Kızlar oğlumu alamadım doktor zayıf olduğu için biraz daha kalsın dedi serumu kesmişlerdi tekrar verecekler cuma günü emzirdim 2 kere çok yorulmuş bir de ilk defa kusmuş emzirmeyi kesti doktor sadece biberonla beslenecek ve serum verilecek kilo alsın diye 15 gün daha kalır en fazla dediler bir süre daha oğlumun hasretini çekicem çok zor oluyor dayanamıyorum artık hergün 2-3 dk görüp onu orda bırakmak içimi acıtıyor allahım sabrını ver...
Genicim, bizim tosungül 34. Haftada 2.834 gr olmuş suyum iyiymiş, kalp atışları da iyiymiş. Sezeryan için 2 hafta sonra gün alıcam
Ben diyorum ki 8 martta doğum yapayım kadınlar gününde kendime 4 kiloluk bir hediye vereyim:))))
Teşekkür ederim armaan cımm.
Mart 21 di bdt benimki. Doktora bebek kendi gelmek istediğinde sezeryan olsam ne olur dedim kabul etmedi o bir risk dedi. 4 kiloyu bulacak zaten normal doğum sürecinin gece başlaması bile bir risk dedi. 8 mart için ben takılıyorum:)))
8 martta 38 1 oluyorum belki 5 6 gün daha beklerim bilemedim ki napsam
Günaydın göbişdaşlarımmm
Hepinize mutlu haftalar yine bir iş gününden
hosgeldinmelek;
bende öğretmenim yarın hastaneye gidip doğum iznini başlatmayı düşünüyorum. sen öncesinde çalışabilir raporu aldın mı? ben almadım öyle birşeye gerek olduğunu bilmiyordum. benim şimdi 4 haftalık iznim boşamı gitti acaba.
bi yerlerde okudum çalışabilir raporu alıp doğum öncesini, sonrasına öyle aktarabiliyormuşuz heralde
sakın kendini eşini ve yavrunu üzme hatice.. zaman şunu gösterdiki hiçbirşey ailemin ve benim mutlulugumdan önemli degil çünkü benim cennetim kendi yuvam.. kapımı kapatırım biter..
Ben de çok yıprattım belli bi dönem ama gereksizmiş die üzüldüm bu defa..
şuan melegine ve onun babasına odaklan sen şuan kıymetler ötesisin...
Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??
ben gitmeyeceğim artık.bu hafta rapor vercem haftaya da çalışamaz raporu alcam.haziran ayında bi kaç hafta açıkta kalıyor.onu da raporla kapatcam.olmadı haziranda 1-2 hafta gider gelirim süt izniyle yarım gün çalışılmış olunuyor zaten.zor gidiyorum her yere kendimi şuan riske atmak istemiyorum
benim de ilk olacak inşallah ama nedense çok ilginç herkes normalden korkar ben de aşırı sezeryan korkusu var.. inşallah herşey yolunda gider çünkü ne olacagını neyin bana uygun oldugunu bilemiyorum :44:
Ya kizlar bana acik yardim edin cvp verin pubik kekigim.asiri agriooo sanki bole aciliyormus gibii ne bilim tabirde edemiyorum sizde de oluyormu normal mi yoksa doktora gitmem gerekir mi
Ayy kizlar bisey paylasicam ben cok guldum bu cocuklar bi alem
Arkadasin 2 oglun vardi yeni bi kizcesi oldu
Bugun oglanlar gelmisler kizi basina
"Anne nezaman pipisi cikicak" dediler yaaa
OOf of o bunalma bende de var İnşallah bebek hissetmiyordur ağlayıp duruyorum bazen
Günaydın göbişdaşlarımmm
Hepinize mutlu haftalar yine bir iş gününden
Yoktu hersey hersey normaldi testler gelisimi basindan beri rahat bi hamilelik ... ama yetmiyo olucagi varsa oluyo... muhtemelen korktugunuz icin soruyorsunuz ama korkmayin yavrunuzu kucaginiza alacaginiza inanin ona odaklanin kötü dusunceleri atin beyninizden
aynen benim de sol tarafım çürüdü resmen, hamilelikten önce hep sırtüstü yatan biriydim hiç yan yatmazdım. ama bir çözüm buldum yarın uygulamaya başlayacamyataokdasındaki karyolayı duvara yanaştırıp köşe tarafa ben geçecem ve kendime bi şark köşesi yapacam yani yarı oturur yarı yatar pozisyonda yayılacam köşeye anca öyle uyurum
Gunaydin kizlar
iyi fikir bulmussun sorma gece bi uyaniyorum sirtustuyum yada saga donmusum sonra korkuyorum bebege bisey olmusmudur diye arada oturayim diyorum duz oturamiyorum bile nefesim tikaniyor neyse cok yakindim az kaldi
Benim dr normalden yana.şu gün gel alalım diyemem dedi.şu an bebek normal pozisyonda, sezeryanda bana ürkütücü geliyor.ama tabi hangisi sağlıklı olacaksa o olsun inşallah.
kızlar birşey soracam, doğumdan sonra ücretli iznimiz bittiğinde birkaç ay çalışsak sonra ücretsiz izin alıp tekrar işten ayrılsak olur demi :26:
evet ben de dr a bıraktım müdahale etmiycem ama sezeryan olacaksam da beni iyi telkin etmeli.. işin kötü tarafı benim kendi dr um dogum iznine ayrıldı ve ben onun hamile oldugunu bile bilmiyodum.. şimdi beni kürtaj yapan dr a devam edicem mecbur geriliyorum sanki
Ya ben bir mali müşavirin kesinlikle doğum yapmaması gereken bir dönemde doğum yapıyorum. Nisan'da kurumlar vergisinin verilmesi gerekiyor. Bu nedenle mecburen 1 hafta kadar işe gelmek zorunda kalacağım. Tamamında değil yani. O bir haftayı da izin bitişine ekleteceğim. Maalesef böyle
Benimki genel olarak 160 I'n üstünde idi canım çok ta hareket ediyor daha da yükseliyor tabi , yarın yine giricem galiba nst ye
canım ne olur üzme kendini bebeğinin de sana ihtiyacı olduğunu unutma biliyorum çok zor bak bu kadar zaman dayandın bundan sonrası için daha güçlü olman lazım o hastanede kalmasının onun için ne kadar önemli olduğunu unutma sağlığına kavuşacak ve bir ömür beraber olacaksınız
gelişimi çok güzel canım.
valla tercih senin bebeğim 8 martta tam kaç günlük oluyor
sorumun cevabı da buradaymış
doktorun tam tarih olarak ne dedi ? bir günde bir gün tatlım sen gün konusunu bir daha düşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?