tabi ki acıcaz 2014 mart bebeleri büyüyor diye
daha gaza ne yaptın kakası ne renk mamasını yedi mi banyoda ne yapıyor ooo konuşacak mesele çokkkkk
tabi ki acıcaz 2014 mart bebeleri büyüyor diye
daha gaza ne yaptın kakası ne renk mamasını yedi mi banyoda ne yapıyor ooo konuşacak mesele çokkkkk
alman gerekiyor diye biliyorum cnm dediğin gibi doğumdan sonra o rapora göre izni aktarıyorlar. ben aldım ama bizim mem 15 tatili saymıyor 2 haftam zaten gittti ama senin tatil önceside 2 haftan var okul müdürüne bir sor istersen belki doktorun verir öncesine ait kabul ederlerse.
Bencede cnm doğumu bu kadar yaklaşmış insanlara kötü doğum hikayelerini anlatanlar vicdan yapıyorlar mı acaba siteye girmemle adrenalin salgılamam tavan yaptı
bende okumamaya çalışıyorum inanılmaz etkileniyorum çünküMerhaba,
Ben olumsuzluk içeren yazıları okumuyorum artık, bencillik gibi gelebilir ama etkileniyorum en küçük şeyden. Kendimi korumaya aldım, burada bile yazının devamının olumsuz olduğunu hissedince alta geçiyorum.
kaçında ayrılıyon smasher ? benim de sanki son 12 veya 13 iş günüm:))
haftasonlarını çıkarınca böyle oluyor :)))
aynen dediğiniz gibi oldu
doktor öncesinde çalışabilir raporun alman gerekiyordu dedi. ama ne doktor ne okul bir şey söylemedi. yani benim 4 hafta yanmış oldu.bugün doğum iznimi başlattım.36. haftadan itibaren.
bugün kontrollerde 2900 gr çıktı oğlum. bakalım inşallah zamanını beklerde 3ün üstüne çıkar.
aynen dediğiniz gibi oldu
doktor öncesinde çalışabilir raporun alman gerekiyordu dedi. ama ne doktor ne okul bir şey söylemedi. yani benim 4 hafta yanmış oldu.bugün doğum iznimi başlattım.36. haftadan itibaren.
bugün kontrollerde 2900 gr çıktı oğlum. bakalım inşallah zamanını beklerde 3ün üstüne çıkar.
kaçında ayrılıyon smasher ? benim de sanki son 12 veya 13 iş günüm:))
haftasonlarını çıkarınca böyle oluyor :)))
Cnm bnm kizim gecen hft 2350 gr cikti.dr gayet normal dedi.bugun kontrole gitsem seninki kadar cikmaz bile sanmiyorum. Agirligi gayet iyi bence. Tosuncuk dogurmak iyi degil esas.ben tam zamaninda dogmusum 2800gr o da. Annem yenidogan hemsiresi.eskidan bebekler 3000grin ustune cikmazmis.vitamin iciyoruz hormonlu gidalar derken bebekler 3500grin ustu hep diyor. Ne kdr az kilolu olursa cikarmasi o kdr kolay olur:128:
Kizlar dun esimle bebis icin hava nemlendiricisi baktik. Tefalin iyi oldugunu soyleyenler oldugundan oraya girdik.ordaki satici artik o urunu uretmediklerini soyledi.cok sikayet almis firma.bir sure sonra makina ses yaapmaya basliormus. Bu sebeple uretimi durdurmuslar.aklinizda olsun.firma baska urun cikartmis artik. Ben arastirmya devam edicem bakalım. Aranizda buhar makinesi alan var mi?
Bi terslik olmazsa inşallah 22 si son iş günüm olacak benim hesapladığım, 37. haftam oluyo..
Gerçi hesaplamayı tam beceremiyorum bu perşembe kontrolümde dr ma sorcam çarşambada ayrılıcak olabilirim 20 sinde
Senin kaçına denk geliyo iznin ?
ben sormuştum çalışabilir raporunu aldığın tarihe 35 gün ekle öyle gel demişti
Cnm bnm kizim gecen hft 2350 gr cikti.dr gayet normal dedi.bugun kontrole gitsem seninki kadar cikmaz bile sanmiyorum. Agirligi gayet iyi bence. Tosuncuk dogurmak iyi degil esas.ben tam zamaninda dogmusum 2800gr o da. Annem yenidogan hemsiresi.eskidan bebekler 3000grin ustune cikmazmis.vitamin iciyoruz hormonlu gidalar derken bebekler 3500grin ustu hep diyor. Ne kdr az kilolu olursa cikarmasi o kdr kolay olur:128:
Bence de o kadar ay beraber bekledik bebişleri, stresimizi paylaştık, güzel günleri de paylaşmaya hakkımız var tabi ki...evet loveli ya ben bunu daha önce de dile getirdim ama kimse aldırmamıştı
birinin benimle aynı düşünmesine sevindim
ben çok alıştım sizlere hem sizleri hem de bebekleri merak ederim
Merhaba,
Ben olumsuzluk içeren yazıları okumuyorum artık, bencillik gibi gelebilir ama etkileniyorum en küçük şeyden. Kendimi korumaya aldım, burada bile yazının devamının olumsuz olduğunu hissedince alta geçiyorum.
bana sonda doğuma girerken takıldı hatta iki asistan bacaklarımı ayırıyor acın diyorlar mümkün mü
dr o açmaz kaç yıldır geliyor bana hala tama açamadı dedi çok güldüler ama çok rahat oldu vallaaa
1-aren 2-tuna
Kızlar şimdi benim kayıtlı olduğum sağlık ocağındaki hemşirem aradı, zaten sürekli hameleliğimi takip ediyordu şimdide doğumdan sonrası için bilgi verdi. Doğumdan 3 gün sonra (72saat dedi) bebeğin topuk kanının alınması gerekiyormuş. Hastanede alıyorlarmış ama bakanlık kabul etmiyormuş. Sağlık ocaklarından yapılması gerekiyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizinlede paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?