2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım bana 39+0da alalım dedi bende geç buuluyorum, bir sonraki kontrolümde konuşacam 38+2-3 gibi olsun mu diye

canım bana 39+0da alalım dedi bende geç buuluyorum, bir sonraki kontrolümde konuşacam 38+2-3 gibi olsun mu diye

mantıklı bir açıklama yapsalar kabul edecem ama anlamıyorum hem sancı gelirse o zaman ne yaparım elim ayağıma dolanmadan olsun istiyorum umarım kabul eder doktorlarımız....

bende çok merak ediyorum yaa elleri ayakları burnu ağzı gözleri nasıldır acaba kime benziyor, bi ultrason fotoğrafı aldık üst dudağı önde aynı eşiminki gibi, benim de aksine alt dudağım öndedir

mantıklı bir açıklama yapsalar kabul edecem ama anlamıyorum hem sancı gelirse o zaman ne yaparım elim ayağıma dolanmadan olsun istiyorum umarım kabul eder doktorlarımız....

valla inşallah ederler canım, ben sezeryan olmak istediğimi bile korka korka söyledim kesin ortada bi neden yokken sezeryan yapmam der dedim, ama hemen kabul etti sen nasıl istersen dedi , zaten bu korkuyla normal doğuramazsın sen dedi, inşallah bu teklifimi de kabul eder çünkü bende korkuyorum gece yarısı sancımın tutmasından..

çok tatlı ya bende eşime diyorum bu sana benziyor diye şimdiden karnımızda bu kadar seviyoruz doğunca beşiğe felan da yatıramam kıyamam gibime geliyor

ben doktoru zor ikna ettim adama kalsa 40 hafta dolacak ben doğuramazsam gelip müdahale edecek ağlamaklı halimi görünce seni nakozcu ile görüştüryüm dedi en son nasıl rahatladım anlatamam ben çatı muaynesi felanda olmadım bu yüzden nasıl olsa sezeryan olacam gerek yok dedim umarım sancılanmadan ve zorlanmadan hemencik kucaklarımıza konarlar ve bol sütümüz olur...

yaa kızlar size doktorlarınız enfexiyon için antibiyotiği nasıl yazıyor yani test mi yapıyor. benim her defasında akıntın varmı diyor bende var diyorum hemen antibiyotikle fitil yazıp veriyor. şimdiye kadar 2 kere bu tedaviyi gördüm ama geçen hafta 35+0da yine sordu ve yine yazdı ama kullanmak istemiyorum bu defa. böyle soru mu olur akıntın varmı? diye.. insan bi miktarını rengini falan sorar akıntı bütün hamilelerde hatta bütün kadınlarda olur. zaten güvenmiyordum bide sona yaklaştık artık 36+1 oldum kullanmayacam bu defa

canım önce akıntın var mı diyor sonra rengini kokusunu ve kaşıntı olup olmadığını soruyor mesela su gibi akıntım var deyince pet kont. ve idrar tahlili yaptı ona göre hap kullandım diğrelerinde hep hamilesin koku yok kaşıntı yok sıkıntı yok diyor hiç kültür testi yapmadı bana bu soruları sormadan vermesi mantıksız geldi bana...

inşallah canım.. bende haftalarca stres yaptım nasıl söylesem sezeryan olmak istediğimi diye, nasıl bi bahane bulsam diye düşündüm, doktor daha çatı muayenesi yapmamıştı onun dışında herşey normal görünüyor bi engelin yok normal doğum için dedi, ama ben sezeyan olmak istiyorujm dedim ciddi misin dedi çok ciddiyim dedim , tamam o zaman nasıl istersen sezeryan yapalım dedi, ne gereği var bide çatı muayenesi yapıyoruz kendilerini kasıyorlar kadınlar dedi doktor dünden razıymış sezeryana inşallah kolay doğumlarımız olur canım yaa sağ salim alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza..

amin arkadaşım...umarım kolay geçer kızlar yanımda eşim dışında kimseyi istemiyorum ben sonuçta annem yada ablam yok benim sizce yanlış mı yapıyorum illa yanımda bir kadın olması şart mı hemşireler ilgilenmez mi sizce...

ilgilenirler cnm sen kendini kimin yanında rahat hissediyorsan onun refakatçi olmasını iste, zaten anne abla ve eş dışında insan çekinir başkasından yardım beklemeye böyle bi durumda, benim bi tanıdığımın yanina eltisini verdiler refakatçi olarak, kız çok çekindi soramıyordu bile kanamam varmı bakabilir misin diye ameliyat sonrası

ben de ilk dogumumda sadece esimi istemiştim, cok rahat oluyor, illa kadın olmasına gerek yok, simdi evde br oglum daha olmasa gene esimi isteyecegim de, oglus evde annesiz babasız kalmasın o gece bari babası yanında olsun diye annemi istedim bu sefer kalması için.. ama her halukarda ben en cok esimle rahat ediyorum.

eşimin korkusunu yenebilirsem adam benden önce bayılacak kimseyi aramak istemiyorum sonuçta görümcemle felan rahat edemem yada yenge ile umarım eşim razı olur sonuçta en çok insanın eşine nazı geçiyor....duygu anne olması farklı bir duygu ona herşeyi söyleyebilirsin eşinin yanında olduğu kadar rahat edersin inşallah...

merhaba canım artık az kaldı yorma kendini....

yoğun ve yorgun bir haftasonundan herkese merhaba

benimkide 39+3'e gün verdi..senin dediğin tarihte erken değil bi sor bakalım ....

Destina;sağol cevabın için.benim belirtiler biraz erken başlamış gibi sanki.dr.um izne ayrılmış ne yapsam bilemedim
rica ederim canımda sen yinede başka bi dr'u ara sor ...muhtemelen yalancı sancı dediklerini yaşıyosun...

gece yarısı sancı tutmasından bende korkup sordum dr'a nst 1 haftalık veri veriyo eğer doğum riski görsem 2-3 güne bi çağırırdım dedi...ne güzel işte doktorunda sezeryana tamam demiş oooooooh mis...

niye yanlış olsun canım anne abla olmayınca hakkaten başkasıyla rahat etmezsin..hemşirelerde ilgilenir zaten sorun yok...

yoğun ve yorgun bir haftasonundan herkese merhaba
maveracım nerlerdesin sen hiç uğramıyosun ..nasıl gidiyo hamilelik doğum tarihi şekli belli oldumu?????

mart anneleri iyi akşamlar.geçmişi okudum şimdi geldim.son hazırlıklarınız ne durumda?dün saolsun annem ve kardeşimin eşi geldi.evimi temizlediler.ufak tefek işler kaldı.zaman geçmiyo sanki bana ya.Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

ayyy böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum korktum şimdi. gerçi 1 kere yaptım ertesi gün dr gittim bişey olsa belli olurdu dimi. bende makinaya geri döncem olduğu kadar artık napim. zaten kremden de bişey anlamadım ki çıkmaya başladı bile sanki. kökten almak gibi değil. şimdi alsam doğuma kadar idare eder beni.

bende hergün küçük küçük işler yaparak halletmeye çalışıyorum. annem gelemiyo çünkü birkaç gün önce yiğenim doğdu onlarla ilgileniyo. cuma günü eşimle camları silcez. o dıştan ben içten. halıları da yıkatmaya vercem. zaten bebiş doğunca pek kimse gelmez bi kardeşler fln gelir. ben büyük temizliği mevlid için yapıcam hem toparlanmış olurum biraz.

benimkide 39+3'e gün verdi..senin dediğin tarihte erken değil bi sor bakalım ....

maveracım nerlerdesin sen hiç uğramıyosun ..nasıl gidiyo hamilelik doğum tarihi şekli belli oldumu?????

canım geliyorum aslında ama karşılaşamıyoruz..bir de bu sıralar yoğun geçti günler çok yazamadım.
hamilelik de iyi diyelim iyi olsun ya cuma günü çok rahatsızlandım yediğim bişey mi dokundu ne oldu bilmiyorum 6-7 kez çıkardım
haftasonu da şehirdışından misafirlerim vardı o kadar yorulmuşum ki gece boyunca kasık ağrısı ,bel ağrısı , ve mide yanması yaşadım, uyuyamadım işte böyle idare ediyoruz az kaldı. doğum şeklim sezeryan olacak canım. 4 ya da 5 mart tarihinde inşallah.
senin nasıl gidiyor? sen normal istiyordun değil mi? hakkımızda hayırlısı..inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kavuşuruz yavrucuklara

Normal doğum sancısı kutsal da sezeryan sonrası ağrı mı tü kaka imiş.. yaa öyle insanlara tek dileğim inşallah bir sonraki dogumlarını sezeryan yapmak zorunda kalıp bu laflarını yememeleri.

Benim doktorum da 38 5 veya 6 da alırız dedi. Ben de 40a yakın olsun istiyorum ama riske atmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…