2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Allah yardımcın olsun canım, inşallah çabucak kucağına alırsın çok sancı çekmeden, sağlıkla inşallah. haberlerini beklicez..

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir nefeste gerçekleşir doğumun

hadii hayırlısı canım doğum başlamış gibi görünüyor. en önemlisi nişan gelmiş olması. ve yatarak dinlenerek geçmeyen ağrılar doğum sancısı oluyomuş diye biliyorum. buarada beline de ağrı giriyo olması lazım. yalancı sancılarda bele ağrı girmiyomuş. ben bile heyecanlandım okuyunca. Allah kolay doğum nasip etsin inşallah. buarada bende son ana kadar evde olmayı planlıyorum.

kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 2900kg 49cm gayet iyi dedi dr. suyum da normalmiş. nst de sancım çıkmadı ama heran doğum olabilir gibi düşüncez dedi. artık haftada bir gidicem zaten 2 kere giderim 3.de doğum

Bebe_ şimdi iyi çok şükür hareketleri normal ..bu arada daha sık tuvalete çıkar oldum ve birkaç gündür arnım daha da büyüdü

aynen ben de çok sık tuvalete çıkıyorum doktorunla paylaş kasılmalarının başladığını 36. hafta içindesin erken gelmesin bebişin

bencede beklemekle en iyisini yaparsın zaten devlette eğer açılma yoksa eve gönderiyolarmış.....allahım bi avazda kurtarsın canımmm aminnnn..

canım maşallah bebeğine boyuda kilosuda gayet güzel bu hızla büyümeye devam ederse 3200-3500 arası doğar ...

canım hastane evinize yakınmı???

canım maşallah bebeğine boyuda kilosuda gayet güzel bu hızla büyümeye devam ederse 3200-3500 arası doğar ...

sağol cnm yaa inşallah gününü bekler de o kilolarda doğar

Son düzenleme:

Maşallah senin bebeğinede sağlıkla kucağına al inşallah
Evet bele de giriyor ağrı, bide midem fena bulantı gb değil ama bişey yiyemiyorum annem yanımda o da mide bulantısını doğuma bağlıyor, gerçi annecim baya panik gözümün içine bakıyor dünden beri :))

bana da hastanede beklerken bir kadın söylemişti bulantı da bir belirtiymiş. Allah yardımcın olsun canım. ne güzel annecin de yanında en büyük destek. güzel haberlerini bekliyoruz canım

rabbim hayırlı kolay doğumlar versin canım iyi haberlerini bekliyoruz..

eski canım dr gittim muayene etti herşey yolunda erken doğum riskin yok dedi suyun güzel kilosu boyu herşeyine tek tek baktı sonra bana ne yaptın dedi yeni dr sana gün verdi mi dedi evet dedim 27-28 şubat dedim ama erken geliyor ben o zaman doğurmak istemiyorum dedim yok dedi erken değil normal bir zaman amabebek daha bekler haaa çok kilo almasını bekleme yok dedimşubat olsun istemiyorum dedim iğneyi ne yaptın dedi o en büyük sorunum dedim 1 hafta önce bırak dedi dedim 1 hafta senin için fazlla uzun loveli dedi sen onu 3 gün önce bırak bişey olmaz dedi anlattı rahatlattı beni sağolsun çok seviyorum ben yaaa dr vedalaştık doğumdan sonra bekliyorum seni bilgilendir beni dedi gelcem dedim el sıkıştık canım dr eşim kaç gündür ağlıyordu loveli dedi ağlayacak bişey yok dedi içini ferah tut dedi içim rahatlamış olarak çıktım

canım ben balkaymak ın verdiği bir site var www.zazzle.com'da bir etiket tasarladım. Onu çikolatanın üzerine baskı olarak yaptırıcam ekliyorum sana da fikir olur:))

Eki Görüntüle 977241

bunu ben de çok beğendim çıkartmak istesek nasıl yaparz emel senin için bi mahzuru olur mu
bu etiketleri çikolatalarla nasıl buluşturucaz bir de
yardımcı olursan çokkkk sevinirim daha ikram anlamında hiçbişeyim hazr değil

canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ve sağlıkla kolayca al bebişini kucağına..

yaa arkadaşlar benim kafam çok karıştı yaa bu doğum sata göre mi oluyor yoksa doktorun söylediğine göremi yani usg'ye göremi? normalde şimdi 34. haftadayım ama 1 ay önce doktora gittiğimde 32 haftalık olduğumu söyledi hatta hamile kartımada öyle yazmış yani 1-2 hafta oynuyor sanırım. bu doğumu etkiliyormu? yani şundan soruyorum sezeryan olmak zorunda kalacağım bişey olsa doktor atıyorum 38. haftada alacağını söyleyecek kendine göre ama ben kendime göre daha 36 olucam off karmakarışık oldum çözülemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…