2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Iyi olacaklar söz dinlicekler ve zamanında gelecekler bücürükler:)) ama gün azaldıkça bebeemi daha çok özlüyorum :))

arkadaslardan erkek cocuk için asagıdaki isimlerden hangisi daha hos sizce?
Aren, Tuna ya da Batu

Selam arkadaslar her zaman giremiyorum iyisinizdir insallah duygucum biz ilk oglumda emir tuna düşündük esimin ismi emir diye vazgectik ahmet talha koyduk ama icimizde kaldi bu isim insallah yine fikir degismezse ikinci oglumuza emir tuna veya emirhan tuna koymayi düşünüyoruz bakalim isme karar vermek gercekten zor sana kolay gelsin

Ben aldım canım wewell in buhar makinesini aldım gripken kullandım hatta odamda iyi geldiğini söyleyebilirim

Hamilelik haftası hesaplama özürlüsüyüm resmen 34 bitti diyom sonra teker teker sayınca yeni 34e girmiş oluyorum bi türlü tutturamadım:))
Benim de hesaplarıma göre 26 şubat son günüm 36 6 oluyor

Aynı şeyleri yazmişiz:))) bir de bir arkadaşım sey demişti normal doğumdan once güç verecek ne bulsa yiyin ki ıkınma anında gücünüz tükenmesin
Bal ceviz fistık fındık tarzı enerji verici gıdaları tüketin mesela.

ay ne olur biri hayır desin... çatı muayenesinden sonra ikinci şokum olduuu

Lavman evet kötu gibi görünüyor olabilir ama bence rahatlatıcı bir şey çünkü ıkınirken daha kötü şeyler olsa daha mi iyi:)))

Ayol çatal psikolojisine bile bi turlu alisamamisken bu icimi daha da fenalastirdi bi de yapilan yontem kotu arka taraftan fitil vermisler arkadasa hemen bosaltim olmus :))) aslinda iyi bisi ama ne bilim

Slm arkadaslar ben daha 33+5 deyim ellerimin uyusmasindan yemek bile yiyemiyorum çünkü kaşık çatal tutamiyorum cok fena durumdayim cokta sistim ilk gebeligimde son ayimda şişlik ve uyusmalar vardi.simdi daha erken başladı sonuna kadar ne hale gelirim acaba bu sislikleri nasil hafifletebilirim bol su iciyorum 46 kg ile hamile kaldim su an 57 kiloyum ama su sisliklerim biraz inse belki ellerim rahatlicak ama bana bi çözümü olan varmi arkadaslar

kızlar sizlerden dua bekliyorum, hamilelerin duası kabul olur derler nolur dua edin, eşimin amcası kalp krizi geçirmişti 20 gündür yoğun bkımda yatıyor hala uyanmadı, durumu kötüye gidiyor, telefon geldi yakınları gelsin daha çok kritikleşti durumu diye eşim gitti az önce nolur dua edin (

Insallah rabbim sifasini verir onu ailesine bağışlar canim

bende de çok fecii şişlik var. ellerim şişiyor özellikle sabahları, birşey tutamıyorum. ayaklarımın genişliği dizimle eşit.. ödem fena. ama tansiyon ve idrarda protein yoksa sorun yok diyorlar. ben de arıyorum bir çaresini

Allah yardımcısı olsun. Şifa versin

Kizlar bu lavman denilen olay her normal dogum yapacak olana yapiliyor mu ayyy allahim doguma kadar daha neler duyucam kim bilir

Cnm sakin ol.herkese mi bioyorum ama banada yapildi lavman hemsire anlatti Ben yaptim wcde.ayrintilari hatirlamiyorum hic acimadigi icin .bagirsaklarin bosaliyor sadece.

Herkese selam.. Bu güzel gün için doğum fotoğrafçısı tutan var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Fiyatlar nasıl ? Ankara'da çekim yaptıracak olan var mı aranızda?

Böylesi daha iyi ama dimi 33 sanarken 35te buluyon kendini falan:))
Ben 2 hafta öncesine kadar 26 martta dogurcam sanıyodum ama meğer 21 mart mış:))))

Hahah öle derken bi bakmışız mart 5-6 doğururmuşuz :)))
Benimde 11 mart gözüküyo ama hep diom 3 ü gibi doğurcam gibi gelio içimden

Lavman düşünüldüğü gibi korkunç değil rahat olun bence ☺️ Kolonoskopi çektirmeden önce yaptırmıştım, zaten üzerimizde önlük olacağı için o bölgeyi hafif açıp yaparlar diye düşünüyorum.

Ve bu arada 32.haftamda nst de sancım çıkmıştı, serum almıştım. Çok şükür 33.haftamda bir şey çıkmadı. Artık her hafta gidiyorum dr.a. O hafta hep uzanmıştım iyi geldi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…