2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kilo aldım, şiştim, kıllandım, sivilcelendim ve de horluyorum... tam erkek anasına yakışır.. dört dörtlük bir kaynana olacağım...

kilo aldım, şiştim, kıllandım, sivilcelendim ve de horluyorum... tam erkek anasına yakışır.. dört dörtlük bir kaynana olacağım...

Benim bu hamilelikte en memnun olduğum şeylerden biri kıllarımın neredeyse hiç çıkmaması
Ne büyük rahatlıkmış bu böyle..
Doğumdan sonra lazere gitmeye karar verdim bu yüzden

Benim bu hamilelikte en memnun olduğum şeylerden biri kıllarımın neredeyse hiç çıkmaması

oohh miss, ben de lasere gitmiştim.. lazere gittiğim yerler fena ama diğer taraflar çok geç çıkıyor. fakat yüzümde tüylendim, şimdilik sarı sarılar ellemiyorum, onlar bir siyah olursa yandım

doğumdan sonra lazeri bende düşünüyorum yaa varya çok kötü alıştım jilete, inşallah ani bi kanamam doğumum falan olmaz yoksa büyük rezillik

olabilir canım hatta geçen annemlerde kaldım.kardeşimle aynı oda da yattık bana diyoki abla iyi uyudunmu rahatsız ettim mi seni diyo yok dedim uyudum. ama ben uyuyamadım diyo neden dedim ne biçim horladın ya diyo :) ay bi utandım :) geçen gece de eşim uyandırdı hayatım diyo neyse sabah dedim niye uyandırdın beni horluyodun diyo:) sırt üstü yatmışım galiba ondan ama çok utandım ya :)

anlamazlar ki ne kadar güzel o tekmeler, o popo dayamalar, kaymalar... bende dedim aynı şeyi, yenisini yaparız dedi...

2 saat tekmelemese özlüyorum

valla çok güzel bi duyguymuş yaa bazen canımı acıttığı oluyor tekmelerin ama yeter ki tekmelesin hiç önemli değil

ben kendimbi hatim bitirmeye çalışıyorum şuanda yarıdayım ama burdan da okuyabilirim eger arkadaşlarda devam ettirirse.2.cüzü alabilirim

oohh miss, ben de lasere gitmiştim.. lazere gittiğim yerler fena ama diğer taraflar çok geç çıkıyor. fakat yüzümde tüylendim, şimdilik sarı sarılar ellemiyorum, onlar bir siyah olursa yandım

Olmaz olmaz.. Oğluşlarımızı kucakladık mı hepsi geçicek kaybolucak zaten :)))

doğumdan sonra lazeri bende düşünüyorum yaa varya çok kötü alıştım jilete, inşallah ani bi kanamam doğumum falan olmaz yoksa büyük rezillik

Yaa ben bunca yılın emeğini boşa atmıyım diye hiç jilet yapmadım.. Hala ağdaya devam
Ama işte asıl benim şu 1 hafta içinde Allah korusun ani bişey olursa benimki tam rezillik :)

kızlar dün eşime bebiş doğduktan sonra ben karnımdaki bu tekmeleri özlerim dedim, o zaman doğumdan sonra canlı balık yut dedi
hahhahaah çok güldüüüümmm
iyice soğudum kendimden :84::84:
ay boşver canım düzelirsin

valla benim de kıllarım çıkmadı çok şaşırdım bacaklarımda kıl yok diğerleri de zayıflamış var ama zayıflar sir ağdaya gidiyorum ben
benim kılları görmezmiş dedi kadın çok ince kökmüş sir ağdaya devam

sorma yaa...benimki bişey demiyo ama 2 dir kendi horultuma ben uyanıyorum boğazım da çok kuru oluyo zaten sabahları.

Bende kendimi bildim bileli sir ağdaya gidiyorum o yüzden zayıftı ama çabuk çıkardı.. Ama hamilelikten bu yana kaplumbağa hızında ilerliyor çok mutluyum ki

Doğumdan sonra bi gidip tespit yaptırayım bakayım oluru varmı ki acaba lazerinde :44:

öncelikle dogum yapan anneler hayırlı olsun :))) kızlar adana seyhan başkent'e giden varmı aranızda... Bu arada çocuk doktoru için araştırma yaptınız mı ? önerileriniz varmı ?

Son düzenleme:

Canım doğrudur :) çünkü bende aynı şekildeydim eşime inanmıyordum sonra kaç kere kendi horultuma uyandım oluyomuş demekki:)

herkese günaydın kızlar:))canınızı sıkmak için değil ama sadece bilgilendirmek için yazıyorum dikkat edin diye.İlk doğumumda oğlumun bir ayağı içe dönük doğmuştu ve doktor bunu ultrasonda göremediği için (16.haftadan sonra anlaşılıyormuş)doğduğu gece sabaha kadar ağlamıştık,nasıl bir şey olduğunu bilmediğimiz için,daha sonra 5-6 ay alçı tedavisi oldu,küçük bir operasyon da geçirdi,şimdi koşup zıplıyor ama o günleri Allah kimseye yaşatmasın.PEV diye bir rahatsızlık masajla geçmiyor sebebi bilinmiyor ama tedaviyle herşey normale dönüyor,şimdi kızımda hep ayakları soruyorum doktora bir şey var mı diye,sizler de dikkat edin buna,böyle bir şey başınıza gelirse de hiç üzülmeyin tedavisi var.inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…