2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Maalesef biz de aktarılamıyor.tatil olduğu için aktaramazsınız dediler.

Teşekkür ederim fikirleriniz için. Ben de içime sinecek güzel fotoğrafları olsun istiyorum oğlumun. Tutanlar kaç liraya tuttular acaba?

Benim hastanenin kendi fotoğrafçısı var, dışardan yasak.2 paket varmış.birinde fotolar dergi haline getiriliyormuş.fiyat 250 tl.diğerinde dvd,albüm,poster vb. 600 tl.

Maalesef loveli ben adana mem aradım.yeni yazı geldi ,15 tatil aktarılamıyor dediler.

e güzel haberlerini bekliyoz genic... ne heyecanlı ya bebişle buluşmaya gitmek

Ya ama bana yine cevap vermediniz kimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu
slm cnm ben de doğum fotoğrafçısı için çok düşündüm çok araştırdım evet biraz pahalı ama değer diye düşünüyorum ve arkadaşımda doğumuna giren biriyle anlaştık sanırım sen ankaradasın eğer istiyorsan tut derim ben içinde kalmasın sonradan keşke tutsaydım demezsin

Günaydın herkese.. Doktor kontrolüm vardı bugün nstye de bağladılar. Kalp atışları iyi dedi doktor sancı yokmuş. Bugün 34+1 im bebeğin kilosu 2400 boyu 47 cm. Ben de toplam 13 kilo almışım. Ultrason incelemesi de yapıldı herşey yolunda dedi doktor fakat tek böbrek kanalında biraz genişleme var dedi doğumdan sonra böbrek taraması yapılacakmış. Aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı?

herkese günaydın doğum fatoğrafı için ankarada kiminle anlaştınız acaba ve fiyatı ne kadar ve neler var paketin içinde cevap verirseniz sevinirim.

e güzel haberlerini bekliyoz genic... ne heyecanlı ya bebişle buluşmaya gitmek

çok teşekkür ederim evet hemde çok heyecanlı hele şu geriye sayım yok mu ne kaldı şunun şurasında diyorum
benim bazen olan sancılarım var biliyorum kendimi ama umarım bugünkü kontrolde her şey yolunda gider

canım gözün aydın bebeğini görmüşsün. Lütfen kendini üzecek şeyler düşünme doktorun sana durumu detaylıca anlattı ise doktoruna güven ve moralini bozma

günaydın arkadaşlar. ben geçen hafta kenndi doktorumdan başka bi doktora gittim normalde doğum tarihi 18 mart ama gelişimine göre 9 mart dedi ama arkadaş benim çocukda ileri gelişimliydi ama 42. haftada doğdu diyır nasıl oluyor anlamadım. bide benim tüp bebek kimi doktor normal olabilir diyo kimisi olmaz vallahi şaşırdm kaldım

Teşekkürler canım. İnsan endişelenebiliyor işte bi de yüzünü göstermedi yüzünün önünde su yokmuş göremedik ona da canım sıkıldı bi alsaydık kucaklarımıza bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli..

günaydın kızlar:

ben heyecandan ve stresten bütün gece uyumadım. bugün doktor kontrolümüz var çatı muayenesi yapılacak ona göre doğum şekline karar verilecek paniklemiş durumdayım şu an.

kızlar bir konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz? ben eşime hediye almayı düşünüyorum doğumdan sonra o günün hatırası olarak vermek için. (her ne kadar ondan böyle bir jest beklemesemde ben yapmak istiyorum) aklımda iki fikir var birincisi kızımızın isminin baş harfleri olan kol düğmesi ikincisi ise şöyle şık gümüş bir yüzük içinde kızımızın isminin yazılı olduğu bu konuda yardımcı olur musunuz ne yaptırabilirim ve internette bildiğiniz bi site filan var mı? şimdiden teşekkür ederim

kol düğmesi diyorum

canım endişeni çok iyi anlıyorum inan. ama sağlıklı ise varsın yüzünü göstermesin arkadaşım önemli olan sağlıkları
zamanı gelince sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağız inşallah.....
lütfen bak bu zamana kadar geldik bundan sonrası için de güzel bir hamilelik ve doğum için moralimizi yüksek tutacağız

günaydın bende tüp bebek annesi olacam gelişime göre ultrasyon da bebek büyük görünüyor ama doktorum adet tarihini baz alıyor önemli olan ciğer gelişimi kilosu değil diyor doğum şeklim ise doktorum da karar vermedi ama riske atmam sizi diyor büyük ihtimal sezeryan olacam bebeğin tüp bebek olduğunu ve başından beri ne kadar mücadele ettiğimizi bildiği için sürekli kontroldeyim ama normal doğum yapan tüp bebek anneleri de var hayırlı doğumlar olsun şimdiden...

sevgili kızlar aklımı kurcalayan bir konu var.. Planlı sezeryan için tam 39.haftaya tarih verdi dr.um..ilkini 38+4 de iken almıstı ve o zaman iyi ki almısız kakasını yapmısmıs demişti... simdi bu tarih gec mi olur diye endiseleniyorum:-( Anne karnında kakayı ne zaman yapar ki bebekler?

anne karnın da kaka yapması bebeğin 40 haftasını doldurduktan sonra oluyor ablamın başına gelmişti doktor inatla doğumu normal olacak deyip 40 haftası da geçince bebiş kuvezde kalmıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…