2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Maşallah canım bize, valla bende aynıyım.. 15 dakika uyusam sanki 4-5 saat uyumuş gibi enerjik oluyorum.. Ama dediğin gibi ev işlerini hak getire Hep oğluşuma bişiler alayım, gezeyim bakayım falan..
Ayyhh perşembe olsada bende görsem oğlumu

Ayy çatı muayenesi ne zaman oluyor sahi ??
Benimde perşembe kontrolüm var ama kuaföre haftaya gitmeyi planlıyorum..
İnşallah çatı muayenesi yapıcam falan demez.

kızlar nette Lansinoh Göğüs Ucu Kremi-40 ml-6 lı Ped Seyahat Boyu Hediyeli 22,90 tl uygun mu sizce fiyatı?alayım mı ?:44:

gayet uygun cnm bende o fiyata almıştım yanındada hediyesi vardı evet,ve hamileliğimin taa başında almıştım, 10 mlsini eczaneşerde 18 tlye satıyolarmış

gunaydinn kizlarr..

evde nasil vakit geciriyosunuz yAa... Oldum sikintidan dun bide kizim hic hareket etmedi oldum meraktan. bendw de bi tembellik varki sormayin

Evdeysem eğer geç kalkış geç kshvaltı bişeyler okuma yemek yeme ve yenek yapana kadar eşim geliyo zaten :)
Şimdilik geçiyor benim için zaman ama sürekli olunca ne olur bilemedim

Dün kontrolümüz vardı, 2500 gr olmuş İpek Hanım. Suyu filan yeterliymiş. 2 hafta sonra çağırdı doktorum. O görüşmede de doğum tarihini netleştiririz dedi. Tahminen 3 hafta sonra doğum olacak gibi geliyor 39.haftada. Ayy çok az kaldı şaka maka:))

Sezeryan gunu alan arkadaslar gunu sizmi
Belirlediniz yoksa doktor fikrinizi sordumu ben
38+1 istiyorum zaten suanda bile 2800 olmustur yarin
Aksam gorucem daha 3 haftamiz var 38+1 e erkenmi sizce

slm cnm geçen kontrolümüzde doktorumuz kendi söyledi bize sezeryan doğum tarihini hayırlısıyla 12 martta gelio prensesim
enerjik olan hamişler sizleri kıskandım valla çünkü günler azaldıkça ben daha da ağırlaşıorum hiçbişey yapasım yok
dün mutfakta yemek yapmaktan bitkin düştüm ama kızımla çokk mutluyummm

maşallah, evet bende geri kalan gün sayısına bakıyorum ve ne kadar az kalmış diyorum :)
doğum nasıl olacak belli mi? sezaryen olursa banada mart 1-2-3-4 alırız demişti doktorum

Ayy çatı muayenesi ne zaman oluyor sahi ??
Benimde perşembe kontrolüm var ama kuaföre haftaya gitmeyi planlıyorum..
İnşallah çatı muayenesi yapıcam falan demez.

benim arkadaşıma 37. haftayı doldurduktan sonra yapmıştı doktoru. doğumu başlatabilme ihtimali oluyomuş sanırım muayenenin o yüzden son haftalarda yapılıyormuş. sonucunu da çok merak ediyorum ne diyecek normal yapabilirsin, yapamazsın bir belli olsa doğum şeklii offf merak merakk :)

Seninle bdt lerimiz aynı canım şimdi perşembe kontrolüm var 36.haftadayım.. Bu kontrolde yapmaz herhalde

Ben canım kızımı özledim yaaa... daha önümüzde bir sürü haftamız var demin ayak kkoydugu yere elimi koydum sanki ayagı elimin içindeydi... suyumuz azalmış bizim dogum zamanını da o belirleyecek gibi çünükü yeterse son haftaya kadar gidicek inşallah yetmezse erken alınacak bakalım artık Rabbim en iyisini bilendir..

maşallah bianki sana da minişe de birşeylerin netleşmesi ne güzel ya.. melikem ve bize de dua edin de suyumuz yeterek saglıcakla tamamlayalım son haftalarımızı

destinammm canımmm ne kadar az kalmışş çokk şükür rabbımeeee Allahımmm vakti zamanındaaa hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh

Canim seninle bdtmiz ayni benimki ikinci olacagi icin sezeryan dr bir hafta once aliriz dedi galiba 39.haftada olabilir dogumum idrarda preteine nasil bakiliyor zahmetliymis galiba biraz 24 saat bir kapda biriktiriyormusuz galiba ama yapilmadi bana tansiyonumda biraz yuksek yani benim tansiyon normalde 9, 5 veya 10 a 6 gibi ama bu aralar 11e 8 12ye 8 oluyor bu benim icin yuksek galiba anliymadim ama en kisa zamanda dr gidicem bu sikayetlerim icin gebelik zehirlenmesinden korkuyorum

maşallah, evet bende geri kalan gün sayısına bakıyorum ve ne kadar az kalmış diyorum :)
doğum nasıl olacak belli mi? sezaryen olursa banada mart 1-2-3-4 alırız demişti doktorum

benim mecburen sezaryen canım.22 ay geçti ilk doğumdan arası çok kısa dediler.ilki de sezaryendi
ben aslında mümkün olduğunca kalsın istiyorum

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar güzel bir gün olması dileklerimle

sanırım zaman azaldıkça herkesi telaş sardı önceleri sabah bir

gelirdim amma sayfa birikmiş olurdu şimdi daha az paylaşım

benim ilgisizliğim tamamen işin yoğunluğundan yoksa aklım burda canım benim.
akşamları girip yazıyorum anca :))

Kıyamam canım yaa
Valla bende acaip enerjiğim, eşim bile diyo sen doğurmucak gibisin diye.. Gezelim yürüyelim falan modundayım sürekli

oyyy maşallah canım yaaa valla işyerinde ben de çok enerjiğim ama eve gittiğimde heralde tükenmiş olduğumdan mıdır bilmiyorum hareket edesim gelmiyor. Çalışmak bana şimdilik iyi geliyor. Evde dinlenmek evet güzel ama sürekli kendimi dinlersem kötü olur gibi geliyor.

o da 31 + 1 de gitmiştik 2 100 dü bakalım 33+6 da gidicez kaç olcek

64 ile başladım 67 200 rr dım 32. haftada

maşallah canım yaaa çok çok şanslısın benim 15 kilo olmuş bile 3 haftada 4 kilo almışım.
10 kilosu doğumun 1 ayında gider diye umuyorum ama tabii fazla umut etmemek lazım :))

gunaydinn kizlarr..

evde nasil vakit geciriyosunuz yAa... Oldum sikintidan dun bide kizim hic hareket etmedi oldum meraktan. bendw de bi tembellik varki sormayin

heh işte sen de bendensin :))) ben de evde nasıl vakit geçiricem şimdi onu düşünüyorum çünkü evdeyken acayip tembelleşiyorum. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…