2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın kızlar kasılma normal dediniz umarım öyledir:)dün akşam da belime sancı girdi sonradan karnıma girdi...

allahım nasıl bir zihniyet ya analık doğurmakla olaydı yetiştirme yurdunda normal doğan hiçbir çocuk olmazdı
günah af oluyormuş ya bizimki ben bedenimi 7 kat kestiriyorum ölümü göze alıyorum bir ömür boyu benimle olacak bir yara taşıyorum bir süre hareketlerimi yapamayacağım ama buna rağmen yavrularıma canım acısa da bakacağım valla çok sinirleniyorum bu konuya allahtan etrafımda böyle dengesiz tipler yok olaydı valla gözümü kakratıp açardım ağzımı yumardım gözümü
içimi rahatlattın loveli, iğneyi 3 gün önce bırakıp spinal sezeryan olma konusunda cesaret aldım bakalım hayırlısı olsun..

bende hiborkullanıyorum.benimde içime su serptiniz.zaten bir arkadaş da 3 gün kala kesmişti.ama sizden de duyunca iyice rahatladım.benim dr.umda 36 hafta kes demişti nekadar da olsa insan tedirgin oluyor.

evet iğne konusu tedirgin ediyor ben de çok rahatladım iğnesiz gececek günler tedirgin ediyor

Günaydın kızlar ..gece ne tarafa yatsam kızım ordan hareketleniyor acaba rahatsız mi oluyor eşim de bi yandan üstüne mi yattin diye sürekli bakıyor oturcam nerdeyse doktorum bana yatma konusunda birşey soylemedi hatta sırt üstü yat ayaklarını yüksek koy bel agrilarin için demisti ay hayırla bi ciksaydi bebislerimiz

Bodrum canım.. Bu arada sancıların sıklığı azaldı ama şiddeti çoğaldı ama iyiyim..
iyi olmana çok sevindim canım ..biliyosundur ama yinede sancı sıklığına dikka et ..az kaldı yavrunu kucağına alıcan darısı hepimizin başına ...

bende makineyle alıyodum ağdayı düşündüm ama başkasına gösteremem utanırım...mecburen jiletle alıyorum ...venüs kullanıyorum çokta memnunum..

herşeyin iyi olmasına sevindim maşallah kuzucunda gelişimi güzel

biz 24 şubata gün aldık sen kontrole gitcen ben sezeryana

Nedir bu fanatiklik anlamıyorum. Yaaa normal yaparsın bir de sezeryan yaparsın arasındaki farkı kıyaslayıp yorum yapabilirsin de normsl doğurup sezeryanı ne biliyon da kötülüyosun.

Benim daha 1 ayım var ama kullanmaya başladım krem sürmeye. Doğumdan sonra yara olma hikayesini her anne yaşıyor nerdeyse riske atmak istemem.
Erken doğumu tetikler mi bilmiyorum ama zaten parmağinla hafiften sürüyosun sıkmıyosun ki. Giydiğimiz her kıyafette bu oluyor zaten:)))

Ayyyy ne güzel dua ettin sen öyle:)) Allah razı olsun
Sen mutlu ol ve istediğin olsun da gerisi önemli değil göbüşdaşım:))

sezeryan düşündüğünü biliyorum ya espri olsun diye cadılık yapaym dedim
ne şekilde olursa olsun kolay bi doğum olsun sana bana ve de tüm hamiş dostlara inşlh

en iyisi kimseyi takmamak.. dogumuma 2 hafta kala, hala keske kız olsaydi, biz kız olmasını bekliyorduk diyenlere karsı o zaman sen dogur kız yap demek geliyor içimden

sağolun dostlar benim tarafımı tuttuğunuz için aslında dün misafirliğe gittiğimiz grup hep böyleydi hamilelik boyunca üstüme geldiler , yine söyleyeceklerini bile bile gittim ama en sonundaa iş annelik meselesine gelince tepem attı iyice hepimizin adına cevaplarımı verdim sustular bu arada süt meselesinde 4 aylıkken sütü gelene de çok şaşırdım o kadar da erken gelir mi yaww

ilahi destina

aynısı bende de oluyor canım, psikolojik olarak bende etkileniyorum acaba rahatsız mı oluyor diye düşünüyorum. ama artık yarı yatar yarı oturur pozisyonda arkama birsürü yastık koyarak yatıyorum. zaten az kaldı hayırlısıyla..
bende hiborkullanıyorum.benimde içime su serptiniz.zaten bir arkadaş da 3 gün kala kesmişti.ama sizden de duyunca iyice rahatladım.benim dr.umda 36 hafta kes demişti nekadar da olsa insan tedirgin oluyor.

ya bu doktorları anlamak çok zor, bana sezeryan masasına kadar iğneni yapacaksın eğer epidural istiyorsan 3 gün önce bırak ama riske atma genel anestezi ol diyor, 3 günü risk sayıyor, başka doktorlar 36-37. haftalarda bıraktırıyor hiçbirşey anlamıyorum :44::44:

keşke her dr. senin dr.un gibi duyarlı olsa

bir de kızlar su gibi akıntısı olan var mı?

bende de oluyor bazen beyazla beraber geliyor 17.haftamda bu yüzden hastanede yatmıştım o zaman da nedenini bulamamışlardı şimdide geliyor doktor ultr. bakıyor su normal bebek hareketi iyi diyor anlayacagın çözemedim gitti.....

Nedir bu fanatiklik anlamıyorum. Yaaa normal yaparsın bir de sezeryan yaparsın arasındaki farkı kıyaslayıp yorum yapabilirsin de normsl doğurup sezeryanı ne biliyon da kötülüyosun.

aynen canım geçen bir arkadaş bana söyledi normal doğum yap acıyı çek anne olduğunu anla Allah yardım ediyr diye ben de sezryan daha acılı daha riskli ben sezeryandan daha çok korkuyorum annelik doğum şekliyle kanıtlanmaz dedim

kızlar normal doğum ve sezeryan konuşuluıyor bende sezeryan olmak istiyorum ve doktorum da kabul etti ama 39+3 te sezeryana almak istiyor bende diyorum ki o zamana kadar sancım gelirse en yakın hastaneye gitmek zorunda kalırım yani devlete ordada sonuna kadar uğraşmdan sezeryana almıyorlar 38+5 te sezeryan istesem çok mu erken olur sizin doktorlar kaçıncı haftayı önerdi....

Destina;sağol cevabın için.benim belirtiler biraz erken başlamış gibi sanki.dr.um izne ayrılmış ne yapsam bilemedim

canım ben de dün hastaneye gittim, akıntı mı amniyon sıvısı mı diye, ped verdiler ordan amniyon sıvısı değil dedi, her gittiğimde yaptıkları gibi nst çekildi, açıklık bakıldı sorun yokmuş ama bebeğin suyuysa 24 saat içinde bebedğin alınması gerekiyormuş yoksa enfeksiyon riski artıyormuş hem bebek hem de anne için. onun dışında bebeğin suyu akıntı gibi gelip kesilmezmiş, az da olsa sürekli akarmış. bebek suyu değilse akıntıdır diyorlar işte, zaman zaman akıntı şekil değiştirip su gibi olabiliyormuş, gebeliğin sonlarına doğru da farketmeden idrar da kaçabiliyormuş akıntıyla birlikte. akıntı mı yoksa amniyon sıvısı mı anlamanın en iyi yolu pedler bence. eczanede de al-sense diye pedler var, onlardan bulamıyorsanız doğumhanedeki ebelere durumu anlatıp turnusollu ped alabilirsiniz. ben bunları bilmiyordum mesela kaç gün endişeyle geçti, bilmeyen arkadaşlara yardımı olur inşallah.

Reyyan senin de amniyon sıvısı değil demekki, çok kafanı takıp canını sıkma canım, akıntı olabilir, suyun iyiyse sorun yok zaten. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza versin inşallah..

genelde 38 + da alıyorlar zaten, bence erken değil dr un da kabul eder gibi geliyor. zaten 38+5 nerdeyse 39 oluyor. insan sezaryana karar verince de bebek erken gelirse diye korkuyor bu seferde. Allah hayırlısını versin...

İdrar yolu enfeksiyonu olunca da akinti cok oluyoby

sevindim senin adına kafama takmıyorum artık alıştım o kadar uzun zamandır geliyor ki bende gebeliğe bağladım gitti,zaten az bir zamanımız kaldı inşallah hepimiz hayırla sağlıkla alırız kucaklarımıza haftaya çarşamba kont. günüm tekrar konuşacam bir an önce doğsun çok merak ediyorum ben kuzumu

genelde 38 + da alıyorlar zaten, bence erken değil dr un da kabul eder gibi geliyor. zaten 38+5 nerdeyse 39 oluyor. insan sezaryana karar verince de bebek erken gelirse diye korkuyor bu seferde. Allah hayırlısını versin...

idrar yolları enfeksiyonu geçirmiştim hap kullandım sonra temizlendi umarım tekrar nüksetmemiştir onu da sorayım çarşamba günü sağolun kızlar.......

İdrar yolu enfeksiyonu olunca da akinti cok oluyoby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…