Selam kızlar. Bende sizin gibi mart annesi olucaktım ama ocak annesi oldum. Oğlum preeklamsi nedeniyle erken geldi. Ama evine gelemedi daha((((. Allah izin verirse haftaya gelicek galiba miniğim. Herkese hayırlı güzel doğumlar inşallah.
Kızlar oğlumu alamadım doktor zayıf olduğu için biraz daha kalsın dedi serumu kesmişlerdi tekrar verecekler cuma günü emzirdim 2 kere çok yorulmuş bir de ilk defa kusmuş emzirmeyi kesti doktor sadece biberonla beslenecek ve serum verilecek kilo alsın diye 15 gün daha kalır en fazla dediler bir süre daha oğlumun hasretini çekicem çok zor oluyor dayanamıyorum artık hergün 2-3 dk görüp onu orda bırakmak içimi acıtıyor allahım sabrını ver...
bu bel ağrısı beni öldürecek üstelik yarın okul açılıyor 2 hafta daha gideceğiminş çabuk geçer
Kızlar oğlumu alamadım doktor zayıf olduğu için biraz daha kalsın dedi serumu kesmişlerdi tekrar verecekler cuma günü emzirdim 2 kere çok yorulmuş bir de ilk defa kusmuş emzirmeyi kesti doktor sadece biberonla beslenecek ve serum verilecek kilo alsın diye 15 gün daha kalır en fazla dediler bir süre daha oğlumun hasretini çekicem çok zor oluyor dayanamıyorum artık hergün 2-3 dk görüp onu orda bırakmak içimi acıtıyor allahım sabrını ver...
İstanbullu iki Melike olabilir, Biz de Melike Gülce düşünüyoruz.
İstanbullu iki Melike olabilir, Biz de Melike Gülce düşünüyoruz.
valla 3-4 5-6 mart arası gibi görünüyor canımseninki kandırılmaya daha müsait yaş itibari ile, benimki doğuştan beri çok gerçekçi bir çocuk zaten, kandırlması zordu, ama yine de hediye almanın keyfini çıkardı, denemende fayda var, senin doğum ne zaman? tarih verdi mi?
canım ya kolay değil yaşadıkların bunlar normal duygular lohusalığın ve stresin dışa vurumları rabbim evla acısıyla sınamasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun yavrularımızŞimdi lohusa sendromundayım kızlar, kendime mukayyet olamıyorum ama durup durup ağlıyorum, sinirim boşalıyor, geçridğim 8,5 aylık zorlu serüveni unutmam mümkün değil, her an bebeğimi kaybettim kaybedeceğim korkusu ile geçen kabus gibi bir 8,5 ay, şimdiyse aynı korku stres devam ediyor, bebeğim çok sağlıklı mşallah amaaa o kaybetme korkusunu bir türlü atamıyorum beynimden, çocuk bir hıkkk dese fırlıyorum yataktan, delirmiş gibiyim, sürekli ağlama nöbetlerim oluyor, evdeki herkes alıştı bu duurma, ağlayıp duruyorum, ben ne çektim yarabbim bugünler rüya mı gerçek mi diye düşünüp sorgulayıp duruyorum.
valla dediğim gibi uyudum ve uyandım ben oğlumu ilk gördüğümde hoşgeldin oğlum deyip ağlamıştım sonra meme verme serüveni başladı inşallah bu da böyle olurcnm ben kendim hemşireyim, sezeryan servisinde çalıştım çok fazla sezeryan gördüm hem genel anestezi hem spinal anestezi, ama genel olanlar beni gerçekten korkuttu , spinaller her işlerini kendi yaptı hatta sedyeyle geldiklerinde bile bize gerek kalmadan ben kendim geçerim yatağıma deyip geçtiler, sürekli yüzleri gülüyordu bebeklerini sevdiler rahatça, genel olanlar biz bebeği emzirmek için annenin yanına getirdiğimizde götürün görmek istemiyorum çocuğu deyip bağırıyorlardıama bu benim çalıştığım hastaneyle alakalıydı belki de sizlerin anlattığına göre o kadar da korkunç değil ama zaten bende çalıştığım hastanede doğum yapacam ne diyeyim hayırlısı olsun bebeğimin hayatını riske atamam sanırım genel olacam. kimsenin bu söylediklerimdden korkmasını da istemiyorum çünkü gerçekten artık benim çalıştığım hastanede bu kadar sorunlu uyanışlar olmuş bunu anlıyorum çünkü hiçkimse böyle korkunç anlatmıyor uyanma anlarını
sağolun kızlar o anları paylaştığınız için, cesaret aldım.. elam77 ben canlı canlı ameliyattan korkmuyorum ,zamanımız var biraz daha, iyice düşünüp sağlıklı karar verelim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..
Ben gene uykusuz her gece modundayım maalesef. Sonra da aptal gibi oluyorum ertesi gün
Gögüslerinde tık olmayan var mı benim gibi? Yani akıntı, süt gelmesi gibi bir durum yaşamadım henüz. İlk gebelikte de yaşamamıştım ve gerçekten süt yoktu, canım biraz sıkılıyor bu duruma. Mutlaka doğumdan önce mi gelmesi gerek biliyor musunuz :44:
Selam kizlar ayy cok bunaldim yaa ailevi sorunlaryuzunden.umarim bebegim etkilenmez
tamam canım, bende 22 şubatta tekrar gidecem kontrole bilgilendiririm seni ama benim doktorum öyle uzun uzadıya konuşmaz sağolsun 2 dk anca ayırır konunun ortasında beni odada bırakıp diğer odaya başka hastayla ilgilenmeye gider, giderken de sağolsun her defasında kendine ve bebeğine olacak riskleri kabul ediyorsan sen bilirsin diyorcanım sanırım benim sezeryan 3 martta olacak, anestezi sekline 24 subatta karar verecegiz doktorla konusup, seni de bilgilendirirm.hatta 2 hastanenin de anestezi dr.u ile konusmayı dusunuyorum. clexane kullandigimi da belirecegim, bakalım ne onercekler.
valla dediğim gibi uyudum ve uyandım ben oğlumu ilk gördüğümde hoşgeldin oğlum deyip ağlamıştım sonra meme verme serüveni başladı inşallah bu da böyle olur
selamlar,
sezeryan korkunc ya ,,kızım sez ıle dogdu hıc zorlugunu yasamadım cok sukur ama anestezı almak cok urkunc gelıyor hala,ınsallah oglumu normal beklıyorum rabbım nasıp ederse normal yolla kucagıma alacagım .heyecanla gelmesını beklıyorum
bu bel ağrısı beni öldürecek üstelik yarın okul açılıyor 2 hafta daha gideceğiminş çabuk geçer
Şimdi lohusa sendromundayım kızlar, kendime mukayyet olamıyorum ama durup durup ağlıyorum, sinirim boşalıyor, geçridğim 8,5 aylık zorlu serüveni unutmam mümkün değil, her an bebeğimi kaybettim kaybedeceğim korkusu ile geçen kabus gibi bir 8,5 ay, şimdiyse aynı korku stres devam ediyor, bebeğim çok sağlıklı mşallah amaaa o kaybetme korkusunu bir türlü atamıyorum beynimden, çocuk bir hıkkk dese fırlıyorum yataktan, delirmiş gibiyim, sürekli ağlama nöbetlerim oluyor, evdeki herkes alıştı bu duurma, ağlayıp duruyorum, ben ne çektim yarabbim bugünler rüya mı gerçek mi diye düşünüp sorgulayıp duruyorum.
Ayy kizlar bisey paylasicam ben cok guldum bu cocuklar bi alem
Arkadasin 2 oglun vardi yeni bi kizcesi oldu
Bugun oglanlar gelmisler kizi basina
"Anne nezaman pipisi cikicak" dediler yaaa
cnm ben kendim hemşireyim, sezeryan servisinde çalıştım çok fazla sezeryan gördüm hem genel anestezi hem spinal anestezi, ama genel olanlar beni gerçekten korkuttu , spinaller her işlerini kendi yaptı hatta sedyeyle geldiklerinde bile bize gerek kalmadan ben kendim geçerim yatağıma deyip geçtiler, sürekli yüzleri gülüyordu bebeklerini sevdiler rahatça, genel olanlar biz bebeği emzirmek için annenin yanına getirdiğimizde götürün görmek istemiyorum çocuğu deyip bağırıyorlardıama bu benim çalıştığım hastaneyle alakalıydı belki de sizlerin anlattığına göre o kadar da korkunç değil ama zaten bende çalıştığım hastanede doğum yapacam ne diyeyim hayırlısı olsun bebeğimin hayatını riske atamam sanırım genel olacam. kimsenin bu söylediklerimdden korkmasını da istemiyorum çünkü gerçekten artık benim çalıştığım hastanede bu kadar sorunlu uyanışlar olmuş bunu anlıyorum çünkü hiçkimse böyle korkunç anlatmıyor uyanma anlarını
sağolun kızlar o anları paylaştığınız için, cesaret aldım.. elam77 ben canlı canlı ameliyattan korkmuyorum ,zamanımız var biraz daha, iyice düşünüp sağlıklı karar verelim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..
oğlumda sezeryan oldum anestezi doktoru doktoruma hazırmıyız anesteziyi vereyimmi dedi doktorum çocuk doktorunu bekliyoruz dedi o sırada birkaç espri oldu o esprilere bende katıldım :) çocuk doktoru geliyomuş başlayabiliriz dedi doktorum hazırmısın dedi anestezici evet dedim veriyorum dedi varmı bi değişiklik dedi o sırada burnuma keskin bi koku geldi tepedeki ışıklar kayıyo gibi derken gitmişim zaten :) sonra bi ses nur hanım nur hanıııımmm açtım gözlerimi uyumuşum rüya görmüşüm bitti mi dedim bitti dedi ayılma odasındaki görevli bayan.. bebeğim nasıl dedim iyi herşey yolunda dediler bir oh çektim afedersin çişim var dedim :) sonda bağlı problem değil sana öyle geliyor dedi.. sonra çıkardılar ameliyathaneden bütün ailem kapıda bekliyo biraz geç çıkmışım merak etmişler kis mi ne varmış doktorum onu da almış o nedenle geç çıkmışım ben.. odama çıktım bebişimi giydirmişler hemen getirdiler elimde kolumda serum vs onu kavraması doğrulması zor olsa da o sanki kırk yıldır meme emiyomuş gibi maşallah bir emdi bir emdi ki sorma :) ogün ayağa kaldırmadılar üstümü giydirmediler bana kalsa giyinecektim gayet iyiydim ertesi gün giyindim banyo yaptım yürüdüm.. kısacası benim genel anestezi olayım gayet iyiydi inşallah bunda da öyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?