2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sanada günaydın genic. Hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruz. Doktor ile açık açık konuş bence, tavrını beğenmediğini söyle.
Dilerim her şey istediğin gibi olur. Bende yarın görmeye gideceğim kızımı, bakalım 3 haftadır neler yapmış

37+1 normal doğum istiyorum az zaman kaldı dogumu kolaylaştırack yöntemleri bilen varmı paylaşım yapsin

bak şubat annelerinden birinin paylaşımı

42. haftada bile normal doğumla dünyaya gelip kakasını yapmayan bebekler var.
Doktor boşuna kaygı yaratıcı bir cümle kurmuş ilkinde.

son 1,5 saattir nasılım biliyor musun kalbim acayip çarpıyor tuhaf bir heyecan ve gerilim var üzerimde
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama nafile dua okuyorum tuhaf bir stres var rabbim hayırlısını nasip etsin
inşallah güzel haberlerle gelirim

teşekkür ederim arkadaşım

Öncelikle sakin olmaya çalış canım. Doğum şekli için hakkında hayırlısı neyse o olsun. Sen kendini her duruma hazırla, doktorun ve kendi içgüdülerin en doğru yolu bulmana yardımcı olacak bundan eminim.
Hediye konusuna gelince kol düğmesi çok şık olur diye düşünüyorum. Doktordan sonra yazmayı unutmaa..

37+1 normal doğum istiyorum az zaman kaldı dogumu kolaylaştırack yöntemleri bilen varmı paylaşım yapsin

Hurma, ahududu yaprağı çayı, cinsel ilişki, perine masajı, hareket etmek, merdiven çıkmak, pilates topu üstünde dairesel hareketler yapmak...

Tabi ki güzel haberlerle geleceksin geniccimmmm

Kaçıncı çocuğun olursa olsun bu heyecanlar, çarpıntılar bitmiyor bir türlü. Sen içini ferah tut, her şey çok güzel olacak. Bende biran önce yarın olsa da doktora biran önce gitsem diye heyecan yapıyorum

Tabi ki güzel haberlerle geleceksin geniccimmmm

inşallah canım arkadaşım

İnşallah bebişlerimizde bahara karşı doğucak böle havalarda gezdiricez ne güzel :))

inşallah bir kucağımıza alalım da

haklısın canım evlat birincisi ikincisi yok. hepsinin heyecanı da duygusu da çok güzel

senin yarın kaçta randevun ??

Dualarım seninle canım çok güzel haberlerle geliceğine eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…