Canım kilo aldığın için horluyor olabilirsin..
Benim eşim ne zaman kilo alsa horlamaya başlıyor.. Birde burun tıkanıklığı yaşadığımız için şu dönemlerde normaldir horlasanda..
Boşver az kaldı :)
aaaa valla benim de eşim iki gündür çok kötü horluyorsun diyor inanmıyordum acaba gerçekten horluyor muyumm :26:
aaaa valla benim de eşim iki gündür çok kötü horluyorsun diyor inanmıyordum acaba gerçekten horluyor muyumm :26:
Ben eşime öyle bişey desem 'o zaman hemen 2.ciyi yaparız' der kesin..
Aklı fikri 2. çocukta daha şimdiden..
kilo aldım, şiştim, kıllandım, sivilcelendim ve de horluyorum... tam erkek anasına yakışır.. dört dörtlük bir kaynana olacağım...
kızlar dün eşime bebiş doğduktan sonra ben karnımdaki bu tekmeleri özlerim dedim, o zaman doğumdan sonra canlı balık yut dedi
ben ispat istedim.. be gece kameraya kaydet dedim.. ama doğru görünüyor, hani olur da ispat edemzse zeytinyağı gibi üste çıkmayı planlıyorum
Benim bu hamilelikte en memnun olduğum şeylerden biri kıllarımın neredeyse hiç çıkmaması
Ne büyük rahatlıkmış bu böyle..
Doğumdan sonra lazere gitmeye karar verdim bu yüzden
Benim bu hamilelikte en memnun olduğum şeylerden biri kıllarımın neredeyse hiç çıkmaması
bir kerede şu doktorda yarım günde bitsin işim.. öğleden sonraya kaldım, hayırlısı...
kızlar bu arada sabah sabah kociş tutturdu "ya o nasıl bir horlama" diyerek. ben horlamam, yalan söylüyosun sensin o dedim, (ki o da horlamaz) komşudur, rüyadır dedim, nafile.. horladın diyor başka bişi demiyor..
sizde durumlar nasıl? gerçekten horlama var mı? doğru mu? ben horluyor muyum?
anlamazlar ki ne kadar güzel o tekmeler, o popo dayamalar, kaymalar... bende dedim aynı şeyi, yenisini yaparız dedi...
2 saat tekmelemese özlüyorum
ben kendimbi hatim bitirmeye çalışıyorum şuanda yarıdayım ama burdan da okuyabilirim eger arkadaşlarda devam ettirirse.2.cüzü alabilirimUzun zamandr aklımda.. herşeye beraber gögüs gerdik kaç aydır anamız olduk bacımız olduk dert ortagımız olduk.. ve sona yaklaşıyoruz bu güzel beraberligimizi dua birlikteliğini de katalım bugünü fırsat bileleim beraber kuran hatmi yapalım bu hafta mart anneleri olarak ne dersiniz sonra da isim listesi oluşturup toplu dua ederiz evimizden inşallah...
ben başalatayım o halde bismillah...
1. cüz...............>Garipyolcu
oohh miss, ben de lasere gitmiştim.. lazere gittiğim yerler fenaama diğer taraflar çok geç çıkıyor. fakat yüzümde tüylendim, şimdilik sarı sarılar ellemiyorum, onlar bir siyah olursa yandım
doğumdan sonra lazeri bende düşünüyorum yaa varya çok kötü alıştım jilete, inşallah ani bi kanamam doğumum falan olmaz yoksa büyük rezillik
hahhahaah çok güldüüüümmmkızlar dün eşime bebiş doğduktan sonra ben karnımdaki bu tekmeleri özlerim dedim, o zaman doğumdan sonra canlı balık yut dedi
ay boşver canım düzelirsiniyice soğudum kendimden :84::84:
kilo aldım, şiştim, kıllandım, sivilcelendim ve de horluyorum... tam erkek anasına yakışır.. dört dörtlük bir kaynana olacağım...
bir kerede şu doktorda yarım günde bitsin işim.. öğleden sonraya kaldım, hayırlısı...
kızlar bu arada sabah sabah kociş tutturdu "ya o nasıl bir horlama" diyerek. ben horlamam, yalan söylüyosun sensin o dedim, (ki o da horlamaz) komşudur, rüyadır dedim, nafile.. horladın diyor başka bişi demiyor..
valla benim de kıllarım çıkmadı çok şaşırdım bacaklarımda kıl yok diğerleri de zayıflamış var ama zayıflar sir ağdaya gidiyorum ben
benim kılları görmezmiş dedi kadın çok ince kökmüş sir ağdaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?