ben de az once doktorun yanindan ayrildim kizimi görürüm diye hayal etmistim ama randevusuz gittiğim için muayene olamadim cok hastasi vardı zaten dogumdan yeni gelmişti ilk gittigimde raporumu alip döndümMaşallah canım bize, valla bende aynıyım.. 15 dakika uyusam sanki 4-5 saat uyumuş gibi enerjik oluyorum.. Ama dediğin gibi ev işlerini hak getireHep oğluşuma bişiler alayım, gezeyim bakayım falan..
Ayyhh perşembe olsada bende görsem oğlumu
Emel facebook grubunun admini sen misin? Ben 3 gün once gruba katilmak istedim hala beklemedeyim de :)) grup yöneticisinin adi emelmis sen olabilirsin diye düşündüm.heh işte sen de bendensin :))) ben de evde nasıl vakit geçiricem şimdi onu düşünüyorum çünkü evdeyken acayip tembelleşiyorum. :)))
Iyi ki haber verdin canim fiyati cok uygun geldi bana hemen sipariş ettim :) e bebekte aynisi 99tl, burda 69tl almayan kalmasiiiin :)Gunaydin fistik anneler :))
Media markt ta braun atesolcer baya indirimde almayi dusunenler bakabilir :)
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...eş-Ölçer,103452,467033,853784.html?langId=-14
Iyi ki haber verdin canim fiyati cok uygun geldi bana hemen sipariş ettim :) e bebekte aynisi 99tl, burda 69tl almayan kalmasiiiin :)
oyyy maşallah canım yaaa valla işyerinde ben de çok enerjiğim ama eve gittiğimde heralde tükenmiş olduğumdan mıdır bilmiyorum hareket edesim gelmiyor. Çalışmak bana şimdilik iyi geliyor. Evde dinlenmek evet güzel ama sürekli kendimi dinlersem kötü olur gibi geliyor.
benim ilgisizliğim tamamen işin yoğunluğundan yoksa aklım burda canım benim.
akşamları girip yazıyorum anca :))
oyyy maşallah canım yaaa valla işyerinde ben de çok enerjiğim ama eve gittiğimde heralde tükenmiş olduğumdan mıdır bilmiyorum hareket edesim gelmiyor. Çalışmak bana şimdilik iyi geliyor. Evde dinlenmek evet güzel ama sürekli kendimi dinlersem kötü olur gibi geliyor.
heh işte sen de bendensin :))) ben de evde nasıl vakit geçiricem şimdi onu düşünüyorum çünkü evdeyken acayip tembelleşiyorum. :)))
Canim seninle bdtmiz ayni benimki ikinci olacagi icin sezeryan dr bir hafta once aliriz dedi galiba 39.haftada olabilir dogumum idrarda preteine nasil bakiliyor zahmetliymis galiba biraz 24 saat bir kapda biriktiriyormusuz galiba ama yapilmadi bana tansiyonumda biraz yuksek yani benim tansiyon normalde 9, 5 veya 10 a 6 gibi ama bu aralar 11e 8 12ye 8 oluyor bu benim icin yuksek galiba anliymadim ama en kisa zamanda dr gidicem bu sikayetlerim icin gebelik zehirlenmesinden korkuyorum
Iyi ki haber verdin canim fiyati cok uygun geldi bana hemen sipariş ettim :) e bebekte aynisi 99tl, burda 69tl almayan kalmasiiiin :)
benden size tavsiye kesinlikle kulaktan ateş ölçer almayın kulaklarına düzgün oturmuyor ve doğru ölçmüyor ve ufak bir kulak pisliği bile kulak zarını görmesini engelliyor ve yanlış sonuç veriyor bende chicconunki var oğlum 2,5 yaşında ve hala kullanamıyorum alından olanı almayı düşünüyorum bu süre zarfındada 5 tl lik koltuk altı dereceyi kullanıyorum
ben de onu sorucaktım koltuk altından ölçmek çok mu zor ya da yanlış mı ölçüyor ki uzaktan ölçen pahalı dereceler alınıyor ?
Ya ama bana yine cevap vermedinizkimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu
ben de az once doktorun yanindan ayrildim kizimi görürüm diye hayal etmistim ama randevusuz gittiğim için muayene olamadim cok hastasi vardı zaten dogumdan yeni gelmişti ilk gittigimde raporumu alip döndümhaftaya cumaya kadar kizimi goremiycem.
Kizlar öğretmen olanlar için söylüyorum artık okul açıldığı için bundan sonra izne ayrilsak da 15 tatil aktariliyormus. Çünkü mesai döneminde izne ayrılmış görünüyoruz. Antalya'da durum bu :)
Emel facebook grubunun admini sen misin? Ben 3 gün once gruba katilmak istedim hala beklemedeyim de :)) grup yöneticisinin adi emelmis sen olabilirsin diye düşündüm.
ben de öyleyim.işyerinde iyi güzel herşey ama öğle arası eve geldiğimde bile kanepeye yığılıp kalıyorum
bende arada girip bakıyorum kesinlikle kaçak göçek
emel biz izne doğum öncesi moral depolamak için ayrılıyoruz kendimize psikolojimize iyi gelecek moralimizi yükseltecek ortamlarda olmak için ayrılıyoruz hem doğumumuz hem de sonrasında lohusalık sendromunu yaşamamak için moral depolayacağız unuttun mu...
çok daha güzel günler bizi bekliyor izin zamanımızda
Kesinlikle canım evde olsam bende kafayı yerim..
Akşamları bile bi bebek arabasıyla oynuyorum bi oğlumun odasını siliyorum falan..
Bide bütn gün evde olsam bebişim doğana kadar oynamadık yer kalmaz..
Tabii son günlerimizide dinlenerek geçirmemiz şart izinlere az kaldı
Ya ama bana yine cevap vermedinizkimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu
daha önceki mesajını görmedim. ama ben tutucam inşallah. doğum fotocusu. düğün fotolarım hiç istediğim gibi olmamıştı çok içimde kaldı bunda istediğim gibi olur inşallah bol duygu depolu(tabiki mutluluktan)Ya ama bana yine cevap vermedinizkimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu
ohhh ne güzel olurdu.ahhh ahhhh hepimiz bir arada olaydık izne ayrıldığımızda bir organizasyon yapardık bol oturmalı :))))
öğlen arası eve gelmek mi ayyyy ne büyük bir lükstür sendeki yaaa :)))
valla kanepeye yığılman da ayrıca hoş yani bende olsam ben de yığılırdım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?