canım geliyorum aslında ama karşılaşamıyoruz..bir de bu sıralar yoğun geçti günler çok yazamadım.
hamilelik de iyi diyelim iyi olsun ya cuma günü çok rahatsızlandım yediğim bişey mi dokundu ne oldu bilmiyorum 6-7 kez çıkardım
haftasonu da şehirdışından misafirlerim vardı o kadar yorulmuşum ki gece boyunca kasık ağrısı ,bel ağrısı , ve mide yanması yaşadım, uyuyamadımişte böyle idare ediyoruz az kaldı. doğum şeklim sezeryan olacak canım. 4 ya da 5 mart tarihinde inşallah.
senin nasıl gidiyor? sen normal istiyordun değil mi? hakkımızda hayırlısı..inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kavuşuruz yavrucuklara
Benim doktorum da 38 5 veya 6 da alırız dedi. Ben de 40a yakın olsun istiyorum ama riske atmamak gerek.
bakıyorum da ivf liler hep sezeryan oluyo
ya benim dr normal diyo daha doğrusu 37+1 deki muayenede karar verecekmiş
çatıma durumuma psikolojime göre
üstelik clexane kullanıyorum
benim dr. başından beri sezeryan diyor. aslında senin doktorunun dediği gibi çatıya, duruma bakılıp ona göre sezeryana karar verse daha iyi olurdu. riske atmak istemiyorum dedi o yüzden ben de karşı çıkmadım. aslında illa normal doğum istersen ona da karışmam dedi ama ben cesaret edemiyorum bu sefer..
40.hafta çok uzak gibi geliyor 263 gün devirdim de 17 günü gözümde büyüte büyüte bir yere koyamadım :18:
İyi aksamlar Mart anneleri ve bebisleri :) ben 2014 nisan anneleri topiginden yani komsu topikten geliyorum. BDT 1 Nisan, bir prenses annesi olmayi bekliyorumBebegimi Mart ayinda da kucagima alma ihtimalim var izne ayrildim ve anca vakit bulup topiginize soyle bi goz attim. Bebisler gelmeye basladilar mi yavastan yavastan? Herkese guzel, saglikli hamilelikler ve zamaninda gelen bebisler dilerim. Arada bakip ciksam sorun olmaz di mi komsular
yaa kızlar size doktorlarınız enfexiyon için antibiyotiği nasıl yazıyor yani test mi yapıyor. benim her defasında akıntın varmı diyor bende var diyorum hemen antibiyotikle fitil yazıp veriyor. şimdiye kadar 2 kere bu tedaviyi gördüm ama geçen hafta 35+0da yine sordu ve yine yazdı ama kullanmak istemiyorum bu defa. böyle soru mu olur akıntın varmı? diye.. insan bi miktarını rengini falan sorar akıntı bütün hamilelerde hatta bütün kadınlarda olur. zaten güvenmiyordum bide sona yaklaştık artık 36+1 oldum kullanmayacam bu defa
iyi olmana çok sevindim canım ..biliyosundur ama yinede sancı sıklığına dikka et ..az kaldı yavrunu kucağına alıcan darısı hepimizin başına ...
bende makineyle alıyodum ağdayı düşündüm ama başkasına gösteremem utanırım...mecburen jiletle alıyorum ...venüs kullanıyorum çokta memnunum..
herşeyin iyi olmasına sevindim maşallah kuzucunda gelişimi güzel
biz 24 şubata gün aldık sen kontrole gitcen ben sezeryana
rica ederim canım ne demek krem mevzuu mühim bi çok kişi göğüs ucu yarasından çekiyo önlemini almak lazım
nası yaa sezeryan olunca anne olunmuyomuş kızz yoksa biz baba mı olcaztakma canım ya saçmalamışlar resmen ....
benimde süt gelmeye başlamadı bekliyoruz kiminin doğumdan bikaç gün sonra geliyomuş no problem ...
tüy dökücünün böyle bi etkisi olduğunu bilmiyodum ...makineyle görmeden iyi cesaret valla ben oramı buramı kıstırırım diye yapmıyorum
canım aklına takıldıysa doktorunu ara sor kafanda şüphe kalmasın ..sancılar düzenli olmadıkça korkacak bişey yok..benimde sancım oluyo takip ediyorum hiç sıklaşmadı...
Allah kurtarsın cnm sağlıkla sıhhatle inşallah
amin arkadaşım...umarım kolay geçer kızlar yanımda eşim dışında kimseyi istemiyorum ben sonuçta annem yada ablam yok benim sizce yanlış mı yapıyorum illa yanımda bir kadın olması şart mı hemşireler ilgilenmez mi sizce...
Kizlar balkaymak ve zuzumanji arkadaslar gorunmuyor kac gundur gorusen var mi
Kizlar balkaymak ve zuzumanji arkadaslar gorunmuyor kac gundur gorusen var mi
sagol canim iyi olmalarina sevindim merak ettim goremeyince :)Görüşüyoruz canım iyiler feybuktalar genelde:))
Iyi olmana sevindim canim goremeyince merak ettim:)Canim annemler bende.arasira girip okuyorum ama bisey yazamadim bi turlu.bugun de yazicaktim bilgisayar kilitlendiiyiyim hersey yolunda cok sukur.tesekkurler sordugun icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?