37+1 normal doğum istiyorum az zaman kaldı dogumu kolaylaştırack yöntemleri bilen varmı paylaşım yapsin
günaydın güzel melekler ve anneleri
bugün öğlen oğlumu görmeye gideceğim oradan sağlık ocağındaki ebe aradı ona gideceğim sonra dönerim sanırım işe
2 hafta önceki olumsuz konuşmalardan sonra ilk defa gideceğim doktora sanırım bu defa nst'ye bağlayacak kesin
bu defa kaçış yok kayınvalideyi alacağım yanıma bakalım
37+1 normal doğum istiyorum az zaman kaldı dogumu kolaylaştırack yöntemleri bilen varmı paylaşım yapsin
Bende de sancı çıkmayınca ebeler egzersiz tavsiyeleri verdiler. Kalçayı kendi çevresinde döndürme, kalçayı öne arkaya sallama, penguen gibi yürüme, pilates topu ile yine aynı hareketler ve top üzerinde zıplama (kesinlikle arkadan birinin tutması gerekiyor dikkat edin) en çok önerdikleri ise ilişki...
Kusura bakmayın kızlar gözümden kaçmış
sabah şubat annelerinde sanırım bununla ilgili bir yazı vardı bakiyim bir
sevgili kızlar aklımı kurcalayan bir konu var.. Planlı sezeryan için tam 39.haftaya tarih verdi dr.um..ilkini 38+4 de iken almıstı ve o zaman iyi ki almısız kakasını yapmısmıs demişti... simdi bu tarih gec mi olur diye endiseleniyorum:-( Anne karnında kakayı ne zaman yapar ki bebekler?
Sanada günaydın genic. Hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruz. Doktor ile açık açık konuş bence, tavrını beğenmediğini söyle.
Dilerim her şey istediğin gibi olur. Bende yarın görmeye gideceğim kızımı, bakalım 3 haftadır neler yapmış
günaydın kızlar:
ben heyecandan ve stresten bütün gece uyumadım. bugün doktor kontrolümüz var çatı muayenesi yapılacak ona göre doğum şekline karar verilecek paniklemiş durumdayım şu an.
kızlar bir konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz? ben eşime hediye almayı düşünüyorum doğumdan sonra o günün hatırası olarak vermek için. (her ne kadar ondan böyle bir jest beklemesemde ben yapmak istiyorum) aklımda iki fikir var birincisi kızımızın isminin baş harfleri olan kol düğmesi ikincisi ise şöyle şık gümüş bir yüzük içinde kızımızın isminin yazılı olduğu bu konuda yardımcı olur musunuz ne yaptırabilirim ve internette bildiğiniz bi site filan var mı? şimdiden teşekkür ederim
Link atarsanız sevinirim :)
Günaydın minik kuzuların sevimli anneleri
Hava ne kadar güzel değil mi insanın enerjisi artıyor böle güzel havalardaa
son 1,5 saattir nasılım biliyor musun kalbim acayip çarpıyor tuhaf bir heyecan ve gerilim var üzerimde
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama nafile dua okuyorum tuhaf bir stres var rabbim hayırlısını nasip etsin
inşallah güzel haberlerle gelirim
teşekkür ederim arkadaşım
evet hava çok güzel :))))
Hurma, ahududu yaprağı çayı, cinsel ilişki, perine masajı, hareket etmek, merdiven çıkmak, pilates topu üstünde dairesel hareketler yapmak...
son 1,5 saattir nasılım biliyor musun kalbim acayip çarpıyor tuhaf bir heyecan ve gerilim var üzerimde
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama nafile dua okuyorum tuhaf bir stres var rabbim hayırlısını nasip etsin
Tabi ki güzel haberlerle geleceksin geniccimmmm
İnşallah bebişlerimizde bahara karşı doğucak böle havalarda gezdiricez ne güzel :))
Kaçıncı çocuğun olursa olsun bu heyecanlar, çarpıntılar bitmiyor bir türlü. Sen içini ferah tut, her şey çok güzel olacak. Bende biran önce yarın olsa da doktora biran önce gitsem diye heyecan yapıyorum
Geçen denedim ama beceremedim ben şu perine masajını..:44:
Kocaları ikna etmek lazım
Dualarım seninle canım çok güzel haberlerle geliceğine eminim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?