Iyi olacaklar söz dinlicekler ve zamanında gelecekler bücürükler:)) ama gün azaldıkça bebeemi daha çok özlüyorum :))kocam gelirse atarım havamı.. öyle emel ya, ben de dogum çantam vestiyerde bekletiyorum... Allahtan şubat annelerini okudumda dün gece 37 38 39 40 ları gördüm rahatladım azcık
iyi olsun da cimcime hatunlarımız..
arkadaslardan erkek cocuk için asagıdaki isimlerden hangisi daha hos sizce?
Aren, Tuna ya da Batu
Haftasonlarını çıkarmak iyi fikir
Ben 18 diyordum, bugünü ve haftasonlarını çıkarınca 14 kaldı, sevdim ben bunu
Kizlar dun esimle bebis icin hava nemlendiricisi baktik. Tefalin iyi oldugunu soyleyenler oldugundan oraya girdik.ordaki satici artik o urunu uretmediklerini soyledi.cok sikayet almis firma.bir sure sonra makina ses yaapmaya basliormus. Bu sebeple uretimi durdurmuslar.aklinizda olsun.firma baska urun cikartmis artik. Ben arastirmya devam edicem bakalım. Aranizda buhar makinesi alan var mi?
Bi terslik olmazsa inşallah 22 si son iş günüm olacak benim hesapladığım, 37. haftam oluyo..
Gerçi hesaplamayı tam beceremiyorum bu perşembe kontrolümde dr ma sorcam çarşambada ayrılıcak olabilirim 20 sinde
Senin kaçına denk geliyo iznin ?
Kizlar bu lavman denilen olay her normal dogum yapacak olana yapiliyor mu ayyy allahim doguma kadar daha neler duyucam kim bilir
biz bilmediğimiz şeylerden çok korkuyoruz ama lavman bence korkulacak bişey değil ve sanırım yapılması daha iyi, çünkü normal doğum sırasında ıkınırken doktorun üzerine bağırsakları boşaltma olasılığı varo yüzden lavman tercih ederim ben olsam..
bir de sanırım herkese yapılmıyor, hastane ve doktora göre değişiyor olabilir. benim hastanemde yapıyorlar mesela ama arkadaşıma yapmamışlar ve o kötü durumla karşılaşmış, çok utandım demişti..
Hamilelik haftası hesaplama özürlüsüyüm resmen 34 bitti diyom sonra teker teker sayınca yeni 34e girmiş oluyorum bi türlü tutturamadım:))
Benim de hesaplarıma göre 26 şubat son günüm 36 6 oluyor
Kuzum biz senle hesap yaparken doğurcaz bu gidişle
biz bilmediğimiz şeylerden çok korkuyoruz ama lavman bence korkulacak bişey değil ve sanırım yapılması daha iyi, çünkü normal doğum sırasında ıkınırken doktorun üzerine bağırsakları boşaltma olasılığı varo yüzden lavman tercih ederim ben olsam..
bir de sanırım herkese yapılmıyor, hastane ve doktora göre değişiyor olabilir. benim hastanemde yapıyorlar mesela ama arkadaşıma yapmamışlar ve o kötü durumla karşılaşmış, çok utandım demişti..
ay ne olur biri hayır desin... çatı muayenesinden sonra ikinci şokum olduuu
yok canım sadece iş günleri değil c.tesi pazarda sayılıyor onlarla toplam 35 gün
:))))))
evet bende ikinci defa sağlık ocağında aldırmıştım s.ocağı yakın diye
bana yapılmadı ilkinde
Lavman evet kötu gibi görünüyor olabilir ama bence rahatlatıcı bir şey çünkü ıkınirken daha kötü şeyler olsa daha mi iyi:)))
kızlar sizlerden dua bekliyorum, hamilelerin duası kabul olur derler nolur dua edin, eşimin amcası kalp krizi geçirmişti 20 gündür yoğun bkımda yatıyor hala uyanmadı, durumu kötüye gidiyor, telefon geldi yakınları gelsin daha çok kritikleşti durumu diye eşim gitti az önce nolur dua edin(
arkadaslardan erkek cocuk için asagıdaki isimlerden hangisi daha hos sizce?
Aren, Tuna ya da Batu
Slm arkadaslar ben daha 33+5 deyim ellerimin uyusmasindan yemek bile yiyemiyorum çünkü kaşık çatal tutamiyorum cok fena durumdayim cokta sistim ilk gebeligimde son ayimda şişlik ve uyusmalar vardi.simdi daha erken başladı sonuna kadar ne hale gelirim acaba bu sislikleri nasil hafifletebilirim bol su iciyorum 46 kg ile hamile kaldim su an 57 kiloyum ama su sisliklerim biraz inse belki ellerim rahatlicak ama bana bi çözümü olan varmi arkadaslar
kızlar sizlerden dua bekliyorum, hamilelerin duası kabul olur derler nolur dua edin, eşimin amcası kalp krizi geçirmişti 20 gündür yoğun bkımda yatıyor hala uyanmadı, durumu kötüye gidiyor, telefon geldi yakınları gelsin daha çok kritikleşti durumu diye eşim gitti az önce nolur dua edin(
Kizlar bu lavman denilen olay her normal dogum yapacak olana yapiliyor mu ayyy allahim doguma kadar daha neler duyucam kim bilir
Böylesi daha iyi ama dimi 33 sanarken 35te buluyon kendini falan:))
Ben 2 hafta öncesine kadar 26 martta dogurcam sanıyodum ama meğer 21 mart mış:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?