Evet, ben de ayın 5 inde aldım çalışabilir raporu ama 35 gün sayınca çok oluyo sanki.doğum öncesi 3 haftaya kadar çalışabilicez ya zaten.Benim 28 mart görünüyo, 3 hafta öncesi de martın ilk haftasına denk geliyor.Zaten dün doktorum da martın 5i 6 sı gibi gel rapor vereyim dedi
rica ederim canım balkaymak da ordan alışveriş yapıyor güzel şeyler var mağazalarında netten daha çok çeşit var
valla ben öyle bişey duymadım.Son zamanda doğum yapan arkadaşlarımın hepsinin bebeklerinin topuk kanı hastanede alındı diye biliyorum ama tabi iyice kesinleştirmek lazım yine de
Hastanede alınıyomuş zaten canım ama sağlık ocağındada alınması gerekiyomuş..
Yani bana sağlık ocağındaki hemşirenin söylediği o :)
Yok yanlış yazmadım. Ocak basinda bir yazi geldi evet ama bizim ilde gelen yazida 15 tatil değil yaz tatili izni aktarilamaz yaziyordu kendim okudum. Zaten pimpiriklenme sebebim de o yaziydi 15 tatil de sonuçta yillik izin dönemi. idarecim dedi ki eger 37 hafta subat tatiline denk gelseydi aktaramazdin. Ama dun sen mesaiye başladın ve calisir durumdayken rapor aldin tatildeyken değil. O yüzden sıkıntı yok dedi :)
bu 15 tatil işi biraz karışık arkadaşlar, yönetmelik fiili çalışma olmayan zamanlar aktarılmaz diyor, bunu heryer farklı uyguluyor. kimi aktarmış kimi aktarmamış. genellikle de aktarılmıyor. inşallah sizin şansınıza aktarırlar. hani bir örnek bulup gösterin dicem ama mem ler örnek falan tanımaz, onlar yanlış yapmış der geçerler. hakkınızda hayırlısı inşallah
ben de onu sorucaktım koltuk altından ölçmek çok mu zor ya da yanlış mı ölçüyor ki uzaktan ölçen pahalı dereceler alınıyor ?
bir an aynı okuldamıyız diye düşündüm çünkü bizim müdür yardımcımız da aynısını söyledi ben de aynen senin gibi yaptım bu hafta raporluyum haftaya iznim başlayacak ve 5 haftayı aktarmış olacacağız inşallah.
aynen cnm kafalarına göre iş yapıyorlar aktarsalar benim için süper olur son 2 haftam açıkta kalır
kulaktan alından ölçenler kısa sürede ölçüyor çocuk kımıldamadan 2 sn de sonuç veriyor ama koltuktan olanlarda beklendiği için çocuk sıkılıp huzursuzluk yapabiliyor sonucu göremeden ateş ölçerin çıktığı çok oluyor
Netten baktımda kapı süsü falan yok.. en güzeli mağazada elimle bakıp almak bencede :))
kızlar bugun kontrolüm vardı 37+1 dedi dr kilosu 3.200 müş suyun normal dedi idrar tahlili yaptı fakat idrarda protein çıktı.ve 24 saatlik idrar biriktirmemi istediler bir şişeye biriktir lobrotuara bırak dedi.siz hiç böyle bir şey duydunuzmu?nette araştırdım pek iyi görünmüyor korkmaya başladım
Kızlar emzik olarak ne aldınız.Şimdi ortodontik emzikler çıkmış yeni baktım ama karar vermedim yine :)
http://www.gorusbebe.com.tr/philips...odo-scf184-63-urun3137.html?ref=akakce&v=1.12
günü bilmek güzel miiii ayy ben olsam kalbim heyecandan pır pırrr
Gunaydin annisler
Kuzucugum acikti galiba uyandirdi beni bu gece iyi uyumusuz:)bugun yine evde temizlik var ablam gorumcem mutfak temizligimi yapcaklar tabi esim on hazirligi yaptidolaplari bosaltip makinada yikattirdi sagolsun annem de utulerimi yapcak isin tuhaf yani onlar is yapiyor otururken ayakta ben yoruluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?