2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aynen cnm ben de senin gibi yapıyordum.ama ben de doğumdan önce agdacıya gidicem inşallah jiletle almak bile çok zor oluyor belim çok ağrıyor(( kesin benim de çok agrır şimdi ((
Kizlar ben dun gittim komple agda yaptirdim artik dogumdan sonra nasipse kendim yapmaya devam ederim benim de gobusum sivri dik yoksa yapardim kendim bence makine agdadan daha aci verici

Sağol canım. Belli oldu olmasına da 10 Mart'ta 38+2 oluyorum. Acaba biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum hala :18::18:
Sen 8 Mart'a mı karar vermiştin? Ne kadarlık oluyorsun tam ?

8 mart işin esprisiydi:)) yani aslında korkuyorum erken diye. Benim de 8 martta 38 2 oluyor offf bilemedim ki şimdi napsam ((

benimde büyük ihtimal mart olacak kısmetse çünkü eşim refakatçı kalacak ve gün izninden sonra hemen işe gitsin istemiyorum 5i çarşambaya geliyor snrm. benimkininde kilosu 1 hafta önce 2900 dü bu hafta 400 gr daha almış hepimizin bebişlerine kocamaaaaaaaaan bir maşallah

selam kızlar misafirlikten geliyoruz, birsürü moral bozukluğunu depoladım geldim yok niye sezeryan oluyormuşum, yok ben delimiymişim, sezeryan olup ANNE mi olacağımı zannediyormuşum, sezeryanın hikmeti neymiş ohh biz çatır çatır normal doğurduk çocuklarımızı bla bla bla... bide 2 tane hamile daha vardı biri 4 biri 7 aylık, ikisinin de sütü gelmiş bende tık yok. neyse bunları boşverip bebişime odaklanayım ben şafak 20

içimi rahatlattın loveli, iğneyi 3 gün önce bırakıp spinal sezeryan olma konusunda cesaret aldım bakalım hayırlısı olsun..

Seninki yine doğumu bekliyormuş. Bizimkilerin armutluda devremülkleri var. Doğumun olacağını bile bile 26 şubatta oraya gidecekler 15 gün kalacaklar:))
Eğer doğurursam geleceklermiş. Çok kırgınım çookkk..

Neden mahsuru olsun canım kullanmak istiyorsan kullan tabii:))
Çikolata sepeti. Com diye bir site var orda baskılı çikolata seçeneğini seçiyorsun sonra tasarladığın fotoyu upload ediyorsun sonra adet verip siparişi veriyorsun hepsi bu kadar:)))

bende bugun musafirlikteydm ayni muhabbeti banada yapip durdular.yok normal dogumda gunahlar affolunurmus yok en iyisiymis neden boyle yapiyomusum diye ustume geldiler.herkesin kendi karari saygi gostermek zorundalar.eski kafalara takilmiyorm artik ben.siz dogm sancisi cektiniz diye herkes cekmek zorundami dedim.sanki kiskanclikta sezdim ozellikle abimin karisinda:)

evet çekemiyorlar bizi anacığımm şaka bi yana dediğin gibi herkezin kendi kararı saygı duymak lazım

slm kızlar GÜNAYDIN
gecenin 4.30 da ben hala uykusuz nete takılıyorum geçmişi okuyodum.. durumum vahimm... gece gündüz daha şimdiden kaydı Allah yardımcımız olsun ben uykuyla imtihandayım :)
doğum sancılarıyla ilgili bilgi verecek arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşın valla gaz sancısını doğum zannedip hastanede yatmak istemiyorum...
bazı arkadaşlar karnın gerilmesi olayına değinmiş benim kızım bir dayanıyor kedi gibi esnetiyo kendini.. dikkat etttim çok yorulunca daha çok yapıyor..
gögüs kremini bende aldım ama geçmiş sayfalarda çok çelişki var kimi dr doğumdan hemen sonra başlasın demiş kimi 1 ay önce kimi 2 hafta önce ne yapayım şaşırdım çok kuru gögüs uçlarım nemlendirmek için sürsemmmi bilemedim?
hepinize iyi uykular , mutlu göbüşler ..

aferin madalyalariniz nerede deseydin:))
ne sekilde dogurursan dogur annesin sen boyle sacma laf mi olur?
takma sen bu laflari bosuna
benim de komsum 7 aylik hamile gogsumden sut yere damladi.bile dedi, bende de tik yok ama sonra dusundum de bu is moralle de ilgili, bosver gelecektir biz inanalim

Sormayın kızlar o kıllardan kurtulmak tam bir eziyet. yalnız tüy dökücü krem kullanmayın aman!! ben de bir dönem kullanmaya başlamıştım sonra dediler ki bebeği zehirliyormuş, benim de 2 gün yanıyordu o bölgem, üstüne idrar yolları enfeksiyonumun olduğu dönemdi, iyice artmıştı akıntım. zaten mantığı jilet gb onun da tüylenmeyi arttırıyor, jilet kullansan daha iyi. beni sorarsanız denemediğim şey kalmadı, jilet de vurmak istemiyorum, her banyoya girişimde azar azar epilasyon aletiyle ne tutturabilirsem almaya çalışıyorum hiç çıkmasını uzamasını beklemiyorum doğum çantama da bir jilet attım olur da çok hazırlıksız yakalanırsam hastanede tuvalette 2 dk.da toparlarım diye :)

kalan günlerimizi pozitif insanlarla geçirelim arkadaşlar,benim ilk hamileliğimde süt falan gelmedi doğuma kadar,doğumdan iki gün sonra geldi damla damla ve artarak gitti,şimdi ise azıcıkta olsa geliyor farkediyorum,önemli bir konu değil araştırabilirsiniz,gelmesi de normal gelmemesi de bu sütünüzün olmayacağı anlamına gelmez,önemli olan gelmese bile emzirmek,olumlu düşünmek ve bol su tüketmek.

kalan günlerimizi pozitif insanlarla geçirelim arkadaşlar,benim ilk hamileliğimde süt falan gelmedi doğuma kadar,doğumdan iki gün sonra geldi damla damla ve artarak gitti,şimdi ise azıcıkta olsa geliyor farkediyorum,önemli bir konu değil araştırabilirsiniz,gelmesi de normal gelmemesi de bu sütünüzün olmayacağı anlamına gelmez,önemli olan gelmese bile emzirmek,olumlu düşünmek ve bol su tüketmek.

canm çokkk teşekkür ederim
gerçekten kolaymış sen de gayet net anlatmışşsın
bi avazda doğur inşlh

içimi rahatlattın loveli, iğneyi 3 gün önce bırakıp spinal sezeryan olma konusunda cesaret aldım bakalım hayırlısı olsun..

bende hiborkullanıyorum.benimde içime su serptiniz.zaten bir arkadaş da 3 gün kala kesmişti.ama sizden de duyunca iyice rahatladım.benim dr.umda 36 hafta kes demişti nekadar da olsa insan tedirgin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…