Ya ben aynen burdan devam ederiz diye düşünmüştümmmm
Burayı kapatıcak mıyız?
Bir tane topic ismi kararlaştıralım da resmi topiğimiz o olsun.
Yoksa bi kaç tane açılırsa filan dağılırız diye korkarım.
Kızlar sizce taşınmaya niyet etsem, yapabilir miyim, hallolur mu dersiniz bebişten önce?
yok canım sadece iş günleri değil c.tesi pazarda sayılıyor onlarla toplam 35 gün
evet bende ikinci defa sağlık ocağında aldırmıştım s.ocağı yakın diye
Kızlar sizce taşınmaya niyet etsem, yapabilir miyim, hallolur mu dersiniz bebişten önce?
kızlar 3 gündür nezle olduğumdan mıdır bilmiyorum kulağım çınlıyor ama bazen motor varmış beynimde gibi uğultulu oluyor.gerçi nezlem geçti haftasonu hiçbirşey yapmadığım halde şıpır şıpır terleyip atlattım :44: az önce de oldu çınlama
Selam, bu konuda ben ilk çocuğumda ciddi şekilde araştırma yaptım. Benim kızım Haydarpaşa numune hastanesinde doğdu. Topuk kanı hastanede alındı. Hastaneden çıkarken ( bebeğim 9 günlükken çıktık ) doktor topuk kanı aldıklarını ve gerekli yerlere gönderdiklerini söyledi. İstanbul'da çapa tıp fakültesinde gerekli incelemeler yapılıyormuş. İletişim bilgilerimizi de verdiklerini eğer Çapa tıp fakültesi dışında, sağlık ocağı tekrar topuk kanı almak isterse izin vermeyin, normal koşullarda ikinci topuk kanı diye bir şey yok dedi.
Sağlık ocağından beni ikinci topuk kanı için çağırıyoruz diye aradılar. Bende doktorun söylediklerini harfiyen kendilerine anlattım. Hemşire bakanlığı arayıp bana döneceğini söyledi. Daha sonra tekrar aradı bakanlık ile görüştüğünü ve bebekte bir sorun olmadığı için tekrar kan almaya gerek olmadığını söyledi.
Bu yüzden ben ilk bebeğimde doktorun yönlendirmesiyle ikinci kez topuk kanı vermedim.
Bi terslik olmazsa inşallah 22 si son iş günüm olacak benim hesapladığım, 37. haftam oluyo..
Gerçi hesaplamayı tam beceremiyorum bu perşembe kontrolümde dr ma sorcam çarşambada ayrılıcak olabilirim 20 sinde
Senin kaçına denk geliyo iznin ?
canım, sen çalışabilir raporunu ne zaman aldın? 32. haftanda değil mi? yani 31+0 ile 31+6 arasında almadın mı?
çalışamaz raporunu da 36+0 ile 36+6 arasında alman gerekiyor. ben 13 ocakta 5 haftamı aktardım, bu ayın 17 sinden itibaren de çalışmaz raporumu almış olacağım.
yani diyeceğim şu ki, senin 22 sine kadar çalışmaman gerekiyor bence:) tahmini doğum tarihine ve haftana göre söylüyorum..
16 sında aldım canım çalışabilir raporumu.. Dr um o zaman gel vereyim demişti bende almıştım, 32. haftamda almış oldum..
Sana göre hesaplarsam 20 sinde çalışamaz raporu alabilirim sanırım :))
Bugün ben de sınıfa girdim ve anladim ki bizden geçmişyarin rapor aliyorum ben de izne ayriliyorum artık. Azicik sesimi yukseltsem nefesim kesiliyor arkadaş. Bu hafta da calisayim demiştim ama tatli canima kiyamadim. Mem subat tatilini sayacak mi saymayacak mi onu da bilmiyorum açıkçası idare bilmiyor ben de memi arayıp sorarak işi karistirmak kurcalamak istemedim. Saymazlarsa sene sonu 1 ayim açıkta kalacak rapor alamazsam 1 ay ücretsiz izin alirim diye düşünüyorum. Bugün işkence gibi geldi bana çocuklarla uğraşmak
evet canım öyle oluyor galiba:)) artık zaten zor oluyor alalım raporlarımızı:)
kızlar 3 gündür nezle olduğumdan mıdır bilmiyorum kulağım çınlıyor ama bazen motor varmış beynimde gibi uğultulu oluyor.gerçi nezlem geçti haftasonu hiçbirşey yapmadığım halde şıpır şıpır terleyip atlattım :44: az önce de oldu çınlama
devlette neden gün vermiyorlar sezeryan için :26:nasılsınız hanımlar kasılmalar başladımı benim özellikle geceleri oluyor.yarın kontrolüm var bakalım ne dicek dr?
devlet hastanesinde doğum yapacağım için sezeryane gün veremiyorlarmış normal ağrın olunca gel acil sezeyana alıcaz dedi bakalım hayırlısı...
canim biz gitti gidiyordan loobex diye bir markaninkini aldik soguk buhar makinasi ve ultrasonik olmasi bir de calisma saat suresi onemliymis ozellikleri guzel biz 100 lirayya almistik simdi indirime girmis 80 lira bir bak istersenKizlar dun esimle bebis icin hava nemlendiricisi baktik. Tefalin iyi oldugunu soyleyenler oldugundan oraya girdik.ordaki satici artik o urunu uretmediklerini soyledi.cok sikayet almis firma.bir sure sonra makina ses yaapmaya basliormus. Bu sebeple uretimi durdurmuslar.aklinizda olsun.firma baska urun cikartmis artik. Ben arastirmya devam edicem bakalım. Aranizda buhar makinesi alan var mi?
Benim de aksamlari geceleri oluyor yarin kontrolum var bakalim doktorum nedicek devlet son ana kadar bekliyor sanirsamnasılsınız hanımlar kasılmalar başladımı benim özellikle geceleri oluyor.yarın kontrolüm var bakalım ne dicek dr?
devlet hastanesinde doğum yapacağım için sezeryane gün veremiyorlarmış normal ağrın olunca gel acil sezeyana alıcaz dedi bakalım hayırlısı...
eeee yeni bir topik olmayacak mı 2014 mart bebekleri diye
biz oradan da bebişlerimizi konuşmayacak mıyız ? :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?