2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Hayat Bir MUCİZE...
Annen ve sen ...
O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti.
Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi.
Merdiven çıkmak için çok çaba sarfetmesi, hatta nefessiz kalması gerekti.
Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile çabalaması gerekti.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken,
O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı.
Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün, aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın, en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini ikinci plana attı.
Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi...
Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak..
Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu, senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı.

Gözledim dolu dolu okudum..
Gerçekten tarifi olmayan anlatılması çok zor bir duyguymuş annelik..
Allah'ım şu mübarek cuma gününde isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı..

Gözledim dolu dolu okudum..
Gerçekten tarifi olmayan anlatılması çok zor bir duyguymuş annelik..
Allah'ım şu mübarek cuma gününde isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı..

amin cnm bende çok etkilendim hemen sizlerle paylaşmak istedim, fotoğrafta çok etkiledi beni, gerçekten mucize

hayırlı olsun canım
güzel haberleri
gü<el haberlerle gel canım

iyi haberlerle gelin inşallah canım yaaa

Kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar umarım güzel bir gün olur tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için inanın o zor zamanlarda ettiğiniz duaları hissettim hiçbirinizi görmesem bile aramızda çok değişik bir bağ var buna inanıyorum doğuma giden kişinin dilek kapıları açık olur derler ameliyathaneye giderken hepinizin kolay doğum yapması için dua ettim sağlıkla ve zamanında bebeklerinize kavuşursunuz inşallah benim yaşadıklarımı hiçbiriniz yaşamazsınız

Canım benim çok sağol güzel dileklerin için ben de en az senin kadar sevindim iyi olmanıza darısı oğlumla bizim de başımıza inşallah saat 4 ü iple çekiyorum onu bir daha emziricem pompayla süt sağdığım için göğüslerim ufaktan sızlıyor ama canım acısa da yara da olsa onu emziricem hiçbişey gözüne gelmiyor insanın anne olmak başka bişeymiş sen de eminim ki çok iyi bir annesin oğluşunla ve eşinle tüm güzel günler sizinle olsun nazar nazar nazar ( telden yazıyorum nazar boncuğu konduramadım idare edin :)))

gözün aydın canım Allah bir daha ayırmasın
kaç kilo oldu acaba bebiş

Sağol canım bebiş 1810 gr doğdu 1650 ye düştü şuanda 1790 gr hergün 20-30 gr arası alıyor maşallah

Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dr dan geldim şimdi nst sonuçları normal çıktı bin şükür bidaha Pazartesi tekrar gircem nst ye bakalım ona göre bakacak Dr. Beklemedeyim yani şimdilik.

günaydın kızlar.Birçoğumuz hazırlıklarımızı tamamlamışız ne güzel.Benim hala çok eksiğim var.Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.(Özellikle oyun parkı konusunda).Hangi marka aldınız,cibinlikli olanlardan alanlarınız var mı,aldığınız üründen memnun kaldınız mı,yatak olarak hangi markayı önerirsiniz,viskotone diye bi yatak modeli var kullanışlımı acaba?

gözlerimden yaşlar akıyor özellikle ilk paragraf için
tahmininden çok daha güzel günler seni ve aileni bekliyor güzel anne
bizi sık sık haberdar et durumunuzdan

Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dr dan geldim şimdi nst sonuçları normal çıktı bin şükür bidaha Pazartesi tekrar gircem nst ye bakalım ona göre bakacak Dr. Beklemedeyim yani şimdilik.

gözün aydın arkadaşım herşey yolunda gidecek lütfen moralini bozma

ağzına yüreğine sağlık barbiecim çok şükür oğluşun çok iyi kilo alıyor maşallah allahım esirgesin moralinin yüksek olması çok güzel
bunlar süt yapıcılar inşallah bol bol olur
Bol bol su iç, gece yatmadan önce ve sabah kalkar kalkmaz bebeğini emzirmeden yarım saat önce bir bardak süt iç, birde tahin helvasını dilimle vakit buldukça geliş gidiş ağzına at
En iyi sut getiren sey kuru incir bes tane kuru incir kaynatip sabah aksam suyunu ic
tahin helvası. Tut hoşafı
1 tatlı kaşığı tane kimyon , 1 tatlı kaşığı rezene , 2 tatlı kaşığı ısırgan otu ,1 tatlı kaşığı anason bu karışımı 1 kupa bardak su ile kaynatın süzün için günde 3 kez her seferinde taze olarak tatlandırmak için bal
1) Humana cayi al eczaneden
2) kuru sogan tohumluk satilir kucuk her sabah 2 tane kahvaltida ye.
3) yogurt ılık olsun soguk gaz yapiyor
4) hurma
5) tahin
6) pekmezi cay bardagina 2 cay kasigi su ile karistir ic.
7) bi 20 dk bi 30 dk 30 dk emzir ben 1 er saat emzirdim 1 hafta simdi sağıyorum 100 luk cikiyor
Duş yap hergün bi soguk bi sicak şok lama yap sut kanalları acilsin
8) irmik tatlisi sut irmik seker karışımı olan
kuru börülce cok sut yapiyor bunun yaninda bulgur ve yesillik ayrica sogan bir de emziren anne cayi humana dahaiyi rezene cayi
ayva kayısı incir kaynatın onlar da süt yapıyo ve banyo yapmakta çok iyi
laktamili öneririm
marul sut yapio ama bebege gaz da yapio gaz damlasi ver
bol bol su iç ve günde 3 tane hurma ye inşallah çoğalır.
Dere otu tulum peyniri
bol yeşillik incir maden suyu
bulgur da çok güzel süt yapıo bi de İbrahim Saraçoğlu'nun incir kürü
soğan ,bol sebzeli bulgur pilavı ve günde en az 3 litre su ve bolca hoşaf içersen ve bolca uyu bebek her uyuduğunda uyu sen dinlendikçe sütün artıcaktır.Ve sütüm az olayını unut
incir ve havuc kompostosunu kaynatip icin sutu cogaltiyor
Kuru inciri suda kaynatıp suyunu içebilirsiniz bir de çörek otuyla balı macun kıvamı olacak şekilde karıştırıp yiyebilirsiniz
Bulgur pilavı mercimek çorbası tarhana çorbası
patlamis misir cok sut yapiyo ayva süt yapıyor
kuru inciri zeytin yağında bekletip yemelisin birde dereotu
Cemen tohumu bulun icin,cok faydasi oluyor.
Ihlamur cok iyi geliyo
Bebek Yapım Bakım Onarım da Dr. Tomris Cesuroğlunun süt artırma ve süt kampı yazılarını okuyun lütfen
umarım faydası olur
çok şükür 2-3 gün daha büyüyecek tatlım sevindim içimiz rahat allahın izniyle herşey yolunda

biz büyük oğlumda kraft almıştık cibinliği var içift kademeli dönecesi de vardı oyuncak olarak şimdi de minik oğlum kullanacak allahın izniyle

duygularıma tercuman oldun gölkan.. gerçekten öyle anne olmak olabilmek... rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yavrularımızı bize bizi onlara esenlik kaynagı kılsın bizi birbirimizle imtihan etmesin...

Pinterest'te çok güzel bir fikirle karşılaştım;
Hani bebeğinizin o minicik ayakları varya;
onlardan harika kelebek tablo yapıp,
bu hayatlarındaki ilk imzaısını saklasak nasıl güzel olur değil mi???

Malzemelere gelince;
Biraz boya diyelim malzeme olarak, boyalı rainbow baskı pedleri olarak da satılıyormuş...
Sonra O minik ayakları üzerine bastırıp iyice boya olmasını sağlıyoruz ve başlıyoruz çeşit çeşit sevimli imzasını almaya...
Hangisini en çok beğenirseniz onu seçin; arasına gövdesini ve antenlerini ekledik mi işlem tamam :)
Şimdi çerçeve yapabilirsiniz ...
Sevgiler...

çok hoşuma gitti acayip güzel bir anı

Uzun zamandr aklımda.. herşeye beraber gögüs gerdik kaç aydır anamız olduk bacımız olduk dert ortagımız olduk.. ve sona yaklaşıyoruz bu güzel beraberligimizi dua birlikteliğini de katalım bugünü fırsat bileleim beraber kuran hatmi yapalım bu hafta mart anneleri olarak ne dersiniz sonra da isim listesi oluşturup toplu dua ederiz evimizden inşallah...

ben başalatayım o halde bismillah...
1. cüz...............>Garipyolcu

bir kerede şu doktorda yarım günde bitsin işim.. öğleden sonraya kaldım, hayırlısı...

kızlar bu arada sabah sabah kociş tutturdu "ya o nasıl bir horlama" diyerek . ben horlamam, yalan söylüyosun sensin o dedim, (ki o da horlamaz) komşudur, rüyadır dedim, nafile.. horladın diyor başka bişi demiyor..

sizde durumlar nasıl? gerçekten horlama var mı? doğru mu? ben horluyor muyum?

doğrudur canım bu zamanlar da nefes almak zorlaşır canım yastığını yükselt canım

kızlar dün eşime bebiş doğduktan sonra ben karnımdaki bu tekmeleri özlerim dedim, o zaman doğumdan sonra canlı balık yut dedi

Canım kilo aldığın için horluyor olabilirsin..
Benim eşim ne zaman kilo alsa horlamaya başlıyor.. Birde burun tıkanıklığı yaşadığımız için şu dönemlerde normaldir horlasanda..
Boşver az kaldı :)

ya varya ağlayarak okudum çok duygulandım, hamile olduktan sonra annemin kıymetini bir kere daha anladımm zaten

aaaa valla benim de eşim iki gündür çok kötü horluyorsun diyor inanmıyordum acaba gerçekten horluyor muyumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…