2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben perşembe gittiğimde sorucam ama 20 sinde alıcam büyük ihtimalle :)

valla ben öyle bişey duymadım.Son zamanda doğum yapan arkadaşlarımın hepsinin bebeklerinin topuk kanı hastanede alındı diye biliyorum ama tabi iyice kesinleştirmek lazım yine de

Hastanede alınıyomuş zaten canım ama sağlık ocağındada alınması gerekiyomuş..
Yani bana sağlık ocağındaki hemşirenin söylediği o :)

bir an aynı okuldamıyız diye düşündüm çünkü bizim müdür yardımcımız da aynısını söyledi ben de aynen senin gibi yaptım bu hafta raporluyum haftaya iznim başlayacak ve 5 haftayı aktarmış olacacağız inşallah.

kızlar bugun kontrolüm vardı 37+1 dedi dr kilosu 3.200 müş suyun normal dedi idrar tahlili yaptı fakat idrarda protein çıktı.ve 24 saatlik idrar biriktirmemi istediler bir şişeye biriktir lobrotuara bırak dedi.siz hiç böyle bir şey duydunuzmu?nette araştırdım pek iyi görünmüyor korkmaya başladım

aynen cnm kafalarına göre iş yapıyorlar aktarsalar benim için süper olur son 2 haftam açıkta kalır

ben de onu sorucaktım koltuk altından ölçmek çok mu zor ya da yanlış mı ölçüyor ki uzaktan ölçen pahalı dereceler alınıyor ?

kulaktan alından ölçenler kısa sürede ölçüyor çocuk kımıldamadan 2 sn de sonuç veriyor ama koltuktan olanlarda beklendiği için çocuk sıkılıp huzursuzluk yapabiliyor sonucu göremeden ateş ölçerin çıktığı çok oluyor

Ben de ayni sekilde bi hafta rapor aldim haftayq iznimi baslatacagim bakalim illere gore uygulamalar degisecek mi

aynen cnm kafalarına göre iş yapıyorlar aktarsalar benim için süper olur son 2 haftam açıkta kalır

inşallah gönlüne göre olur canım, olmazsa da kendi dr un 20 gün rapor verir zaten, sonra gerekirse 5 er gün sağlık ocağından alınabilir 1-2 defa, al sana 1 ay. çareler bulunur elbet çok kafanıza takmayın

anladım canım, ben dijital koltuk altı olanlardan aldım, 3 sn de ölçüyor yazıyor üzerinde ama olmazsa sonradan uzaktan ölçenlerden alırız duruma göre

Netten baktımda kapı süsü falan yok.. en güzeli mağazada elimle bakıp almak bencede :))

web sitelerine bebek odası bölümünde 1 tane koymuşlar beyaz mağazalarında küçükten büyüğe çeşit var bizim kapı süsüyle bebek şekeri magnetları görümcem kemeraltından görümcem yaptırcak kemeraltına bakmış bebek şekerrleri 0,80 krşdan başlıyormuş bakalım

Korkma canim 2 kere yaptirdim 5 lt lik bir siseye 24 saat idrarini biriktiriyorsun sonra o idrari veriyorsun ben once tum idrarimi biriktirmedim arada yaptim yanlis oldu haberin olsun bakiyorlar deger 300 den yukari olursa preaksapsi teshisi konuluyor sezeryanla alir en kotu ama bendede 24 saatlik yapinca tehlikeli birsey cikmadi

günaydın annişler ve kuzuları
bizler iyiyz yarın oğlumu göreceğim hayırlısıyla
ahhh meb bir düzgün iş yap aynı ileme farklı muamele burda da 15 günlük tatil aktarılmaz dendi bakalmı ne olacak
ben de haftya ayrılıyorum okuldan sonra evdeyiz bakalım yapacak çok iş var ama yapacak göz yok tırsıyorum valla
mutfağımın elden geçmesi lazım önce d,iğer odalar yaptım ama şimdi evde oğlanla zor oluyor ne yapalımmm

günaydın güzel melekler ve anneleri

bugün öğlen oğlumu görmeye gideceğim oradan sağlık ocağındaki ebe aradı ona gideceğim sonra dönerim sanırım işe

2 hafta önceki olumsuz konuşmalardan sonra ilk defa gideceğim doktora sanırım bu defa nst'ye bağlayacak kesin

bu defa kaçış yok kayınvalideyi alacağım yanıma bakalım

Gunaydin annisler
Kuzucugum acikti galiba uyandirdi beni bu gece iyi uyumusuz:)bugun yine evde temizlik var ablam gorumcem mutfak temizligimi yapcaklar tabi esim on hazirligi yaptidolaplari bosaltip makinada yikattirdi sagolsun annem de utulerimi yapcak isin tuhaf yani onlar is yapiyor otururken ayakta ben yoruluyorum:)

hep öyle olur canım normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…