2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bence de buradan devam edelim.yoksa bölünürüz çok...

Kızlar sizce taşınmaya niyet etsem, yapabilir miyim, hallolur mu dersiniz bebişten önce?

aciliyeti yoksa bence hiç riske atma kendinizi.Allah korusun!bebiş doğup toparlanınca taşınırsınız.havalar da düzelmiş olur hem.

Kızlar sizce taşınmaya niyet etsem, yapabilir miyim, hallolur mu dersiniz bebişten önce?

Bence hiç bulaşma şu aralar.. Bebişin doğsun 40 ı çıksın sonra taşınırsın..
Bu halde çok zor.. ben 5 aylıkken taşıdım evi o zaman bile acaip zorlandım ki evden eve taşındık annem vardı falan ama yorucu oluyo çok..

Geçmiş olsun canım.. Büyük ihtimalle nezledendir.. Eğer devam ederse dr na sor yinede :)

Anladım canım çok saol. Bizimde doğumdan sonra dr muz yönlendirir herhalde yapılması gerekenlerle ilgili :)

canım, sen çalışabilir raporunu ne zaman aldın? 32. haftanda değil mi? yani 31+0 ile 31+6 arasında almadın mı?
çalışamaz raporunu da 36+0 ile 36+6 arasında alman gerekiyor. ben 13 ocakta 5 haftamı aktardım, bu ayın 17 sinden itibaren de çalışmaz raporumu almış olacağım.
yani diyeceğim şu ki, senin 22 sine kadar çalışmaman gerekiyor bence:) tahmini doğum tarihine ve haftana göre söylüyorum..

16 sında aldım canım çalışabilir raporumu.. Dr um o zaman gel vereyim demişti bende almıştım, 32. haftamda almış oldum..
Sana göre hesaplarsam 20 sinde çalışamaz raporu alabilirim sanırım :))

Bugün ben de sınıfa girdim ve anladim ki bizden geçmiş yarin rapor aliyorum ben de izne ayriliyorum artık. Azicik sesimi yukseltsem nefesim kesiliyor arkadaş. Bu hafta da calisayim demiştim ama tatli canima kiyamadim. Mem subat tatilini sayacak mi saymayacak mi onu da bilmiyorum açıkçası idare bilmiyor ben de memi arayıp sorarak işi karistirmak kurcalamak istemedim. Saymazlarsa sene sonu 1 ayim açıkta kalacak rapor alamazsam 1 ay ücretsiz izin alirim diye düşünüyorum. Bugün işkence gibi geldi bana çocuklarla uğraşmak

16 sında aldım canım çalışabilir raporumu.. Dr um o zaman gel vereyim demişti bende almıştım, 32. haftamda almış oldum..
Sana göre hesaplarsam 20 sinde çalışamaz raporu alabilirim sanırım :))

evet canım öyle oluyor galiba:)) artık zaten zor oluyor alalım raporlarımızı:)

ben bugun calışamaz raporu için hastaneye gittim ama 36+2 de olduğum için vermediler 37+0 da verilecekmiş.bunun üzerine 1 hafta calısayım ıstedım okula gittim ama yerime öğretmen görevlendirildiği için öğretmeni zor durumda bırakmayayım diye 5 günlük rapor aldım.haftaya doğum iznine ayrılmış görüneceğim,önceki haftalar aktarılmış olacak(şubat tatili dahil). tabi okul yönetimini bunu söyledi ama mem ne diyecek bilemiyorum.raporu da aile hekiminden aldım kadın dogum uzmanından alınamıyormuş.

merhaba arkadaslar bende 2013 ekım annesıyım suankı heyecanlı bekleyısınızı cok ıyı tahmın edıyorum Allah hepınıze saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns https://www.facebook.com/rapunzlinmutfagi?ref=settings sayfamda bebek sekerı kurabıyelerı ve cupcakeler hazırlıyorum sızıde sayfama beklerımm dogumda ve dogumdan sonra mevlutte sunumlarınız ıcın yardımcı olmak ısterım

Çınlama olduğunda tansiyonunu ölçebilşyosan bi ölç bence hatice

nasılsınız hanımlar kasılmalar başladımı benim özellikle geceleri oluyor.yarın kontrolüm var bakalım ne dicek dr?
devlet hastanesinde doğum yapacağım için sezeryane gün veremiyorlarmış normal ağrın olunca gel acil sezeyana alıcaz dedi bakalım hayırlısı...

devlette neden gün vermiyorlar sezeryan için :26:

canim biz gitti gidiyordan loobex diye bir markaninkini aldik soguk buhar makinasi ve ultrasonik olmasi bir de calisma saat suresi onemliymis ozellikleri guzel biz 100 lirayya almistik simdi indirime girmis 80 lira bir bak istersen

selam kızlar;

bugün yatağımızı ve ateşölçerimizi aldık. bu hafta içinde bebek şekeri kapı süsü vs siparişlerini vereceğim biraz evel de internetten şampuanını aldım bebeğimin. pişik kremi almadım zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum bulunduğum yer itibari ile hakiki zeytinyağını uygun fiyatla bulabiliyorum doğal olsun istedim. normal doğuma 27günümüz kaldı nasipse tabi ne zaman gelir misafirimiz bilemiyorum bu haftasonu babamız gelecek nasipse çok şükür ayrılığımız bitecek bir süreliğine de olsa.
bende haberler böyle sandalyede çok oturamadığım için çok giremiyorum. umarım herkes iyidir öpüyorum sizleri

Benim de aksamlari geceleri oluyor yarin kontrolum var bakalim doktorum nedicek devlet son ana kadar bekliyor sanirsam

eeee yeni bir topik olmayacak mı 2014 mart bebekleri diye
biz oradan da bebişlerimizi konuşmayacak mıyız ? :26::26::26:

Genicimmm senin bendeb kurtuluşun olabilir mi sanıyorsun telefonun elimde biliyosun kiii:)))
Şaka bir yana bu arkadaşlık hep sürecek bundan asla şüphem yok canım topik değişir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…