2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Allah hayırlı ugurlu eylesin tez zamanda saglıklı huzurlu bi şekilde kavuştursun... bize de dua edin inşallah

Barbiimmm çok zor ama lütfen güçlü ol onun sana ve sütüne ihtiyacı var.bunu düşünerek lütfen moralini yüksek tut. Bu sıkıntılı günler de geçecek ve unutacaksın bile

Barbi çok şükür dr kontrolünde ve kilodan baska sorunu yok canım, ne zordur tahmin ederim ne günlerden geçtik herked kendi yasadığı zorluğu bilir canım kolay değil ama, ne günler geçti 15 gün de geçiverir kavuşuverceksin yavru kuşuna

Selam kizlar ayy cok bunaldim yaa ailevi sorunlaryuzunden.umarim bebegim etkilenmez

OOf of o bunalma bende de var İnşallah bebek hissetmiyordur ağlayıp duruyorum bazen

valla 3-4 5-6 mart arası gibi görünüyor canım
canım ya kolay değil yaşadıkların bunlar normal duygular lohusalığın ve stresin dışa vurumları rabbim evla acısıyla sınamasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun yavrularımız
valla dediğim gibi uyudum ve uyandım ben oğlumu ilk gördüğümde hoşgeldin oğlum deyip ağlamıştım sonra meme verme serüveni başladı inşallah bu da böyle olur

Mutlaka olmasi gerekmiyor benim de olmamisti...endiselenme lutfen...Gelir sutun bol bil sivi tuketelim yeter...sevgilerimle

Biliyorum çok zor senin için ama biraz sabır canım, yeterki bebiş sağlıklı olsun büyüsün, annelik böyle bişey işte hep fedakarlık, güzel günler çok yakında canım

Selam kizlar ayy cok bunaldim yaa ailevi sorunlaryuzunden.umarim bebegim etkilenmez

sakın kendini eşini ve yavrunu üzme hatice.. zaman şunu gösterdiki hiçbirşey ailemin ve benim mutlulugumdan önemli degil çünkü benim cennetim kendi yuvam.. kapımı kapatırım biter..
Ben de çok yıprattım belli bi dönem ama gereksizmiş die üzüldüm bu defa..

şuan melegine ve onun babasına odaklan sen şuan kıymetler ötesisin...

tamam canım, bende 22 şubatta tekrar gidecem kontrole bilgilendiririm seni ama benim doktorum öyle uzun uzadıya konuşmaz sağolsun 2 dk anca ayırır konunun ortasında beni odada bırakıp diğer odaya başka hastayla ilgilenmeye gider, giderken de sağolsun her defasında kendine ve bebeğine olacak riskleri kabul ediyorsan sen bilirsin diyor ben öylece kalıyorum moralim bozuk şekilde
valla dediğim gibi uyudum ve uyandım ben oğlumu ilk gördüğümde hoşgeldin oğlum deyip ağlamıştım sonra meme verme serüveni başladı inşallah bu da böyle olur

inşallah cnm Allah herkeze böyle kolay doğumlar nasip etsin..

benim de ilk olacak inşallah ama nedense çok ilginç herkes normalden korkar ben de aşırı sezeryan korkusu var.. inşallah herşey yolunda gider çünkü ne olacagını neyin bana uygun oldugunu bilemiyorum :44:

bu bel ağrısı beni öldürecek üstelik yarın okul açılıyor 2 hafta daha gideceğim inş çabuk geçer

hosgeldinmelek;
bende öğretmenim yarın hastaneye gidip doğum iznini başlatmayı düşünüyorum. sen öncesinde çalışabilir raporu aldın mı? ben almadım öyle birşeye gerek olduğunu bilmiyordum. benim şimdi 4 haftalık iznim boşamı gitti acaba.
bi yerlerde okudum çalışabilir raporu alıp doğum öncesini, sonrasına öyle aktarabiliyormuşuz heralde

Aybükecim çok şükür bebeğine sağlıkla kavuştun hepimiz senin yerinde olmak için can atıyoruz. Ayrıca o sendrom dediğin şey de bir süre sonra geçicek herkesin başına gelen bir durum çünkü. Kendini kesinlikle anormal hissedip üzülme. Herşey normal yanı yaşadığın süreçte.

Ayy kizlar bisey paylasicam ben cok guldum bu cocuklar bi alem
Arkadasin 2 oglun vardi yeni bi kizcesi oldu
Bugun oglanlar gelmisler kizi basina
"Anne nezaman pipisi cikicak" dediler yaaa

benim abim de ben doğduğumda anne kardeşimin neden pipisi yok demiş , annem de büyüdükçe çıkacak o demiş anlatır durur annem hala

oğlumda sezeryan oldum anestezi doktoru doktoruma hazırmıyız anesteziyi vereyimmi dedi doktorum çocuk doktorunu bekliyoruz dedi o sırada birkaç espri oldu o esprilere bende katıldım :) çocuk doktoru geliyomuş başlayabiliriz dedi doktorum hazırmısın dedi anestezici evet dedim veriyorum dedi varmı bi değişiklik dedi o sırada burnuma keskin bi koku geldi tepedeki ışıklar kayıyo gibi derken gitmişim zaten :) sonra bi ses nur hanım nur hanıııımmm açtım gözlerimi uyumuşum rüya görmüşüm bitti mi dedim bitti dedi ayılma odasındaki görevli bayan.. bebeğim nasıl dedim iyi herşey yolunda dediler bir oh çektim afedersin çişim var dedim :) sonda bağlı problem değil sana öyle geliyor dedi.. sonra çıkardılar ameliyathaneden bütün ailem kapıda bekliyo biraz geç çıkmışım merak etmişler kis mi ne varmış doktorum onu da almış o nedenle geç çıkmışım ben.. odama çıktım bebişimi giydirmişler hemen getirdiler elimde kolumda serum vs onu kavraması doğrulması zor olsa da o sanki kırk yıldır meme emiyomuş gibi maşallah bir emdi bir emdi ki sorma :) ogün ayağa kaldırmadılar üstümü giydirmediler bana kalsa giyinecektim gayet iyiydim ertesi gün giyindim banyo yaptım yürüdüm.. kısacası benim genel anestezi olayım gayet iyiydi inşallah bunda da öyle olur..

sağol cnm yazdıkların için, benim doğum yapacağım hastanede hasta sedyeden yatağa alındıktan sonra hemen üstü giydiriliyor bi o yana bi bu yana çevriliyor yatakta Allahım işkence resmen ameliyatlı kişiler için, bir de sonda konusunda kararsızım taktırsam mı taktırmasam mı diye, aslında iyi birşey çünkü sürekli serum verilecek ve çok sık gelecek idrarımız ve ağrılı olur diye düşünüyorum ilkleri, sonda kurtarıcı gibi birşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…