Ben de son trimesterde hic olmadigim kadar enerjigim. Ama bir o kadar da keyifciyim. Bana dokunmasinlar ben hep gezeyim hiç iş yapmayayim istiyorum :) gunde 6 saat falan uyuyorum gece 2 saat uykuya mola veriyorum yine de 8 gb uyaniyorum falan. :) fizyolojim el verse karnima kramp girmese saatlerce avmde caddelerde vakit geciririm :) oncesinde hep uyumak istiyordu canim :) sanirim yasama sevinci veriyor minnosum bana, umarim dogunca da böyle hissederim :) şuan da 1 saattir doktor sirasi bekliyorum daha 1 saat bekleyecek gibiyim hiç sikayet etmiyorum :) maşallah kizimla bana
kızlar nette Lansinoh Göğüs Ucu Kremi-40 ml-6 lı Ped Seyahat Boyu Hediyeli 22,90 tl uygun mu sizce fiyatı?alayım mı ?:44:
gunaydinn kizlarr..
evde nasil vakit geciriyosunuz yAa... Oldum sikintidan dun bide kizim hic hareket etmedi oldum meraktan. bendw de bi tembellik varki sormayin
Sezeryan gunu alan arkadaslar gunu sizmi
Belirlediniz yoksa doktor fikrinizi sordumu ben
38+1 istiyorum zaten suanda bile 2800 olmustur yarin
Aksam gorucem daha 3 haftamiz var 38+1 e erkenmi sizce
Dün kontrolümüz vardı, 2500 gr olmuş İpek Hanım. Suyu filan yeterliymiş. 2 hafta sonra çağırdı doktorum. O görüşmede de doğum tarihini netleştiririz dedi. Tahminen 3 hafta sonra doğum olacak gibi geliyor 39.haftada. Ayy çok az kaldı şaka maka:))
Ayy çatı muayenesi ne zaman oluyor sahi ??
Benimde perşembe kontrolüm var ama kuaföre haftaya gitmeyi planlıyorum..
İnşallah çatı muayenesi yapıcam falan demez.
benim arkadaşıma 37. haftayı doldurduktan sonra yapmıştı doktoru. doğumu başlatabilme ihtimali oluyomuş sanırım muayenenin o yüzden son haftalarda yapılıyormuş. sonucunu da çok merak ediyorum ne diyecek normal yapabilirsin, yapamazsın bir belli olsa doğum şeklii offf merak merakk :)
Dün kontrolümüz vardı, 2500 gr olmuş İpek Hanım. Suyu filan yeterliymiş. 2 hafta sonra çağırdı doktorum. O görüşmede de doğum tarihini netleştiririz dedi. Tahminen 3 hafta sonra doğum olacak gibi geliyor 39.haftada. Ayy çok az kaldı şaka maka:))
günaydın arkadaşlar .....
canım benimde dün sabah 11'den yatana kadar düzensiz sancılarım ve kasılmalarım vardı ama dr'a gitmedim şiddetli değildi çünkü... nidilatı bıraktık ona bağlıyorum hayırlısı bebişim gelicek heralde az kaldı...
bende de çok fecii şişlik var. ellerim şişiyor özellikle sabahları, birşey tutamıyorum. ayaklarımın genişliği dizimle eşit.. ödem fena. ama tansiyon ve idrarda protein yoksa sorun yok diyorlar. ben de arıyorum bir çaresini
maşallah bianki sana da minişe de birşeylerin netleşmesi ne güzel ya.. melikem ve bize de dua edin de suyumuz yeterek saglıcakla tamamlayalım son haftalarımızı
maşallah, evet bende geri kalan gün sayısına bakıyorum ve ne kadar az kalmış diyorum :)
doğum nasıl olacak belli mi? sezaryen olursa banada mart 1-2-3-4 alırız demişti doktorum
herkese günaydın kızlar güzel bir gün olması dileklerimle
sanırım zaman azaldıkça herkesi telaş sardı önceleri sabah bir
gelirdim amma sayfa birikmiş olurdu şimdi daha az paylaşım
Kıyamam canım yaa
Valla bende acaip enerjiğim, eşim bile diyo sen doğurmucak gibisin diye.. Gezelim yürüyelim falan modundayım sürekli
o da 31 + 1 de gitmiştik 2 100 dü bakalım 33+6 da gidicez kaç olcek
64 ile başladım 67 200 rr dım 32. haftada
gunaydinn kizlarr..
evde nasil vakit geciriyosunuz yAa... Oldum sikintidan dun bide kizim hic hareket etmedi oldum meraktan. bendw de bi tembellik varki sormayin
kızlar nette Lansinoh Göğüs Ucu Kremi-40 ml-6 lı Ped Seyahat Boyu Hediyeli 22,90 tl uygun mu sizce fiyatı?alayım mı ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?