2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bakıyorum da ivf liler hep sezeryan oluyo
ya benim dr normal diyo daha doğrusu 37+1 deki muayenede karar verecekmiş
çatıma durumuma psikolojime göre
üstelik clexane kullanıyorum

Benim doktorum da 38 5 veya 6 da alırız dedi. Ben de 40a yakın olsun istiyorum ama riske atmamak gerek.

40.hafta çok uzak gibi geliyor 263 gün devirdim de 17 günü gözümde büyüte büyüte bir yere koyamadım :18:

bakıyorum da ivf liler hep sezeryan oluyo
ya benim dr normal diyo daha doğrusu 37+1 deki muayenede karar verecekmiş
çatıma durumuma psikolojime göre
üstelik clexane kullanıyorum

benim dr. başından beri sezeryan diyor. aslında senin doktorunun dediği gibi çatıya, duruma bakılıp ona göre sezeryana karar verse daha iyi olurdu. riske atmak istemiyorum dedi o yüzden ben de karşı çıkmadım. aslında illa normal doğum istersen ona da karışmam dedi ama ben cesaret edemiyorum bu sefer..

hayırlısı canm yaa,inşlh bebeişlerimiz ve bizim için en sağlıklısı hayırlısı nasılsa öyle olsun
ben ikisine de kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama ikisinden de tırsıyorum
ama normalden daha çok korkuyorum sanki

İyi aksamlar Mart anneleri ve bebisleri :) ben 2014 nisan anneleri topiginden yani komsu topikten geliyorum. BDT 1 Nisan, bir prenses annesi olmayi bekliyorum Bebegimi Mart ayinda da kucagima alma ihtimalim var izne ayrildim ve anca vakit bulup topiginize soyle bi goz attim. Bebisler gelmeye basladilar mi yavastan yavastan? Herkese guzel, saglikli hamilelikler ve zamaninda gelen bebisler dilerim. Arada bakip ciksam sorun olmaz di mi komsular

Hoşgeldin komşuuu:))

Dün lth nin sancısı vardı naptı acaba onu merak ederken diğer grupta bir arkadaşımızın doğum haberini aldık. Butt da doğum yaptı arkadaşlar git gide artarak devam edicez:))

Bana da hep akintin var mi diye soruyordu ben çok var deyince alttan muayene etmisti daha 30lu haftalara gelmemistim. Allahtan hazirlikliydim. Mantarim oldugunu farketti ,O zaman idrar tahlili de istedi enfeksiyonu gördü. Yine de antibiyotik yazmadi krem ve fitil verdi. 1 hafta sonra da idrar tahliliyle gecip gecmedigine baktı. Doktorun daha dikkatli verse iyiymiş antibiyotigi.

Dün lth nin sancısı vardı naptı acaba onu merak ederken diğer grupta bir arkadaşımızın doğum haberini aldık. Butt da doğum yaptı arkadaşlar git gide artarak devam edicez:))

Allahım doğuma giden tüm arkadaşların yardımcısı olsun:) Bizim oğlanda çok geç kalmasın İnşallah

benimde eşim kalacak öncekinde de o kalmıştı hemşireler çok ilgilenmişti rahat geçmişti ama bu sefer farklı bi hastanede doğum yapıcam öyle ilgi olurmu bilemem..

Iyi geceler bayanlar bu akşam göğüslerimde bir tuhaflik var şıkır şıkır akiyor anlamadim neden sorunum artik clexan lar canimi cok yakiyor kollarim mahvoldu cok hassaslaştilar çok aciyorlar karnimada cesaret edemiyorum 18 tane daha kaldi bu arada ben bu tüy meselesini hamam otuyla çozmeyi düşünuyorum malum yer hariç

Yok normal doğum yok sezeryan.yok sezeryanla annelik anlasilmazmis falan filan annelik doğum şekliyle oluşabilecek bir şey olsaydi çocuk esirgeme kurumlarindaki oksuzlerin sayilarinda ciddi azalmalar olurdu her halde..her şeyde her istee olduğu gibi emektir annelik..zordur...bitmez azalmaz yoğunluğu... Annem gecen gün ne var buluclerin daha kanadinin altında sefasini sur ele karistin mi büyüdüler mi daha zor dertler de sikintilarda daha büyüyor dedi..demek ki bu süreç zorluhic bitmeyecek... Allah saglik sihhat mutluluk versin de telase ugrasi hic bitmesin...Kaldi ki normal veya sezeryan sonuçta alnimiza ne yazili ise onu yasiyoruz.Ne kadar kolay tenkit eder hale geldik ne kadar kolay cikiyor kelimeler agzimizdan kalemimizden..üstelik yazdiklarimiz hic tanimadigimiz insanların kalplerinde dokunuyor kiriyor bu ne biçim bir vebal..dikkatli olmaliyiz...ben de dahil...o yüzden fazla yazmiyorum...iğneyi kendime ilk önce...bende sezeryanli bir anneyim...bu da ikincisi olacak...anne kelimesine hakkim yoksa ameliyat ile dogurdum diye bana anne demesinler...ben o duyguyu yasiyorum ya mücadeleye devam ediyorum ya Allah nasip etti 2.sini tadacagim ya...belki de 3...kelimelerin anlami yok artik...anneymis değilmiş... Allah'im bilsin evlatlarım hayirli olsun yeter vatana millete bana. PS:Abarttim mi ne ama dolmusum yazdim gitti...malum doğum vakti hormonlar dorukta bir Dokun bin ah işit o moddayim

Görüşüyoruz canım iyiler feybuktalar genelde:))
sagol canim iyi olmalarina sevindim merak ettim goremeyince :)

Canim annemler bende.arasira girip okuyorum ama bisey yazamadim bi turlu.bugun de yazicaktim bilgisayar kilitlendi iyiyim hersey yolunda cok sukur.tesekkurler sordugun icin :)
Iyi olmana sevindim canim goremeyince merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…