2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Keşke calisabilir raporunu alsaydin simdi sadece 8 haftalık izin verecekler sonrasında izninin uzamasini istiyorsan ya ücretsiz izin almalisin y da dr.raporu..artik olmuş bitmiş kafani takma zamanki geldiğinde bir çözüm yolu bulursun sevgi ve saygiyla....

kızlar birşey soracam, doğumdan sonra ücretli iznimiz bittiğinde birkaç ay çalışsak sonra ücretsiz izin alıp tekrar işten ayrılsak olur demi :26:

bu bel ağrısı beni öldürecek üstelik yarın okul açılıyor 2 hafta daha gideceğim inş çabuk geçer

ben gitmeyeceğim artık.bu hafta rapor vercem haftaya da çalışamaz raporu alcam.haziran ayında bi kaç hafta açıkta kalıyor.onu da raporla kapatcam.olmadı haziranda 1-2 hafta gider gelirim süt izniyle yarım gün çalışılmış olunuyor zaten.zor gidiyorum her yere kendimi şuan riske atmak istemiyorum

Ya kizlar bana acik yardim edin cvp verin pubik kekigim.asiri agriooo sanki bole aciliyormus gibii ne bilim tabirde edemiyorum sizde de oluyormu normal mi yoksa doktora gitmem gerekir mi

öncelikle rabbim sabırlar versin forumda gezinirken rastladım yazınıza sizi çok iyi anladığımı belirtmek isterim benimde 13 ocakta 27 haftalık kızım cennete gitti saatlerdir hareketlerini hissetmeyince doktora gittik ki kızım çoktan kanatlanıp uçmuş... bi sebebte bulunamadı ne diyeceğimi bilemiyorum sadece acınız çok içten anlıyorum rabbim dayanma gücü versin...

gece gece uykum kaçtı yaa.. herkes de uyuyo oysaki.. çok soguk hava
koriferler de geceleri yanmıyo sagolsun üşüyüp uyandım kızarak.. yöneticiye görevliye.. şimdi gelde uyu...

Son düzenleme:
Ya kizlar bana acik yardim edin cvp verin pubik kekigim.asiri agriooo sanki bole aciliyormus gibii ne bilim tabirde edemiyorum sizde de oluyormu normal mi yoksa doktora gitmem gerekir mi

Benim de agrıyo bu hafta sorucam dr a yürürken felan da kasıklarım agrıyo.. kemiklere hadi açılıyo desem bu kasıklar neden agrır bilmem.. bi soralım bakalım canım..

Allah size de sabır versin şimdi hamilelik durumu vs var mı.. bu sitede hepimiz diken üstündeyiz zaten çogumuzun da ilk Rabbim yavrularımızı korusun..

çok üzüldüm gerçekten acınız tarifsiz ama inançlıyız çok şükür... daha önce herhangi yolunda gitmeyen bi durumu var mıydı

Yoktu hersey hersey normaldi testler gelisimi basindan beri rahat bi hamilelik ... ama yetmiyo olucagi varsa oluyo... muhtemelen korktugunuz icin soruyorsunuz ama korkmayin yavrunuzu kucaginiza alacaginiza inanin ona odaklanin kötü dusunceleri atin beyninizden

evet öyle malesef ben de 3 aylık bebegimi kalp atışı durdugu içinönce suni sancı verdiler olmadı sonra kürtajla almışlardı sonra mol gebelik dendi rahim alınabilir vs... o kadar zor bir yıl geçtikiii hiç anne olamam diye beklerken rabbim lutfetti o an anladım ki Allah dilemezse tüm sebepler eksik.. Allah dilerse tüm sebepler yoksa da olur.. Çünkü O yoktan varedendir emanetin asıl sahibi O dur..

Canım hepimiz sana duacıyız.. üzülme lütfen Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin atlatacaksın inşallah... cici cici fotolarınızı atarsınız artık bize yoksa beklemek zor buralarda

Cok uykum var uyyamiyorum sukur mide yanmam gecti sol tarafim sol kalcam curudu neyse Allahim sabir az kaldi

Merhaba arkadaşlar su an 37 gaftadayım . Ilk doğumum da bu haftada oldu suan hafif sancım var gıbı . Ama tam anlayamadım gercek mi yalancı doğum sancı mı

Merhaba arkadaşlar su an 37 gaftadayım . Ilk doğumum da bu haftada oldu suan hafif sancım var gıbı . Ama tam anlayamadım gercek mi yalancı doğum sancı mı
benim ilk gebeligim ama bildiğim kadariyla ne siklikta oldugunu anlamaya calismalisin sancilarinin. Düzenli mi duzensiz mi diye takip et bakalım arkadaşım.

Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin daha 28 gun oldu kuzum kanatlanali... benimde ilk göz ağrımdı rabbim sizin yavrularinizi korusun
sadem karamelden sonra hepimiz tetikteyiz bebek hareketlerini takip ediyoruz. Allah size yardim etsin acinizi hafifletsin yeni bir bebekle insallah. Allah rahmet eylesin.
bu sabah 3 saate yakin kizimi hissetmedim kahvaltidan sonra cok cılız 1-2 hareket geldi korktuk acaba kalbi mi zayifladi diye hastaneyi aradık ebe gel bakalim dedi. Giderken yolda hareket etmeye basladi canavar :) yine de girdik nst'ye cok şükür kalbi cok iyi atiyordu. Ebemiz birazcik kızdı bu kadar pimpirikli olma diye :) ama elimde değil şu saatten sonra bu kadar alismisken kizima, kaybetmek çok zor Allah esirgesin.

Cok uykum var uyyamiyorum sukur mide yanmam gecti sol tarafim sol kalcam curudu neyse Allahim sabir az kaldi
aynen benim de sol tarafım çürüdü resmen, hamilelikten önce hep sırtüstü yatan biriydim hiç yan yatmazdım. ama bir çözüm buldum yarın uygulamaya başlayacam yataokdasındaki karyolayı duvara yanaştırıp köşe tarafa ben geçecem ve kendime bi şark köşesi yapacam yani yarı oturur yarı yatar pozisyonda yayılacam köşeye anca öyle uyurum
evet oluyor canm.2 yıl içinde parçalı şekilde dilediğin zaman çalışıp ayrılabilirsin.kamuda bu şekilde.

teşekkür ederim cnm

Nisanda mı çalışcan nasıl çalişcan ki bebeğin yeni doğmuş olmuyor mu o zamanlar?

Ya ben bir mali müşavirin kesinlikle doğum yapmaması gereken bir dönemde doğum yapıyorum. Nisan'da kurumlar vergisinin verilmesi gerekiyor. Bu nedenle mecburen 1 hafta kadar işe gelmek zorunda kalacağım. Tamamında değil yani. O bir haftayı da izin bitişine ekleteceğim. Maalesef böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…