Eki Görüntüle 966764
Hayat Bir MUCİZE...
Annen ve sen ...
O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti.
Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi.
Merdiven çıkmak için çok çaba sarfetmesi, hatta nefessiz kalması gerekti.
Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile çabalaması gerekti.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken,
O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı.
Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün, aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın, en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini ikinci plana attı.
Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi...
Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak..
Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu, senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı.
Gözledim dolu dolu okudum..
Gerçekten tarifi olmayan anlatılması çok zor bir duyguymuş annelik..
Allah'ım şu mübarek cuma gününde isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı..
hayırlı olsun canımsaolun kızlar bugün gittim kontrole şükür paşam iyimiş stres sıkıntı üzüntü yada yorgunlukdan olabilir dedi.. Vee vuslat günümüzde belli oldu 1 Mart Cumartesi günü yani 3 hafta sonra ameliyat günü verdi doktorum inş oğluşuma kavuşucam 3 hafta sonra
güzel haberleriHepiniz için çok sevindim, ne güzel bebişlerinizle koyun koyunasınız, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Gelelim bana bugün kontrolüm vardı , Dr um ameliyata hazırlık için bütün tahlillerimi istedi, nst istedi. Öğleden sonra hem tahlillere bakarız hem gün veririm dedi. Sonuçlarıma baktı nst de kalp atışlarını yüksek görünce beni apar topar doğum bölümüne nöbetçi Dr a gönderdi, yine nst yine kalp atışları yüksek 177-180-184 falan. Dr serum taktırdı ve oksijen verdi bi süre sonra normale döndü kalp atışları ve ultrasonla baktı bebek iyi görünüyor dedi 2900 olmuş, ama biraz sancın çıkmış dedi bende aaa falan dedim,hemşireye baktınız mı alttan dedi yok dedi o da, bakın isterseniz dedi ben de ne gerek var kurcalamayalım doğum başlar falan dedim zaten sezeryan yani,bebiş de ters zaten , imza attırıp saldılar beni eve, uzun lafın kısası kalp atışları düşmeseydi beni ameliyata alacaklardı hemen bebek için riskli olduğunu söyledi Dr. Yarın yine giricem nst ye bakalım sonuca göre artık bişeyler olacak , dualarınızı eksik etmeyin kızlar, tek dileğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucaklamak o kadar Allah'ın izniyle... .......
gü<el haberlerle gel canımgünün ilk günaydını benden sizlere dr'a gidecekler umarım herşey istediğiniz gibi olur ...bol tekmeli bi gün diliyorum hepinize
bizimde bugün dr randevumuz var çatı muayenesi yapılacak ve muhtemelen doğum şeklimiz belli olacak...heyecandan uyuyamadım :18::18:
oyy üç kahraman bebişimiz ve güzel anneleri ne güzel haberler bunlar. çok sevindim.. İnşallah heranın kahramanı da iyidir.
darısı başımıza, İnşallah herkes hep güzel haberler paylaşır..
bende şimdi doktora gidiyorum.. davul gibi şiştim, daha 1 bucuk ay var. artık ağzım dilim şiş gibi geliyor, korkuyorum.. ben bi gidip geleyim
Canım benim, çok mutluyum. Herşey yoluna giriyor, eminim daha da iyi olacak. Oğlum bir gün kuvözde kalmıştı, sabahı nasıl ettim bir ben bilirim. Senin neler hissettiği tahmin bile edemiyorum. Sen çok iyi bir annesin barbie. Oğluna çok çok iyi bakacaksın, eminim. Hayatının geri kalanında seni muhteşem anlar bekliyor olacak. Başta oğluşun ve tüm ailen sağlıkla mutlulukla yaşayın. Yan yana yaşayın...
gözün aydın canım Allah bir daha ayırmasın
kaç kilo oldu acaba bebiş
Kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar umarım güzel bir gün olur tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için inanın o zor zamanlarda ettiğiniz duaları hissettim hiçbirinizi görmesem bile aramızda çok değişik bir bağ var buna inanıyorum doğuma giden kişinin dilek kapıları açık olur derler ameliyathaneye giderken hepinizin kolay doğum yapması için dua ettim sağlıkla ve zamanında bebeklerinize kavuşursunuz inşallah benim yaşadıklarımı hiçbiriniz yaşamazsınız
Canım benim çok sağol güzel dileklerin için ben de en az senin kadar sevindim iyi olmanıza darısı oğlumla bizim de başımıza inşallah saat 4 ü iple çekiyorum onu bir daha emziricem pompayla süt sağdığım için göğüslerim ufaktan sızlıyor ama canım acısa da yara da olsa onu emziricem hiçbişey gözüne gelmiyor insanın anne olmak başka bişeymiş sen de eminim ki çok iyi bir annesin oğluşunla ve eşinle tüm güzel günler sizinle olsun nazar nazar nazar ( telden yazıyorum nazar boncuğu konduramadım idare edin :)))
Sağol canım bebiş 1810 gr doğdu 1650 ye düştü şuanda 1790 gr hergün 20-30 gr arası alıyor maşallah
Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dr dan geldim şimdi nst sonuçları normal çıktı bin şükür bidaha Pazartesi tekrar gircem nst ye bakalım ona göre bakacak Dr. Beklemedeyim yani şimdilik.
ağzına yüreğine sağlık barbiecim çok şükür oğluşun çok iyi kilo alıyor maşallah allahım esirgesin moralinin yüksek olması çok güzelKızlar günaydın herkese hayırlı cumalar umarım güzel bir gün olur tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için inanın o zor zamanlarda ettiğiniz duaları hissettim hiçbirinizi görmesem bile aramızda çok değişik bir bağ var buna inanıyorum doğuma giden kişinin dilek kapıları açık olur derler ameliyathaneye giderken hepinizin kolay doğum yapması için dua ettim sağlıkla ve zamanında bebeklerinize kavuşursunuz inşallah benim yaşadıklarımı hiçbiriniz yaşamazsınız
Canım benim çok sağol güzel dileklerin için ben de en az senin kadar sevindim iyi olmanıza darısı oğlumla bizim de başımıza inşallah saat 4 ü iple çekiyorum onu bir daha emziricem pompayla süt sağdığım için göğüslerim ufaktan sızlıyor ama canım acısa da yara da olsa onu emziricem hiçbişey gözüne gelmiyor insanın anne olmak başka bişeymiş sen de eminim ki çok iyi bir annesin oğluşunla ve eşinle tüm güzel günler sizinle olsun nazar nazar nazar ( telden yazıyorum nazar boncuğu konduramadım idare edin :)))
Sağol canım bebiş 1810 gr doğdu 1650 ye düştü şuanda 1790 gr hergün 20-30 gr arası alıyor maşallah
çok şükür 2-3 gün daha büyüyecek tatlım sevindim içimiz rahat allahın izniyle herşey yolundaDestekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dr dan geldim şimdi nst sonuçları normal çıktı bin şükür bidaha Pazartesi tekrar gircem nst ye bakalım ona göre bakacak Dr. Beklemedeyim yani şimdilik.
günaydın kızlar.Birçoğumuz hazırlıklarımızı tamamlamışız ne güzel.Benim hala çok eksiğim var.Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.(Özellikle oyun parkı konusunda).Hangi marka aldınız,cibinlikli olanlardan alanlarınız var mı,aldığınız üründen memnun kaldınız mı,yatak olarak hangi markayı önerirsiniz,viskotone diye bi yatak modeli var kullanışlımı acaba?
Eki Görüntüle 966764
Hayat Bir MUCİZE...
Annen ve sen ...
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün, aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın, en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini ikinci plana attı.
Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu, senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
bir kerede şu doktorda yarım günde bitsin işim.. öğleden sonraya kaldım, hayırlısı...
kızlar bu arada sabah sabah kociş tutturdu "ya o nasıl bir horlama" diyerek. ben horlamam, yalan söylüyosun sensin o dedim, (ki o da horlamaz) komşudur, rüyadır dedim, nafile.. horladın diyor başka bişi demiyor..
sizde durumlar nasıl? gerçekten horlama var mı? doğru mu? ben horluyor muyum?
doğrudur canım bu zamanlar da nefes almak zorlaşır canım yastığını yükselt canım
bir kerede şu doktorda yarım günde bitsin işim.. öğleden sonraya kaldım, hayırlısı...
kızlar bu arada sabah sabah kociş tutturdu "ya o nasıl bir horlama" diyerek. ben horlamam, yalan söylüyosun sensin o dedim, (ki o da horlamaz) komşudur, rüyadır dedim, nafile.. horladın diyor başka bişi demiyor..
sizde durumlar nasıl? gerçekten horlama var mı? doğru mu? ben horluyor muyum?
Eki Görüntüle 966764
Hayat Bir MUCİZE...
Annen ve sen ...
kızlar dün eşime bebiş doğduktan sonra ben karnımdaki bu tekmeleri özlerim dedim, o zaman doğumdan sonra canlı balık yut dedi
Canım kilo aldığın için horluyor olabilirsin..
Benim eşim ne zaman kilo alsa horlamaya başlıyor.. Birde burun tıkanıklığı yaşadığımız için şu dönemlerde normaldir horlasanda..
Boşver az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?