2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba,emzirmeyi düşünüyorsanız hiç almayın derim ben,bebekte algı karmaşası yaşatabiliyormuş,özellikle ortadontikler sanılanın aksine hiç önerilmiyor,bıraktırması da ayrı mesele zaten

Evet emziricem inşallah bi aksilik olmazsa, ben de çok taraftar değilim emzik için ama etrafımdaki herkesin kullandığını görünce alsam mı diye düşünmeden edemedim

Evet emziricem inşallah bi aksilik olmazsa, ben de çok taraftar değilim emzik için ama etrafımdaki herkesin kullandığını görünce alsam mı diye düşünmeden edemedim

bana da herkes al çok rahat edersin dedi ama ben düşünmüyorum. al diyenlere de bilmişlik yapmamak için sesimi çıkarmıyorum ama vermemeyi düşünüyorum. ama şu da bir gerçek ki emzik kullanan bebekler çok sevimli oluyor

iyi maşalllah bebişine de sana da

dogum pozisyonunu nasıl hissettin canım ya benim bi bilgim yok bu konuda

canım sen hangi şehirdesin doğum tarihimiz aynı, ben de pazartesi çatı muayenesi olacağım ve hangi hastane benim doktor da aynı fiaytı söyledi:)

genicim nasıldı kontrolün...

merhaba evet ben bu saatte hala iş yerinde birazdan çıkacağım sorun değil

canım kontrol gayet güzel geçti yalnız öncesinde nst'ye bağladılar
önce kalp atışını alamadı hemşire yüreğim ağzıma geldi hayır tamam ben soruyor olabilirim
neden açık açık kalp atışı alamadım dedi sinir etti neyse siz bir çikolata falan yiyin sonra
bakalım dedi çıktım ben tam kantine gidiyordum doktorum gördü konuştuk aldı içeriye
baktı inceledi anlattı herşey yolunda gerek yok nst'ye dedi.
diğer konuyu da konuştuk kendisi ile bebek genel olarak bugün 36+1 olması gerekirken
tam 37+0 çıktı bol yürüyüş dedi ilki normal olduğu için bunda sıkıntı yok tabii doğum esnasında
herhangi bir sıkıntı olursa ona göre müdahalede bulunacağız dedi gayet pozitifti
geçen seferki konuşmaları hatırlattım üzüldüğümü falan kusura bakmayın kasıtlı değildi mutlaka
sadece size düzgün anlatamamışımdır ya da başka bir sorun vardır o an dedi neyse konuştuk
anlaştık ben size güveniyorum doktor bey değiştirmeyi de düşünmüyorum sizi dedim tamam dedi
içime su serpti bir nebze de olsa zaten hastaneyi beğeniyorum genel olarak

bir de salı günü gideceğim çalışamaz raporunu alacağım o zaman tekrar kontrol edecek bundan
sonra her hafta buradasınız dedi. "kerem batu" bebek 2950 gr ağırlığında, suyu gayet yerinde,
gelişimi normal seyrinde bekliyoruz dedi

inşallah bugün kontrolü olan arkadaşlarda güzel haberlerle gelirler

sorduğun içinde ayrıca teşekkür ederim

1.sınıfa giden bir kızım var.bu 2.bebeğim eğer tecrübelisin dersen en azından 1 tane al evde bulundur derim sana.dilini veya parmağını emmesinden iyidir.özellikle ateşlenince ihtiyaç duyuyorsun.

her ihtimale karşı bir tane olsa da almalısın bence

ben ilkinde de aldım 2 adet hiç kullanmadım çöpe gitti

bunda da aldım

iyi genic sevindim canım Rabbim bebişinle sevindirsin seni bir ömür boyu..

Canım naptın gittin mi bebişi görmeye. Nasıl durumlar

cnm magnezyumu az aç karnına içersen de isal yapıyo haberin olsun ben ilk içtiğimde bilemdeim azcık açtım isal oldum ama çıkamıyorum bi kaç gündür diyosan bi seferlik aç karnına iç rahatlarsın ahahahahaha

aynen ben de senin gibiyim.. benimki 36 saat oncesinde bıraktircak..Artık o 36 saatte hareket etti etmedi paranoyası ile girerim doguma.
hiç sorma bol bol limon yerim artık sulansın kanım diyeeee

geniciim maşallah sizeeeeeee dr anlaşmana sevindim için rahatlamıştır dr önemlii çünkü

Cok heyecanliym kucuk adamimi gormeye gidicem
Ve uyusmazlik ignesini sorucam piyasada yokmus
Dogumda lazim olursa napicaz diye 2.cocuk icin
Cok onemli

uyuşmazlık iğnesini sordunuz mu acaba? ben de bugün duydum da anca haftaya gidiyorum kontrole o zaman sorabilcem merak ettim her koşulda vuruluyor mu bebeğin kan grubuna göre mi vuruluyor ona göre araştırıp bulmaya çalışmak lazım

uyusmazlık ignesi annenin kan grubu pozitif bbaanin negatifse ya da tam tersi drumda yapılmıyor mu
?

şu emzik konusunda hala kararsızım kızıma vermedim başta sonra ağlama krizlerine girdiği zamanlar emzik aldırdım verdim ama bu kez kendisi almadı.çok uykusuz bir bebekti yine sıksam dişimi vermesem mi diyorum.bıraktırma derdi olmaz etrafımdaki emzik alan bebekler çok rahat uykuya dalıyordu çokkk kararsızım

uyusmazlık ignesi annenin kan grubu pozitif bbaanin negatifse ya da tam tersi drumda yapılmıyor mu
?

anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor, ama iğnesi için tam bilgi ben de alamadım,aslında ikinci çocuk zamanı ilk çocuk pozitif olmuşssa sorun oluyor

maşallah cnm ikinize de

bebeğin ne zamana kadar tersti cnm senin? ne zmn dönmüş merak ettim de. bnm hala ters. kafası bariz yukarda
Sagol canim gecen haftaki kontrolumde tersti bu hafta donmus ama bu hafta masallah iyi kilo almis dogum sekli nasip bakalim artik insallah senin bebisinde doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…