2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Gözün aydın canım, çok sevindim sizin adınıza

oh çok şükür teker teker hayırlı haberler alıyoruz hep beraber

oy maşallah allah şükür çok güzel haberlerle geldin bize yamanı kocaman öp her mıkırdadığında teyzelerin seni çok merak etmişti seviyorlar de

hoşgeldin :) inşallah sağsalim alırsın bebişini kucağına.ben de İzmir deyim.yeşilyurt devlete gidiyorum.

sizden güzel haberler aldıkça bizler de korkularımızdan sıyrılıyoruz.fırsat buldukça yaz,bebişinden de haberler ver bize...bundan sonra da herşey yolunda gitsin inşallah.sağlık mutluluk hep sizinle olsun.

allah korusun canım sola yat canım dua et allah korusun aklına bişey getirme durumundan haberdar et olur mu
dün ben de de buuna benzer oldu korktum çok şükürü oynadı da rahatladım
saolun kızlar bugün gittim kontrole şükür paşam iyimiş stres sıkıntı üzüntü yada yorgunlukdan olabilir dedi.. Vee vuslat günümüzde belli oldu 1 Mart Cumartesi günü yani 3 hafta sonra ameliyat günü verdi doktorum inş oğluşuma kavuşucam 3 hafta sonra

cok sevindim canım, hayırlısı ile ogluna kavusursun saglıkla insallah... sezeryanı nasıl olcagnızı kararlastirdiniz mi? epidural mi genel anestezi mi?

Doğum günümü kutlayan herkeseçok teşekkür ederimyarın doktoragideceğim gecen hafta doğum şekline karar verelim demiştiay ben çokkararsızım ya sezeryan ayrı bir dert normal ayrı:18:tırsıyorum valla ama zaman bi an önce geçsede oğluşumun kokusunu içimeçeksemde diyorum.. İnşallh kilo almıştırbiraz geriden geliyoruz çünkü yarınkontrole eşim gelemiyor en çok ona üzüldüm çünkü son dakika eşimin kurumuna müfettiş gelicekmiş yarın bakalım çok merak ediyorum nasıl geçicek yarın dua edin inşallah bi sorun olmaz

ayy maşallah ne güzel ne kadar heyecanlı Allah oglusuna hayırlı uzun ömürler versin

cok sevindim canım, hayırlısı ile ogluna kavusursun saglıkla insallah... sezeryanı nasıl olcagnızı kararlastirdiniz mi? epidural mi genel anestezi mi?

cnm ben baştan beri genel istiyorum doktorumda bana bırakdı o aslında epidural taraftarı ama ben nasıl rahatsam o şekilde olmasını istiyor. Kızımdada genel oldum çok şükür rahat atlattım buda inş öyle olur.

Canım senin adına çok sevindim.Sıkıntılı günler geçirdin ama sonunda herşey güzel gitmeye başladı.Umarım bu şekilde devam eder.Bebeğini mutlu ve sağlıklı bir şekilde büyütürsün.

Amargiciğim yine pozitifsin.Yine topiğimizin annesi olarak bize moral ve cesaret veriyorsun.Yamanımız ve senin sağlıklı olmanıza çok sevindim canım.Bebeğinle yaşadığın güzelliklerin katlanarak artması dileğiyle.

Sadem den sonra aybuke, barbi ve amarginin güzel haberleri çok iyi geldi kızlar.Umarım hepimiz kalan şu son günlerimizi sağlıkla atlatır ve mucizelerimize kavuşuruz.

Hepiniz için çok sevindim, ne güzel bebişlerinizle koyun koyunasınız, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Gelelim bana bugün kontrolüm vardı , Dr um ameliyata hazırlık için bütün tahlillerimi istedi, nst istedi. Öğleden sonra hem tahlillere bakarız hem gün veririm dedi. Sonuçlarıma baktı nst de kalp atışlarını yüksek görünce beni apar topar doğum bölümüne nöbetçi Dr a gönderdi, yine nst yine kalp atışları yüksek 177-180-184 falan. Dr serum taktırdı ve oksijen verdi bi süre sonra normale döndü kalp atışları ve ultrasonla baktı bebek iyi görünüyor dedi 2900 olmuş, ama biraz sancın çıkmış dedi bende aaa falan dedim,hemşireye baktınız mı alttan dedi yok dedi o da, bakın isterseniz dedi ben de ne gerek var kurcalamayalım doğum başlar falan dedim zaten sezeryan yani,bebiş de ters zaten , imza attırıp saldılar beni eve, uzun lafın kısası kalp atışları düşmeseydi beni ameliyata alacaklardı hemen bebek için riskli olduğunu söyledi Dr. Yarın yine giricem nst ye bakalım sonuca göre artık bişeyler olacak , dualarınızı eksik etmeyin kızlar, tek dileğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucaklamak o kadar Allah'ın izniyle... .......

Bu saatte tek uyanık benim herhalde şu kaşıntılar uykudan uyandiriyor dayanilmaz artık ağlamak istiyorum deli gibi kaşiniyor Uyuyamiyorum

Bu saatte tek uyanık benim herhalde şu kaşıntılar uykudan uyandiriyor dayanilmaz artık ağlamak istiyorum deli gibi kaşiniyor Uyuyamiyorum

yok canim beni de uyku tutmadi ben de buralardaym ama sakin ihmal edip hala doktora gitmedim deme :-s gecenlerde biri karacigerden bahsetmisti babamda da seker yukselince oyle oluyor ya soguk dusa sokuyorduk ya da buzla ovuyorduk iyi geliyordu

günün ilk günaydını benden sizlere dr'a gidecekler umarım herşey istediğiniz gibi olur ...bol tekmeli bi gün diliyorum hepinize

bizimde bugün dr randevumuz var çatı muayenesi yapılacak ve muhtemelen doğum şeklimiz belli olacak...heyecandan uyuyamadım :18::18:

herkese merhaba güzel anneler, oğlumu kucağıma alalaı bugün tam 1 hafta oldu, çok şükür herşey yolunda giidyor, ... Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

oyy üç kahraman bebişimiz ve güzel anneleri ne güzel haberler bunlar . çok sevindim.. İnşallah heranın kahramanı da iyidir.

darısı başımıza, İnşallah herkes hep güzel haberler paylaşır..

bende şimdi doktora gidiyorum.. davul gibi şiştim, daha 1 bucuk ay var. artık ağzım dilim şiş gibi geliyor, korkuyorum.. ben bi gidip geleyim

Gözün aydın canım. Mutluluğunuz oğlunla birlikte daim olsun.

Gözünüz aydın canlar. Rabbim geri kalan ömrünüzü bebişlerinizle sağlıklı bir şekilde keyif içinde geçirmenizi nasip etsin.Mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun..

Senden ve diğer doğum yapanlardan haber bekliyoruz bizde dört gözle. Pozitif bir doğum ve sonrası süreci okumak hepimize çok iyi geliyor. Süt konusuna kesinlikle katılıyorum. Kişiye göre değişiyor. Hatta bir kişinin ilk bebeği ile ikinci bebeğindeki süt durumu bile farklı olabiliyor. Oğluşunla sağlıklı mutlu günleriniz olsun. Kuzucuğunu bizler içinde öp olur mu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…