sticker yapıştırırsın canm.bende prens tacı sticker bulmaya çalışıyorum
selam hanımlar,
bugun kızımı görmeye gittik 51,5 cm 3,100 kg alttan muayene yapcaktı ama haftaya yapalım dedi tam 38 haftalık olunca.bende toplamda 8 kg almışım sadecekendimi tebrik ediyorum
bugün odamız boyandı buz mavisi rengini almıştık.ben çiğ damlası alalım dedim eşim buzmavisi ii dedi.pek beğenmedim sanki biraz koyu gibi geldi canım sıkıldı.eşimin de moralini bozuldu ben beğenmeyince.mavi işte nolcak bi kaç ton açığı olsa nolur olmasa nolur dedi.kağıt yaptiracaktık ne güzel pahalı oluyo diye vazcaydı biizm bey.paramız olmasa tamam gereksiz masraf yapmayalım diyecem ama erkeklerin şu cimriliklerine sinir oluyorum.
Yok yanlış yazmadım. Ocak basinda bir yazi geldi evet ama bizim ilde gelen yazida 15 tatil değil yaz tatili izni aktarilamaz yaziyordu kendim okudum. Zaten pimpiriklenme sebebim de o yaziydi 15 tatil de sonuçta yillik izin dönemi. idarecim dedi ki eger 37 hafta subat tatiline denk gelseydi aktaramazdin. Ama dun sen mesaiye başladın ve calisir durumdayken rapor aldin tatildeyken değil. O yüzden sıkıntı yok dedi :)canım bsy sorucam. ben ögretmenımde. okulun açıldıktan sonra 1 hafta daha çalışmam gerekıyodu sonra doğum ıznıne ayrılmam gerekıyodu. bende bronsıt raporu aldım bu hafta, snrakı haftada 37 oluyorum ızne ayrılıcam. ama ocak başı gıbı yazı gelmıs okula, 15 tatıl aktarılmıcak doğum sonrasına dıye. yandı bıttı kül oldu yanı benım 15 tatılsen "mesaı döınemınde ızne ayrılmış görünüyoruz, aktarılıyor" demıssın. yanlış mı dedın anlamadım. aktarıldı mı yanı doğum sonrasına senın kı. öyleyse ilçe meb ı arıcam:)) İstanbul'dayım bu arada.
ben de az once doktorun yanindan ayrildim kizimi görürüm diye hayal etmistim ama randevusuz gittiğim için muayene olamadim cok hastasi vardı zaten dogumdan yeni gelmişti ilk gittigimde raporumu alip döndümhaftaya cumaya kadar kizimi goremiycem.
Kizlar öğretmen olanlar için söylüyorum artık okul açıldığı için bundan sonra izne ayrilsak da 15 tatil aktariliyormus. Çünkü mesai döneminde izne ayrılmış görünüyoruz. Antalya'da durum bu :)
cnm ben de antalya' dayım ilçesinde, öncesin de de çalıştım şimdi de 2 hafta gideceğim ama bize mem aktarılmayacağını söyledi. size aktarılacağını il milli eğitim mi söyledi okul müdürü mü?
bizde de tam tersi oldu canım, eşim duvar kağıdı yaptırıcam diye tutturdu, ben istemedim onun yerine bebeğin başka eksiklerini hallederiz dedim dinletemedim. duvar kağıtlarımız güzeldi ama işçilik berbat olduğu için kötü oldu, gördükçe sinir oluyorum hala. üstelik dolabını almadık daha, kağıt yerine dolabını alsaydık işe yarar bişey olacaktı en azından. erkekler bazen düşünemiyor, herşeyi şartlarına göre yapacaksın, eksiyi artıyı tartacaksın. para sıkıntısı yoksa hepsi yapılır ama bizim o kadar geniş olanaklarımız yok mesela düşünmek zorundayız ama eşim biraz rahat o konuda ben de ona kızıyorum..
Kizlar iyi aksamlar.p.sembe gunu kontrolumuz vardi.ama dunden beri bebisin hareketleri azalinca panik yaptim.yani artik tekme gibi degildi hareketleri.karnimin sekli degisiyo ama tekme yok.drumu aradim hemen gel dedi.acil gittim.nstye bagladi.cok sukur kalp atislari iyi.artik yeri daraldigi icin cok siddetli hissetmezsin dedi.icim rahatladi.yemek yedikten sonra uzan hareketlerini say dedi.bu arada oglum 3.300 gr 47 cm olmus teyzeleri.masallah.6 mart sezeryan gunu ama iri oldugu icin beklemeyebilir dedi.
Teşekkür ederim fikirleriniz için. Ben de içime sinecek güzel fotoğrafları olsun istiyorum oğlumun. Tutanlar kaç liraya tuttular acaba?
maşallah bebeğine canım, benim oğlanın da boyu iyi ama kilosu düştü, 35+5 de 2700 g 49cm idi. inşallah benimki de kilo alır..
evet dediğin gibi artısı eksisi düşünülmeli herşeyin.kağıtta az para değil gerçekten.işçilikle birlikte 400-500arası masraf çıkardılar bize.kağıt güzel olmuştur bence ve sağlıklı.çok inceleyerek bakma canm.her duvarda kusur oluyor mutlaka.boyada bile bazı yerlerde fırça izi görebiliyorsun
Alir ins cnm.ben telden girdigim icin goremiyorum suan kacinci haftadasin
keşke o kadar kusur olsa inan görmicem, ilk yaptığı kağıtlar ertesi gün kalktı sanki 2-3 yıldır duvardaymış gibi, bi de pis çalışmış kağıdın bazı yerleri kirlenmiş, ikinci kez çağırdık tekrar yapın dedik, ikinci de çok farklı olmadı yer yer kalkan yerler var, yine kağıtları kirletmiş nasıl becerdiyse artık, sözüm ona usta, k..mın ustasısonunda dedim eşime yapacak bişey yok kötü görünen yerlere bişeyler asar kapatırız. usta düzgün yapsaydı evet çok tatlı olacaktı duvarlar ama işte nasip. bi de diyorum benim yüzümden mi böyle oldu, istemedim ya yapılmasını. bakalım dolabı nasıl alacak benim beyyy
ben de az once doktorun yanindan ayrildim kizimi görürüm diye hayal etmistim ama randevusuz gittiğim için muayene olamadim cok hastasi vardı zaten dogumdan yeni gelmişti ilk gittigimde raporumu alip döndümhaftaya cumaya kadar kizimi goremiycem.
Kizlar öğretmen olanlar için söylüyorum artık okul açıldığı için bundan sonra izne ayrilsak da 15 tatil aktariliyormus. Çünkü mesai döneminde izne ayrılmış görünüyoruz. Antalya'da durum bu :)
Emel facebook grubunun admini sen misin? Ben 3 gün once gruba katilmak istedim hala beklemedeyim de :)) grup yöneticisinin adi emelmis sen olabilirsin diye düşündüm.
Bende çalışıyorum ama herşeyede yetilmiyor ki..
Bizimkide kapı süsü almadı gerçi benim mızmızlığım biraz ama olsun alabilirdi 140 TL e..
Şimdi kendim yapıyorum aynısını keçeden :)
Bende çalışıyorum ama herşeyede yetilmiyor ki..
Bizimkide kapı süsü almadı gerçi benim mızmızlığım biraz ama olsun alabilirdi 140 TL e..
Şimdi kendim yapıyorum aynısını keçeden :)
bugün 36+3 deyim. sıkıntım şu ki haftaya sezeryan olabilirim yani 37 + larda. 3 kilo bari olsa o zamana kadar diyorum..
Bende seni tebrik ediyorum3.100 gr bebek ve sadece 8 kilo almak vallahi tebrikler
gerçekten erkekler bi acayip :) bende kendim yapıyorum şekerini ve kapı süsünü hatta şekerini örgü yapıyorum hello kitty kedisi örüyorum tüylü simli iple acayip güzel oluyor benim herifte taktı ne uğraşıyorsun okadar internetten ver siparişini getirsinler kapıya kadar kendini yorduğuna değmez diyorbende hatırası olacak sonuçta kendi emeğim olsun ilerde oğluma bak bunu ben ördüm senin için demek istiyorum ben aldım demektense bende bunu anlatamıyorum benimkine :) bence kendin yapman daha güzel hazır olanında eksik gördüklerini de fazlasıyla yapabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?