2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

emelll son silahşörlerdensin sen

eşim dün soruyo herkes dogumu yapmış olacak sen 31 martsın tek kalırsan üzülmez misin diyo ben de var az da olsa kızlar diye teselli ediyorum kendimi...
o da merak etme ben senin için korsan hesap açar senlle yazışırım diyo yaramaz adam

günaydın kızlar bugün işe geldim bakalım kaşıntılarım hala devam ediyor uyuz olmuş gibiyim... kan testi yapıldı yediğim birşey alerji yapmış herhalde

ALP (Alkalen Fosfataz) 178 IU/L 35 - 104
yalnız bu değerim 35-104 aralığında olması gerekirkene 178 olmuş dr um onunda hamilelikten olabileceğini söyledi ..... daha yüksek olursa sorun dedi .....

bakalım 5 gündür artık ağlama aşamasına geldim geçsin artık ......

oluşum şükür iyi bakalım...

Allahım hepimizin çocuklarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnn.....

günaydın arkadaşlar .....
Kizlar yaklasik iki gundur duzensiz sancilarim var kontrolum cuma gunu sabredeyim hemen gitmeyeyim dedim sizde durumlar nasil :/
canım benimde dün sabah 11'den yatana kadar düzensiz sancılarım ve kasılmalarım vardı ama dr'a gitmedim şiddetli değildi çünkü... nidilatı bıraktık ona bağlıyorum hayırlısı bebişim gelicek heralde az kaldı...

evet cnm kamu için soruyordum , tşkkr ederm..

Canım AST ve ALT değerlerine bakıldı mı? Gebelikte AFP ve ALP değerlerinde artma olması normal kabul ediliyor ancak, AST ve ALT değerlerinin gebelikte artması kesinlikle beklenen bir durum değil. Kaşıntı sıkıntın varda mutlaka AST ve ALT değerlerine de baktır.

Hoşgeldin canım nasılsın ?
Nasıl oldun ? Hala annendemisin ? Bebişin nasıl ?
Özledim seni o yüzden sorularım birikti

Hihih ben de aynen özledimmm
Döndük evimize
Hala hasta sayılırım
Annemlerde 3 kilo aldım
Eve dönmek daha az kilo demek olacak inşallah :)
Bebiş de ters teyzesi ama ikna çalışmalarım devam ediyor : ))

AST 20 IU/L 7 - 42
ALT 24 IU/L 7 - 35

bakıldı onlar normal değerler içerisindeymişş......

Hihih ben de aynen özledimmm
Döndük evimize
Hala hasta sayılırım
Annemlerde 3 kilo aldım
Eve dönmek daha az kilo demek olacak inşallah :)
Bebiş de ters teyzesi ama ikna çalışmalarım devam ediyor : ))

Evine ve topicine hoş geldin Schaqa.
Ne inat bir bebiş bu yahu. Ciroz teyzem dedi dersin sonra, doğduğun zaman o döndürmediğin poponu ısıracaklar bak sana şimdiden söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…