2011 ağustos ayında doğum yaptım hastanede topuktan alındı 5 gün sonra mı ne tekrar alınması lazım ister bize getirin ücretsiz alırız isterseniz sağlık ocağına götürün dediler yani 2 kere alınıyor ben 2.sini sağlık ocağında aldırmıştım tekrar hastaneye gitmek zor geldiği için. Ama sağlık bakanlığının kabul etmeme gibi bi durumu olduğu sanmıyorum lakin ücret almıyacağı bir işlem için özel hastane kılını kıpırdatmaz ancak sağlık bakanlığı isterse kıpırdatır.
Kizlar bu lavman denilen olay her normal dogum yapacak olana yapiliyor mu ayyy allahim doguma kadar daha neler duyucam kim bilir
Kizlar bu lavman denilen olay her normal dogum yapacak olana yapiliyor mu ayyy allahim doguma kadar daha neler duyucam kim bilir
Anladım canım.. Teşekkür ederim bende sağlık ocağına götürürüm herhalde evime çok yakın zaten :)
ya bu aile hekimini degiştirme şansı var mı acaba o kadar alakasız bir dr ve hemşireye denk gelmişim ki ... ben arayıp gitmesem ne tetenoz olacaktım ne normal takibi.. igne vs için de arıycaklarını sanmıyorum Allah afffetsin suizan yapıyorum ama böyleler
Bu arada aile hekimini değiştirebiliyorsun canım.. Gitmek istediğin aile hekimine kimlik fotokopinle gidip ben aile hekimi olarak sizi tercih etmek istiyorum demen yeterli ben değiştirmiştim.
ay ne olur biri hayır desin... çatı muayenesinden sonra ikinci şokum olduuu
cnm sana tavsiyem lavman yapacaklarında yan yatar pozisyonda olman. diğer türlü acı hissedersin, ayrıca önceden pamuğa biraz lavmandan damlatıp yapılacak yerin etrafına sürüldüğünde kayganlaşıyor ve acı hissetmiyorsun, inşallah hemşiren bu şekillde yapar, o yapmazsa sen söyle diyecem ama işime karışma diyen ukala hemşireler çok malesef , yine de can senin canım bunu hatırlatmanı öneririm , lavmandan korkma acılı değil, özellikle ayakta yapılmazsa ve kayganlaştırılırsaay ne olur biri hayır desin... çatı muayenesinden sonra ikinci şokum olduuu
ya bu aile hekimini degiştirme şansı var mı acaba o kadar alakasız bir dr ve hemşireye denk gelmişim ki ... ben arayıp gitmesem ne tetenoz olacaktım ne normal takibi.. igne vs için de arıycaklarını sanmıyorum Allah afffetsin suizan yapıyorum ama böyleler
O zaman çok olmuyo mu ?:44: 16 ocakta almıştım çalışabiliri, 32. haftamın son günüydü hatta..
Doğurunca mı izne çıkcam ben
Bence de o kadar ay beraber bekledik bebişleri, stresimizi paylaştık, güzel günleri de paylaşmaya hakkımız var tabi ki...
En iyisi cnm malesef insanlar düşünceli değil
Kızlar şimdi benim kayıtlı olduğum sağlık ocağındaki hemşirem aradı, zaten sürekli hameleliğimi takip ediyordu şimdide doğumdan sonrası için bilgi verdi. Doğumdan 3 gün sonra (72saat dedi) bebeğin topuk kanının alınması gerekiyormuş. Hastanede alıyorlarmış ama bakanlık kabul etmiyormuş. Sağlık ocaklarından yapılması gerekiyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizinlede paylaşmak istedim.
Yok yok herkese yapılan bir şey değil.
hızır gibi kızsın bea schaqa
gelir gelmez mi kuzummm az kaldı açacağız inşallahayy o günler gelir mi lovelii... bana çok uzak gibi geliyoo :26:
ben de merak ederim yaa sizi canlarevet loveli ya ben bunu daha önce de dile getirdim ama kimse aldırmamıştı
birinin benimle aynı düşünmesine sevindim
ben çok alıştım sizlere hem sizleri hem de bebekleri merak ederim
valla demek ben bir hafta daha gideceğim okula hahahah neyse okulda rahatım arkadaşlar giriyorlar sen otur diyorlar çay geliyor kahvem geliyor muhabbet falan hehehehO zaman çok olmuyo mu ?:44: 16 ocakta almıştım çalışabiliri, 32. haftamın son günüydü hatta..
Doğurunca mı izne çıkcam ben
eeee yeni bir topik olmayacak mı 2014 mart bebekleri diye
biz oradan da bebişlerimizi konuşmayacak mıyız ? :26::26::26:
gelir gelmez mi kuzummm az kaldı açacağız inşallah
ben de merak ederim yaa sizi canlar
valla demek ben bir hafta daha gideceğim okula hahahah neyse okulda rahatım arkadaşlar giriyorlar sen otur diyorlar çay geliyor kahvem geliyor muhabbet falan heheheh
değiştirebilirsin canım mesela ben değiştirecem bebeğim doğduğunda bu sağlık ocağında bırakmam beni hala tanımıyorlar hala bilgilemi soruyor olmuş 2 yıl oğlum ve eşimin sağlık ocağını değiştirdik dr bırak ben kalmıştım ilaç falan yazdırmak kolay oluyor diye ama bebeğim burda olmayacak
Ya ben aynen burdan devam ederiz diye düşünmüştümmmm
Burayı kapatıcak mıyız?
Bir tane topic ismi kararlaştıralım da resmi topiğimiz o olsun.
Yoksa bi kaç tane açılırsa filan dağılırız diye korkarım.
Kızlar sizce taşınmaya niyet etsem, yapabilir miyim, hallolur mu dersiniz bebişten önce?
Kızlar sizce taşınmaya niyet etsem, yapabilir miyim, hallolur mu dersiniz bebişten önce?
Kızlar şimdi benim kayıtlı olduğum sağlık ocağındaki hemşirem aradı, zaten sürekli hameleliğimi takip ediyordu şimdide doğumdan sonrası için bilgi verdi. Doğumdan 3 gün sonra (72saat dedi) bebeğin topuk kanının alınması gerekiyormuş. Hastanede alıyorlarmış ama bakanlık kabul etmiyormuş. Sağlık ocaklarından yapılması gerekiyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizinlede paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?