2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
İnşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin, elimden geldiği kadr haber vericem

Kolay bir doğum dilerim canım sana.
Ay inşallah benim de böle vaktinde başlar da sezaryen olacaksam bile kendi zamanını seçmiş olur
Bir avazda inşallah, bizi habersiz bırakma mümkün oldukça

doğum yapan bir arkadaşım muhakkak kullan diyor kanamış onun göğsü. şimdi göğüs ucuna takılan koruyucular varya ondan kullanıyor

Iyi hadi canim dr icini rahatlatmis senin adina sevindim

Aynen cnm ben de senin gibi yapıyordum.ama ben de doğumdan önce agdacıya gidicem inşallah jiletle almak bile çok zor oluyor belim çok ağrıyor(( kesin benim de çok agrır şimdi ((

kızlar ben normalde makinayla alıyorum ama artık göremediğim için cesaret edemedim jilet vurmayıysa hiç istemiyorum. ağda fobim var onu da yaptıramıyorum. dün tüy dökücü krem aldım ama pişman oldum. öyle yaktı ki makinayla uğraşmayı tercih ederim. bikaç gün geçsin tekrar makinayla almayı düşünüyorum olduğu kadar artık.

bugün doktordaydım çok şükür herşey yolunda 3100 gr olmuşuz ayın 24ünde gel gün kararlaştıralım dedi 3 mart iyiye benziyo dedi takvime bakarak.. siz haftanın hangi gününe tarih almayı planlıyorsunuz?

onlar yok çok şükür ama bu kaşıntı öldürecek beni her yerim yara oldu uyuz gibi utanıyorum kaşınırken tansiyonumda düşük inş.çok sorun olmadan kavuşuruz kuzulara..

merhabalar,

benim muhtemel doğum tarihimi doktorum 15 mart olarak belirledi. sezeryan olduğu içinde tarihi 5 marta çekti. hayırlısıyla doğum tarihimiz belli. bebeğinin kilosununda maşallahı var benimki 1 hafta önce hala 2600 lerdeydi. doktorumuz biraz minyon olacağını söylüyor.

allah hepimizin yardımcısı olsun. benim tarihim 5 mart kısmetse...

aynı durumla bende karşılaştım canım. ilk doktorum doğum tarihimi 10 mart olarak vermişti. farklı bir doktora daha gittiğimde detaylı ultrasyonda çocuğun gelişiminin yaklaşık 5 gün geriden gittiğini söyledi. belirlenen doğum tarihinden 5 gün sonrayı düşün doğum için diye uyardı beni. ben doktorumu değiştirdim. sonrasında 15 martı belirleyen doktora gitmeye devam ettim. benim regl olayı 28 günde bir değilde 36 günde bir oluyordu. 18-14 döllenme tarihlerim arasındaki fark ve buradan 4 günlük döllenmemde bir gecikme olmasını hesapladı doktorum.
sonuç olarak doğum tarihim 15 marta çekildi ultrasyon sonucuna göre. ilk doğumum sezeryan olduğu içinde sezeryan tarihinii 10 gün geriden hesaplayarak 5 mart olarak belirledi. doktorunla konuş, erken alma taraftarı olan doktorlardan çekinin. sonuçta karnında büyütmek çok daha kolay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…