2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben dogum fotografcisi ayarlamadim canım, ayarlamiycam da. belki ayarlayacak olmadigi için donus yapmamiş olabilir arkadaslar da.

benim kocam çekecek fotoları onun bu konuda deneyimi var bir kaç doğum fotosu çekmişti de daha öncesinde :))

Teşekkür ederim fikirleriniz için. Ben de içime sinecek güzel fotoğrafları olsun istiyorum oğlumun. Tutanlar kaç liraya tuttular acaba?

Ya ama bana yine cevap vermediniz kimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu

Canım benim gittiğim özel hastanenin kendi fotoğrafçısı varmış dışarıda tutmak yasakmış..
Hem kardeşim fotoğrafçı odada falan o çekicek..

selam hanımlar,
bugun kızımı görmeye gittik 51,5 cm 3,100 kg alttan muayene yapcaktı ama haftaya yapalım dedi tam 38 haftalık olunca.bende toplamda 8 kg almışım sadece kendimi tebrik ediyorum

Maşallah kızınada sanada canım.. Gerçekten hiç kilo almamışsın ne güzel.. Bende tebrik ederim seni:)

bugün odamız boyandı buz mavisi rengini almıştık.ben çiğ damlası alalım dedim eşim buzmavisi ii dedi.pek beğenmedim sanki biraz koyu gibi geldi canım sıkıldı.eşimin de moralini bozuldu ben beğenmeyince.mavi işte nolcak bi kaç ton açığı olsa nolur olmasa nolur dedi.kağıt yaptiracaktık ne güzel pahalı oluyo diye vazcaydı biizm bey.paramız olmasa tamam gereksiz masraf yapmayalım diyecem ama erkeklerin şu cimriliklerine sinir oluyorum.

valla güzel oluyor hva güzel burda oğlan okulun bahçesinde oynuyor ben de gidip bankta oturuyorum öğrencilerim allah razı olsun oynuyorlar hiç yükü olmuyor arkadaşlar zaten dersle ilgileniyorla çayımı kahvemi getiryorlar az kaldı burda doğuracan diyorlar laborutavarı hazırlayacaklamış bana aman dedim yokkkkkk
Sezeryan gunu alan arkadaslar gunu sizmi
Belirlediniz yoksa doktor fikrinizi sordumu ben
38+1 istiyorum zaten suanda bile 2800 olmustur yarin
Aksam gorucem daha 3 haftamiz var 38+1 e erkenmi sizce
bana sormadı sorsa ne zaman alınması gerekiyorsa alması taraftarıyım dr önereceği günlerde alsın
inşallah adanada da durum böyledir canımmm yaaaaaaa
Ya ama bana yine cevap vermediniz kimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu

ben tutmayacağım canım fikrim yok valla

Valla öyle canım bazı seylere verdiğimiz paranın hesabı yok bazen de benimkinin de pintiliği tutuyo
Ama gözün alışacaktır bşraz koyu renk bebeğe loş bi ortam sağlaması açısından daha iyi bile olabilir

canım bsy sorucam. ben ögretmenımde. okulun açıldıktan sonra 1 hafta daha çalışmam gerekıyodu sonra doğum ıznıne ayrılmam gerekıyodu. bende bronsıt raporu aldım bu hafta, snrakı haftada 37 oluyorum ızne ayrılıcam. ama ocak başı gıbı yazı gelmıs okula, 15 tatıl aktarılmıcak doğum sonrasına dıye. yandı bıttı kül oldu yanı benım 15 tatıl sen "mesaı döınemınde ızne ayrılmış görünüyoruz, aktarılıyor" demıssın. yanlış mı dedın anlamadım. aktarıldı mı yanı doğum sonrasına senın kı. öyleyse ilçe meb ı arıcam:)) İstanbul'dayım bu arada.

Son düzenleme:

aynı benim bey,
çikolatanın kabı için tasarım yaptım sorduğu şey şu çikolata kaç para :)))
dedim ne önemi var şimdi ilk bebeğimiz ve sen hevesli değilsen ben hevesliyim o yüzden hevesimi kursağımda bırakma dedim
kapı süsü 160 TL ye beğenmiştim uğraşa uğraşa 90 TL lik buldum ona bile çok pahalı ne gerek var tepkileri oluyor. Valla iyi ki çalışıyorum dedim :)))
yoksa hiç bişey almıcak nerdeyse

canım dert etme, duvarlar birkac seneye kirlencek, çizilcek, ellerindeki esyalar ile carptıklarında asıncak, yeniden bya gerektircek... hem o zaman ufaklıgın da istedigi renklere gore yeniden boyatırsın. Bi de simdi gozun daha alısmadigi için de garipsiyor olabilirsin

evet çok şükür çalışıyoruz valla.beyfendi 150 liraya dönence alır 200 lira perdeye çok der:) hangisini daha çok kullanacak düşünmüyor.erkeklerin kafası çalışmıyor bu konularda.bizim gibi hassas da düşünmüyorlar

eet gözüm alışmadı sanırım.ama 2 ton açık isterdim.sağlık olsn napim.akseuarlarla kusurları kapatırım diye düşünüyorum

Ahh ahh hiç sorma.. Bizim bebişin odasıda kırık beyaz, bende en azından bi duvara kağıt yapalım dedim yaa ne gerek var mobilyalar boğulur boşver dedi

Bende çalışıyorum ama herşeyede yetilmiyor ki..
Bizimkide kapı süsü almadı gerçi benim mızmızlığım biraz ama olsun alabilirdi 140 TL e..
Şimdi kendim yapıyorum aynısını keçeden :)

Bende çalışıyorum ama herşeyede yetilmiyor ki..
Bizimkide kapı süsü almadı gerçi benim mızmızlığım biraz ama olsun alabilirdi 140 TL e..
Şimdi kendim yapıyorum aynısını keçeden :)

Demek mantık çoğunda aynı:)))
Kapı süsü desem az çok ne dşyeceğini tahmin ettiğimden hiç demedim bile kendim yapmaya çalışıyorum :)))
Valla kocaları idare etmek açısından bşze çok şey düşüyo
Bazen de hiç uğraşasım olmuyo nası istersen öyle yap diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…