2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hanimlaar bugun bende kontrole gidicem artik her hafta cagirdi doktorum. Ben corasprin kullaniyodum galiba bu hafta biraktiricak. Kullanan arkadaslar ne zaman biraktilar acaba corasprini ?
Ya kullanmak da istemiyorum artik 35 haftayi gectik bir yandan da o kadar tedirgin oluyorumki ya birakinca bisey olursa bebegime diye offf offf çıldırıcam bu dusuncelerden !!!!

canim biz gitti gidiyordan loobex diye bir markaninkini aldik soguk buhar makinasi ve ultrasonik olmasi bir de calisma saat suresi onemliymis ozellikleri guzel biz 100 lirayya almistik simdi indirime girmis 80 lira bir bak istersen

tmm cnm sağ ol. araştırayım onu hemen

cnmcm 0 no olan prematüre bebekler için. normal sürelerinde doğan bebeklere 1 ve 2 no kullanılıyor. üstünde kiloları da yazar. çok küçük gelmesin bebişine. arkadaşlardan görüyorum da kakalarını yaparken enselerinden çıkıyor valla bebişlerin :)bez küçücük olursa artık düşünemiyorum. ortalık batacak

canım bana 34.haftada bıraktirdi corasprini ama clexane 0.6 ı doguma 36 saat kala bıraktircakmiş.

Ya ama bana yine cevap vermediniz kimse bişey yazmamış doğum fotoğrafçısı ile ilgili.. Düşünen yok sanırım ya da bu konu daha önce konuşuldu

cnm ben Ankara Medicana'da doğum yapacağım nasip olursa. Fotoğrafçıyı sezeryanda kabul etmiyorlar ameliyathane steril bir ortam olduğu için. Gelen kişinin steril olması lazım ayrıca foto makinesi var. Onu steril edemezler. O yüzden almıyoruz en ufak bi enfeksiyon riskini bile kabul edemeyiz diyorlar. Bence de haklılar. Normal doğuma ise o kadar sıkıntı sancı çekerken fotoğrafçıyla uğraşamam açıkcası. Bnm arkadaş makineyi hemşirelerden birine vermişti. O da çekmiş sağ olsun. Gayet güzel çekmiş hem de. İstersen sor öyle yap.

maşallah cnm ikinize de

bebeğin ne zamana kadar tersti cnm senin? ne zmn dönmüş merak ettim de. bnm hala ters. kafası bariz yukarda

Uff bende bebeğimi özledim ama dr gitsem bile göremiyorum 20 sn süren sadece doktorun gördüğü bi durum söz konusu olduğu için Allahın izniyle kazasız belasız doğuralım da yanımızdan hiç ayırmayalım kuzumuzu

çok güzel düşünmüşsün cnm. eğer kullanıyorsa kol düğmesi fikrini çok beğendim. kesinlikle yaptır.

cnm bende kullanıyodum.34.hafta bitti bıraktırdı.

eşler beraber olunca da aynı mantık degil mi acep

Aynı mantığa benziyo.. Yada işte ben anlıyamadım tam olarak

Yani benim de anladığım kadarıyla enine genişletmek gerekiyor.
Bir de dışını da yağlamak gerekiyor.
Bir de videoda aynı anda dış iki tarafa doğru açıyor masaj olarak.
Sağa sola oynatacaksanız kocaları yarım yamalak da olsa olur gibi yani : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…