yok canim beni de uyku tutmadi ben de buralardaym ama sakin ihmal edip hala doktora gitmedim deme :-s gecenlerde biri karacigerden bahsetmisti babamda da seker yukselince oyle oluyor ya soguk dusa sokuyorduk ya da buzla ovuyorduk iyi geliyordu
Hepinize günaydın kızlar...
Kızlar merhaba 11 günün sonunda oğlumu kucağıma almayı allah nasip etti çok şükür bugün ilk defa emzirdim cumartesi günü bebeğime kavuşuyorum bir daha hiç ayrılmamacasına allahın izniyle emzirme alıştırmaları yaptık bakalım emecek mi diye annesini sanki aylardır emiyor ve tanıyormuş gibi emdi oğlum şükürler olsun yarın 4 te tekrar gidip emziricem yarını iple çekiyorum emzirmek çok başka bir duyguymuş gerçekten anne olduğumu hissettim allah hepinize nasip etsin bundan sonra gözyaşım hep mutluluktan akar inşallah oğlum cumartesî evine geldiğinde tamam olucaz inşallah
herkese merhaba güzel anneler, oğlumu kucağıma alalaı bugün tam 1 hafta oldu, çok şükür herşey yolunda giidyor, gecemiz gündüzümüz o oldu artık, şikayetçi değiliz çok çok mutlyuz, bugün ilk kez yatağımdan kalktım ve oturma odasında kısa süreli de olsa oturabilidm, toparlanmam çok zaman aldı, hala da toparlanmış sayılmam, günümün çoğunu yatağımda bebeğimle geçriiyorum, bol bol uzzanıp dinleniyorum. Gece gündüz bebişimle yanyana başbaşayım. Bu güzel duyguyu hepinizin tatması en büyük dileğim, bana zorlu yolumda ettiğiniz dualar yerini buldu ve artık kötü günler geride kaldı. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
İyi dileklerin için çok teşekkürederim.
Kanamam çok olmadı. Operadyon sonrası kanamam sanki reglin en hızlandığı gün kü kadardı. Şu an isedaha az. Ben kotex gece boyu yanş uzun olanını kullanıyorum. Sebebi akıntımın fazlalığı değil. Sürekli uzanma htiyacım dolayısıyla kullanıyorum.
maşallah canım.. ben de korkmuyordu milk oldugu için cahil cesur olur hesabı ama bahsedilenler felan ister istemez geriyo insanı.. Allah kolaylık versin ne diyelim
saolun kızlar bugün gittim kontrole şükür paşam iyimiş stres sıkıntı üzüntü yada yorgunlukdan olabilir dedi.. Vee vuslat günümüzde belli oldu 1 Mart Cumartesi günü yani 3 hafta sonra ameliyat günü verdi doktorum inş oğluşuma kavuşucam 3 hafta sonra
yaa ben işe gelirken inanılmaz zorlanıyorum. eve gidince bir saat dinlenip öyle yemek yapabiliyorum. sanki beden gücüyle çalışan insanlar gibi sabah kalktığımda her yerim et kesiği derlerya öyle acıyo. bu şekilde 2 hafta daha çalışmam lazım offf. Hep aklıma şu çok yoğun çalışan insanlar geliyor. Allah hepimize kolaylıklar versin özellikle onlara...
Sezeryan sonrası deneyimlerimi bir türlü fırsat bulup da paylaşamadım sizlerle. Başta belirtmek iserim; hiç düşündüğüm kadar korkutucu ve zor değildi. Anestezi doktoru kadın bir harikaydı. Epidural öncesi bana neler yapacağını adım adım anlattı. Ayrıca her bir işlem öncesi bana haber vereceğini de söyledi, öyle de yaptı. Hiç anımı yakmadı. Sizlere söyle söyleyebilirim, damar yolu açmak veya kalçadan iğne yaptırmak çok çok daha can acıtıcı. Neyse. Bacaklarım uyuştu. Çok hantallaştı. Lginçtir yapılan işlemlerin farkındasınız ama acı ve ağrıdan eser yok. Çok ilginç bir histi. İnsan iç organları itip kakılıyor gibi hissediyor. Biraz tuhaftı ama can acıtıcı değildi. O gün yürüttüler ve tuvalete çıkabildim. İki gün sonra da ayaklandım. Size şöyle söyliyeyim oğlum son üç gündür yatmadan önce banyo yapıyor ve bizzat ben yaptırıyorum. O kadar iyi hissediyorum. Elbette ani hareketlerde ameliyat yerim gerçekten acıyor. Ama genel anlamıyla iyiyim.
Sevgili anneler bu arada süt ve emzirme konusunda başka insanların deneyimlerine veya anlattıklarına kulak asmayın. Rahat olun, sezeryan veya normal doğum, fark etmiyor, süt hemen geliveriyor. İlk gün bebeğimi göremememe rağmen süt geldi. Az az gelğyor ve her geçen tur artarak geliyor. Sakın stres yapmayın. İlk gün 10 cc gelince bebeğimin de kuvözde olmasının verdiği baskıyla çok ağladım. Hemşireler miktarın gayet iyi olduğunu ve artarak devam edeceğini döyledi ama inanmadım. Gerçekten de öyle oldu. İlk gün 10 cc, ikinci gün 15cc akşamı 20 cc gibi. O yüzden hiç stres yapmayın. Göreceksiniz çok kolay olacak. Offf yazma istediğim çok şey var. Kuzucuk mıkırdanıyor.
Kızlar merhaba 11 günün sonunda oğlumu kucağıma almayı allah nasip etti çok şükür bugün ilk defa emzirdim cumartesi günü bebeğime kavuşuyorum bir daha hiç ayrılmamacasına allahın izniyle emzirme alıştırmaları yaptık bakalım emecek mi diye annesini sanki aylardır emiyor ve tanıyormuş gibi emdi oğlum şükürler olsun yarın 4 te tekrar gidip emziricem yarını iple çekiyorum emzirmek çok başka bir duyguymuş gerçekten anne olduğumu hissettim allah hepinize nasip etsin bundan sonra gözyaşım hep mutluluktan akar inşallah oğlum cumartesî evine geldiğinde tamam olucaz inşallah
yaa ben işe gelirken inanılmaz zorlanıyorum. eve gidince bir saat dinlenip öyle yemek yapabiliyorum. sanki beden gücüyle çalışan insanlar gibi sabah kalktığımda her yerim et kesiği derlerya öyle acıyo. bu şekilde 2 hafta daha çalışmam lazım offf. Hep aklıma şu çok yoğun çalışan insanlar geliyor. Allah hepimize kolaylıklar versin özellikle onlara...
beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış canım.ben de senin gibiyim ve son 2 hafta hiiç geçmeyeck gibi geliyor maalesef...Rabbime şükür kızkardeşim geldi yanıma 1 haftadır rahatım ama bu sefer de gribe yakalandım.:2:
Allah yardımcın olsun cidden bu şekilde çalışmak çok zor ama böyle aktif bir hayatın varsa normal doğum düşünüyorsan çok rahat edersin bana hergün yürü diyorlar o bile çok zor geliyor Allah yardım etsin sana
kızlar günaydınn
şuan işteyim ve feci kaşınıyorum 2 gündür göbişim değil bütün vücudum..... dr umu aradım gelde bi bakayım dedi...
kurum dr um hamileliğin son zamanları böyle olabiliyor dedi... karaciğer yetmeye biliyormuş... bakalım dr um bir baksın ama kabarma falan yok herhalde kan testi yapacak..... uyuz tohumları döktiler resmen vücuduma ...... ablamı bekliyorum gelip beni alıp dr a götürecek bakalım ....
Sezeryan sonrası deneyimlerimi bir türlü fırsat bulup da paylaşamadım sizlerle. Başta belirtmek iserim; hiç düşündüğüm kadar korkutucu ve zor değildi. Anestezi doktoru kadın bir harikaydı. Epidural öncesi bana neler yapacağını adım adım anlattı. Ayrıca her bir işlem öncesi bana haber vereceğini de söyledi, öyle de yaptı. Hiç anımı yakmadı. Sizlere söyle söyleyebilirim, damar yolu açmak veya kalçadan iğne yaptırmak çok çok daha can acıtıcı. Neyse. Bacaklarım uyuştu. Çok hantallaştı. Lginçtir yapılan işlemlerin farkındasınız ama acı ve ağrıdan eser yok. Çok ilginç bir histi. İnsan iç organları itip kakılıyor gibi hissediyor. Biraz tuhaftı ama can acıtıcı değildi. O gün yürüttüler ve tuvalete çıkabildim. İki gün sonra da ayaklandım. Size şöyle söyliyeyim oğlum son üç gündür yatmadan önce banyo yapıyor ve bizzat ben yaptırıyorum. O kadar iyi hissediyorum. Elbette ani hareketlerde ameliyat yerim gerçekten acıyor. Ama genel anlamıyla iyiyim.
Sevgili anneler bu arada süt ve emzirme konusunda başka insanların deneyimlerine veya anlattıklarına kulak asmayın. Rahat olun, sezeryan veya normal doğum, fark etmiyor, süt hemen geliveriyor. İlk gün bebeğimi göremememe rağmen süt geldi. Az az gelğyor ve her geçen tur artarak geliyor. Sakın stres yapmayın. İlk gün 10 cc gelince bebeğimin de kuvözde olmasının verdiği baskıyla çok ağladım. Hemşireler miktarın gayet iyi olduğunu ve artarak devam edeceğini döyledi ama inanmadım. Gerçekten de öyle oldu. İlk gün 10 cc, ikinci gün 15cc akşamı 20 cc gibi. O yüzden hiç stres yapmayın. Göreceksiniz çok kolay olacak. Offf yazma istediğim çok şey var. Kuzucuk mıkırdanıyor.
günün ilk günaydını benden sizlere dr'a gidecekler umarım herşey istediğiniz gibi olur ...bol tekmeli bi gün diliyorum hepinize
bizimde bugün dr randevumuz var çatı muayenesi yapılacak ve muhtemelen doğum şeklimiz belli olacak...heyecandan uyuyamadım :18::18:
Hepiniz için çok sevindim, ne güzel bebişlerinizle koyun koyunasınız, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Gelelim bana bugün kontrolüm vardı , Dr um ameliyata hazırlık için bütün tahlillerimi istedi, nst istedi. Öğleden sonra hem tahlillere bakarız hem gün veririm dedi. Sonuçlarıma baktı nst de kalp atışlarını yüksek görünce beni apar topar doğum bölümüne nöbetçi Dr a gönderdi, yine nst yine kalp atışları yüksek 177-180-184 falan. Dr serum taktırdı ve oksijen verdi bi süre sonra normale döndü kalp atışları ve ultrasonla baktı bebek iyi görünüyor dedi 2900 olmuş, ama biraz sancın çıkmış dedi bende aaa falan dedim,hemşireye baktınız mı alttan dedi yok dedi o da, bakın isterseniz dedi ben de ne gerek var kurcalamayalım doğum başlar falan dedim zaten sezeryan yani,bebiş de ters zaten , imza attırıp saldılar beni eve, uzun lafın kısası kalp atışları düşmeseydi beni ameliyata alacaklardı hemen bebek için riskli olduğunu söyledi Dr. Yarın yine giricem nst ye bakalım sonuca göre artık bişeyler olacak , dualarınızı eksik etmeyin kızlar, tek dileğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucaklamak o kadar Allah'ın izniyle... .......
kızlar sabah sabah güzel haberlerinizi almak çok mutlu ettiyenilenen ailenizle daha güzel ve mutlu günler görmeniz dileğiyle
herkeslere günaaaayyydıııııııııınnnnnnn bu arada
Artık biriside normal doğum yapsinda burda anlatsin bizide rahatlatsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?