2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
yok canim beni de uyku tutmadi ben de buralardaym ama sakin ihmal edip hala doktora gitmedim deme :-s gecenlerde biri karacigerden bahsetmisti babamda da seker yukselince oyle oluyor ya soguk dusa sokuyorduk ya da buzla ovuyorduk iyi geliyordu

Ben tüm testler yapıldı birşey çıkmadı gebelik kaşıntısi bide ağda yapmıştım çıkmaya başlıyor oda çok kaşıntıyaptı nasıl sabah oldu bilmiyorum

yaa ben işe gelirken inanılmaz zorlanıyorum. eve gidince bir saat dinlenip öyle yemek yapabiliyorum. sanki beden gücüyle çalışan insanlar gibi sabah kalktığımda her yerim et kesiği derlerya öyle acıyo. bu şekilde 2 hafta daha çalışmam lazım offf. Hep aklıma şu çok yoğun çalışan insanlar geliyor. Allah hepimize kolaylıklar versin özellikle onlara...

Sizlerden böyle güzel haberler aldıkça o kadar iyi hissediyorum ki... bütün bu süreçte yaşadığınız sıkıntıları kaygıları okudum ve uzaktan takip ettim ama dualarım hep sizinleydi... İyi olmanıza ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim... Allah sizlere eşiniz ve tatlı bebişlerinizle sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür nasip etsin.. Lütfen benim için öpün o mis kokulu kuzularınızı

maşallah canım.. ben de korkmuyordu milk oldugu için cahil cesur olur hesabı ama bahsedilenler felan ister istemez geriyo insanı.. Allah kolaylık versin ne diyelim

cahil cesareti dediğin gibi

ben de grip oldum bebişimin 2 gündür hareketleri azaldı oluyor demek ki böyle herşeyleriyle bize bağlılar işte

beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış canım.ben de senin gibiyim ve son 2 hafta hiiç geçmeyeck gibi geliyor maalesef...Rabbime şükür kızkardeşim geldi yanıma 1 haftadır rahatım ama bu sefer de gribe yakalandım.:2:

kızlar günaydınn

şuan işteyim ve feci kaşınıyorum 2 gündür göbişim değil bütün vücudum..... dr umu aradım gelde bi bakayım dedi...
kurum dr um hamileliğin son zamanları böyle olabiliyor dedi... karaciğer yetmeye biliyormuş... bakalım dr um bir baksın ama kabarma falan yok herhalde kan testi yapacak..... uyuz tohumları döktiler resmen vücuduma ...... ablamı bekliyorum gelip beni alıp dr a götürecek bakalım ....

kızlar sizin adınız çok sevindim..gözünüz aydın..Allah evlatlarınızdan ayırmasın, biz de hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah..

amargi barbie ve aybüke sağlıkla sıhhatle büyütürsünüz inşallah bebişlerinizi çok şükür atlattınız zor zamanları darısı başımıza

günaydın herkese

geri sayımlar devam ediyor ama bana günler hiç geçmiyor kızlar yaa

herşeyimizi yıkadık çantamızı hazırladık babamız da haftaya gelecek inşallah o da park yatağı filan kuracak bu hafta sonu bebek şekeri siparişi de vereceğim inşallah

bu arada hurma yemeye başladınız mı? bende gebelik şekeri var ama yine de dün başladım günde iki tane yiyorum

Allah yardımcın olsun cidden bu şekilde çalışmak çok zor ama böyle aktif bir hayatın varsa normal doğum düşünüyorsan çok rahat edersin bana hergün yürü diyorlar o bile çok zor geliyor Allah yardım etsin sana

geçmiş olsun canım. gerçekten bu ağırlığın üzerine bi de grip hiç çekilmez.Rabbim şifa versin mübarek cumanın hürmetine...

sağolasın canım. Doğumum sezeryan olacak. Bu ikinci doğumum. Kalça çıkıklığım nedeniyle normal doğum alternatifini doktorlar önermiyor malesef.

Ben bilirim bunu 5.aydan beri kaşiniyorum ve sebebi yok ilaç yok krem yok

Canım çok sevindim güzel haberlerine.. Allah'ım hayırlısı ile bebeğini kucaklayıp evine gitmeyide nasip etsin.. Ne güzel duygular bunlar, bizde yaşayalım inşallah :)

Amargim senin adınada çok sevindim.. Yazdıkların insanın içini rahatlatıyor gerçekten.. Çünkü özellikle ilk bebek olunca insan ister istemez stres oluyor acaba sütüm gelicek mi falan diye.. İnşallah hepimizin bol bol sütü olur :)

Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Sanada kocaman günaydın

Bütün dualarımız seninle canım, inşallah sağlıkla mutlulukla kucaklarsın bebişini :)

kızlar sabah sabah güzel haberlerinizi almak çok mutlu etti yenilenen ailenizle daha güzel ve mutlu günler görmeniz dileğiyle

herkeslere günaaaayyydıııııııııınnnnnnn bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…