evet inşallah hep böyledevam eder heheheehBende kendimi bildim bileli sir ağdaya gidiyorum o yüzden zayıftı ama çabuk çıkardı.. Ama hamilelikten bu yana kaplumbağa hızında ilerliyor çok mutluyum ki
Doğumdan sonra bi gidip tespit yaptırayım bakayım oluru varmı ki acaba lazerinde :44:
canım ben cüneyt evrükeye ve metro hastanesinde ferat erola gidiyorum çocuköncelikle dogum yapan anneler hayırlı olsun :))) kızlar adana seyhan başkent'e giden varmı aranızda... Bu arada çocuk doktoru için araştırma yaptınız mı ? önerileriniz varmı ?
Canım doğrudur :) çünkü bende aynı şekildeydim eşime inanmıyordum sonra kaç kere kendi horultuma uyandım oluyomuş demekki:)
topiği fazla yorum yazmadan takip edenlerdenim bende sir ağdaya gidiyorum son ayda gitmeyi düşünüyordum ama arkadaşım geçen hafta ağdaya gittiği günün ertesi günü acilen normal doğuma gitti erken doğum oldu hemde sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olmayı bekliyordu suyu gelmiş aniden ve 8 cm açılmayla gitmiş ne kadar doğrudur bilemiyorum ama o son ayında ağdaya gitmesine bağlıyor iyice hassaslaştığım için çok canım yanmıştı kastım kendimi diyor kararsız kaldım bende çok gözüm korktu ağdacım çok gelen oluyor birşey olmaz diyor ama kararsız kaldımselam kızlar
horlama konusuna girmişsiniz ben de hiç horlamıyordum ama artık horlayan bir insanım
ağda konusunda da ben hala sir ağdaya gidiyorum çok rahatım
iyi fikir bende isteyeyim ispatı, benim gibi narin ve nadide bi hatun horlayamaz yaa
bir kerede şu doktorda yarım günde bitsin işim.. öğleden sonraya kaldım, hayırlısı...
kızlar bu arada sabah sabah kociş tutturdu "ya o nasıl bir horlama" diyerek. ben horlamam, yalan söylüyosun sensin o dedim, (ki o da horlamaz) komşudur, rüyadır dedim, nafile.. horladın diyor başka bişi demiyor..
sizde durumlar nasıl? gerçekten horlama var mı? doğru mu? ben horluyor muyum?
aaaa valla benim de eşim iki gündür çok kötü horluyorsun diyor inanmıyordum acaba gerçekten horluyor muyumm :26:
kilo aldım, şiştim, kıllandım, sivilcelendim ve de horluyorum... tam erkek anasına yakışır.. dört dörtlük bir kaynana olacağım...
olabilir canım hatta geçen annemlerde kaldım.kardeşimle aynı oda da yattık bana diyoki abla iyi uyudunmu rahatsız ettim mi seni diyo yok dedim uyudum. ama ben uyuyamadım diyo neden dedim ne biçim horladın ya diyo :) ay bi utandım :) geçen gece de eşim uyandırdı hayatım diyo neyse sabah dedim niye uyandırdın beni horluyodun diyo:) sırt üstü yatmışım galiba ondan ama çok utandım ya :)
sorma yaa...benimki bişey demiyo ama 2 dir kendi horultuma ben uyanıyorumboğazım da çok kuru oluyo zaten sabahları.
ohhh be ben de resmen psikolojik travma yaratmıştı horlama meselesi yalnız olmadığıma çokkk sevindim kızlar kusura bakmayınCanım doğrudur :) çünkü bende aynı şekildeydim eşime inanmıyordum sonra kaç kere kendi horultuma uyandım oluyomuş demekki:)
topiği fazla yorum yazmadan takip edenlerdenim bende sir ağdaya gidiyorum son ayda gitmeyi düşünüyordum ama arkadaşım geçen hafta ağdaya gittiği günün ertesi günü acilen normal doğuma gitti erken doğum oldu hemde sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olmayı bekliyordu suyu gelmiş aniden ve 8 cm açılmayla gitmiş ne kadar doğrudur bilemiyorum ama o son ayında ağdaya gitmesine bağlıyor iyice hassaslaştığım için çok canım yanmıştı kastım kendimi diyor kararsız kaldım bende çok gözüm korktu ağdacım çok gelen oluyor birşey olmaz diyor ama kararsız kaldım
ben jilette kullanamamki zaten birşey göremiyorum kimsedende yardım isteyemem offffffben de sire gidiyordum ve son kez gidecektim.ama korktum şimdi.gerçi 36 dan sonra zaten doğum normal de...
ben de sire gidiyordum ve son kez gidecektim.ama korktum şimdi.gerçi 36 dan sonra zaten doğum normal de...
selam kızlar
horlama konusuna girmişsiniz ben de hiç horlamıyordum ama artık horlayan bir insanım
ağda konusunda da ben hala sir ağdaya gidiyorum çok rahatım
ben jilette kullanamamki zaten birşey göremiyorum kimsedende yardım isteyemem offffff
o kadar pişmanımki evlenmeden önce lazer epilasyona gitmediğime şimdi ağdaya gitsem birşey olmayacaksa bile ya olursa diye düşünmekten olacağı tutarkanamam olmuştu hastaneye gitmeden jilet vurmuştum.sonra o tüyler çıkarken işkence gibi gelmişti.ondan jilete tövbe etmiştim.evet görememek var zaten.kendimizi kesmeyelim bi depöfffffffff
topiği fazla yorum yazmadan takip edenlerdenim bende sir ağdaya gidiyorum son ayda gitmeyi düşünüyordum ama arkadaşım geçen hafta ağdaya gittiği günün ertesi günü acilen normal doğuma gitti erken doğum oldu hemde sağlık sorunları nedeniyle sezeryan olmayı bekliyordu suyu gelmiş aniden ve 8 cm açılmayla gitmiş ne kadar doğrudur bilemiyorum ama o son ayında ağdaya gitmesine bağlıyor iyice hassaslaştığım için çok canım yanmıştı kastım kendimi diyor kararsız kaldım bende çok gözüm korktu ağdacım çok gelen oluyor birşey olmaz diyor ama kararsız kaldım
Bugün doktora gittim annecikler.. Bebişim çok şükür iyi kiloda almış ohhhhhhhhhhhhho kadar mutluyum kiiiiiiiiii haftasına göre gelişimi geriydi şimdi toparladı bebişim doum pozisyonunda hala .. Haftaa nst ye gireceğim... Şimdilik herşey normal şükürrrrrrrr bende zten normal düşünüorum tabi son dakika bişey çıkmazsa Allahın izniyle..önemli olan onun sağlıklı doğması inşallah doğum şeklinin önemi yok benim için.. Bu arada bende nerdeyse 2-3 aydır acayip horluyorummm ee normal 18 kilo aldım bide burun tıkanıklığı ekleninceeee... Olsun varsın gelsin kilolar.. Yüzüm ben içinde burnum dudaklarım kocaman oldu ama değer oğlum için herşeye seni seviyorum oğluşum....
Bugün doktora gittim annecikler.. Bebişim çok şükür iyi kiloda almış ohhhhhhhhhhhhho kadar mutluyum kiiiiiiiiii haftasına göre gelişimi geriydi şimdi toparladı bebişim doum pozisyonunda hala .. Haftaa nst ye gireceğim... Şimdilik herşey normal şükürrrrrrrr bende zten normal düşünüorum tabi son dakika bişey çıkmazsa Allahın izniyle..önemli olan onun sağlıklı doğması inşallah doğum şeklinin önemi yok benim için.. Bu arada bende nerdeyse 2-3 aydır acayip horluyorummm ee normal 18 kilo aldım bide burun tıkanıklığı ekleninceeee... Olsun varsın gelsin kilolar.. Yüzüm ben içinde burnum dudaklarım kocaman oldu ama değer oğlum için herşeye seni seviyorum oğluşum....
ben jilette kullanamamki zaten birşey göremiyorum kimsedende yardım isteyemem offffff
selam kızlar 36+2 haftalık olduk artık kont. haftada 1'e düştü ama doktor çatı muaynesi yada sezeryan demedi sizin doktorlar kaçıncı haftada karar verdi doğum şekline...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?