- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
kızlar normal doğum ve sezeryan konuşuluıyor bende sezeryan olmak istiyorum ve doktorum da kabul etti ama 39+3 te sezeryana almak istiyor bende diyorum ki o zamana kadar sancım gelirse en yakın hastaneye gitmek zorunda kalırım yani devlete ordada sonuna kadar uğraşmdan sezeryana almıyorlar 38+5 te sezeryan istesem çok mu erken olur sizin doktorlar kaçıncı haftayı önerdi....
canım bana 39+0da alalım dedi bende geç buuluyorum, bir sonraki kontrolümde konuşacam 38+2-3 gibi olsun mu diye
sevindim senin adına kafama takmıyorum artık alıştım o kadar uzun zamandır geliyor ki bende gebeliğe bağladım gitti,zaten az bir zamanımız kaldı inşallah hepimiz hayırla sağlıkla alırız kucaklarımızahaftaya çarşamba kont. günüm tekrar konuşacam bir an önce doğsun çok merak ediyorum ben kuzumu
..
mantıklı bir açıklama yapsalar kabul edecem ama anlamıyorum hem sancı gelirse o zaman ne yaparım elim ayağıma dolanmadan olsun istiyorum umarım kabul eder doktorlarımız....
bende çok merak ediyorum yaa elleri ayakları burnu ağzı gözleri nasıldır acaba kime benziyor, bi ultrason fotoğrafı aldık üst dudağı önde aynı eşiminki gibi, benim de aksine alt dudağım öndedir
valla inşallah ederler canım, ben sezeryan olmak istediğimi bile korka korka söyledim kesin ortada bi neden yokken sezeryan yapmam der dedim, ama hemen kabul etti sen nasıl istersen dedi , zaten bu korkuyla normal doğuramazsın sen dedi, inşallah bu teklifimi de kabul eder çünkü bende korkuyorum gece yarısı sancımın tutmasından..
yaa kızlar size doktorlarınız enfexiyon için antibiyotiği nasıl yazıyor yani test mi yapıyor. benim her defasında akıntın varmı diyor bende var diyorum hemen antibiyotikle fitil yazıp veriyor. şimdiye kadar 2 kere bu tedaviyi gördüm ama geçen hafta 35+0da yine sordu ve yine yazdı ama kullanmak istemiyorum bu defa. böyle soru mu olur akıntın varmı? diye.. insan bi miktarını rengini falan sorar akıntı bütün hamilelerde hatta bütün kadınlarda olur. zaten güvenmiyordum bide sona yaklaştık artık 36+1 oldum kullanmayacam bu defa
ben doktoru zor ikna ettim adama kalsa 40 hafta dolacak ben doğuramazsam gelip müdahale edecek ağlamaklı halimi görünce seni nakozcu ile görüştüryüm dedi en son nasıl rahatladım anlatamam ben çatı muaynesi felanda olmadım bu yüzden nasıl olsa sezeryan olacam gerek yok dedim umarım sancılanmadan ve zorlanmadan hemencik kucaklarımıza konarlar ve bol sütümüz olur...
inşallah canım.. bende haftalarca stres yaptım nasıl söylesem sezeryan olmak istediğimi diye, nasıl bi bahane bulsam diye düşündüm, doktor daha çatı muayenesi yapmamıştı onun dışında herşey normal görünüyor bi engelin yok normal doğum için dedi, ama ben sezeyan olmak istiyorujm dedim ciddi misin dedi çok ciddiyim dedim , tamam o zaman nasıl istersen sezeryan yapalım dedi, ne gereği var bide çatı muayenesi yapıyoruz kendilerini kasıyorlar kadınlar dedidoktor dünden razıymış sezeryana inşallah kolay doğumlarımız olur canım yaa sağ salim alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza..
amin arkadaşım...umarım kolay geçer kızlar yanımda eşim dışında kimseyi istemiyorum ben sonuçta annem yada ablam yok benim sizce yanlış mı yapıyorum illa yanımda bir kadın olması şart mı hemşireler ilgilenmez mi sizce...
amin arkadaşım...umarım kolay geçer kızlar yanımda eşim dışında kimseyi istemiyorum ben sonuçta annem yada ablam yok benim sizce yanlış mı yapıyorum illa yanımda bir kadın olması şart mı hemşireler ilgilenmez mi sizce...
ilgilenirler cnm sen kendini kimin yanında rahat hissediyorsan onun refakatçi olmasını iste, zaten anne abla ve eş dışında insan çekinir başkasından yardım beklemeye böyle bi durumda, benim bi tanıdığımın yanina eltisini verdiler refakatçi olarak, kız çok çekindi soramıyordu bile kanamam varmı bakabilir misin diye ameliyat sonrası
ben de ilk dogumumda sadece esimi istemiştim, cok rahat oluyor, illa kadın olmasına gerek yok, simdi evde br oglum daha olmasa gene esimi isteyecegim de, oglus evde annesiz babasız kalmasın o gece bari babası yanında olsun diye annemi istedim bu sefer kalması için.. ama her halukarda ben en cok esimle rahat ediyorum.
yoğun ve yorgun bir haftasonundan herkese merhaba
benimkide 39+3'e gün verdi..senin dediğin tarihte erken değil bi sor bakalım ....kızlar normal doğum ve sezeryan konuşuluıyor bende sezeryan olmak istiyorum ve doktorum da kabul etti ama 39+3 te sezeryana almak istiyor bende diyorum ki o zamana kadar sancım gelirse en yakın hastaneye gitmek zorunda kalırım yani devlete ordada sonuna kadar uğraşmdan sezeryana almıyorlar 38+5 te sezeryan istesem çok mu erken olur sizin doktorlar kaçıncı haftayı önerdi....
rica ederim canımda sen yinede başka bi dr'u ara sor ...muhtemelen yalancı sancı dediklerini yaşıyosun...Destina;sağol cevabın için.benim belirtiler biraz erken başlamış gibi sanki.dr.um izne ayrılmış ne yapsam bilemedim
gece yarısı sancı tutmasından bende korkup sordum dr'a nst 1 haftalık veri veriyo eğer doğum riski görsem 2-3 güne bi çağırırdım dedi...ne güzel işte doktorunda sezeryana tamam demiş oooooooh mis...valla inşallah ederler canım, ben sezeryan olmak istediğimi bile korka korka söyledim kesin ortada bi neden yokken sezeryan yapmam der dedim, ama hemen kabul etti sen nasıl istersen dedi , zaten bu korkuyla normal doğuramazsın sen dedi, inşallah bu teklifimi de kabul eder çünkü bende korkuyorum gece yarısı sancımın tutmasından..
niye yanlış olsun canım anne abla olmayınca hakkaten başkasıyla rahat etmezsin..hemşirelerde ilgilenir zaten sorun yok...amin arkadaşım...umarım kolay geçer kızlar yanımda eşim dışında kimseyi istemiyorum ben sonuçta
annem yada ablam yok benim sizce yanlış mı yapıyorum illa yanımda bir kadın olması şart mı hemşireler ilgilenmez mi sizce...
maveracım nerlerdesin sen hiç uğramıyosun ..nasıl gidiyo hamilelik doğum tarihi şekli belli oldumu?????yoğun ve yorgun bir haftasonundan herkese merhaba
Sormayın kızlar o kıllardan kurtulmak tam bir eziyet. yalnız tüy dökücü krem kullanmayın aman!! ben de bir dönem kullanmaya başlamıştım sonra dediler ki bebeği zehirliyormuş, benim de 2 gün yanıyordu o bölgem, üstüne idrar yolları enfeksiyonumun olduğu dönemdi, iyice artmıştı akıntım. zaten mantığı jilet gb onun da tüylenmeyi arttırıyor, jilet kullansan daha iyi. beni sorarsanız denemediğim şey kalmadı, jilet de vurmak istemiyorum, her banyoya girişimde azar azar epilasyon aletiyle ne tutturabilirsem almaya çalışıyorumhiç çıkmasını uzamasını beklemiyorum doğum çantama da bir jilet attım olur da çok hazırlıksız yakalanırsam hastanede tuvalette 2 dk.da toparlarım diye :)
mart anneleri iyi akşamlar.geçmişi okudum şimdi geldim.son hazırlıklarınız ne durumda?dün saolsun annem ve kardeşimin eşi geldi.evimi temizlediler.ufak tefek işler kaldı.zaman geçmiyo sanki bana ya.Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
benimkide 39+3'e gün verdi..senin dediğin tarihte erken değil bi sor bakalım ....
maveracım nerlerdesin sen hiç uğramıyosun ..nasıl gidiyo hamilelik doğum tarihi şekli belli oldumu?????
Normal doğum sancısı kutsal da sezeryan sonrası ağrı mı tü kaka imiş.. yaa öyle insanlara tek dileğim inşallah bir sonraki dogumlarını sezeryan yapmak zorunda kalıp bu laflarını yememeleri.aynen canım geçen bir arkadaş bana söyledi normal doğum yap acıyı çek anne olduğunu anla Allah yardım ediyr diye ben de sezryan daha acılı daha riskli ben sezeryandan daha çok korkuyorum annelik doğum şekliyle kanıtlanmaz dedim
kızlar normal doğum ve sezeryan konuşuluıyor bende sezeryan olmak istiyorum ve doktorum da kabul etti ama 39+3 te sezeryana almak istiyor bende diyorum ki o zamana kadar sancım gelirse en yakın hastaneye gitmek zorunda kalırım yani devlete ordada sonuna kadar uğraşmdan sezeryana almıyorlar 38+5 te sezeryan istesem çok mu erken olur sizin doktorlar kaçıncı haftayı önerdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?