sağol cnm yaa inşallah gününü bekler de o kilolarda doğar
gögüs ucu kremini ben de merak ediyorum önceden kullanmamız acaba avamtaj sağlar mı?
benim ikinci doğumum olacak inşallah. ilk doğumumdan yaklaşık 2 ay önce evicap diye bir kapsül aldım eczaneden. e vitamini. 3-4 günde bir göğüs uçlarıma sürdüm. göğüs ucunun beslenmesini ve güçlenmesini sağlıyor diye duymuştum daha önce doğum yapan birinden. sonrasındada doğumla birlikte lansinoh kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. allaha şükür.
bu sefer yine basladım e vitaminine fakat ilki kadar sık kullanmıyorum. lansinohtan çok memnundum. öneririm kızlar,
Kizlar ben dun gittim komple agda yaptirdim artik dogumdan sonra nasipse kendim yapmaya devam ederim benim de gobusum sivri dik yoksa yapardim kendim bence makine agdadan daha aci vericiAynen cnm ben de senin gibi yapıyordum.ama ben de doğumdan önce agdacıya gidicem inşallah jiletle almak bile çok zor oluyor belim çok ağrıyor(( kesin benim de çok agrır şimdi ((
Sağol canım. Belli oldu olmasına da 10 Mart'ta 38+2 oluyorum. Acaba biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum hala :18::18:
Sen 8 Mart'a mı karar vermiştin? Ne kadarlık oluyorsun tam ?
merhabalar,
benim muhtemel doğum tarihimi doktorum 15 mart olarak belirledi. sezeryan olduğu içinde tarihi 5 marta çekti. hayırlısıyla doğum tarihimiz belli. bebeğinin kilosununda maşallahı var benimki 1 hafta önce hala 2600 lerdeydi. doktorumuz biraz minyon olacağını söylüyor.
allah hepimizin yardımcısı olsun. benim tarihim 5 mart kısmetse...
eski canım dr gittim muayene etti herşey yolunda erken doğum riskin yok dedi suyun güzel kilosu boyu herşeyine tek tek baktı sonra bana ne yaptın dedi yeni dr sana gün verdi mi dedi evet dedim 27-28 şubat dedim ama erken geliyor ben o zaman doğurmak istemiyorum dedim yok dedi erken değil normal bir zaman amabebek daha bekler haaa çok kilo almasını bekleme yok dedimşubat olsun istemiyorum dedim iğneyi ne yaptın dedi o en büyük sorunum dedim 1 hafta önce bırak dedi dedim 1 hafta senin için fazlla uzun loveli dedi sen onu 3 gün önce bırak bişey olmaz dedi anlattı rahatlattı beni sağolsun çok seviyorum ben yaaa dr vedalaştık doğumdan sonra bekliyorum seni bilgilendir beni dedi gelcem dedim el sıkıştık canım dr eşim kaç gündür ağlıyordu loveli dedi ağlayacak bişey yok dedi içini ferah tut dedi içim rahatlamış olarak çıktım
Orası öle tabii de insan bu dönemde daha bi duygusal daha bi alıngan oluyor.. Bırakamaması gereken bi babam yok zaten, erkek kardeşim var ki o da yalnız kalmaya alışkın 25 yaşında adam,abim var evli annemlerle 1 sokak var aralarında kardeşime o da bakar..
Yani insan yanında kimse olmayınca çok zor geliyor.. Sadece iş güç anlamında da değil..
Öle işte arada efkar basıyor geçiyor Allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin yeter :)
bunu ben de çok beğendim çıkartmak istesek nasıl yaparz emel senin için bi mahzuru olur mu
bu etiketleri çikolatalarla nasıl buluşturucaz bir de
yardımcı olursan çokkkk sevinirim daha ikram anlamında hiçbişeyim hazr değil
Bodrum canım.. Bu arada sancıların sıklığı azaldı ama şiddeti çoğaldı ama iyiyim..
selam kızlar misafirlikten geliyoruz, birsürü moral bozukluğunu depoladım geldimyok niye sezeryan oluyormuşum, yok ben delimiymişim, sezeryan olup ANNE mi olacağımı zannediyormuşum, sezeryanın hikmeti neymiş ohh biz çatır çatır normal doğurduk çocuklarımızı bla bla bla... bide 2 tane hamile daha vardı biri 4 biri 7 aylık, ikisinin de sütü gelmiş bende tık yok. neyse bunları boşverip bebişime odaklanayım ben şafak 20
bende bugun musafirlikteydm ayni muhabbeti banada yapip durdular.yok normal dogumda gunahlar affolunurmus yok en iyisiymis neden boyle yapiyomusum diye ustume geldiler.herkesin kendi karari saygi gostermek zorundalar.eski kafalara takilmiyorm artik ben.siz dogm sancisi cektiniz diye herkes cekmek zorundami dedim.sanki kiskanclikta sezdim ozellikle abimin karisinda:)
selam kızlar misafirlikten geliyoruz, birsürü moral bozukluğunu depoladım geldimyok niye sezeryan oluyormuşum, yok ben delimiymişim, sezeryan olup ANNE mi olacağımı zannediyormuşum, sezeryanın hikmeti neymiş ohh biz çatır çatır normal doğurduk çocuklarımızı bla bla bla... bide 2 tane hamile daha vardı biri 4 biri 7 aylık, ikisinin de sütü gelmiş bende tık yok. neyse bunları boşverip bebişime odaklanayım ben şafak 20
Sormayın kızlar o kıllardan kurtulmak tam bir eziyet. yalnız tüy dökücü krem kullanmayın aman!! ben de bir dönem kullanmaya başlamıştım sonra dediler ki bebeği zehirliyormuş, benim de 2 gün yanıyordu o bölgem, üstüne idrar yolları enfeksiyonumun olduğu dönemdi, iyice artmıştı akıntım. zaten mantığı jilet gb onun da tüylenmeyi arttırıyor, jilet kullansan daha iyi. beni sorarsanız denemediğim şey kalmadı, jilet de vurmak istemiyorum, her banyoya girişimde azar azar epilasyon aletiyle ne tutturabilirsem almaya çalışıyorumkızlar ben normalde makinayla alıyorum ama artık göremediğim için cesaret edemedim jilet vurmayıysa hiç istemiyorum. ağda fobim var onu da yaptıramıyorum. dün tüy dökücü krem aldım ama pişman oldum. öyle yaktı ki makinayla uğraşmayı tercih ederim. bikaç gün geçsin tekrar makinayla almayı düşünüyorum olduğu kadar artık.
canım benimyaa geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda geçer. bende grip atlattım 3 hafta falan önce çok zormuş hamilelikte hasta olmak..
aferin madalyalariniz nerede deseydin:))
ne sekilde dogurursan dogur annesin sen boyle sacma laf mi olur?
takma sen bu laflari bosuna
benim de komsum 7 aylik hamile gogsumden sut yere damladi.bile dedi, bende de tik yok ama sonra dusundum de bu is moralle de ilgili, bosver gelecektir biz inanalim
Neden mahsuru olsun canım kullanmak istiyorsan kullan tabii:))
Çikolata sepeti. Com diye bir site var orda baskılı çikolata seçeneğini seçiyorsun sonra tasarladığın fotoyu upload ediyorsun sonra adet verip siparişi veriyorsun hepsi bu kadar:)))
evet çekemiyorlar bizi anacığımmşaka bi yana dediğin gibi herkezin kendi kararı saygı duymak lazım
içimi rahatlattın loveli, iğneyi 3 gün önce bırakıp spinal sezeryan olma konusunda cesaret aldım bakalım hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?