2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben de az once doktorun yanindan ayrildim kizimi görürüm diye hayal etmistim ama randevusuz gittiğim için muayene olamadim cok hastasi vardı zaten dogumdan yeni gelmişti ilk gittigimde raporumu alip döndüm haftaya cumaya kadar kizimi goremiycem.
Kizlar öğretmen olanlar için söylüyorum artık okul açıldığı için bundan sonra izne ayrilsak da 15 tatil aktariliyormus. Çünkü mesai döneminde izne ayrılmış görünüyoruz. Antalya'da durum bu :)
heh işte sen de bendensin :))) ben de evde nasıl vakit geçiricem şimdi onu düşünüyorum çünkü evdeyken acayip tembelleşiyorum. :)))
Emel facebook grubunun admini sen misin? Ben 3 gün once gruba katilmak istedim hala beklemedeyim de :)) grup yöneticisinin adi emelmis sen olabilirsin diye düşündüm.

ben de öyleyim.işyerinde iyi güzel herşey ama öğle arası eve geldiğimde bile kanepeye yığılıp kalıyorum

herkes pek bir enerjik maşallah, ben 4 haftadır yatıyorum, o kadar alıştım ki ayağa kalkmak zor geliyor. yemeğim herşeyim ayağıma geliyor. ben yatıyorum insanlar etrafımda işlerimi yapıyor, başta utanıyordum yaşlı başlı insanlar iş yapıyor ben yatıyorum diye ama artık iyice yüzsüz oldum, şunu da yapın bunu da yapın diyorum şu an bile yattığım yerden yazıyorum. bebek gelince nasıl adapte olucam bilmem, işin garip tarafı yatmaktan sıkılmıyorum da gayet mutluyum yani bi de o kadar çok kilo almayaydım iyiydi

benim ilgisizliğim tamamen işin yoğunluğundan yoksa aklım burda canım benim.
akşamları girip yazıyorum anca :))

bende arada girip bakıyorum kesinlikle kaçak göçek

heh işte sen de bendensin :))) ben de evde nasıl vakit geçiricem şimdi onu düşünüyorum çünkü evdeyken acayip tembelleşiyorum. :)))

emel biz izne doğum öncesi moral depolamak için ayrılıyoruz kendimize psikolojimize iyi gelecek moralimizi yükseltecek ortamlarda olmak için ayrılıyoruz hem doğumumuz hem de sonrasında lohusalık sendromunu yaşamamak için moral depolayacağız unuttun mu...

çok daha güzel günler bizi bekliyor izin zamanımızda

ohh hayırlı olsun ikinci bebiş deneyim demek.. ben çok acami hamileyim.
küçük tansiyon 9 olursa sıkıntı dedi bana.. proteinde öyle biriktirip gitmedim hiç, normal tahlilde çıkmıyor. hatta bir keresinde 2 yumurta yedim sonra gittim, protein patlaması gene çıkmadı. tansiyon dediğim gibi 13-9 14-9 gibi birşey çıkarsa ve birkaç kez çıkarsa yüksek deniyor. benimkine ödem oluyor dedi ama her gittiğim de hatırlatıyorum.. azcık korkuyorum da

Kesinlikle canım evde olsam bende kafayı yerim..
Akşamları bile bi bebek arabasıyla oynuyorum bi oğlumun odasını siliyorum falan..
Bide bütn gün evde olsam bebişim doğana kadar oynamadık yer kalmaz..
Tabii son günlerimizide dinlenerek geçirmemiz şart izinlere az kaldı

Iyi ki haber verdin canim fiyati cok uygun geldi bana hemen sipariş ettim :) e bebekte aynisi 99tl, burda 69tl almayan kalmasiiiin :)

benden size tavsiye kesinlikle kulaktan ateş ölçer almayın kulaklarına düzgün oturmuyor ve doğru ölçmüyor ve ufak bir kulak pisliği bile kulak zarını görmesini engelliyor ve yanlış sonuç veriyor bende chicconunki var oğlum 2,5 yaşında ve hala kullanamıyorum alından olanı almayı düşünüyorum bu süre zarfındada 5 tl lik koltuk altı dereceyi kullanıyorum

ben de onu sorucaktım koltuk altından ölçmek çok mu zor ya da yanlış mı ölçüyor ki uzaktan ölçen pahalı dereceler alınıyor ?

Ya ama bana yine cevap vermediniz kimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu

ben de onu sorucaktım koltuk altından ölçmek çok mu zor ya da yanlış mı ölçüyor ki uzaktan ölçen pahalı dereceler alınıyor ?

bende de chicco nun uzaktan olcen i vardi, hic memnun kalmamiştim, ben de 5 tl lik koltuk altından olcer kullaniyorum..Ama koltuk altından olcemek ilk baslarda zor tabi, bebegin kolunu 1 dk kaldirmaması lazım.

canım geleni hemen onaylıyoruz aslında. şimdi tekrar baktım gözden kaçmıştır diye onaylanacak kimse yok. Sen bida kontrol etsene :)))

güzel olacak herşey gün sayıcaz ama işte son günleri nasıl değerlendiricem onu hiç planlamadım. İzne çıkana kadar eksiklerini bitireyim ki son hafta bebişimi bekliyim. Kitap okuyim bakımımı yapayım saçlarımı kestireyim falan. Kızıma güzel görüneyim. Beni çirkin görünce tekrar çıktığı yere girmek istemesin

ahhh ahhhh hepimiz bir arada olaydık izne ayrıldığımızda bir organizasyon yapardık bol oturmalı :))))

Ya ama bana yine cevap vermediniz kimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu
daha önceki mesajını görmedim. ama ben tutucam inşallah. doğum fotocusu. düğün fotolarım hiç istediğim gibi olmamıştı çok içimde kaldı bunda istediğim gibi olur inşallah bol duygu depolu(tabiki mutluluktan)
ahhh ahhhh hepimiz bir arada olaydık izne ayrıldığımızda bir organizasyon yapardık bol oturmalı :))))
ohhh ne güzel olurdu.

öğlen arası eve gelmek mi ayyyy ne büyük bir lükstür sendeki yaaa :)))
valla kanepeye yığılman da ayrıca hoş yani bende olsam ben de yığılırdım:))

ayy kıyamam yaa evet çok şükür işe yürüyerek gidiyorum 20 dk.sürüyor eve gitmem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…