- 27 Ocak 2010
- 197
- 8
- 96
ben dogum fotografcisi ayarlamadim canım, ayarlamiycam da. belki ayarlayacak olmadigi için donus yapmamiş olabilir arkadaslar da.
benim kocam çekecek fotoları onun bu konuda deneyimi var bir kaç doğum fotosu çekmişti de daha öncesinde :))
daha önceki mesajını görmedim. ama ben tutucam inşallah. doğum fotocusu. düğün fotolarım hiç istediğim gibi olmamıştı çok içimde kaldı bunda istediğim gibi olur inşallah bol duygu depolu(tabiki mutluluktan)
ohhh ne güzel olurdu.
Ya ama bana yine cevap vermedinizkimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu
ahhh ahhhh hepimiz bir arada olaydık izne ayrıldığımızda bir organizasyon yapardık bol oturmalı :))))
selam hanımlar,
bugun kızımı görmeye gittik 51,5 cm 3,100 kg alttan muayene yapcaktı ama haftaya yapalım dedi tam 38 haftalık olunca.bende toplamda 8 kg almışım sadecekendimi tebrik ediyorum
selam hanımlar,
bugun kızımı görmeye gittik 51,5 cm 3,100 kg alttan muayene yapcaktı ama haftaya yapalım dedi tam 38 haftalık olunca.bende toplamda 8 kg almışım sadecekendimi tebrik ediyorum
selam hanımlar,
selam hanımlar,
valla güzel oluyor hva güzel burda oğlan okulun bahçesinde oynuyor ben de gidip bankta oturuyorum öğrencilerim allah razı olsun oynuyorlar hiç yükü olmuyor arkadaşlar zaten dersle ilgileniyorla çayımı kahvemi getiryorlar az kaldı burda doğuracan diyorlar laborutavarı hazırlayacaklamış bana aman dedim yokkkkkkkolay gelsin tatlım bende işe geliyorum ama geldiğim için mutluyum
sadece dışarıda çok güzel bir hava var umarım haftaya izne ayrılınca da
çok güzel olur hava sabahları yürüyüş yapmayı planlıyorum
bana sormadı sorsa ne zaman alınması gerekiyorsa alması taraftarıyım dr önereceği günlerde alsınSezeryan gunu alan arkadaslar gunu sizmi
Belirlediniz yoksa doktor fikrinizi sordumu ben
38+1 istiyorum zaten suanda bile 2800 olmustur yarin
Aksam gorucem daha 3 haftamiz var 38+1 e erkenmi sizce
inşallah adanada da durum böyledir canımmm yaaaaaaaben de az once doktorun yanindan ayrildim kizimi görürüm diye hayal etmistim ama randevusuz gittiğim için muayene olamadim cok hastasi vardı zaten dogumdan yeni gelmişti ilk gittigimde raporumu alip döndümhaftaya cumaya kadar kizimi goremiycem.
Kizlar öğretmen olanlar için söylüyorum artık okul açıldığı için bundan sonra izne ayrilsak da 15 tatil aktariliyormus. Çünkü mesai döneminde izne ayrılmış görünüyoruz. Antalya'da durum bu :)
Emel facebook grubunun admini sen misin? Ben 3 gün once gruba katilmak istedim hala beklemedeyim de :)) grup yöneticisinin adi emelmis sen olabilirsin diye düşündüm.
Ya ama bana yine cevap vermedinizkimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu
bugün odamız boyandı buz mavisi rengini almıştık.ben çiğ damlası alalım dedim eşim buzmavisi ii dedi.pek beğenmedim sanki biraz koyu gibi geldi canım sıkıldı.eşimin de moralini bozuldu ben beğenmeyince.mavi işte nolcak bi kaç ton açığı olsa nolur olmasa nolur dedi.kağıt yaptiracaktık ne güzel pahalı oluyo diye vazcaydı biizm bey.paramız olmasa tamam gereksiz masraf yapmayalım diyecem ama erkeklerin şu cimriliklerine sinir oluyorum.
ben de az once doktorun yanindan ayrildim kizimi görürüm diye hayal etmistim ama randevusuz gittiğim için muayene olamadim cok hastasi vardı zaten dogumdan yeni gelmişti ilk gittigimde raporumu alip döndümhaftaya cumaya kadar kizimi goremiycem.
Kizlar öğretmen olanlar için söylüyorum artık okul açıldığı için bundan sonra izne ayrilsak da 15 tatil aktariliyormus. Çünkü mesai döneminde izne ayrılmış görünüyoruz. Antalya'da durum bu :)
Emel facebook grubunun admini sen misin? Ben 3 gün once gruba katilmak istedim hala beklemedeyim de :)) grup yöneticisinin adi emelmis sen olabilirsin diye düşündüm.
Valla öyle canım bazı seylere verdiğimiz paranın hesabı yok bazen de benimkinin de pintiliği tutuyo
Ama gözün alışacaktır bşraz koyu renk bebeğe loş bi ortam sağlaması açısından daha iyi bile olabilir
bugün odamız boyandı buz mavisi rengini almıştık.ben çiğ damlası alalım dedim eşim buzmavisi ii dedi.pek beğenmedim sanki biraz koyu gibi geldi canım sıkıldı.eşimin de moralini bozuldu ben beğenmeyince.mavi işte nolcak bi kaç ton açığı olsa nolur olmasa nolur dedi.kağıt yaptiracaktık ne güzel pahalı oluyo diye vazcaydı biizm bey.paramız olmasa tamam gereksiz masraf yapmayalım diyecem ama erkeklerin şu cimriliklerine sinir oluyorum.
aynı benim bey,
çikolatanın kabı için tasarım yaptım sorduğu şey şu çikolata kaç para :)))
dedim ne önemi var şimdi ilk bebeğimiz ve sen hevesli değilsen ben hevesliyim o yüzden hevesimi kursağımda bırakma dedim
kapı süsü 160 TL ye beğenmiştim uğraşa uğraşa 90 TL lik buldum ona bile çok pahalı ne gerek var tepkileri oluyor. Valla iyi ki çalışıyorum dedim :)))
yoksa hiç bişey almıcak nerdeyse
canım dert etme, duvarlar birkac seneye kirlencek, çizilcek, ellerindeki esyalar ile carptıklarında asıncak, yeniden bya gerektircek... hem o zaman ufaklıgın da istedigi renklere gore yeniden boyatırsın. Bi de simdi gozun daha alısmadigi için de garipsiyor olabilirsin
aynı benim bey,
dedim ne önemi var şimdi ilk bebeğimiz ve sen hevesli değilsen ben hevesliyim o yüzden hevesimi kursağımda bırakma dedim
kapı süsü 160 TL ye beğenmiştim uğraşa uğraşa 90 TL lik buldum ona bile çok pahalı ne gerek var tepkileri oluyor. Valla iyi ki çalışıyorum dedim :)))
Ahh ahh hiç sorma.. Bizim bebişin odasıda kırık beyaz, bende en azından bi duvara kağıt yapalım dedim yaa ne gerek var mobilyalar boğulur boşver dedi
aynı benim bey,
evet çok şükür çalışıyoruz valla.beyfendi 150 liraya dönence alır 200 lira perdeye çok der:) hangisini daha çok kullanacak düşünmüyor.erkeklerin kafası çalışmıyor bu konularda.bizim gibi hassas da düşünmüyorlar
Bende çalışıyorum ama herşeyede yetilmiyor ki..
Bizimkide kapı süsü almadı gerçi benim mızmızlığım biraz ama olsun alabilirdi 140 TL e..
Şimdi kendim yapıyorum aynısını keçeden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?