2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım ne olur üzme kendini bebeğinin de sana ihtiyacı olduğunu unutma biliyorum çok zor bak bu kadar zaman dayandın bundan sonrası için daha güçlü olman lazım o hastanede kalmasının onun için ne kadar önemli olduğunu unutma sağlığına kavuşacak ve bir ömür beraber olacaksınız

gelişimi çok güzel canım.

valla tercih senin bebeğim 8 martta tam kaç günlük oluyor

sorumun cevabı da buradaymış
doktorun tam tarih olarak ne dedi ? bir günde bir gün tatlım sen gün konusunu bir daha düşün bence

schaqa merhaba nasılsın ?

inan şimdiki mesajımda da seni soracaktım diğer tarafa uğruyor mu diye ?

grip nasıl oldu sen nasılsın ? her şey yolunda mı ? hala annende misin ?

alman gerekiyor diye biliyorum cnm dediğin gibi doğumdan sonra o rapora göre izni aktarıyorlar. ben aldım ama bizim mem 15 tatili saymıyor 2 haftam zaten gittti ama senin tatil önceside 2 haftan var okul müdürüne bir sor istersen belki doktorun verir öncesine ait kabul ederlerse.

haklsın canım...Rabbim hayırlsıını nasip etsin...

Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??

Ben ayda bir sir ağdaya gidiyorum büyük kolaylık 15 20 dk da komple bacak ve özel bölge bitiyor. Eskiden evde yaptığım için alıştım belki çok canım acımıyo da. herhangi bi zararını görmedim.

şu hali ile bile 4 hafta açıkta cnm bebeğe bakacak kimse de yok mecbur kendimi öncesinde zorlayacağım son haftalar raporla idare ederim inş.

benim de ilk olacak inşallah ama nedense çok ilginç herkes normalden korkar ben de aşırı sezeryan korkusu var.. inşallah herşey yolunda gider çünkü ne olacagını neyin bana uygun oldugunu bilemiyorum :44:

Benim dr normalden yana.şu gün gel alalım diyemem dedi.şu an bebek normal pozisyonda, sezeryanda bana ürkütücü geliyor.ama tabi hangisi sağlıklı olacaksa o olsun inşallah.

Ya kizlar bana acik yardim edin cvp verin pubik kekigim.asiri agriooo sanki bole aciliyormus gibii ne bilim tabirde edemiyorum sizde de oluyormu normal mi yoksa doktora gitmem gerekir mi

vücut kendini hazırlıyor doğuma heeepsi ondan arkadaşım.bende sancılar oluyordu ya o bile vücudun kendini hazrlama belirtisiymiş.yani korkulacak birşey yok inşallah..
Ayy kizlar bisey paylasicam ben cok guldum bu cocuklar bi alem
Arkadasin 2 oglun vardi yeni bi kizcesi oldu
Bugun oglanlar gelmisler kizi basina
"Anne nezaman pipisi cikicak" dediler yaaa

ayy ne tatlıılar...ama daha çook beklerler

OOf of o bunalma bende de var İnşallah bebek hissetmiyordur ağlayıp duruyorum bazen

hamileliğin başında bu kadar duygusal değildim ya :44:

Bulutgoc başın sağolsun.çok üzüldüm,umarım bundan sonra herşey gönlünce olur.

Benim dr normalden yana.şu gün gel alalım diyemem dedi.şu an bebek normal pozisyonda, sezeryanda bana ürkütücü geliyor.ama tabi hangisi sağlıklı olacaksa o olsun inşallah.

evet ben de dr a bıraktım müdahale etmiycem ama sezeryan olacaksam da beni iyi telkin etmeli.. işin kötü tarafı benim kendi dr um dogum iznine ayrıldı ve ben onun hamile oldugunu bile bilmiyodum.. şimdi beni kürtaj yapan dr a devam edicem mecbur geriliyorum sanki

kızlar birşey soracam, doğumdan sonra ücretli iznimiz bittiğinde birkaç ay çalışsak sonra ücretsiz izin alıp tekrar işten ayrılsak olur demi :26:

Kamu için soruyorsan,ben öğretmenim milli eğitime sordum.ücretsiz izin parçalara bölünebiliyormuş.ama süre olarak doğum izni biter bitmez başlıyor.yani diyelim ki doğum iznin bitti.sen 3 ay sonra ücretsiz izne ayrıldın.o 3 ay, 24 ay ücretsiz izin süresinden düşüyor.21 ay alabiliyorsun.

Gerilme , sakin ol.benim dr panik yaparsan olmaz , rahat olacaksın, kötüyü çağırma,olumlu ol dedi.benden önceki hastayı gösterdi, bak bu hasta 6 gün önce normal doğum yaptı.korkma , sancın olunca belirli süre bekleriz.gerekli şartlar oluşursa normali yaparız ama bekledik olmuyor, o zaman sezeryan yaparız dedi.

anladım canım iş hayatı maalesef lohusalık falan dinlemiyor dimi (

2 hafta sonra gidicem tekrar 21 martta yani. o zaman da gelişimi bu şekilde ise sezeryan için gün verecek. Ben 13 mart veya 14 mart diyorum ama sonra da ya sancı gelirse diye korkuyorum:))
13 martta 38 6 olacak 14 de ise tam 39 olacak ne kadar geç gelirse o kadar iyi dediğin gibi. Sağlıklı olsun da önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…