Keşke calisabilir raporunu alsaydin simdi sadece 8 haftalık izin verecekler sonrasında izninin uzamasini istiyorsan ya ücretsiz izin almalisin y da dr.raporu..artik olmuş bitmiş kafani takma zamanki geldiğinde bir çözüm yolu bulursun sevgi ve saygiyla....hosgeldinmelek;
bende öğretmenim yarın hastaneye gidip doğum iznini başlatmayı düşünüyorum. sen öncesinde çalışabilir raporu aldın mı? ben almadım öyle birşeye gerek olduğunu bilmiyordum. benim şimdi 4 haftalık iznim boşamı gitti acaba.
bi yerlerde okudum çalışabilir raporu alıp doğum öncesini, sonrasına öyle aktarabiliyormuşuz heralde
kızlar birşey soracam, doğumdan sonra ücretli iznimiz bittiğinde birkaç ay çalışsak sonra ücretsiz izin alıp tekrar işten ayrılsak olur demi :26:
bu bel ağrısı beni öldürecek üstelik yarın okul açılıyor 2 hafta daha gideceğiminş çabuk geçer
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
Ya kizlar bana acik yardim edin cvp verin pubik kekigim.asiri agriooo sanki bole aciliyormus gibii ne bilim tabirde edemiyorum sizde de oluyormu normal mi yoksa doktora gitmem gerekir mi
öncelikle rabbim sabırlar versin forumda gezinirken rastladım yazınıza sizi çok iyi anladığımı belirtmek isterim benimde 13 ocakta 27 haftalık kızım cennete gitti saatlerdir hareketlerini hissetmeyince doktora gittik ki kızım çoktan kanatlanıp uçmuş... bi sebebte bulunamadı ne diyeceğimi bilemiyorum sadece acınız çok içten anlıyorum rabbim dayanma gücü versin...
Allah size de sabır versin şimdi hamilelik durumu vs var mı.. bu sitede hepimiz diken üstündeyiz zaten çogumuzun da ilk Rabbim yavrularımızı korusun..
Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin daha 28 gun oldu kuzum kanatlanali... benimde ilk göz ağrımdı rabbim sizin yavrularinizi korusun
çok üzüldüm gerçekten acınız tarifsiz ama inançlıyız çok şükür... daha önce herhangi yolunda gitmeyen bi durumu var mıydı
Yoktu hersey hersey normaldi testler gelisimi basindan beri rahat bi hamilelik ... ama yetmiyo olucagi varsa oluyo... muhtemelen korktugunuz icin soruyorsunuz ama korkmayin yavrunuzu kucaginiza alacaginiza inanin ona odaklanin kötü dusunceleri atin beyninizden
benim ilk gebeligim ama bildiğim kadariyla ne siklikta oldugunu anlamaya calismalisin sancilarinin. Düzenli mi duzensiz mi diye takip et bakalım arkadaşım.Merhaba arkadaşlar su an 37 gaftadayım . Ilk doğumum da bu haftada oldu suan hafif sancım var gıbı . Ama tam anlayamadım gercek mi yalancı doğum sancı mı
sadem karamelden sonra hepimiz tetikteyiz bebek hareketlerini takip ediyoruz. Allah size yardim etsin acinizi hafifletsin yeni bir bebekle insallah. Allah rahmet eylesin.Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin daha 28 gun oldu kuzum kanatlanali... benimde ilk göz ağrımdı rabbim sizin yavrularinizi korusun
aynen benim de sol tarafım çürüdü resmen, hamilelikten önce hep sırtüstü yatan biriydim hiç yan yatmazdım. ama bir çözüm buldum yarın uygulamaya başlayacamCok uykum var uyyamiyorum sukur mide yanmam gecti sol tarafim sol kalcam curudu neyse Allahim sabir az kaldi
evet oluyor canm.2 yıl içinde parçalı şekilde dilediğin zaman çalışıp ayrılabilirsin.kamuda bu şekilde.
Nisanda mı çalışcan nasıl çalişcan ki bebeğin yeni doğmuş olmuyor mu o zamanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?