İnşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin, elimden geldiği kadr haber vericem
sağol cnm yaa inşallah gününü bekler de o kilolarda doğar
bende 14 kilo aldım 7si gidiyosa pek de bişey kalmıyo kolay veririm diye düşündüm şimdi. yoksa takıyodum kafama nasıl vercem diye
evet kızlar ya göğüs ucu kremine başladınız mı ben sadece zeytinyağı sürüyorum şimdilik o da sadece banyo sonrası. kremi aldım ama kullanmadım henüz. nezmn başlamak gerek acaba:26:
gögüs ucu kremini ben de merak ediyorum önceden kullanmamız acaba avamtaj sağlar mı?
Insallah canim ben de oyle teselli ediyorum kendimi:)lansinoh krem aldim kullanmaya baslicaktim ama hemsire dogumun gerceklestigi gun kullanmaya basla dedi gogus ucu uyarilir erken rahim kasilmalarim baslarmis diye insallah ogun baslayinca faydasi olur bakalimbencede beklemekle en iyisini yaparsın zaten devlette eğer açılma yoksa eve gönderiyolarmış.....allahım bi avazda kurtarsın canımmm aminnnn..
emzirirken gider diyolar tecrübeli olanlar bakalım görecez ....zaten yaklaşık 7 kilosu bebek.suyu, rahimin ağırlığı, eş olacak ...ha bide ödem var oooooo bende bişey kalmadı valla
sen göğüs ucu kremi kullanmaya başaladınmı???
Iyi hadi canim dr icini rahatlatmis senin adina sevindimeski canım dr gittim muayene etti herşey yolunda erken doğum riskin yok dedi suuyun güzel kilosu boyu herşeyine tek tek baktı sonra bana ne yaptın dedi yeni dr sana gün verdi mi dedi evet dedim 27-28 şubat dedim ama erken geliyor ben o zaman doğurmak istemiyorum dedim yok dedi erken değil normal bir zaman amabebek daha bekler haaa çok kilo almasını bekleme yok dedimşubat olsun istemiyorum dedim iğneyi ne yaptın dedi o en büyük sorunum dedim 1 hafta önce bırak dedi dedim 1 hafta senin için fazlla uzun loveli dedi sen onu 3 gün önce bırak bişey olmaz dedi anlattı rahatlattı beni çok seviyorum ben yaaa dr vedalaştık doğumdan sonra bekliyorum seni bilgilendir beni dedi gelcem dedim el sıkıştık canım dr eşim kaç gündür ağlıyordu loveli dedi ağlayacak bişey yok dedi içini ferah tut dedi içim rahatlamış olarak çıktım
Ben kendim sir yapıyorum kıslar 11 liraya bi sir makinesi almıştım iyikide almışım hayatımı kurtardı her yeri hallediyor aynadan bakarak yapıyorum
hamileliğin 3-4 ayı kendim ağda yaptım,sonra baktım yapamıyorum sırf başkasına göstermemek için jilete başladım,yaklaşık bir aydır onu yapmakta işkenceye dönüştü ve berbat etti ve ben ağdacıya gitmeye mecbur kaldım,gerçekten öncekine göre çok acı vericiydi sonuçta temize çıktım ama doğumdan önce tekrar gitmem gerek
canım ben dr'uma sormuştum bide diğer dr'lar ne diyolar diye merak ettim...Insallah canim ben de oyle teselli ediyorum kendimi:)lansinoh krem aldim kullanmaya baslicaktim ama hemsire dogumun gerceklestigi gun kullanmaya basla dedi gogus ucu uyarilir erken rahim kasilmalarim baslarmis diye insallah ogun baslayinca faydasi olur bakalim
bizimki doğuma 1 ay kala kullanmaya başlayabilirsin demişti..5 gün falan önce başladım doğuma kadar yaklaşık 15 gün kullanmış olucam doğumu baçlatırmı bilemiyorum öyle olsa dr uyarırdı..bende lansinoh aldım...kullananların yorumlarına baktım hep doğumdan önce başlayınca faydası oluyo diyolar.bide çok yara olursa garmastan die bi krem varmış onu öneriyolar....
canım nerdesin merak ettim ....Hastane yakın zaten trafik falan da olmaz burda 5-10 dakika da hastanede olurum.. Açılma yoksa göndermeleri iyi de ben suni sancı falan verirler bağlarlar yatağa diye korkuyorum
canım nerdesin merak ettim ....
gögüs ucu kremini ben de merak ediyorum önceden kullanmamız acaba avamtaj sağlar mı?
evet başlamak gerekiyomuş 32. haftadan itibaren.. ben aldım ama hep unutuyorum üşeniyorum başlamadım kullanmaya..
bencede beklemekle en iyisini yaparsın zaten devlette eğer açılma yoksa eve gönderiyolarmış.....allahım bi avazda kurtarsın canımmm aminnnn..
emzirirken gider diyolar tecrübeli olanlar bakalım görecez ....zaten yaklaşık 7 kilosu bebek.suyu, rahimin ağırlığı, eş olacak ...ha bide ödem var oooooo bende bişey kalmadı valla
sen göğüs ucu kremi kullanmaya başaladınmı???
valla oğlumda hiç emzirirken gitmedi herhalde kişisine göre değişiyor :) ben hamileyken hiç kilo almadım ama doğum sonrası emzirirken resmen açlıktan midem kazınıyodu çok acıkıyodum haliyle yedim ve kilo aldım bebeğim sadece emdiği mama almadığı halde..
Bodrum canım.. Bu arada sancıların sıklığı azaldı ama şiddeti çoğaldı ama iyiyim..
Sagol iyi oldu hatirlattigin sali gunu kontrolum var tekrar goruseyim bu konuyu diger kremi ilk kez duydum tesk cnmcanım ben dr'uma sormuştum bide diğer dr'lar ne diyolar diye merak ettim...
bizimki doğuma 1 ay k
ala kullanmaya başlayabilirsin demişti..5 gün falan önce başladım doğuma kadar yaklaşık 15 gün kullanmış olucam doğumu baçlatırmı bilemiyorum öyle olsa dr uyarırdı..bende lansinoh aldım...kullananların yorumlarına baktım hep doğumdan önce başlayınca faydası oluyo diyolar.bide çok yara olursa garmastan die bi krem varmış onu öneriyolar....
Canim geçmiş olsun benim 185 cikmişti seni korkutmak istemem ama 300 sonrasi riskli demişti doktorum ikinci yaptirdigimda 150 çikti yani dusebiliyor sen çok dikkat et bana doktorum şiddetli baş ağrisi şişme ve tansiyon yukselmesi olursa hemen ara demişti seninde aklinda bulunsun eger duşnezse muhtemelen sezeryan ama olsun uzulme vakit geldi sayilir zaten sorun olmaz allahin izniyle
bugün doktordaydım çok şükür herşey yolunda 3100 gr olmuşuz ayın 24ünde gel gün kararlaştıralım dedi 3 mart iyiye benziyo dedi takvime bakarak.. siz haftanın hangi gününe tarih almayı planlıyorsunuz?
canım ben tam iki ay göğüs ucu yarasından çektim.. bu defa dr. sordum doğuma iki hafta kala lanisohu kullan dedid.. daha önceden başlamak erken doğumu tetikliyormuş.. gündüzleri ihmal etsem de gece yatmandan mutlaka sürüyorum.. ayrıca aventin göğüs kalkanını da aldım bu defa bakalım... en büyük korkum inş. hafif bir şekilde atlatırım bu defa... :18::18::18::18:
yaa arkadaşlar benim kafam çok karıştı yaa bu doğum sata göre mi oluyor yoksa doktorun söylediğine göremi yani usg'ye göremi? normalde şimdi 34. haftadayım ama 1 ay önce doktora gittiğimde 32 haftalık olduğumu söyledi hatta hamile kartımada öyle yazmış yani 1-2 hafta oynuyor sanırım. bu doğumu etkiliyormu? yani şundan soruyorum sezeryan olmak zorunda kalacağım bişey olsa doktor atıyorum 38. haftada alacağını söyleyecek kendine göre ama ben kendime göre daha 36 olucamoff karmakarışık oldum çözülemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?