2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
tabi ki acıcaz 2014 mart bebeleri büyüyor diye
daha gaza ne yaptın kakası ne renk mamasını yedi mi banyoda ne yapıyor ooo konuşacak mesele çokkkkk

evet loveli ya ben bunu daha önce de dile getirdim ama kimse aldırmamıştı
birinin benimle aynı düşünmesine sevindim
ben çok alıştım sizlere hem sizleri hem de bebekleri merak ederim

aynen dediğiniz gibi oldu
doktor öncesinde çalışabilir raporun alman gerekiyordu dedi. ama ne doktor ne okul bir şey söylemedi. yani benim 4 hafta yanmış oldu. bugün doğum iznimi başlattım.36. haftadan itibaren.

bugün kontrollerde 2900 gr çıktı oğlum. bakalım inşallah zamanını beklerde 3ün üstüne çıkar.

Bencede cnm doğumu bu kadar yaklaşmış insanlara kötü doğum hikayelerini anlatanlar vicdan yapıyorlar mı acaba siteye girmemle adrenalin salgılamam tavan yaptı

Merhaba,
Ben olumsuzluk içeren yazıları okumuyorum artık, bencillik gibi gelebilir ama etkileniyorum en küçük şeyden. Kendimi korumaya aldım, burada bile yazının devamının olumsuz olduğunu hissedince alta geçiyorum.

Selam kizlar.bnm bebis hala makat gelisi donmuyor kerata. 1 haftamiz kaldi. 15 subatta kontrolumuz var. Bakalim ne olacak? Dönmezse dr sezeryan tarihi verir herhalde

bende okumamaya çalışıyorum inanılmaz etkileniyorum çünkü

canım ben c.tesi 35+4 de gittim kontrole yani seninle hemen hemen aynı
doktorun ultrasonunda 3180 gr görünüyordu ama doktor ölçümlerin fazla olduğunu
2900 gr olduğunu söyledi lütfen moral bozmak yok kilosu gayet iyi seninkinin
çünkü benim ilk oğlumunda görüntülerini karşılaştırdığımda şimdiki ile
ikinci bayağı iri görünüyor üstelik benim ilk oğlum 3300 gr doğdu normal bir
bebek ağırlığında lütfen kafanı bunlara takma sen sağlıklı besinler tüketmeye
devam et eminim bebeğinde gayet sağlıklı önemli olan kilosu değil sağlığı

Kizlar dun esimle bebis icin hava nemlendiricisi baktik. Tefalin iyi oldugunu soyleyenler oldugundan oraya girdik.ordaki satici artik o urunu uretmediklerini soyledi.cok sikayet almis firma.bir sure sonra makina ses yaapmaya basliormus. Bu sebeple uretimi durdurmuslar.aklinizda olsun.firma baska urun cikartmis artik. Ben arastirmya devam edicem bakalım. Aranizda buhar makinesi alan var mi?

Son düzenleme:

Cnm bnm kizim gecen hft 2350 gr cikti.dr gayet normal dedi.bugun kontrole gitsem seninki kadar cikmaz bile sanmiyorum. Agirligi gayet iyi bence. Tosuncuk dogurmak iyi degil esas.ben tam zamaninda dogmusum 2800gr o da. Annem yenidogan hemsiresi.eskidan bebekler 3000grin ustune cikmazmis.vitamin iciyoruz hormonlu gidalar derken bebekler 3500grin ustu hep diyor. Ne kdr az kilolu olursa cikarmasi o kdr kolay olur:128:

kaçında ayrılıyon smasher ? benim de sanki son 12 veya 13 iş günüm:))
haftasonlarını çıkarınca böyle oluyor :)))

Bi terslik olmazsa inşallah 22 si son iş günüm olacak benim hesapladığım, 37. haftam oluyo..
Gerçi hesaplamayı tam beceremiyorum bu perşembe kontrolümde dr ma sorcam çarşambada ayrılıcak olabilirim 20 sinde
Senin kaçına denk geliyo iznin ?

aaaa bak bu doğruysa eğer ben ilk hamileliğimde sadece demir hapı kullandım öyle vitamin falan kullanmadım ayrıca kendime çok çok daha iyi baktım ve 3300 doğdu

ama bunda vitaminlerde kullandım ve evde bir tane daha çocuk bir de aradan geçmiş 5 sene ev desen ayrı iş desen ayrı
eeeee bu niye tosunpaşa oldu ?

onun için kilosuna takılmak yerine sağlığı daha önemli

ben weewell marka aldım denedik gayet güzel sesi de fazla değil

ben sormuştum çalışabilir raporunu aldığın tarihe 35 gün ekle öyle gel demişti

Yanlış anlasilmisim sanırım kilosunu dert etmiyorum da 4 hafta iznim yaniyor ona üzülüyorum artık rapor falan halledicez bir şekilde

evet loveli ya ben bunu daha önce de dile getirdim ama kimse aldırmamıştı
birinin benimle aynı düşünmesine sevindim
ben çok alıştım sizlere hem sizleri hem de bebekleri merak ederim
Bence de o kadar ay beraber bekledik bebişleri, stresimizi paylaştık, güzel günleri de paylaşmaya hakkımız var tabi ki...

En iyisi cnm malesef insanlar düşünceli değil

ayy inşallah ayıkken takmazlar o zaman ben açamaaaamm utanırım oğlumda sezeryan sırasında takmışlar ben bayılınca yani. bana sormadılar bile takalımmı diye ki benim sondadan haberim yoktu..

Kızlar şimdi benim kayıtlı olduğum sağlık ocağındaki hemşirem aradı, zaten sürekli hameleliğimi takip ediyordu şimdide doğumdan sonrası için bilgi verdi. Doğumdan 3 gün sonra (72saat dedi) bebeğin topuk kanının alınması gerekiyormuş. Hastanede alıyorlarmış ama bakanlık kabul etmiyormuş. Sağlık ocaklarından yapılması gerekiyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizinlede paylaşmak istedim.

2011 ağustos ayında doğum yaptım hastanede topuktan alındı 5 gün sonra mı ne tekrar alınması lazım ister bize getirin ücretsiz alırız isterseniz sağlık ocağına götürün dediler yani 2 kere alınıyor ben 2.sini sağlık ocağında aldırmıştım tekrar hastaneye gitmek zor geldiği için. Ama sağlık bakanlığının kabul etmeme gibi bi durumu olduğu sanmıyorum lakin ücret almıyacağı bir işlem için özel hastane kılını kıpırdatmaz ancak sağlık bakanlığı isterse kıpırdatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…