an isedaha az. Ben kotex gece boyu yanş uzun olanını kullanıyorum. Sebebi akıntımın fazlalığı değil. Sürekli uzanma htiyacım dolayısıyla kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…