canim biz gitti gidiyordan loobex diye bir markaninkini aldik soguk buhar makinasi ve ultrasonik olmasi bir de calisma saat suresi onemliymis ozellikleri guzel biz 100 lirayya almistik simdi indirime girmis 80 lira bir bak istersen
Ben aldım canım wewell in buhar makinesini aldım gripken kullandım hatta odamda iyi geldiğini söyleyebilirim
Bi tane ybancı kadının plastik bişeyle videosu vardı onu izlettim böle yapmamız lazım diye..
Aaa ben yapamam yaa oğluma bişey olursa falan diye panik oldu adam
Iyi geceler anneler zaman geçmek bilmiyor şafağimiz 25 bugun tekrar bebek bezi aldim indirim vardi boylelikle 3 paket 1 no 1 paket 2 no 1 paket 0 no almis oldum yeter sanirim son olarakta sabun ve ilk oyuncagimizi aldim bir pompa kaldi onuda aldikmi tamamdir bu arada geceleri kasik ve rahim agrilarindan başka hiç bir sorunumuz yok oda hareket ettikçe ve kilo 3 oldu toplam bizden bukadar:)
alalla imiş aklına baska seler gelmedıyseben ızletmeye cesaret edemem zaten zor kacıorum elınden
Hanimlaar bugun bende kontrole gidicem artik her hafta cagirdi doktorum. Ben corasprin kullaniyodum galiba bu hafta biraktiricak. Kullanan arkadaslar ne zaman biraktilar acaba corasprini ?
Ya kullanmak da istemiyorum artik 35 haftayi gectik bir yandan da o kadar tedirgin oluyorumki ya birakinca bisey olursa bebegime diye offf offf çıldırıcam bu dusuncelerden !!!!
Ya ama bana yine cevap vermedinizkimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu
slm kızlar
bugün çok mutlu oldum çünki güzel kızımı gördümmaşallah ultrasonda 38 haftalık görünüyor 3400 gr 51 cm olmuş hem de dönmüş kuzum doğum kanalını bulmuş çatı muayenesi yaptı doktorum çatım normal çıktı magnezyumu bıraktırdı bakalım gelmek isterse gelsin şu anda kilosu müsait dedi sancım suyum falan gelirse epidural normal istiyoruz ama gelmezse haftaya kontrolde bebeğimin kilosuna bakıcak normal doğum için 3800 gr üstü çıkarsa sezeryana alırım dedi hayırlısı bakalım bizden haberler bukadar
geçmişi okuyamadım umarım siz ve güzel bebişleriniz iyidir
günaydın kızlar:
ben heyecandan ve stresten bütün gece uyumadım. bugün doktor kontrolümüz var çatı muayenesi yapılacak ona göre doğum şekline karar verilecek paniklemiş durumdayım şu an.
kızlar bir konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz? ben eşime hediye almayı düşünüyorum doğumdan sonra o günün hatırası olarak vermek için. (her ne kadar ondan böyle bir jest beklemesemde ben yapmak istiyorum) aklımda iki fikir var birincisi kızımızın isminin baş harfleri olan kol düğmesi ikincisi ise şöyle şık gümüş bir yüzük içinde kızımızın isminin yazılı olduğu bu konuda yardımcı olur musunuz ne yaptırabilirim ve internette bildiğiniz bi site filan var mı? şimdiden teşekkür ederim
Hanimlaar bugun bende kontrole gidicem artik her hafta cagirdi doktorum. Ben corasprin kullaniyodum galiba bu hafta biraktiricak. Kullanan arkadaslar ne zaman biraktilar acaba corasprini ?
Ya kullanmak da istemiyorum artik 35 haftayi gectik bir yandan da o kadar tedirgin oluyorumki ya birakinca bisey olursa bebegime diye offf offf çıldırıcam bu dusuncelerden !!!!
Video da var nasıl yapılacağını anlatan...
Geçen denedim ama beceremedim ben şu perine masajını..:44:
eşler beraber olunca da aynı mantık degil mi acep
eşler beraber olunca da aynı mantık degil mi acep
Aynı mantığa benziyo.. Yada işte ben anlıyamadım tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?